cnm o zaman şöle yapalım sıkışmamak kousunda cuma günü bağışlayacaksak alan arkadaşlar perşembeye kadar teslim etsin bitiremeyen olursa cuma vaktine kadar bitirip teslim ederiz inş ben hafta içi pek okuyamıyorum ama hafta sonları okurum
canım hoşgeldin..selam kızlar... yarın sabah 10 da dört boyutlu ayrıntılı ultrasonum var. Çok heyecanlıyım. Ve çok tırsıyorum:18::18::18: Bugün tam beş hafta oldu bebeğimi görmeyeli.
Günler geçmek bitmedi.
canım benim normal bende göbeğimde kasıklarım bazende göbek altında hissediyorum büyüyor artık annesi yavaş yavaş kaymayada başlar balık gibi herşey yolunda hissetmen negüzel çok güzel bi duyguKızlar ben bebeğimin hareketlerini geçen hafta göbek deliğimin tam 1 cm aşağısında hissediyordum. Bu hafta hep kasıklarımda hissettim. Bebeğim aşağıya mı kaydı ne oldu.
Kızlar ben bebeğimin hareketlerini geçen hafta göbek deliğimin tam 1 cm aşağısında hissediyordum. Bu hafta hep kasıklarımda hissettim. Bebeğim aşağıya mı kaydı ne oldu.
Kızlar ben bebeğimin hareketlerini geçen hafta göbek deliğimin tam 1 cm aşağısında hissediyordum. Bu hafta hep kasıklarımda hissettim. Bebeğim aşağıya mı kaydı ne oldu.
Selam arkadaşlar dualarınızda beni de unutmayın.her nekadar size katkım olmasa benide katarsanız sevinirim.
selam kızlar... yarın sabah 10 da dört boyutlu ayrıntılı ultrasonum var. Çok heyecanlıyım. Ve çok tırsıyorum:18::18::18: Bugün tam beş hafta oldu bebeğimi görmeyeli.
Günler geçmek bitmedi.
Canım zaten öyle cumaya sarkmadan Perşembe bitsin demiştik.Olmuyor erteleniyor is çıkıyor hasta olunuyor vs vs.Neyse haftaya daha temkinli olunur.
Ben kenzul arş duasıni onerirken tek basına okunmasından yanaydim,halada oyle.yani tefriciye ile bir değil.Yada 3 olmazda bir tane.tefriciyeyi bilmeyenler ogrenirken birde arş ağır.
Nacizane fikrim...
Kızlar günaydın ,
annecimle babacim gittiler sabah giderken nescafe içmislerdi bardakları bıraktıkları yerde sanırım kaldıramayacağım
3 hafta sonra geliriz dediler o yüzden ağlamadım bu sefer ama ev esim gittikten sonra sessiz kaldı neyse sag salim varmışlar mesaj atmış babisim uyumusumdur diye çok seviyorum onları Allah hepimizin anasına babasına uzun ömür versin sağlıklı huzurlu yasamalarını nasip etsin evlatlarından yani bizlerden yana yüzlerini hep güldürsün inşallah
Dualar okunmuş bağışlama kalmış Allah kabul etsin gördüğüm kadarıyla Mergen seçil demet için yazıyordu doğru hatırlıyorsam hayirdir arkadaslar neyiniz var ben gecmisi okuyamadım yazmak istedim hemen inşallah ciddi birşey yoktur
Mezosum ,bende özledim bende resmin Yok su an bir yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?