2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
iyi akşamlar kızlar maşallah geçmişi okumakta zorlandım bugün kontrolüm vardı oluşumu gördüm 28cm 650 g olmuşşeker yüklemeside yapıldı bugün normal çıktı çok şükür sizce bebeğimin kilosu normalmi az geldi bana:26: nereye gitmiş yediklerim bilmem herşey yolunda çok şükür rabbim bebişlerimizi korusun inşallah

dmt- çok geçmiş olsun canım, büyük bi kaza atlatmışsın, verilmiş sadakanız varmış, Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah

görkemre- kızın hayırlı olsun canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

bende sigorta işlemlerini beklerken 23. haftayı kaçırdım, 2 hafta önceden almıştım randevumu, o zmana hallolur diye,bugündü detaylı randevum ama gidemedim, doktorum 23. haftada yaptır demişti,
netten baktım herhangi bi terslik olursa ilk bakıldığında,2 hafta sonra falan tekrar bebek büyüdüğünde bakıyolarmış, şansımı deniycem, eşim illaki bayan doktor olsun dedi o yüzden şansım kalmadı, bakalım artık, hemen randevu alamazsam da kendi doktoruma kontrole giderim artık:2:

canım hayırlara çıksın inşallah, kötü rüyayı anlatmayın denir, ama seninkini ben iyiyye yordum 'ömrü uzun olur inşallah çınar yiğenimin

hamilelik psikolojisindendir, bi de çok hareket halinde olduğundan gün boyu pek hissedemiyorum demiştin yaaa bebeğimi, onund a etkisinde olabilirsin bence, evham yapma tatlım, bebeğin gayet iyidir,
ben de her gece bi sürü rüya görüyorum, sabaha hayrolsun diyip aklıma getirmiyorum pek

bir de tavsiyem, bu cuma safer ayı girdi, 320 00 bin kaza bela ve musibetlerin yağdığı bir ay bu ay,
her gün 100 'la havle vela guvvete illa billahil aliyyil aziym' okunursa en hafifi fakirlik olmak üzere 70 bela dan korunmuş olursun canım

tamam canim, sagolasin

bugun kocisimin dogumgunu, pasta yapmaya giriscem simdi

cok isim var cok

nice nice yaşlara inşallah canım bebişinizle birlikte, kolay gelsin sana
yüksek voltaj dan bugün de mi haber yok sırf onu merak ettiğim için girdim haberi olan var mı

voltajımdan hala haber yok yaa:95::95::95::95::95::95::95:

dün gece rüyamda gördüm cuma günü gelmişti dua zamanı, baya bişiler gördüm ama unuttum bu kadarını hatırlıyorum

tamam tatlım bakalım sana ne diyecekler. bende 6 dan sonra arayıp sorucam doktorumu. gün içinde aradığımda hemşiresi açıyor telefonu.

Dertsiz özür dilerim sana daha erken yazamadım. Dr.la görüştüm, 23. hafta gelmen uygun olur dedi. Yani bu hafta içinde bekliyor. Kendi dr.um niye öyle dedi ki Ama sonucta ultrasonu bakacak olan dr.u dinlemeliyim ve bu hafta gitmeliyim diye düşünüyorum. Sen ne yapacaksın?

inşallah öledir cnm, inş. öledir ve herşey yoluna girer umarım şu notch kaybalor ya da bebeğime veya bana zarar vermediğine kanaat getirirsek rahatlıycam herhalde, dua edin nolur

Ofelya sana derken benim de başıma geldi. Bugün öğleden sonra durup dururken burnum kanamaya başladı. İnternette hamile bayanlarda olabileceği yazıyordu. Ama yine de tansiyonumu ölçtüreyim dedim. 139/78 çıktı. Dr. bunun sınır değer olduğunu söyleyerek beni korkuttu Hemen kendi dr.umu aradım, bu değerim öneli olmadığını 160lara çıkarsa tansiyon olarak gördüklerini söyledi, biraz da heyecan yaptın muhtemelen dedi. Sonrasında yaklaşık bir saat sonra evde ölçtüm 120 ye düşmüştü neyse ki. Sonra duramadım tekrar ölçtürdüm yine 136ya çıkmış Biraz huzursuz oldum ben de çünkü 12nin üstüne çıkmazdı benim. Dr.um önemli değil dedi, sanırım senin dr.un da 14ü yüksek bulmamış di mi?

Hanipeks psikolojimiz ve hormonlarımız bize oyunlar oynuyor. Ben de rüyamda kanamamın başladığını görüyorum sık sık( Lütfen kafana takma, çünkü taktıkça bilinçaltın sana yine böyle rüyalar gördürecek. Bebeğin sağlıklı, güzel güzel büyüyor maşallah:) Sen iyi ol, mutlu ol ki o da olsun..

canlarım geçmişi okudum hasta olanlara acil şifalar diliyorum :2: bi de ben iyileşseydim çok mükemmel olcak ya

laterne bitanem ben daha iyileşemedim yerleşti hastalık ya öksürük ztn mahwedio

şimdide aşırı bi mide yanması war dayanamıorum uyutmuyo öle şurup ya da hap fln wermedi dr. süt içsem soğuk geçer bikaç yudum belkide

amaaaaaaaaaaaaaaaaaan hepinizi öpüyorum çok çok çooooooook

günaydın kızlar bugün 10 da kontrolümüz var bakalım bizim kız nasıl büyümüş mü? 5 hafta oldu kızımı görmeyeli cok özledim.gece uyutmadı yine tekme üstüne tekme acaba dogdugundada geceleri böyle enerjik mi olur ki:26:dua edin kızlar bize öpüyorum kendinize ii bakın

günaydın kızlar bugun kamyon çarpmış gibiyim bütün gece ağladım herşeyi bahane edip ağladım kocişide çıkarttım arada oda bana psikolojin bozuldu senin dedi gerçekten psikolojimmi bozuldu acaba:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…