amin tatlım,çok sağol..
Sağol tatlımsanırım taşın biri kanala girmiş,sarılık başlangıcı var sanki gözleri bembeyaz değil artık tatlı aşkımın
bugün bizim 11. Evlilik yıl dönümümüz ama hastalıklardan hiç tadımız yok
allah hepimize sağlık,sıhhat,afiyet versin inşallah
Kızlar selam kaç saattir giremedim işlerim yoğun bugün.
Kızlar iki gündür bir şey fark ettim, ben metal aksamlı yerlere dokunca elektrik çarpıyor beni. Çok sarsmıyor tabi iğne batması kadar falan. Nette yazdım "hamilelikte elektriklenme" KK'de yazmış bazı bayanlar olabiliyormuş. Rahatsız edici birşey, bir yerlere dokunmaya korkar oldum.
Sizde böyle elektriklenen varmı?
Canim cok gecmis olsun bende rastlamadım babamda bobrek tası var ama çok farkli seylerdir herhalde
bence bugün de başka bir doktora gorunebilirdi
erkekler bu doktor konusunda böyle iste babam da bacağım ağrıyor diyordu ikna edemedik doktora neredeyse 1 ay gecti sonunda gitti meniskus olmuş su almışlar bacağından kurtuldu iste göstermese ne olacaktı belki ameliyat
cok geçmeden yapılması gereken yapılsın bence canım, sonraya kalırsa daha kötü senin doğumun falana denk gelmesin
laternem canım geçmiş olsun.. çok yakınım olan iki kişinin başına geldi ikisi de sonuna kadar acı çekerek direndi ama ameliyat oldular sonunda. artık kapalı yapılıyor lazerle zaten safra taşı ameliyatları. bir gece sadece müşade oluyor ertesi gün taburcu.. bence acı çekmesine değmez yaptırıp kurtulsun
cnm o zaman biran önce çaresine baksın emin ol korkulacak hiç bişey yok zaten kapalı yapılıo ameliyat daha kötü olmadan seninde hamilelik ilerlemeden
hiç panik yapma bak bende de oldu. gebelik alerjisiymiş. sadece sürdüğüm yağı değiştirdim sık sık yıkayıp birkaç gün kuru tuttum geçti canım. sonra yine tekrarladı. doktor cevizden dedi ama yine yiyorum ceviz birsey olmuyo .
benim böyleydiEki Görüntüle 576733
bende uzun zamandır bebe yağı kullanıyorum ama şimdiye kadar böyle bişey olmamıştı..demek ki yediğim bir şey dokundu..canım çok teşekkür ederim..içim biraz da olsa rahatladı.. sana da çok geçmiş olsun..hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız..zaman yaklaştıkça daha çok endişeleniyorum..Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın..
kendimde olsa bu problem bu kadar stres olmazdım
pazartesi kan sonuçları da çıkınca güvendiğim bir dr var ona götüreyim en iyisi,o da şart derse dediğiniz gibi vakitlice olup kurtulsun(
kocişimi böyle görmeye hiç alışkın değilim çok moralim bozuluyor
iyi ki sizle paylaşmışım daha iyi hissediyorum,teşekkür ederim
canim korkma hic ameliyattan... benim esimde 2 ay oncesine kadar cok cekti safradan, hep geceleri agriyla uyaniyodu1 seneye yakin mideden sandilar ona yoneldiler sonra anlasildi safra kesesi tasi oldugu... once ameliyat olmak istemedi bekledik 6 ay kadar ama agrilari o kadar arttiki dayanamadi sonra, son donemlerde kusmaya da baslamisti...
2 ay once ameliyat oldu aldilar taslari, ozaman cok korktum amelyat oldu diye ama 2 gune toparladi, ve suan o kadar rahatladiki masallah... her yaptigim seyi yiyebiliyo artik
hic yagli biseyler yedirme ameliyat olana kadar bide fazla protein... ama korkmayin ameliyattan, laparoskopi ile aliyolar zaten kucucuk yaralar, hayatimizi cok degistirdi ameliyat binlerce sukurler olsun, her gece uyanip agri cekiyodu cok uzuluyodum
bu haber içimi çok kötü yaptı. 25 haftalıkken doğmuş. Allahımmm sana emanetiz ne olur sağlıkla gelsin kuzularımız
Gerçek parmak çocuk / 1 - Hürriyet
cnm o zaman biran önce çaresine baksın emin ol korkulacak hiç bişey yok zaten kapalı yapılıo ameliyat daha kötü olmadan seninde hamilelik ilerlemeden
cnm hiç canınızı sıkacak bişey değil allah daha beterinden korusun şifasız dertler vermesin emin ol artık kıl dönmesi ameliyatı kadar kolay bi ameliyat sen güçlü ol hem yawruların için hem kocan için onlar senden güç alacak allah acil şifalar versin hiç üzüpde stres olmayın boş yere eşini de teselli et ya daha kötüsü olsaydı çok şükürki çaresi var hem böle şeyler insanları daha yakınlaştırıo sevgilerini daha perçinleştirio bundada vardır bi hayır bak çok geç olmadan ortaya çıktı ya iyice ilerledikten sonra ortaya çıksaydı böle düşünün ve hiç bişeyin üzmesine izin verme
Allah hersey vaktinde saglikla nasip etsincok zor Allah korusun yavrularimizi
erken dogum haberleri cok kotu etkiliyo beni,bi arkadas var burda, cocugu 6 aylikken dogmus, simdi 5 yaslarinda ama agzindan beslenemiyo, bogazina takili biseyler varmis oyuzden de konusamiyo, dua edin ona da kizlar insallah iyilesir cok uzuluyorum gorunce...
gecen hafta bogazinda gelisme olsaydi o aleti cikaracaklardi, cikarirlarsa konusabilirmis, ama 3 ay daha ilaci kullan sonra bakalim demisler, Allahim sifa versin insallah
eşine de geçmiş olsun tatlım;maşallah ne güzel çabucak toparlamış,darısı başımıza o zaman... Allah başka dert vermesin bir daha inşallah
Allah razı olsun tatlım iyi ki paylaştın;benim kociş yedikçe çırarıyordu 3-4 gündür hiç bşy yaramıyordu( gastrit tarzı bir rahatsızlığı var diye düşünmüştük (
dün doktordan gelince ben de biraz araştırdım yağlı yiyecekler ve yumurta kısıtlanmalı diyor;gittiği doktor uyarmamış
geceleri sık sık uyanıyor ve ben hiç bşy yapamadığım için çok üzülüyorum(
tekrar teşekkür ederim canım,aynı şeyleri yaşamışız bizimde sonu iyi biter inşallah
eşine de geçmiş olsun tatlım;maşallah ne güzel çabucak toparlamış,darısı başımıza o zaman... Allah başka dert vermesin bir daha inşallah
allah razı olsun tatlım iyi ki paylaştın;benim kociş yedikçe çırarıyordu 3-4 gündür hiç bşy yaramıyordu( gastrit tarzı bir rahatsızlığı var diye düşünmüştük (
dün doktordan gelince ben de biraz araştırdım yağlı yiyecekler ve yumurta kısıtlanmalı diyor;gittiği doktor uyarmamış
geceleri sık sık uyanıyor ve ben hiç bşy yapamadığım için çok üzülüyorum(
tekrar teşekkür ederim canım,aynı şeyleri yaşamışız bizimde sonu iyi biter inşallah
canım laternem mutlu huzurlu nice nice 11 yıllar dilerim sağlıkla sıhhatle eşinle oğlusunla ve karnındakiyle..
:119::119::119::119::119::119::119::119:
muhakkak bir yarası varki yada kıskanıyorki böyle söylüyo
tüp bebek olunca normal olanlardan farksızmı oluyo..
sürekli dile getirmek de ne demekmiş
eğer ağır bi dille uyarmazsan anlamaz mergencim..ben bebek konusunda çok hassasım..
lütfen birdaha tüp bebek lafını ağzına alma mümkünse diye uyar canım..
düşüncesiz insan..
Canim ben böyle durumlarda takmadigimi göstermemeye çalışırım ondan önce ben derim benimkiler tüp bebek ya diye , inadına yapıyorsa bu sekilde buna son verir ama inadına yapmıyorsa bilinçsizse konuşabilirsin eşimle biz bunun çok fazla konuşulmasını istemiyoruz herkesin saygı duymasını bekliyoruz ama bir arkadasım konuşuyor diye baskasından dert yanar gibi ona belli edebilirsin o zaten mesajı alır kızarız bir kendince düşünür kendi de yapmayı bırakır dertleştigin için kendine yakın görür hem :)
ya böylesini toplulukta bozsanda yine bildiğini okur. canım şansın varsa hamilelik sürecinde fazla görüşme. yok yere insanı geriyorlar böyle boşboğazlar. zaten hassas durumdayız ne anlayışsız insanlar var ya
kızlar ya benim kociş çok hastabir haftadır midesi kötüydü,bulantısı vardı,hazımsızlık gibi şikayetleri vardı.. elleri ve ayakları yanıyordu;sürekli soğuk su ile yıkama ve kremleme ihtiyacı hissediyordu (
geçer diye bekledi pek dr gitmez kendisidün akşam için zorla randevu aldım gitti dr'a.. dr safra kesesinde taş ve iltihap var hemen yat ameliyat yapılması gerekiyor demiş ( yatmamış tabi,pazartesi kan sonuçları çıkınca ameliyat şartsa bile başka dr'a da gidelim diye düşünüyoruz..
aranızda safra kesesi taşı problemi olan oldu mu? iyi gelen bşy yok mu ki(
Kızlar selam kaç saattir giremedim işlerim yoğun bugün.
Kızlar iki gündür bir şey fark ettim, ben metal aksamlı yerlere dokunca elektrik çarpıyor beni. Çok sarsmıyor tabi iğne batması kadar falan. Nette yazdım "hamilelikte elektriklenme" KK'de yazmış bazı bayanlar olabiliyormuş. Rahatsız edici birşey, bir yerlere dokunmaya korkar oldum.
Sizde böyle elektriklenen varmı?
şükürler olsun bugun daha iyiyim..aldıgım antibiyotik iyi geldi..
normalde hayatımda en fazla 1 kere içmişimdir antibiyotiği..
ama hamileliğin basından beri içtiğim ilaçların ismini ezberledim neredeyse( buda benim kaderim napalım..bebek iyi olsun..
yarında 20 lik diş çekimim var ...
Ya kızlar bir konuda görüşlerinizi almak istiyorum;
Bir tanıdığımız var,ne zaman görüşsek,konu hamilelikten vs.açılsa,her lafın başında "senin çoçukların tüp çocuk" diyor.Kendi hamileliği ya da tanıdıklarının hamileliklerinden örnek verecek örneğin,hemen "senin çoçukların tüp çocuk tabii bir olmaz "yorumunu yapıyor.Yahu bu cümleyi benimleyken öyle çok kuruyor ki...Yanımızda başkalarıda olsa,cocukta olsa farketmiyor.Ben özel kalmasından yanayım,sürekli sürekli dillendirilmesini istemiyorum,gerekte görmüyorum...Her ne kadar uyarsamda değişen birsey olmadı,inat yapar gibi
kıyamam tatlım çok geçmiş olsun;girmeyince rahatsızlığının ilerleyebileceğini düşünmüştüm bende(
oğlum bu hava da tenefüslere üstüne bşy almadan çıktığı için faranjit olmuş,sabah çok öksürüyordu;ciğerlerinden endişe ettim apar topar gittik ama çok şükür erken gittiğimiz için çabuk geçer dedi doktorumuz
Eki Görüntüle 576615
Eki Görüntüle 576616
Eki Görüntüle 576617
Kizlar bu benim kucuk odam, cocuk odasi olacak neyseki esyalarim beyaz almistim
Bu 3.resimdeki bos alana buyutmelyataklardanalicam
Dolap benik yuklugum yorganim yastigim orada,tekli kismi bosalttim icine bir kac raf ekleticem
Oglumun dolabi olacak yeterli gelir diye dusunuyorum zaten kosedeki misafir yataginin alt cekmeceleri de var ve cok genisler
Perdeleri ve sedirdeki ortuyu degistirip.mavis biseyler yaptirisam cocuk odasi olmaya hazir gibi ne dersiniz
Kızlar fotoları hemen cepten yüklemek için direk konuya girdim sürekli cepten foto yukleyemiyorum çünkü bazen açılmıyor link öncelikle merhabalar :)
foto yüklerden fotoların yeri değişmiş en sonraki resim yatağı koyacağım yer kapının karşısına geliyor :)
bu arada dün detayliya girdim hersey normal dedi 1 hafta da gelişimi ileride dolgun dudakli bir oğluş sürekli hareket ettigi için net görüntü alamadık abicigime benzetti herkes abim havalarda Uçuyor tabii :))
amin canım. bana demişti ki kakao yağı sür dedim zaten onu sürüyorum o zaman bebe yağına dön dedi herkeste fark ediyormus. bir de bana avil merhem vermişti. sadece bir kez sürdüm bir daha sürmedim çünkü hamilelikte çok iyi değilmiş antihistaminik kullanmak. en iyisi sen bebeyağına bir iki gün ara ver canım evdeysen ılık suyla yıka hemen fark edeceksin zaten kaşıntı azalıyor
Allah hersey vaktinde saglikla nasip etsincok zor Allah korusun yavrularimizi
erken dogum haberleri cok kotu etkiliyo beni,bi arkadas var burda, cocugu 6 aylikken dogmus, simdi 5 yaslarinda ama agzindan beslenemiyo, bogazina takili biseyler varmis oyuzden de konusamiyo, dua edin ona da kizlar insallah iyilesir cok uzuluyorum gorunce...
gecen hafta bogazinda gelisme olsaydi o aleti cikaracaklardi, cikarirlarsa konusabilirmis, ama 3 ay daha ilaci kullan sonra bakalim demisler, Allahim sifa versin insallah
seni çok iyi anlıyorum bende güneydoğudayım canımbebe yağına ara verdim zaten..iki gündür bepantene sürüyorum..ilk güne göre daha iyi durumda ama dediğin gibi tatlı tatlı kaşınıyor..canım çok teşekkür ederim..ben doğu da bir ilçe de görev yapıyorum..bulunduğum ilçede kadın doğumcu da yok..il merkezine gidiyoruz ayda bir..doktoru arıyorum o da açmıyor teli..baya üzülmüştüm..içimi rahatlattın..çok sağol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?