2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
slm kızlaaarr kızımlan hastaneye gittik bugün şeker yokmuş bizde çok şükür :))))

laternacım canım ben atlamışım herhalde okumadım arkadaşlar kutladıkça anladım yıldönümünüz herhalde hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sıhhatle mutlulukla inşallah.

Canım en iyisini yapmışsınız...Aynen dediğin gibi bitmek bilmeyen sorular,yalan yanlış yorumlar,tedavi sürecinde ayrı üzüyordu şimdide insanın tadını kaçırıyor.Tüp bebek olunca farklı olduğunu savunuyor ısrarla anlatmama rağmen,uyarmama rağmen Bende özel kalmasını isterdim ama eşim sağolsun :101:

Mümkün olduğunca görüşmeme,konuşmama gayreti içindeyim zaten canım Bazı insanlar hassas konuların,zaafların üzerine gitmeyi kendilerine hak görüyor

Son düzenleme:
bu haber içimi çok kötü yaptı. 25 haftalıkken doğmuş. Allahımmm sana emanetiz ne olur sağlıkla gelsin kuzularımız

Gerçek parmak çocuk / 1 - Hürriyet

haberi okuyunca geçen haftaki durumum geldi aklıma rabbşm korudu da doğmadı kızım canım ya derisi bile şeffaf daha ben birde 22. haftadaydım bu bebek benim kızımdan da büyük aman Allah kimseye vermesin bebeklerimizi korusun rabbim

sen tatlı dille söylemişsin anlamamış demekki canım bir kerede kalp kırarak söyle artık belki anlar
hamile olduğumuz için çok hassasız zaten birde bu muhabetler dönünce insan daha sinir olur ben ilerde çoçuğuma bile bunu söylemicem ...
sağlıkla doğunca görürler canım kendi çoçuklarından hiçbir farkının olmadığını
eşinde böyle olacağını tahmin etmemiştir yoksa oda söylemezdi ben daha hamile kalmaya çalışırken insanların soruları bitmiyordu birde bunu bilseler artık çeneleri hiç kapanmazdı herhalde

ohh ne güzel maşallah çok sevindim darısı başımıza.
slm kızlaaarr kızımlan hastaneye gittik bugün şeker yokmuş bizde çok şükür :))))

ay Allah korusun Allah yardımcıları olsun yazık hiçbrimize de göstermesin inşallah. Amin.

bende doğumdan sonra bebiki hep göbek hizasında taşicam; kimse göbüşümü göremicek

canım bence hiçkafana takma ömrümüz bu tip insanlarla uğraşmakla geçiyor malesef çocuğun olmaz neden olmuyor derler olur tüpmü derler cinsiyet sorarlar söylersin a kızmı derler biliyormusun benim dr kız demişti önce tabi biz eşimle sevinçten uçuyoruz 15 yıl sonra bulmuşuz bana nedeseler beğenirsin aaaaaaa kızmı ya be insanlar ben bunu 15 yıl aradım gözyaşı döktüm senelerce ama kime anlatırsın daha sonra erkek kesin dedi dr biliyormusun bana bazı dengesizler gözünaydın oğlun olacakmış dediler kızda tepki gösterenler gözün aydın dediler yani canı neyaparsan yap butrz insanlarla karşılaşacağız kızınıda oğlunuda veren allaha şükürler olsun rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat uzun ömür versin

ah ne garip insanlar bunlar yaaaa dediğin gibi heryerde var. Herkesin dediğini kafamıza takacak olsak evin yolunu bulamayız vallahi.

ne kadar minik, ne kadar çaresiz, allahım sen koru annesinin kucağına ver onu. saçları da var kuzumun.

Öyle canım....Olur olmaz,lafdan anlamaz kişilerin lüzumsuz yorumları insanın canını çok sıkıyor...

Amin canım...
Bazı insanları anlamak çok zor gerçekten.Konuşmak içinmi konuşuyorlar,acıtmak içinmi konusuyorlar bilmiyorum.

birazönce 2 kız arkadaşla asansörde karşılaştım işte kaç aylık onu sordular sonra da karnımı ellediler ben hiçbirininkini ellememiştim onlar hamileyken bu da yeni çıkmış herhalde tövbe yarabbim. Neyse sonra da dediler ki karnın çok sert bi yaramazlık yok inşallah gaz falan mı var ki ben de yok dedim gaz yok gerçekten de düzenli tuvalete de çıkıyorum ayıptır söylemesi. Ben de bişey demedim güldüm geçtim. Eskiden olsa endişelenirim sert dediler anormal bir durum mu var acaba diye şimdi doktorların söyledikleri dışında bütün çevremdekilerin söyledikleri ordan girip burdan çıkıyor herkes doktor olmuş :)

walla kuzum çok güldüm ne gerizekalı bi tanıdıkmış ne alaka tüp bebekle normal bebek aynı olmaz onlar gazlımıymış ne fark varmış dengesiz bence sen bunu sert bir dille uyar allahta bize böle nasip etti yorum yapmak kimseye düşmez die hala devam ettirirse görüşme dengesiz herkesin normal yolla olacak diye bişey yok allahda sana böle uygun görmüş bak çok şükür hamilesin insanoğlu ya bazıları işte böle insan görünümlü hayvan oluolar

senden de canım.. sağ salim inş kavuşuruz bebeklere.. ilk bebek olunca böyle herşeye korkuyoruz işte.. dikkat et kendine..

laternem bana 253 yaz 4000 e düzleyelim hesabı

kızlar ekledim ama eğer mümkünse mutlaka dua topiğine yazın;burada sayfalar hızlı ilerliyor girip çıktığımda geçmiş bazen gözümden kaçıyor..herşeyi okumam mümkün olmayabiliyor (

Allah niyetlerinizi kabul etsin inşallah

Son düzenleme:

bir de aynı kişiler her hafta soruyor ya kaç haftalık oldu diye
iş olsun diye sormayın
haftalık takip edilmemi gerektirecek bir durum değil bu
sadece hamileyim

Canım benim kıyamam senide sinirlendirdi bak Ağzına sağlık,aynen öyle,teşekkür ederim hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…