2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın herkese fıstıklar

gulimier bayıldım kızının cicilerine allah hayırlı bir şekilde giydirmeyi nasip etsin

günaydın kızlar bugun kamyon çarpmış gibiyim bütün gece ağladım herşeyi bahane edip ağladım kocişide çıkarttım arada oda bana psikolojin bozuldu senin dedi gerçekten psikolojimmi bozuldu acaba:S

günaydın canım bende ağlayacak yer arıyorum normal herhalde bu durumumuz hepimizin birden psikolojisi bozulmamıştır dimi :))

canım ya çok geçmiş olsun, dün eşim de sormuş doktora benim de 14./9.2 falan çıkmıştı, buna rağmen çok yüksek değil dedi, revirdeki hemşirede okulda 14/9un üstünü riskli kabul ederler dedi, yani herkes başka bişe sölüyo, ben bilmiyorum artık, dünden itibaren nar suyu içmeye karar verdim, organik aldım şekersiz bayağı bi pahalı ama , tansiyon düşürüyomuş, çok fazlasını gebeliğin ilk 3 ayında tavsiye etmiyolarmış ama 1 bardak nar suyunun içinde en fazla ne kadar nar olabiilir ve yararı zararından çok diye ben içicem, ayrıca dün doktoruma gittim, kan ve idrar tahlili yaptırdım, benim içim rahat etsin diye yaptırdı galiba onları da bugün arıycakları sonuçlarla ilgili seni de bilgilendiririm cnm, merak etme, senin doktorun da öle diyince daha bi içim rahat etti benimde

günaydın arkadaşlar.yağmur ve kar başladı artık lütfen dikkat edin.ben dün düştüm Allahım korudu çok şükür iyim ama o gerginlik düşme anındaki korku çok kötüydü.iş yerinden dışarı markete gitmek için çıktım yağmur yağıyodu işyerine geldim kaygan zeminde iki ayağım birden kaydı ve düştüm.lütfen dikatli olun sizlerde

geçmiş olsun canım artık daha dikkatli olmamız lazım tek başımıza değiliz saol tekrar hatırlattığın için...

cnm çok geçmiş olsun, seni anlayabiliyorum ben de düşmüştüm, Allah korumuş çok şükür, kar da geliyo, Allah yardımcımız olsun, benim servise bindiğim indiğim yer de yokuş, ben de çok korkuyorum, Allahım ve meleklerimiz korusunlar bizi ve kendilerini inş.

Günaydıınn anneleeer ve tatlı bebişlerii herkese sağlıklı huzurlu mutluuu mutlu günleer :))) biz bugün kızımın büyük halasına gidicez ayrıca arkadaşının hediyesini de göndercez :))) herkese kokulu öpücükleeeer :)))

Hemen başlıyorum okumaya tatlım, 70bininden kurtuldum diyelim geriye kalanı ne olacak

bebikler gerçekten korunuyor. geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım artık daha dikkatli olmamız lazım tek başımıza değiliz saol tekrar hatırlattığın için...

saol canım dediğin gibi artık yanlız değiliz kendim için zerre kadar korkmadım bebeğim için çook korktum o korku çok kötüydü Allaha şükür iyi kıpır kıpır içimde canımın canı:)

günaydııııııııııııııııııııııııııııııııın şekerler ve yavru şekerler
herkese mutluluk ve esenlikler dilerim3:

saol canım sanada çok geçmiş olsun.Allahım korusun tüm bebişlerimizi

günaydın kızlar
ycl2012 çok geçmiş olsun aman dikkat et..bebişin yasadıgı sıvı hava yastıgı gibiymiş..korkmayın kızlar..Allaha emanet olsunlar önce..
gulimier aldıkların hayırlı ugurlu olsun güzel günlerde giydir annesi :))

canım bendede var mide sorunu çok kötüyüm uykuma bile mani oluyor gaviskon şurup verdi dr hiç faydası yok şuan bile çok kötüyüm allah yardımcımız olsun ne diyim

Canım benim çok geçmiş olsun sana da...

Çok geçmiş olsun canım benim, neyseki normale dönmüş. Takmamaya çalışıyorum canım ama pazar günü kurtulamamıştım etkisinden.

Hadi bakalım canım güzel bir gün seni bekliyor, iyi haberlerini duyur bize...

kızlar bebişimin cicilerini albüme ekledim

Bayıldım bayıldım ciciklerine prensesin, güzel günlerde kullansın inş.

tamam canim, sagolasin

bugun kocisimin dogumgunu, pasta yapmaya giriscem simdi

cok isim var cok

Nice mutlu yaşlar eşine tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…