2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar ya gaz sancısı çekeniz varmı aranızda?

söylemesi ayıp dün akşam fasulye yemiştim, omu yaptı bilmiyorm ama sağ tarafım acayip batıyor. normalmidir ki, biliyormusunuz?

vooooow
tam olarak aynı durumdayım, gerçi kurufasulye yemedim ama kabızlığa bağlı gaz sancısı çekiyorum ve her an patlayabilirim.
göbüşüm fiziksel sınırlarını aşalı çok oldu

ben hediyemi kargoya verdim ya, bana da bir kargo geleceğini hiç düşünmemiştim. acaba ne zaman gelir derken telefon çaldı
buyrun ben somewherecold, nasıl yardımcı olabilirim?

ne diyordum ben???
acaba bana gönderen kişi nick vermez ama telefon verir mi, arayıp teşekkür etsem yada face te arkadaşlık teklif etsem kabul eder mi?belki bebeklerimiz de aynı gün doğacak, acaba doğumdan kaç gün sonra foruma girebiliriz? ne bileyim sancılar başlayınca ilk buraya mı yazacağız

allahım neler diyorum ben ve yine telefon çaldı
buyrun ben somewherecold, nasıl yardımcı olabilirim?

itiraf ediyorum, bu cümle ile açmıyorum telefonu, efendim deyip bırakıyorum.

sen karnını ovala oda rahatlatır maden suyu iç bana biraz sert geliyor maden suyu bende bardğa havalandırarak döküyorum sonra bekliyorum baloncuk çıkmayıncaya kadar bekliyorum sonra içiyorum oda rahatlatıyor doğru diyorsun kötü bişey olmasın da varsın gaz olsun

Hediye çekilişimiz baaşlıyor topikimizi takip etmezsen bilmezsin işte Aynı şehir olunca 1 günde eline ulaştı ne güzel
tamam kızma ya gözden kaçırmışım ağlarım haaa hamileyim ben psikolojim depresif hemen zırlamaya başlarım
güle güle kullansın bebişin iyi günlerde işallah

sağol tatlım teşekkürler

canım nice yıllara inşallah sağlıkla kutlu olsun eşinin yaşgünü.

tamam canim, sagolasin

bugun kocisimin dogumgunu, pasta yapmaya giriscem simdi

cok isim var cok

canım merhaba oğluşun hayırlı olsun.

çok şirinmiş güle güle kullansın.

canım hiç kafana takma hepimiz ne rüyalar görüyoruz. Birşeycikler olmaz Allahın izni ile.

canım gözümüz aydın kızımız hayılrı uğurlu olsun inşallah sağlıkla.

canım çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız çok üzüldüm. Allah bir daha yaşatmasın. fıtık için de geçmiş olsun dikkat et kendine

kontrolünün iyi geçtiğine çok sevindim belki normal akıntıdır cazanım ben de de oluyor.

yani şimdi sen değilsin dimi benim paketi gönderen.. kafamı karıştırdın kuzum yaaa..

naz0675canım benim akıntı değildi çok eminim düşünki pantolon popodan aşağı doğru bildiğin ıslak.. idrar kaçırmış da olamam çünki bu ıslaklık hissinden 10 dakika önce wc girmiştim.. zaten ondan çok tedirgin oldum ya.. terlemişde olabilirim.. pazar sabah yine oldu aynı his.. bir daha da olmadı çok şükür.. inşallah tekrarlamaz..
sen nasılsın? yıl sonu yoğunluğu yaşıyorsunuz dimi? kolaylıklar diliyorum

canım benim sakın üzülme bak doktorun kendisi söylemiş bende de vardı sağ salim doğurdum diye hem de 3 çocuğunda birden. İnşallah sen de güle oynaya kucağına alacaksın Allahın izni ile.

benim kargomda geldiiii

nick yok, dur bi arıyım üstündeki telefonu kimmiş bakalım hemde benim şansıma Ankara'danmış..

aaaa listeden ankaradan kimler vardı ki bakayım hele bi

somewherecold göndermiştir şekerim :) liste bende hihihihi

ta ta tam şaşırtmaca yapmış hihihihi :)

sen biliyorsun tabi kim kiminle nerde ne yapıyor, tuzun kuru

Bilince de çok zevkli :)

KIZLAR GELEN HEDİYELERİMİZİN RESİMLERİNİ BURADAN PAYLAŞABİLİRİZ ÇOK MERAK EDİYORUM :d

yaaaaaaaaaaa önce hediye topikimizden paylaşın, banane banane,

ben iyiyim canım çok şükür biraz uzun sürdü ama geçmişi okudum yazabildiğim kadarı ile cevaplar yazdım. Sorma yıl sonu diye böyle evet canım dişimi sıkıcam artık ne yapalım.

ama bu kadının hiç karnı yok ben oturduğum zaman kalkamıyorum ki bu gidişle sezeryen şart olacak gibi(

Aynen akıntı değildi, pat diye aktı gitti.ben yarı uyanıktım ama idrar olamaz bence de. bir an susuz 24 saat yaşar diye düşündüm, sonra 5,5 uncu ayda doğarsa yaşamaz ki deim. tıp çok ilerledi iğne yaparlar doğmaz şimdi dedim. ben bin türlü düşünce ile savaşırken benim sıpa güzel güzel kıpırdanmaya devam edince bişey yoktur deyip kendimi telkin ettim. çamaşırı ıslak ıslak doktora mı götürsem diye poşete koyum. eşimi uyandırdım doktoru ara deyip yine uyudu öküzcüm. belki de hiç uyanmadı bile. 4 te yatanı 6,5 da uyandırınca ilginç tepkiler alabiliyorsunuz. doktoru da kolay kolay arayamıyorum işte.
sonra son kararımı verdim, olayın üstünü örtmek için delilleri yok ettim çamaşırı yıkadım.sonra internete girdim, araştırdım, ürktüm doktoru aradım falan falan. 3-4 gün ultrasona gireyim, suyunu ölçtüreyim diye içim içimi yedi. hamilelik öyle bir süreç ki yaşanan her olumsuzlukta aklını kaçırmak işten değil. kimseye yaşatmasın rabbim. ve bu bebişler var ya öyle değerliler ki, dün sınav sonucum açıklandı-kazanamamışım şaşırmadım çünkü çalışmamıştım hatta sınava arkadaşım zorladı diye girmiştim, tabiki kazanmayı beklemiyordum ama çalışmadıysam hep bu içimdeki kıpırtının bana yaptıkları yüzünden. çok tembel ablaları bu yaramaz ne zaman kitap yüzü açsam başımı ağrıttı, daha yapamadı midemi bulandırdı kaldırdı beni o masadan. pişman mıyım değilim ama görecek o gününü, hele bir doğsun birlikte çalışacağız. annesi sesli ders çalışırken o yanında uslu uslu annesini dinleyecek
amma uzattım
tuncss canım, ulus ta çalışıyorum ben. gün içinde dışarı çıkarsan, yolun düşerse uğra çay içelim

somewherecold göndermiştir şekerim :) liste bende hihihihi

ta ta tam şaşırtmaca yapmış hihihihi :)

Bilince de çok zevkli :)

yaaaaaaaaaaa önce hediye topikimizden paylaşın, banane banane,

aaa sen herşeyi biliyosun yaaa.. bi daha çekiliş olursa ben çekicem, bana ne bana neeee

hmmm, paket senden demek
inşallah eğer koca .ıçımı kaldırıp çıkarsam ulusa gitmem lazım.. gelirsem şayet muhakkak ararım.. ama bi sorun var ben hiçbi yeri bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…