2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar ben dişçiye gidiyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın hepinizi çok öpüyorum
güle güle git gel dikkat et kendine yollarda :)
yok zaten doktorda istemedi gerek yok die yinede merak ettim yarın olsada yawrumu görsem özledim kıs minnoş annesini kuzusu bi kucağıma alsam sağ salim
oyyy oyy t-yerim ben bu minnoşları senin kızm ı erkek mi şimdi minnoş diyoruz erkekse paşam diyelim çocuğa :))

koltuk altımda ağrı yok ama sırttanda ağrı oluyor göğüs ağrıyınca sırtım da ağrıyor işallah süt bezidir diye düşünmek istiyorum iş yerinde işlerimde yoğun ama cuma sağlık ocağına bir danışacağım göğüslerimde büyük o yüzden rahat da anlaşılmıyor 95 oldu heralde bu hamilelikte baya büyüdü bari bol sütüm olsada bebeişim doya doya emsin

geçen gün eşim işallah günde 5 kilo sütün olur dedi bende dalgınlıkla işallah işallah dedim güldü inek misin 5 kg süt vercen dedi ne güldük ahhh hem gülüyoruz hem üzülüyoruz bu hamilelik ne değişik bişeymiş yawrum büyüsün büyüsün doğsun gelsin annesi onu koklasın sevsin diye konuşuyorum hergün rüyamda onu görüyorum doğuma kadar görürüm daha

Voltajım sen üzülme, sen benim tanıdığım en güçlü, en başarılı annesin. bir sen bir de annem. annelikte bir numarasın, senin üzerine başkasını tanımam

walla cnm geçen gittiğimde %90 kız dedi artık değişmez heralde

oyyyyyy ben doğumdan önce ve hemen sonra yanımda tanıdık kimse istemiyorum. rahat rahat bağırcam ağlicam.

bizde paylaşcak mıyız doğum anılarımızı

Yanında birilerinin olmasını o an gözün görmez desem.
Hemen anlatmaya başlarsın :)Kadınların dogum anısı anlat anlat bitmez.Merakla bekliyoruz :)

Voltajım sen üzülme, sen benim tanıdığım en güçlü, en başarılı annesin. bir sen bir de annem. annelikte bir numarasın, senin üzerine başkasını tanımam
aman dur kıı bu gazla bir daha doğurur ederim de

Güldüm ya :))) Allah'ta seni güldürsün .

walla cnm geçen gittiğimde %90 kız dedi artık değişmez heralde

o zaman rahat rahat minnoş diyebiliriz :)benimde minnoşum gelecek işallah bizimki son kontrolde doktor bakıyor falan güzel inceliyordu cinsiyeti söyledim mi dedi kız dediniz dedim bakalım kesin olarak ne dedi pat diye bacakları bir kaldırdı benimki popoyu döndü bize direk gösterdi kesinlikle kız bu dedi ama ne güldük ne güldük poposunu açıverdi diye rabbim korusun minnoşlarımızı, paşalarımızı büyüsün büyüsün gelsin anne babaları sevsin onları hafta sonu hareket etmedi eşime konuş bakalım belki hareket eder dedim konuşmaya başladı pıt pıt vuruyor babasına düşkün olacak kesin sesini duyunca başlıyor harekete canım kuzucum benim

kızlar bu hafta yine tefriciye okuyoruz değil mi?gulimier önermiş tefriciye okuyan herkes 3 kere de kenzülarş okusun ek olarak..
kim kaç tane alacak hadi paylaşalım..

Laterne.......................400

cuma bağışlamak için yine perşembe akşamına kadar okuyup bitireceğiz...

okuyacak olanlar aşağıda ki linkten dua topiğinde yazsın kaç tane okumak istediğini;burada gözden kaçan olabilir karışıklık olmasın..

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...an-anneleri-yasin-okuyor-36.html#post27375153

Son düzenleme:

Kolunu yukarı kaldirinca geriye açınca da ağrıyorsa usutmussun canım.
Göğüs onceden normal hamileyken büyüdüyse sütun cok olur.benim normalde 80 ken suan 90 doğumda 95 oluyor.sutum cok olur maşallah.
Normal halinde gogsu büyüklerin sutu az olur.

ay güldürdün beni yaaaa son yazdıklarına çok güldüm :) benim de göğüslerim iri dün gece rüyamda bebeği emziriyordum güya ama bebek silindir şeklinde şişe kapağı gibi ağzı olan bir biberon gibi tövbe yarabbim yani biberon gibi birşeyi göğsümün ucuna tutuyorum bir de bakıyorum çekiyor mu diye göğsümden süt taşıyordu ne demekse birtaraftan da onları siliyorum alla alaaaa. bebeği ayrıca gördüm kucağıma aldım eşimle birlikte :) göğsünde birşey çıkmayacak bak gör canım inşallah.

al benden de okadar çok acıyorum ben hamile kaldığımdan beri eşime evde dışarıda hastanede heryerde acıyorum çok. çok haklısın. Allah yardımcıları olsun inşallah baba olmak ta kolay değil.

kız deme öle emin ol oda senden çok tedirgin şu anda ben hastanedeyken hep eşime bakıorum hareketlerine tavırlarına okadar zavalllı çaresiz görünüolarki hem beni düşünüüo hem bebeği

geçmiş olsun canım.

kızlar ben dişçiye gidiyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın hepinizi çok öpüyorum

valla bilemedim bana yaptırma dedi ya şimdi kafama göre yaptırmak olmaz. Artık güvenip oturucam.

doktoruma sordum; sorun yok aşı olabilirsin dedi

aaa üzüldüm bak şimdi kendime normalde de büyük çünkü benim neyse ne yapalım hayırlısı:)

bi daha doğur kız senin gibi anne bulmuş çocuklar bebekler sen doğurmayan kim doğuracak. keşke hepimiz senin gibi ne yaptığını bilen kendine güvenen tecrübeli anne olsak.

aaa üzüldüm bak şimdi kendime normalde de büyük çünkü benim neyse ne yapalım hayırlısı:)

bi daha doğur kız senin gibi anne bulmuş çocuklar bebekler sen doğurmayan kim doğuracak. keşke hepimiz senin gibi ne yaptığını bilen kendine güvenen tecrübeli anne olsak.

ay yawrum benim bizimkide öle babası elini koyuyo o zaman hissediyorum kıpırdandığını

ay kuzum benim bizimkide öle babasını elini koyunca pıt pıt hemen bize bişey yok alınıorum walla yarın inş bende yawrumu bol bol göreceğim

ben 300 okurum canım

yarın doktordan sonra biraz alışveriş yapayım diorum biraz bakınayım bişeyler diorum bide acele etmesem yılbaşından sonramı alsam diorum kendime hakim oluorum
şöyle bir gez piyasa araştırması yap,çok beğendiğin bir şey olursa al ama yılbaşından sonra alman daha iyi olur acele etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…