walla onu bilmiyorum ki hiç,ama serum bile rahatlatablir seni,en azından beslenmiş olursun..sağolasın bitanem
üzülüyo tabi bebeğimm yaa üzülmez mii
hastaneye gitsem naapcaklar ,seruma ne katarlar ağrı kesici dışında mesela
direncim düştü iyice
Eki Görüntüle 576615
Eki Görüntüle 576616
Eki Görüntüle 576617
Kizlar bu benim kucuk odam, cocuk odasi olacak neyseki esyalarim beyaz almistim
Bu 3.resimdeki bos alana buyutmelyataklardanalicam
Dolap benik yuklugum yorganim yastigim orada,tekli kismi bosalttim icine bir kac raf ekleticem
Oglumun dolabi olacak yeterli gelir diye dusunuyorum zaten kosedeki misafir yataginin alt cekmeceleri de var ve cok genisler
Perdeleri ve sedirdeki ortuyu degistirip.mavis biseyler yaptirisam cocuk odasi olmaya hazir gibi ne dersiniz
umutegecim ve mergenim Sağolun kızlar..
karnıbahar kürünüde uyguladım..midem bulana bulana içtim..ama içtim..hiçbir faydası değmedi..
doktora gittik antibiyotik aldım..bunun bende başka bi çaresi yok artık sanırımkronik hale geldi ne yazııkki..
laternecim oğluna Allah şifalar versin..ne oldu canım oda üşüttümü..
Ya kızlar bir konuda görüşlerinizi almak istiyorum;
Bir tanıdığımız var,ne zaman görüşsek,konu hamilelikten vs.açılsa,her lafın başında "senin çoçukların tüp çocuk" diyor.Kendi hamileliği ya da tanıdıklarının hamileliklerinden örnek verecek örneğin,hemen "senin çoçukların tüp çocuk tabii bir olmaz "yorumunu yapıyor.Yahu bu cümleyi benimleyken öyle çok kuruyor ki...Yanımızda başkalarıda olsa,cocukta olsa farketmiyor.Ben özel kalmasından yanayım,sürekli sürekli dillendirilmesini istemiyorum,gerekte görmüyorum...Her ne kadar uyarsamda değişen birsey olmadı,inat yapar gibi
Bir tanıdığımız var,ne zaman görüşsek,konu hamilelikten vs.açılsa,her lafın başında "senin çoçukların tüp çocuk" diyor.Kendi hamileliği ya da tanıdıklarının hamileliklerinden örnek verecek örneğin,hemen "senin çoçukların tüp çocuk tabii bir olmaz "yorumunu yapıyor.Yahu bu cümleyi benimleyken öyle çok kuruyor ki...Yanımızda başkalarıda olsa,cocukta olsa farketmiyor.Ben özel kalmasından yanayım,sürekli sürekli dillendirilmesini istemiyorum,gerekte görmüyorum...Her ne kadar uyarsamda değişen birsey olmadı,inat yapar gibi
kıyamam tatlım çok geçmiş olsun;girmeyince rahatsızlığının ilerleyebileceğini düşünmüştüm bende(
oğlum bu hava da tenefüslere üstüne bşy almadan çıktığı için faranjit olmuş,sabah çok öksürüyordu;ciğerlerinden endişe ettim apar topar gittik ama çok şükür erken gittiğimiz için çabuk geçer dedi doktorumuz
bu haber içimi çok kötü yaptı. 25 haftalıkken doğmuş. Allahımmm sana emanetiz ne olur sağlıkla gelsin kuzularımız
Gerçek parmak çocuk / 1 - Hürriyet
kızlar ya benim kociş çok hastabir haftadır midesi kötüydü,bulantısı vardı,hazımsızlık gibi şikayetleri vardı.. elleri ve ayakları yanıyordu;sürekli soğuk su ile yıkama ve kremleme ihtiyacı hissediyordu (
geçer diye bekledi pek dr gitmez kendisidün akşam için zorla randevu aldım gitti dr'a.. dr safra kesesinde taş ve iltihap var hemen yat ameliyat yapılması gerekiyor demiş ( yatmamış tabi,pazartesi kan sonuçları çıkınca ameliyat şartsa bile başka dr'a da gidelim diye düşünüyoruz..
aranızda safra kesesi taşı problemi olan oldu mu? iyi gelen bşy yok mu ki(
kızlar ya benim kociş çok hastabir haftadır midesi kötüydü,bulantısı vardı,hazımsızlık gibi şikayetleri vardı.. Elleri ve ayakları yanıyordu;sürekli soğuk su ile yıkama ve kremleme ihtiyacı hissediyordu (
geçer diye bekledi pek dr gitmez kendisidün akşam için zorla randevu aldım gitti dr'a.. Dr safra kesesinde taş ve iltihap var hemen yat ameliyat yapılması gerekiyor demiş ( yatmamış tabi,pazartesi kan sonuçları çıkınca ameliyat şartsa bile başka dr'a da gidelim diye düşünüyoruz..
Aranızda safra kesesi taşı problemi olan oldu mu? Iyi gelen bşy yok mu ki(
Allah sağlık sıhhat wersin cnm bnm geçmişlr olsun
dualarınızıda rabbim kabul etsin inş-ALLAH
hemencecik ye hemenhastalık kaynıo walla vücud dirençsiz düştüğünde hemen yapışıo hastalık ,
MİSAL BEEEEEEN :2:
ŞAFTIM KAYDI YAAAA
Canim cok gecmis olsun bende rastlamadım babamda bobrek tası var ama çok farkli seylerdir herhaldekızlar ya benim kociş çok hastabir haftadır midesi kötüydü,bulantısı vardı,hazımsızlık gibi şikayetleri vardı.. elleri ve ayakları yanıyordu;sürekli soğuk su ile yıkama ve kremleme ihtiyacı hissediyordu (
geçer diye bekledi pek dr gitmez kendisidün akşam için zorla randevu aldım gitti dr'a.. dr safra kesesinde taş ve iltihap var hemen yat ameliyat yapılması gerekiyor demiş ( yatmamış tabi,pazartesi kan sonuçları çıkınca ameliyat şartsa bile başka dr'a da gidelim diye düşünüyoruz..
kızlar ya benim kociş çok hastabir haftadır midesi kötüydü,bulantısı vardı,hazımsızlık gibi şikayetleri vardı.. elleri ve ayakları yanıyordu;sürekli soğuk su ile yıkama ve kremleme ihtiyacı hissediyordu (
kızlar merhaba;göbeğimde isilik gibi kırmızı kırmızı noktalar çıktı..başına böyle bişey gelen var mı..ya da başkalarından böyle şeyler duydunuz mu..birde bebeğin olduğu sağ tarafta,diğer tarafta bir kızarıklık yok..neden öyle oldu acaba..çok endişeliyim..doktoru arıyorum o da açmıyor teli..
amin tatlım,çok sağol..canım çok geçmiş olsun eşinede..Rabbim tez zamanda versin şifasını..
ben hiç rastlamadım canım çevremde ..
kuzum annem oldu benim olması daha hayırlı yoksa o tat dökmüor ve çok ağrı verior zaten artık kolay bi ameliyat 2 güne çıkarıor doktor ameliyat olmazsan dedi nneme taşlar damarlara kaçıomuş oda allah korusun siroza kadar gidiomuş hiç üzülme cnm olması gerekiosa olsun inan artık çok kolay bi ameliyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?