2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Elimde değil ne yazıkki endişeleniyorum ama geçecek gün be gün inanıyorum. Teşekkür ederim canım.

​Geçmiş olsun cnm aman dikkat edin kızlar

Günaydın kızlar...

gulimier canım benim aldığın cicilere bakdım,kuzun hayırlısıyla sağlıkla giysin cicilerini inşallah.

Bugun hiç keyfim yok kızlar,ağrım var.Dün gece doğru düzgün hiç uyumadım.
Kendmi çok yorgun hissediyorum
Kocişde sürekli üzerimi örtmeye çalışıyor.
Dün bir ara resmen yalvardım allah aşkına 2 dk uyuyorum zaten rahat bırakda uyuyim diye.
Kıyamıyorum da kocişime.Sürekli benimle uyanıyor.Bacağıma masaj filan yaptı.
Uzattım bacağımı üzerine öyle uyumuşum.
Yorgunum gerçekden yaa

kızlar bebişimin cicilerini albüme ekledim

canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla giysin inş.

günaydın tatlım güzel haberlerle gel inş

günaydın herkese fıstıklar

gulimier bayıldım kızının cicilerine allah hayırlı bir şekilde giydirmeyi nasip etsin

günaydın canım

günaydın cnm çok geçmişler olsun Allah korusun bitanem dikkat etmek lazım dediğin gibi

günaydın datlım güzel bir gün geçirelim inş.

Günaydın arkadaşlarım ve bebikleri...

günaaaydın bitaneeem

günaydııııııııııııııııııııııııııııııııın şekerler ve yavru şekerler
herkese mutluluk ve esenlikler dilerim3:

sana da günaydın cnm tatlı mı tatlı bebişlerimizle güzel günler olsun inş .

çok güzel kızının cicileri sen nerdeyse çeyiz düzmüşsün ya senin kız bugün ne giyseme katılacak kadar kıyafete sahip ee annede zevkli olunca güzel güzel ciciler seçiyor o askılı yazlık elbiseye bayıldım hepsi ayrı ayrı çok güzel sağlıkla giysin minik prensesler oyyy o giysilerin içinde ne cici olacak bunlar oyyyhhh maşallah diyelim

geçmiş olsun aman dikkat et hepimiz dikakkat etmeliyiz aslında yerler kayak pisti gibi ağır ağır yürümek lazım senin ve bebişinin iyi olmasına sevindim kib

o yorgunluk bende de var akşam yemek yedim kızım da oturtmadı gerindi sanırım canım acıdı biraz uzandım bende uyumuşum ama dinlenemedim hala yorgunluk var bacaklarım ağrıyor havada kapalı yağmurlu tam uyuma dinlenme havası artık hamilelik ağırlığı başlıyor sanırım ee bide çalışınca vücut dinlenemiyor

günaydın kızlar....
şükür ki hastalığım geçti geçecek az kaldı. aman sizlerde dikkat edin havalar çok soğuk bebeklerimiz için kendimize iyi bakmak zorundayız

canım ben de dün arayamadım doktorumu. akşam 6dan sonra ararım diyordum ama temizliğe gelen ablayı evine bıraktık. unutmuşum tatlım ya.

aman aman bunlar ne.... hepsi çok güzel canım ya. iyi günlerde giydir tatlım.

bende bakmaya başladım canım ya benim rabbim nasip ederse kızım oluyor :) adını melodi koyucaz sol anahtarı şeklinde kitap ayracı buldum hastane için ama 48 tanesi 256 TL ye geliyor karar veremedim çok değişik bir site buldum adamlar neler yapmış yahuu bayılırsın site ismi vermem hoş olmaz ama timeless duet ipek püsküllü diye google dan aratırsan herhalde site çıkar bakmanı tavsiye ederim inanılmaz değişik şeyler var

Son düzenleme:
günaydın hanımlar,

benim canım sıkkın bugün. gece 1,5 lt su içmişim. sabah kalkar kalkmaz şekerimi ölçtüm. çok yüksek değil ama en son 70ti sabah 93 çıktı. şekerimin yükseldiğini su içmemden anlıyorum. dikkat etmediğim anda hemen şekerim yükseliyor.

canım sakın sıkma canını benim birçok arkadaşım şekeri yüksekken çok ssağlıklı bebişler dünyaya getirdi sakın moralini bozma herzaman pozitif ol diyetine dikkat et sonlara yaklaşıyoruz artık :)

ahh cnm bnm hemen bakıyorum hemen

bebişin ismine bayıldım çok sewerim melodi ismini ..Allah bağışlasın bebişlerimizi

günaydn tatlmm

aman dikkat et canım bnm ne güzel bol bol su içebiliyorsunuz ben çok içemiyorum yaa

canım şekerim yok aslında ama inip çıkmasıda iyi değil. demekki sürekli dikkat etmem gerekiyor.

tatlım ben kitap ayracına baktım. hatta o siteden tulum beğendim. sen alış veriş yaptın mı hiç o siteden? kapıda ödeme falan var mı acaba?
çok güzel değil mi ya? tam eşime uygun bir kıyafet. eşimin komutanları bebek görmeye geldiğinde giydiririm süper olur valla.
hem eşimde oğlumla aynı giyinmek istiyorum diyordu.

Eklentiler

• $big_dreamzzz_hediye_kutusunda_komando_2li_tulum_seti_533_70.webp
    526 bayt · Görüntüleme: 44
  • $big_dreamzzz_hediye_kutusunda_komando_2li_tulum_seti_3237_70.webp
    914 bayt · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
kızın sağlıkla gelsin inşallah. ismi de güzelmiş canım.

günaydın herkese kızlar..

sedacım bende bu aralar çok sinirliyim, herşeye kızıyorum walla,hormonlordan heralde..

ycl geçmiş olsun canım, ben çok korkuyorum düşmekten, zaten benim 1 aydır kuyruk sokumum acıyor,bide düşersem allaaa

gulmier cicileriniz çok güzel,kız bebeiş olunca neler neler war maşallah, allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin..

ersnil geçmiş olsun,hayırdır neden uyuyamadın?

Canım benim üzme kendini, benim açlık şekerim hep 90larda zaten

Hepinize günaydınlar okuyamıyorum geçmişi 2 gündür de açamadım hiç işler felaket yoğun inşallah herkes iyidir. Ben iyiyim yoğunluk dışında bir yaramazlık yok. Perş detaylıya gideceğiz bakalım. Alışmışım okumaya ne yaptınız ne ettiniz diye böyle bakamayınca bir boşluk oldu neyse şu ayı bir atlatalım da inşallah geçici bir yoğunluk bu her sene olan. Hepinizi çok öptüm kendinize ve bebişlerinize iyi bakın birar açar duaları bildiririm inşallah.

Buarada tartı kırılmıştı atmıştık tartılamıyordum ya dün akşam yeni aldık sabah baktım toplam 5 kg almışım (kahvaltıdan sonra tartıldım) iyi herhalde 5 ay her ay 1 kg olsa normaldir sanırım. Hiç dikkat etmiyorum gerçi biraz toparlanmam lazım. Tatlı falan tüketmemem gerek şeker sınırı aşmıştı son bakıldığında henüz yükleme falan yapılmadı ama ben çok yiyorum malesef başıma bir iş çıkacak ya allah korusun bakalım. Hepimizin iştahlar açıldı herhalde allahtan hayırlısı.

Istanbula henüz kar yağmadı ama diğer illerde var sanırım kızlar aman ne olur çok dikkat edin kaymayın düşmeyin araba kullananlar da dikkatli olun allah korusun inşallah bu kışı kazasız belasız atlatırız. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…