Sağlıkla,huzurla,aşkla nice nice yıllara,yaşlara canım :103:
Dertsiz aynı durum benim içinde geçerli. benim bildiğim ayrıntılı ultrason 22-23. haftalarda yapılıyor. Ama geçen kontrolde dr.um 25. haftada yaptır dedi. Ben geç değil mi dedim, senin amniyosentez sonucun var, o yüzden acele etmeye gerek yok, bebek biraz daha büyümüş olsun dedi. Ama şimdi senin yazdıklarını okuyunca ayrıntılı ultrasona gideceğim dr.un sekreterini aradım, durumu anlattım. Bir iki saat sonra geri arayın, ben de dr. beye sormuş olurum dedi. Sana haber veririm tekrar. Bu arada dişin için geçmiş olsun.
Kızlar doğru diyosunuz da ben hiç dinlenmiş olamayacağım ki, dolayısıyla hiç mi hissedem eyeceğim?
Kızlar bir de aslında paylaşmak istemiyordum ama dayanamıyorum dünden beri, bu sıkıntı bana ağır geldi, kötü bir rüya gördüm, pazar sabahı çok kötü uyandım ki gece rüyadan ötürü ve mide yanmasından kaynaklı hiç uyuyamadım. Kötü rüya anlatılmaz derler, sizler benim kader arkadaşlarımsınız, beni yeri geliyor eşim bile anlamıyor sizler anlıyorsunuz. Hayır olsun diyerek rüyamı paylaşıyorum, sizler de okumadan önce nolur "hayır olsun" deyin. Kısaca bir gün bir doktora gidiyoruz usg de bakıyor ve bebeğimin kalbinin durduğunu söylüyor, adananın bir ilçesinde oluyormuşuz, deli gibi doktor arıyormuşum başka doktorlara gidiyormuşum ama hiçbirinin ultrason cihazı yok :S sonra uyanıyorum. google yazdım rüya tabiri die. Kadınlar klübünde bir sayfa çıktı 2008 yılında mı ne birisi daha görmüş ve topic açmış, sonra da herkes ben de gördüm düşük yaptım felan die yorum yazmış, sübyan mı ne varmış, korkan annelerde oluyomuş,hocaya git muska yazdır felan demişler. Hayatta tarzım değil, eşim ağlayarak okurken uyandı ve elimden teli almaya çalıştı yasaklıcam bu siteyi diye kızdı banaArkadaşlar ne olur siz endişelenmeyin ve bunu paylaştığım için canınız sıkılırsa hakkınızı helal edin. 2 gündür kafamı toparlayamıyorum, dün hediye almaya çıktım ama boş gözlerle etrafta dolanmaktan eve eli boş döndüm.
sırasıyla yükledim ama karşık çıkmış fotolar umarım anlaşılır olmuştur.
tamam canim, sagolasin
bugun kocisimin dogumgunu, pasta yapmaya giriscem simdi
cok isim var cok
yüksek voltaj dan bugün de mi haber yok sırf onu merak ettiğim için girdim haberi olan var mı
senide ugrastirdim ya cok tesekkur ederim
canım bendede var mide sorunu çok kötüyüm uykuma bile mani oluyor gaviskon şurup verdi dr hiç faydası yok şuan bile çok kötüyüm allah yardımcımız olsun ne diyimMidem cok yaniyor
tamam tatlım bakalım sana ne diyecekler. bende 6 dan sonra arayıp sorucam doktorumu. gün içinde aradığımda hemşiresi açıyor telefonu.
inşallah öledir cnm, inş. öledir ve herşey yoluna girer umarım şu notch kaybalor ya da bebeğime veya bana zarar vermediğine kanaat getirirsek rahatlıycam herhalde, dua edin nolur
Kızlar doğru diyosunuz da ben hiç dinlenmiş olamayacağım ki, dolayısıyla hiç mi hissedemeyeceğim?
Kızlar bir de aslında paylaşmak istemiyordum ama dayanamıyorum dünden beri, bu sıkıntı bana ağır geldi, kötü bir rüya gördüm, pazar sabahı çok kötü uyandım ki gece rüyadan ötürü ve mide yanmasından kaynaklı hiç uyuyamadım. Kötü rüya anlatılmaz derler, sizler benim kader arkadaşlarımsınız, beni yeri geliyor eşim bile anlamıyor sizler anlıyorsunuz. Hayır olsun diyerek rüyamı paylaşıyorum, sizler de okumadan önce nolur "hayır olsun" deyin. Kısaca bir gün bir doktora gidiyoruz usg de bakıyor ve bebeğimin kalbinin durduğunu söylüyor, adananın bir ilçesinde oluyormuşuz, deli gibi doktor arıyormuşum başka doktorlara gidiyormuşum ama hiçbirinin ultrason cihazı yok :S sonra uyanıyorum. google yazdım rüya tabiri die. Kadınlar klübünde bir sayfa çıktı 2008 yılında mı ne birisi daha görmüş ve topic açmış, sonra da herkes ben de gördüm düşük yaptım felan die yorum yazmış, sübyan mı ne varmış, korkan annelerde oluyomuş,hocaya git muska yazdır felan demişler. Hayatta tarzım değil, eşim ağlayarak okurken uyandı ve elimden teli almaya çalıştı yasaklıcam bu siteyi diye kızdı banaArkadaşlar ne olur siz endişelenmeyin ve bunu paylaştığım için canınız sıkılırsa hakkınızı helal edin. 2 gündür kafamı toparlayamıyorum, dün hediye almaya çıktım ama boş gözlerle etrafta dolanmaktan eve eli boş döndüm.
kızlar bebişimin cicilerini albüme ekledim
kızlar bebişimin cicilerini albüme ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?