canımmm sakın bu rüyalara aldırış etme.. tamamen hormonların etkisinden.. Allah'ım korusun seni de meleğini de.. bolbol karnına elini koyup ayetel kürsi ile fatiha oku..
bu arada sende22. haftanın içindesin hissetmiyorsun sanırım daha.. benim de 23. haftada ancak çok belirgin hale geldi.. gaz gibi pıt pıt ediyordu karnım.. ilk doğum günümde belirgin şekilde hissettim ki 23. hafta bitmek üzereydi düşün.. sonrasında da baya baya pıt pıt ediyor.. ama daha ötesinde bişey hissetmiyorum. meraklanma yani.. ben doktoruma sormuştum, bıkacaksın o tekmelerden, ne kadar geç o kadar iyi emin ol demiştişimdi şiddetlendikçe hareketler haklıymış diyorum.. bebek güçlendikçe tekme kol Allah ne verdiyse girişiyor valla
valla canım yorma kendini dedi ki zaten o hissi yaşadığımda da bol bol avmde gezmiştim.. sanırım yorgunluk tetikliyor.. ayakları uzatıp dinlenme vaktini her bulduğunda yap bunu dedi.. şimdi evde iki iş yapıp üç yatıyorum
vesikalık çekmedi bu sefer, ama cd kaydı verdi yine.. ben ordan izler izler dondurarak fotoğraflar alırım
ayy eşim de sürekli böyle diyor, doktordan sonra 1 hafta geçiyor ağrım var de gidelim hadi diyor, Allah korusun ya gerçeği olursa yalanla iş olmaz deyip hep vazgeçiriyorumtut sen kendini tut..
bu arada doktor nereye gidiyorsun sen?
günaydın arkadaşlar.yağmur ve kar başladı artık lütfen dikkat edin.ben dün düştüm Allahım korudu çok şükür iyim ama o gerginlik düşme anındaki korku çok kötüydü.iş yerinden dışarı markete gitmek için çıktım yağmur yağıyodu işyerine geldim kaygan zeminde iki ayağım birden kaydı ve düştüm.lütfen dikatli olun sizlerde
kızlar bebişimin cicilerini albüme ekledim
günaydın kızlar bugün 10 da kontrolümüz var bakalım bizim kız nasıl büyümüş mü? 5 hafta oldu kızımı görmeyeli cok özledim.gece uyutmadı yine tekme üstüne tekmeacaba dogdugundada geceleri böyle enerjik mi olur ki:26:dua edin kızlar bize öpüyorum kendinize ii bakın
günaydın herkese fıstıklar
gulimier bayıldım kızının cicilerine allah hayırlı bir şekilde giydirmeyi nasip etsin
günaydın arkadaşlar.yağmur ve kar başladı artık lütfen dikkat edin.ben dün düştüm Allahım korudu çok şükür iyim ama o gerginlik düşme anındaki korku çok kötüydü.iş yerinden dışarı markete gitmek için çıktım yağmur yağıyodu işyerine geldim kaygan zeminde iki ayağım birden kaydı ve düştüm.lütfen dikatli olun sizlerde
Günaydıınn anneleeer ve tatlı bebişlerii herkese sağlıklı huzurlu mutluuu mutlu günleer :))) biz bugün kızımın büyük halasına gidicez ayrıca arkadaşının hediyesini de göndercez :))) herkese kokulu öpücükleeeer :)))
Günaydın arkadaşlarım ve bebikleri...
günaydııııııııııııııııııııııııııııııııın şekerler ve yavru şekerler
herkese mutluluk ve esenlikler dilerim3:
çok güzel kızının cicileri sen nerdeyse çeyiz düzmüşsün yakızlar bebişimin cicilerini albüme ekledim
geçmiş olsun aman dikkat et hepimiz dikakkat etmeliyiz aslında yerler kayak pisti gibi ağır ağır yürümek lazım senin ve bebişinin iyi olmasına sevindim kibgünaydın arkadaşlar.yağmur ve kar başladı artık lütfen dikkat edin.ben dün düştüm Allahım korudu çok şükür iyim ama o gerginlik düşme anındaki korku çok kötüydü.iş yerinden dışarı markete gitmek için çıktım yağmur yağıyodu işyerine geldim kaygan zeminde iki ayağım birden kaydı ve düştüm.lütfen dikatli olun sizlerde
Günaydın kızlar...
gulimier canım benim aldığın cicilere bakdım,kuzun hayırlısıyla sağlıkla giysin cicilerini inşallah.
Bugun hiç keyfim yok kızlar,ağrım var.Dün gece doğru düzgün hiç uyumadım.
Kendmi çok yorgun hissediyorum
Kocişde sürekli üzerimi örtmeye çalışıyor.
Dün bir ara resmen yalvardım allah aşkına 2 dk uyuyorum zaten rahat bırakda uyuyim diye.
Kıyamıyorum da kocişime.Sürekli benimle uyanıyor.Bacağıma masaj filan yaptı.
Uzattım bacağımı üzerine öyle uyumuşum.
Yorgunum gerçekden yaa
canım ben de dün arayamadım doktorumu. akşam 6dan sonra ararım diyordum ama temizliğe gelen ablayı evine bıraktık. unutmuşum tatlım ya.Dertsiz özür dilerim sana daha erken yazamadım. Dr.la görüştüm, 23. hafta gelmen uygun olur dedi. Yani bu hafta içinde bekliyor. Kendi dr.um niye öyle dedi kiAma sonucta ultrasonu bakacak olan dr.u dinlemeliyim ve bu hafta gitmeliyim diye düşünüyorum. Sen ne yapacaksın?
Ofelya sana derken benim de başıma geldi. Bugün öğleden sonra durup dururken burnum kanamaya başladı. İnternette hamile bayanlarda olabileceği yazıyordu. Ama yine de tansiyonumu ölçtüreyim dedim. 139/78 çıktı. Dr. bunun sınır değer olduğunu söyleyerek beni korkuttuHemen kendi dr.umu aradım, bu değerim öneli olmadığını 160lara çıkarsa tansiyon olarak gördüklerini söyledi, biraz da heyecan yaptın muhtemelen dedi. Sonrasında yaklaşık bir saat sonra evde ölçtüm 120 ye düşmüştü neyse ki. Sonra duramadım tekrar ölçtürdüm yine 136ya çıkmış Biraz huzursuz oldum ben de çünkü 12nin üstüne çıkmazdı benim. Dr.um önemli değil dedi, sanırım senin dr.un da 14ü yüksek bulmamış di mi?
Hanipeks psikolojimiz ve hormonlarımız bize oyunlar oynuyor. Ben de rüyamda kanamamın başladığını görüyorum sık sık( Lütfen kafana takma, çünkü taktıkça bilinçaltın sana yine böyle rüyalar gördürecek. Bebeğin sağlıklı, güzel güzel büyüyor maşallah:) Sen iyi ol, mutlu ol ki o da olsun..
aman aman bunlar ne....kızlar bebişimin cicilerini albüme ekledim
cnm selamlar olsun
yawaş yawaş bakınıoruz işte , herkes bütçesine mali planlarına göre yawaştan başlayanda war 7.we 8. ayda hepsini arka arkaya almayı düşünende war canımkesene planlarına göre işte
ama şeker fln onları da yawaştan araştırıyorum ben, şöyle değişik bi tasarım fln bulurum diye
günaydın hanımlar,
benim canım sıkkın bugün. gece 1,5 lt su içmişim. sabah kalkar kalkmaz şekerimi ölçtüm. çok yüksek değil ama en son 70ti sabah 93 çıktı. şekerimin yükseldiğini su içmemden anlıyorum. dikkat etmediğim anda hemen şekerim yükseliyor.
bende bakmaya başladım canım ya benim rabbim nasip ederse kızım oluyor :) adını melodi koyucaz sol anahtarı şeklinde kitap ayracı buldum hastane için ama 48 tanesi 256 TL ye geliyor karar veremedimçok değişik bir site buldum adamlar neler yapmış yahuu bayılırsın site ismi vermem hoş olmaz ama timeless duet ipek püsküllü diye google dan aratırsan herhalde site çıkar bakmanı tavsiye ederim inanılmaz değişik şeyler var
günaydın hanımlar,
benim canım sıkkın bugün. gece 1,5 lt su içmişim. sabah kalkar kalkmaz şekerimi ölçtüm. çok yüksek değil ama en son 70ti sabah 93 çıktı. şekerimin yükseldiğini su içmemden anlıyorum. dikkat etmediğim anda hemen şekerim yükseliyor.
kızın sağlıkla gelsin inşallah. ismi de güzelmiş canım.bende bakmaya başladım canım ya benim rabbim nasip ederse kızım oluyor :) adını melodi koyucaz sol anahtarı şeklinde kitap ayracı buldum hastane için ama 48 tanesi 256 TL ye geliyor karar veremedimçok değişik bir site buldum adamlar neler yapmış yahuu bayılırsın site ismi vermem hoş olmaz ama timeless duet ipek püsküllü diye google dan aratırsan herhalde site çıkar bakmanı tavsiye ederim inanılmaz değişik şeyler var
günaydın hanımlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?