2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
selam kızlar... yarın sabah 10 da dört boyutlu ayrıntılı ultrasonum var. Çok heyecanlıyım. Ve çok tırsıyorum:18::18::18: Bugün tam beş hafta oldu bebeğimi görmeyeli.
Günler geçmek bitmedi.

Canım zaten öyle cumaya sarkmadan Perşembe bitsin demiştik.Olmuyor erteleniyor is çıkıyor hasta olunuyor vs vs.Neyse haftaya daha temkinli olunur.
Ben kenzul arş duasıni onerirken tek basına okunmasından yanaydim,halada oyle.yani tefriciye ile bir değil.Yada 3 olmazda bir tane.tefriciyeyi bilmeyenler ogrenirken birde arş ağır.
Nacizane fikrim...

canlar malum annanem,dedem,teyzem,kardeşim we annem burdalardı 10gün kadar sağolsunlar özlem giderdik , gittiler yine ew pek bi sessiz kaldı , newresimdi çamaşırdı derken ewe giriştim yawaş yawaş ama aklım burda öpüyorum az bişe yapim gelirim yine

Kızlar ben bebeğimin hareketlerini geçen hafta göbek deliğimin tam 1 cm aşağısında hissediyordum. Bu hafta hep kasıklarımda hissettim. Bebeğim aşağıya mı kaydı ne oldu.

selam kızlar... yarın sabah 10 da dört boyutlu ayrıntılı ultrasonum var. Çok heyecanlıyım. Ve çok tırsıyorum:18::18::18: Bugün tam beş hafta oldu bebeğimi görmeyeli.
Günler geçmek bitmedi.
canım hoşgeldin..
p.tesi güzel haberlerini bekliyorum muhakakk yaz olurmu.
bebişin hareketlerini hissetmeye başladınmı?

Kızlar ben bebeğimin hareketlerini geçen hafta göbek deliğimin tam 1 cm aşağısında hissediyordum. Bu hafta hep kasıklarımda hissettim. Bebeğim aşağıya mı kaydı ne oldu.
canım benim normal bende göbeğimde kasıklarım bazende göbek altında hissediyorum büyüyor artık annesi yavaş yavaş kaymayada başlar balık gibi herşey yolunda hissetmen negüzel çok güzel bi duygu

canım bendede aynı durum var kızların hepside hemen hemen aynı şeyi söylüyo canını sıkma sakın..belkide olması gereken bi yerde..

canlar..

herkesler kendine iyi baksın..

ben dışarı çıkıyorum.. kızılaya gidip alınacakları alıp ordan kuzene gideceğim.. 4 yaşındaki cimcime ile kıpır kıpır bir akşam beni bekler.. yarın akşama dönerim kısmetse..

hani merak eden filan olur beni dedim.. haberiniz olsun istedim :)))

öpüyorum hepinizi.. özleyin beni, ben sizi çoook özliceeemmm

canım ayrıntılı ultrasonun warmış sakin ol bak ne güzel bebişini göreceksin tadını çıkar , tırsma öyle ki , bebişin de hissetmesin herşey ALLAHIN izniyle güzel olacak

bnm karnım aşağıda mesela,rahmım aşağıdaymış awantajı ve dezawantajı nedir bilmiyorum ama genellikle ağrı weriyo buyüzden bana, ben öyle düşünüyorum

hem bebek bu,inan tekmelerini fln çok farklı yerlerden hissediorum herdefasında durmuyo pek , bi ultrason görüntüsünde ayakları mideme doğru başı aşağıya doğruydu doğum şekli gibiydi dedim ondan ağrıyo kasıklarım fln ...

şöyle düşün,bebek büyüyo artık,dönerken sinir uçlarına tam anlamıyla temas etmeye başladı önceden değmiyolardı ama şimdi kıp kıp durmuyolar korkma minnağın gezintiye çıkıyo

Günaydın kızlar

Bugün 3.lü Tarama testimin sonucunu aldım. Hiç bir riskim yok. Şükür .

Bu arada birde Aşı yaptırdım kolum çok acıyo

Sizler Neler yaptınız nasılsınız ?

Selam arkadaşlar dualarınızda beni de unutmayın.her nekadar size katkım olmasa benide katarsanız sevinirim.

Merhaba Nil, Bizim dua topiğimiz var,
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor-58.html

Tefriciye okuyan arkadaşlarımızı dua listesie ekliyor ve doğum tarihine kadar bu listeden sırayla arkaşlarımızın isimlerine bağışlıyoruz.

Sende katılmak istersen haftaya tefriciye alabilirsin, Listeye Laterne ekler senide canım.... En son herhafta üç kişiye bağışlanacak olarak kaarar aldık.

Günler geçmek bitmedi.

İnşallah en güzel hallerde görürsün bebğini, Sağlıklı haberlerini beklriz.

Canım, Dua topiğine yazdım ama, Böyle sıkışıklık olmasın diye iki haftada bir yapalım mı ? Kenzularşıda bir tane okuruz...

Bende de kasıklarda aşağı hareketler filan hissetmiştim. Bebek demedi dr.ama destek bandı takabilirsin dedi. Ayağa kalktığımda aşağı doğru dolgunluk hissi oluyordu. Yani bazen göbeğini tutarak kalktığımda daha rahat oluyordum.

Bebeci,
Allah kavuştursun canım...
Bende öyle elim ayağım hiç tutmuyor gittiklerinde ,ev viran bos amaan.
Ne sanslisin ki gelecekler tekrardan ve uzak değiller.Fincanları kaldır kiz ne etcen anacin öbür gelişinde toplar artık
Ben burdan Ankara'ya uçakla ordanda 3,5 saatlik başka bir yere geciyorum.git git gözüm portluyor
Hiç gitmeseler ne iyi de iste...

bebecik Allah kavuştursun :)) bebek seniii ... kaldır o bardakları. 3 haftacık göremeyeceksin.. şurda 3 aydır görmemiş insan var :) anneciğim gelecek benimde pazartesi.. ona koca bi liste yaptım.. özlediğim tüm yemeklerinden yaptırcam
Mezosum ,bende özledim bende resmin Yok su an bir yerde

Voltajjj.. yatağın üstüne baktıkça resmini görmüş gibi oluyom.. ben seni hayal edebiliyom aslında.. nasıl biri oldugunu. haaa tabi benim iç sesimin seninkinin yanında lafı bile edilmez o başka haftasonu kızımın dolabını yerleştiricem.. yıkamak için erken di mi eşyalarını. 7. ayda falan mı yapmak lazım o işleri bilemedim..

Cherryfe;
2 haftada okursak yetismeyebilir,he söyle 6 kisi 6 kisi bölünürse olur.
Bilmem ki hayatım zorla okutmakta iyi değil , düzene girseydi bu şekil iyi ama:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…