canım wc ye çıkarken yanma oluyormu..birde bittikten sonra tam çıkamadım hissi oluyomu..
bu kadar wc ye çıkman bana beni hatırlattı..sistit olmayasın..
çok kötüsün, ben ne güzel yüzyüze iken itiraf edecektim.
Buarada tartı kırılmıştı atmıştık tartılamıyordum ya dün akşam yeni aldık sabah baktım toplam 5 kg almışım (kahvaltıdan sonra tartıldım) iyi herhalde 5 ay her ay 1 kg olsa normaldir sanırım. Hiç dikkat etmiyorum gerçi biraz toparlanmam lazım. Tatlı falan tüketmemem gerek şeker sınırı aşmıştı son bakıldığında henüz yükleme falan yapılmadı ama ben çok yiyorum malesefbaşıma bir iş çıkacak ya allah korusun bakalım. Hepimizin iştahlar açıldı herhalde allahtan hayırlısı.
Eki Görüntüle 580491 Eki Görüntüle 580492 Eki Görüntüle 580493 Eki Görüntüle 580494 Eki Görüntüle 580495 Eki Görüntüle 580496 Eki Görüntüle 580497
işte kızımın cicileri wosgi teyzesinden geldi teyzemizin ellerine sağlık çok cici iki patik örmüş anne kız patiği ben bayıldım hediyelerime sizlerde eminim beğeniceksiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...-enleri-f1211/
kızlar bu linke tıklayıp oy kullanırmısınız
Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?
nisan anneleriz birinci olur inşallahhh
çok kötüsün, ben ne güzel yüzyüze iken itiraf edecektim.
Eki Görüntüle 580491 Eki Görüntüle 580492 Eki Görüntüle 580493 Eki Görüntüle 580494 Eki Görüntüle 580495 Eki Görüntüle 580496 Eki Görüntüle 580497
işte kızımın cicileri wosgi teyzesinden geldi teyzemizin ellerine sağlık çok cici iki patik örmüş anne kız patiği ben bayıldım hediyelerime sizlerde eminim beğeniceksiniz
somewherecold seni gidi seni
şaşırttın bak beni.
ama ne güzel takip ediyorum dimi ama
aaa sen herşeyi biliyosun yaaa.. bi daha çekiliş olursa ben çekicem, bana ne bana neeee
hmmm, paket senden demek
inşallah eğer koca .ıçımı kaldırıp çıkarsam ulusa gitmem lazım.. gelirsem şayet muhakkak ararım.. ama bi sorun var ben hiçbi yeri bilmiyorum
evet dersizim ya nerdeyse ben bile şüpheye düşüyordum
rüya gibi derler ya
bilmediğim bir numara aradı, çok tatlı bir bayan sesi.
dedim hangi müşavirlik firmasından arıyorlar, cep numaramı bile ele geçirmişler (gerçekten müşavir firmalarından hep tatlı sesli bayanlar ve karizmatik sesli baylar arıyor; mükellefin sesi genelde güzel gelmiyor telefonda)
ben kadınlar kulübünden arıyorum dedi tatlı ses, allah allah dedim doğum günüme de daha var
kargomu aldım deyince jetonlar düştü
ama ben bir şaşır bir şaşır
bir heyecanlan bir heycanlan
telefonda konuşamadım resmen
tuncss seni çok seviyorum; oğluşum da arkidişine sevgilerini gönderiyor
ulusta heykelin orda buluşalım ama atın arka tarafında (atın kafası tarafı çok kalabalık kuyruğu tarafı daha tenha; gerçi iki hamile her halükarda dikkat çeken tipleriz)
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...-enleri-f1211/
kızlar bu linke tıklayıp oy kullanırmısınız
Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?
nisan anneleriz birinci olur inşallahhh
​Benim kendim için hiç umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?