http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...-enleri-f1211/
kızlar bu linke tıklayıp oy kullanırmısınız
anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler anne Adayları grubu ?
nisan anneleriz birinci olur inşallahhh
22 desin daha 23 te güçlü tekmeler geliyor 24 te çift kale maç yapıyor içerde
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...-enleri-f1211/
anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler anne Adayları grubu ?
22 desin daha 23 te güçlü tekmeler geliyor 24 te çift kale maç yapıyor içerde
HANİPEKS güzel düşün güzel olsun canım..kendini üzme bunları düşünerek..
kağan kocatepe yi bilirsin..
o diyorki bebek annesinden de babasındanda gen olarak alır boyunu kilosunu..
kimi bebekleri,n kemikleri güçlüdür kiminin zayıf..belkide bundan dolayı hissetmiyorsundur..
annem diyor ben sana hamileyken çok geç hissettim hareketlerini..
sağlıklı olsunda sen karamsar olma yeterki tamam canım..25 haftaya gir o zaman yine konusalım..
cnm mart anneleri ile başabaş gidiyoruz haydi kızlar herkes oy versin
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee? 25. hafta mı? Ya arkadaşlar 19. haftalarda hissedenler var ama ya, eşim de ben de iri yapılı kemikli insanlarız, ama ama offfffffffffffff
umutegecim birinci olursak ödülümüz neymiş
canım bende kullandım şimdiden hayırlı olsun 2. kim hahahahttp://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...-enleri-f1211/
Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?
Selam kizlar , internetimde sorun var cepten giriyorum gecmisi okuyarak geleyim dedim.surekli cikartti beni sistemden
Hicbirsey yapasim yok dun oglumun kardescigine hediyesini aldik yarin gondericez.insallah
Kizlar ben kiyafet alma konusunda cok zorlaniyorum oyle bir ayda doguyorlar ki buyuk aliyim sonra giysin yok yani giydi giydi giymezse yaz zaten kisliklar copejean pantolon aldim 2-4 aylik ustune sweet aldim o da oyle 4ay sonra copler guzelim seyler benim.yegenim ekimde dogmustu ne kadar kolaydi alisveris yapmak
ben çokkk hastayım bedemciklerim şişmiş iltihaplanmış ciğerlerimden ateş çıkıyor sanki dişimde ağrıyor allah migrenden sakınsın bunlara dayanırım ben ama o olmasın öksürdükçe ciğerlerim çıkacak gibi oluyorr help me!!!s.o.s
ben çokkk hastayım bedemciklerim şişmiş iltihaplanmış ciğerlerimden ateş çıkıyor sanki dişimde ağrıyor allah migrenden sakınsın bunlara dayanırım ben ama o olmasın öksürdükçe ciğerlerim çıkacak gibi oluyorr help me!!!s.o.s
hanipeks im :) ben ilk başlarda bişeyler hissediyordum karnımda atma gibi ama sürekli aklıma bağırsak hareketi flan diye geliyo du bi gün ultrasona gittiğimizde o atmaların kızımın hareketi olduğunu söyledi doktor ben de kendi gözlerimle gördüm mutlaka senin de oluyodur karnına koyduğunda seyrime ya da atma gibi bi bak bakalım :)))
bende oy kullandım işallah birinci bizizhttp://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...-enleri-f1211/
geçmiş olsun siyah turp al turpun üstünü kapak gibi kes, içini oy içini bal ile doldur ve kapak kısmı üzerine kapat 5-6 saat sonra o bal şurup gibi olacak su gibi oluyor ondan iç ben öksürdükçe içiyordum çok iyi geliyor bu turp bal yapmadan boğazlar düzelmiyor ne kadar şurup içsende düzeltmez bunu mutlaka yap canım çabucak iyileşmeni diliyorumben çokkk hastayım bedemciklerim şişmiş iltihaplanmış ciğerlerimden ateş çıkıyor sanki dişimde ağrıyor allah migrenden sakınsın bunlara dayanırım ben ama o olmasın öksürdükçe ciğerlerim çıkacak gibi oluyorr help me!!!s.o.s
Allah'ım ya sabır ya sabır.. Bir tane veli ay başında çocuğunu okuldan aldı, alırken de 100 lira içerde parası vardı, fakat çocuğunun kullandığı melodika ve kitapların parasını da ödememişti, onlar da 155 tl tutuyor, dolayısıyla vereceğimiz değil 55 tl alacağımız var. Hala paramı gaspettiniz dio dier velilerin yanında, beni de dinlemiyor, hala dinlemicem diyor. elim ayağım titredi, başka veli içeri geçin dedi geldi odama sakinleştirdi, kurucunuzla görüşcem dio, sabaha kadar görüşsün valla çok da tın. Delirtti akşam akşam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?