slm kızlaaarr kızımlan hastaneye gittik bugün şeker yokmuş bizde çok şükür :))))
bence bir kere tatlı bir dille uyar canım baktın anlamıyor o zaman görüşmek zorunda değilsen görüşme...
bizim bebeklerimizinde diğer bebeklerden hiçbir farkı yok allah herkese aratmadan versin ama tüp bebek diye farklı gözle bakan cahil insanlara bende sinir oluyorumbiz sırf bu yüzden hiç kimseye söylemedik eşim annesi-babası ve kardeşi dışında kimse bilmiyorum benim ailem de dahil...
bende bu sorunlarla karşılaşmamak için hiç kimseye anlatmadım...tutmadığı zamanda bitmek bilmeyen soruları var insanların
Mümkün olduğunca görüşmeme,konuşmama gayreti içindeyim zaten canımaaaa sinir oldum o insanla görüşme canım sende madem seni üzüyor görüşme sen uyarmışsın hala devam ediyorsa kasti seni üzmek zarar vermek için yapıyordur görüşmeni azalt canını sıkan insanlarla görüşme yazık sana da ne kadar zahmetle anne olmuşsun bir bayan olarak anlayış göstermesi lazım ama bazıları bu anlayışı yapmıyor
bu haber içimi çok kötü yaptı. 25 haftalıkken doğmuş. Allahımmm sana emanetiz ne olur sağlıkla gelsin kuzularımız
Gerçek parmak çocuk / 1 - Hürriyet
Canım en iyisini yapmışsınız...Aynen dediğin gibi bitmek bilmeyen sorular,yalan yanlış yorumlar,tedavi sürecinde ayrı üzüyordu şimdide insanın tadını kaçırıyor.Tüp bebek olunca farklı olduğunu savunuyor ısrarla anlatmama rağmen,uyarmama rağmenBende özel kalmasını isterdim ama eşim sağolsun :101:
Mümkün olduğunca görüşmeme,konuşmama gayreti içindeyim zaten canımBazı insanlar hassas konuların,zaafların üzerine gitmeyi kendilerine hak görüyor
slm kızlaaarr kızımlan hastaneye gittik bugün şeker yokmuş bizde çok şükür :))))
haberi okuyunca geçen haftaki durumum geldi aklıma rabbşm korudu da doğmadı kızım canım ya derisi bile şeffaf daha ben birde 22. haftadaydım bu bebek benim kızımdan da büyük aman Allah kimseye vermesin bebeklerimizi korusun rabbim
off ya herkes süper görünüyor. ben fotoğraf falan eklemicem vazgeçtim. bugün bir arkadaş kaç kilo aldın dedi 6 kg 800 gr dedim. aaaaaaaaa çok almışsın çok hızlı gidiyorsun dedi. sen kaç aldın dedim. 6,7 kilo demez mio anda koptum ya. onunki 23 haftalık ama top gibi bişey olmuş boyuda kısa. eleştiriyede gelemedim valla. o yüzden doğum yaptıktan 1 sene fotoğraf koyucam ben.
canım bence hiçkafana takma ömrümüz bu tip insanlarla uğraşmakla geçiyor malesef çocuğun olmaz neden olmuyor derler olur tüpmü derler cinsiyet sorarlar söylersin a kızmı derler biliyormusun benim dr kız demişti önce tabi biz eşimle sevinçten uçuyoruz 15 yıl sonra bulmuşuz bana nedeseler beğenirsin aaaaaaa kızmı ya be insanlar ben bunu 15 yıl aradım gözyaşı döktüm senelerce ama kime anlatırsın daha sonra erkek kesin dedi dr biliyormusun bana bazı dengesizler gözünaydın oğlun olacakmış dediler kızda tepki gösterenler gözün aydın dediler yani canı neyaparsan yap butrz insanlarla karşılaşacağız kızınıda oğlunuda veren allaha şükürler olsun rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat uzun ömür versinYa kızlar bir konuda görüşlerinizi almak istiyorum;
Bir tanıdığımız var,ne zaman görüşsek,konu hamilelikten vs.açılsa,her lafın başında "senin çoçukların tüp çocuk" diyor.Kendi hamileliği ya da tanıdıklarının hamileliklerinden örnek verecek örneğin,hemen "senin çoçukların tüp çocuk tabii bir olmaz "yorumunu yapıyor.Yahu bu cümleyi benimleyken öyle çok kuruyor ki...Yanımızda başkalarıda olsa,cocukta olsa farketmiyor.Ben özel kalmasından yanayım,sürekli sürekli dillendirilmesini istemiyorum,gerekte görmüyorum...Her ne kadar uyarsamda değişen birsey olmadı,inat yapar gibi
canım bence hiçkafana takma ömrümüz bu tip insanlarla uğraşmakla geçiyor malesef çocuğun olmaz neden olmuyor derler olur tüpmü derler cinsiyet sorarlar söylersin a kızmı derler biliyormusun benim dr kız demişti önce tabi biz eşimle sevinçten uçuyoruz 15 yıl sonra bulmuşuz bana nedeseler beğenirsin aaaaaaa kızmı ya be insanlar ben bunu 15 yıl aradım gözyaşı döktüm senelerce ama kime anlatırsın daha sonra erkek kesin dedi dr biliyormusun bana bazı dengesizler gözünaydın oğlun olacakmış dediler kızda tepki gösterenler gözün aydın dediler yani canı neyaparsan yap butrz insanlarla karşılaşacağız kızınıda oğlunuda veren allaha şükürler olsun rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat uzun ömür versin
haberi okuyunca geçen haftaki durumum geldi aklıma rabbşm korudu da doğmadı kızım canım ya derisi bile şeffaf daha ben birde 22. haftadaydım bu bebek benim kızımdan da büyük aman Allah kimseye vermesin bebeklerimizi korusun rabbim
sen tatlı dille söylemişsin anlamamış demekki canım bir kerede kalp kırarak söyle artık belki anlar
hamile olduğumuz için çok hassasız zaten birde bu muhabetler dönünce insan daha sinir olur ben ilerde çoçuğuma bile bunu söylemicem ...
sağlıkla doğunca görürler canım kendi çoçuklarından hiçbir farkının olmadığını
eşinde böyle olacağını tahmin etmemiştiryoksa oda söylemezdi ben daha hamile kalmaya çalışırken insanların soruları bitmiyordu birde bunu bilseler artık çeneleri hiç kapanmazdı herhalde
canım bence hiçkafana takma ömrümüz bu tip insanlarla uğraşmakla geçiyor malesef çocuğun olmaz neden olmuyor derler olur tüpmü derler cinsiyet sorarlar söylersin a kızmı derler biliyormusun benim dr kız demişti önce tabi biz eşimle sevinçten uçuyoruz 15 yıl sonra bulmuşuz bana nedeseler beğenirsin aaaaaaa kızmı ya be insanlar ben bunu 15 yıl aradım gözyaşı döktüm senelerce ama kime anlatırsın daha sonra erkek kesin dedi dr biliyormusun bana bazı dengesizler gözünaydın oğlun olacakmış dediler kızda tepki gösterenler gözün aydın dediler yani canı neyaparsan yap butrz insanlarla karşılaşacağız kızınıda oğlunuda veren allaha şükürler olsun rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat uzun ömür versin
canım inşallah bu sefer sorunsuz bir şekilde kucağına alacaksın sağlıkla yavrunu .:)
canım bana da yine 300 tane selati tefriciye ve 1 kenzul arş yazabilirsin. tşk.
hakkaten nerde acaba voltaj ben de merak ettim şimdiinşallah iyilerdir.
senden de canım.. sağ salim inş kavuşuruz bebeklere.. ilk bebek olunca böyle herşeye korkuyoruz işte.. dikkat et kendine..
laternem bana 253 yaz 4000 e düzleyelim hesabı
birazönce 2 kız arkadaşla asansörde karşılaştım işte kaç aylık onu sordular sonra da karnımı ellediler ben hiçbirininkini ellememiştim onlar hamileyken bu da yeni çıkmış herhalde tövbe yarabbim. Neyse sonra da dediler ki karnın çok sert bi yaramazlık yok inşallah gaz falan mı var ki ben de yok dedim gaz yok gerçekten de düzenli tuvalete de çıkıyorum ayıptır söylemesi. Ben de bişey demedim güldüm geçtim. Eskiden olsa endişelenirim sert dediler anormal bir durum mu var acaba diye şimdi doktorların söyledikleri dışında bütün çevremdekilerin söyledikleri ordan girip burdan çıkıyor herkes doktor olmuş :)
canım nice mutlu senelere eşinle çoçuklarınla inşallahhhh:80:
walla kuzum çok güldüm ne gerizekalı bi tanıdıkmış ne alaka tüp bebekle normal bebek aynı olmaz onlar gazlımıymış ne fark varmış dengesiz bence sen bunu sert bir dille uyar allahta bize böle nasip etti yorum yapmak kimseye düşmez die hala devam ettirirse görüşme dengesiz herkesin normal yolla olacak diye bişey yok allahda sana böle uygun görmüş bak çok şükür hamilesin insanoğlu ya bazıları işte böle insan görünümlü hayvan oluolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?