güle güle git gel dikkat et kendine yollarda :)kızlar ben dişçiye gidiyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın hepinizi çok öpüyorum
oyyy oyy t-yerim ben bu minnoşları senin kızm ı erkek mi şimdi minnoş diyoruz erkekse paşam diyelim çocuğa :))yok zaten doktorda istemedi gerek yok die yinede merak ettim yarın olsada yawrumu görsem özledim kıs minnoş annesini kuzusu bi kucağıma alsam sağ salim
Göğsünde bir rahatsızlık olsaydı koltuk altin agrirdi.
Süt bezelerin çalısmaya başlamış muhtemelen ucuda bugun yarın kasinip,sızlarsa süt gelecektir.
Üstüne basınca genelde ya ondan Yada usutmenden kaynaklı ağrır.
Kötü düşünme canım yinede danis için rahatlasın.
Aynen canım bende hemen annemi aradım teldeki sesi bile bana bir dünya destek,güven .keske gelebilsehala döktüğüm göz yasına kurban oluyor.
Sizler daha cok metanetli,iyi,bilinçli,sağlıklı anneler olacaksınız inşallah.
Bende anlamadım hayatım ne demeye çağırdı.Elbette unutuyorlar gittiğimde oynuyorlardı . Amacı suc bastırmak mı teneffüste olmuş diyor.iyi haberim yoktu cocuklar kavga etmis normal bir durum deyin dedim.lisedeki hallerini düşünmek istemiyorum.Eşimde kızdı sen gitme ben ararım diye.cok sinirlidir.konusmalarimizin hepsini söylesem gırtlağını sıkar adamın.yarın ne olacak bakalım .
Âmin inşallah canım.
güle güle git gel dikkat et kendine yollarda :)
oyyy oyy t-yerim ben bu minnoşları senin kızm ı erkek mi şimdi minnoş diyoruz erkekse paşam diyelim çocuğa :))
koltuk altımda ağrı yok ama sırttanda ağrı oluyor göğüs ağrıyınca sırtım da ağrıyor işallah süt bezidir diye düşünmek istiyorum iş yerinde işlerimde yoğun ama cuma sağlık ocağına bir danışacağım göğüslerimde büyük o yüzden rahat da anlaşılmıyor 95 oldu heralde bu hamilelikte baya büyüdü bari bol sütüm olsada bebeişim doya doya emsin
geçen gün eşim işallah günde 5 kilo sütün olur dedi bende dalgınlıkla işallah işallah dedim güldü inek misin 5 kg süt vercen dedi ne güldük ahhh hem gülüyoruz hem üzülüyoruz bu hamilelik ne değişik bişeymiş yawrum büyüsün büyüsün doğsun gelsin annesi onu koklasın sevsin diye konuşuyorum hergün rüyamda onu görüyorum doğuma kadar görürüm daha
oyyyyyy ben doğumdan önce ve hemen sonra yanımda tanıdık kimse istemiyorum. rahat rahat bağırcam ağlicam.
bizde paylaşcak mıyız doğum anılarımızı
aman dur kıı bu gazla bir daha doğurur ederim deVoltajım sen üzülme, sen benim tanıdığım en güçlü, en başarılı annesin. bir sen bir de annem. annelikte bir numarasın, senin üzerine başkasını tanımam
walla cnm geçen gittiğimde %90 kız dedi artık değişmez heralde
oyyy oyy t-yerim ben bu minnoşları senin kızm ı erkek mi şimdi minnoş diyoruz erkekse paşam diyelim çocuğa :))
koltuk altımda ağrı yok ama sırttanda ağrı oluyor göğüs ağrıyınca sırtım da ağrıyor işallah süt bezidir diye düşünmek istiyorum iş yerinde işlerimde yoğun ama cuma sağlık ocağına bir danışacağım göğüslerimde büyük o yüzden rahat da anlaşılmıyor 95 oldu heralde bu hamilelikte baya büyüdü bari bol sütüm olsada bebeişim doya doya emsin
geçen gün eşim işallah günde 5 kilo sütün olur dedi bende dalgınlıkla işallah işallah dedim güldü inek misin 5 kg süt vercen dedi ne güldük ahhh hem gülüyoruz hem üzülüyoruz bu hamilelik ne değişik bişeymiş yawrum büyüsün büyüsün doğsun gelsin annesi onu koklasın sevsin diye konuşuyorum hergün rüyamda onu görüyorum doğuma kadar görürüm daha
kız deme öle emin ol oda senden çok tedirgin şu anda ben hastanedeyken hep eşime bakıorum hareketlerine tavırlarına okadar zavalllı çaresiz görünüolarki hem beni düşünüüo hem bebeği
kızlar ben dişçiye gidiyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın hepinizi çok öpüyorum
doktoruma sordum; sorun yok aşı olabilirsin dedi
Kolunu yukarı kaldirinca geriye açınca da ağrıyorsa usutmussun canım.
Göğüs onceden normal hamileyken büyüdüyse sütun cok olur.benim normalde 80 ken suan 90 doğumda 95 oluyor.sutum cok olur maşallah.
Normal halinde gogsu büyüklerin sutu az olur.
aman dur kıı bu gazla bir daha doğurur ederim de
Güldüm ya :))) Allah'ta seni güldürsün .
tatlım sen yarın tam gün izinli misin o zaman?gördüklerini çarşamba mı anlatacaksın bize(
tatlım sen yarın tam gün izinli misin o zaman?gördüklerini çarşamba mı anlatacaksın bize(
Kolunu yukarı kaldirinca geriye açınca da ağrıyorsa usutmussun canım.
Göğüs onceden normal hamileyken büyüdüyse sütun cok olur.benim normalde 80 ken suan 90 doğumda 95 oluyor.sutum cok olur maşallah.
Normal halinde gogsu büyüklerin sutu az olur.
aman dur kıı bu gazla bir daha doğurur ederim de
Güldüm ya :))) Allah'ta seni güldürsün .
o zaman rahat rahat minnoş diyebiliriz :)benimde minnoşum gelecek işallah bizimki son kontrolde doktor bakıyor falan güzel inceliyordu cinsiyeti söyledim mi dedi kız dediniz dedim bakalım kesin olarak ne dedi pat diye bacakları bir kaldırdı benimki popoyu döndü bize direk gösterdi kesinlikle kız bu dedi ama ne güldük ne güldük poposunu açıverdi diye rabbim korusun minnoşlarımızı, paşalarımızı büyüsün büyüsün gelsin anne babaları sevsin onları hafta sonu hareket etmedi eşime konuş bakalım belki hareket eder dedim konuşmaya başladı pıt pıt vuruyor babasına düşkün olacak kesin sesini duyunca başlıyor harekete canım kuzucum benim
o zaman rahat rahat minnoş diyebiliriz :)benimde minnoşum gelecek işallah bizimki son kontrolde doktor bakıyor falan güzel inceliyordu cinsiyeti söyledim mi dedi kız dediniz dedim bakalım kesin olarak ne dedi pat diye bacakları bir kaldırdı benimki popoyu döndü bize direk gösterdi kesinlikle kız bu dedi ama ne güldük ne güldük poposunu açıverdi diye rabbim korusun minnoşlarımızı, paşalarımızı büyüsün büyüsün gelsin anne babaları sevsin onları hafta sonu hareket etmedi eşime konuş bakalım belki hareket eder dedim konuşmaya başladı pıt pıt vuruyor babasına düşkün olacak kesin sesini duyunca başlıyor harekete canım kuzucum benim
ewt cnm gelmeyi pek düşünmüyorum çarşamba inş mutlu mesut haberlerle geleceğim inş
kızlar bu hafta yine tefriciye okuyoruz değil mi?gulimier önermiş tefriciye okuyan herkes 3 kere de kenzülarş okusun ek olarak..
kim kaç tane alacak hadi paylaşalım..
Laterne.......................400
cuma bağışlamak için yine perşembe akşamına kadar okuyup bitireceğiz...
okuyacak olanlar aşağıda ki linkten dua topiğinde yazsın kaç tane okumak istediğini;burada gözden kaçan olabilir karışıklık olmasın..
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...an-anneleri-yasin-okuyor-36.html#post27375153
hadi bakalım hayırlısı ile git gel;çarşambaya güzel haberlerini bekliyoruz o zaman
şöyle bir gez piyasa araştırması yap,çok beğendiğin bir şey olursa al ama yılbaşından sonra alman daha iyi olur acele etmeyarın doktordan sonra biraz alışveriş yapayım diorum biraz bakınayım bişeyler diorum bide acele etmesem yılbaşından sonramı alsam diorum kendime hakim oluorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?