benim ablamlarda hep kocalarına benzettiler çocuklarını, ben diyodum kendime benzeticem, gerçi belli değil daha ama dr babasına benziyo diince bozuldum
benim kocamda üzülmiym die,aşkım sana benziyo onun kulak memesi benim gibi yapışık değil diyo:)
ama şaka bi tarafa bebeğini kendine benzeten hanımlara gıpta ediyom:)
canlar nasılsınız? biz gittik kardeşimizin hediyesini aldık.. evimize geldik paketleri bırakıp az dinleniyoruz.. birazdan bi arkadaşa gidicez oturmaya.. gece gelip paketi hazırlıcam.. sabah da kargoya veririz.. inşallah perşembe günü ellerinde olur..
ayyy bir mağaza bulduk çıkarken, deli oldum.. mothercare satıyorlar veee mağazadaki 60 70 tllik çıtçıtlı bodylerin fiyatları 15 ila 20 tl arasında değişiyordu.. ben de tüm alışverişi tamamladım o çıtçıtlılarda.. ama artık aklımda olacak orası, on numara ürünler vardı.. bol bol takip edicem.. hatta bir bebek arabası ve ana kucağı takım vardı şimdi onu araştırıcam.. 430 tl idi ikisi birlikte. çocuk normalde mağazada tek ana kucağı 300 tl civarı dedi.. aklıma soktu.. ama araştırmadan da alamadım işte.. ellerinde de tek ürün kalmış.. eğer benimse satılmaz o diye düşünüyorum
malesef bu ay 3 kilo almışım toplamda 7 kilo almış bulunmaktayım
çağrı merkezinde çalışınca böyle oluyo, insan kendi telefonunu da 'buyrun nasıl yardımcı olabilirim' diye açıyo alışkanlık,
sorunlu müşterilerle ilgilenmiyosan bence süper iş çok sevmiştim ben
...patikleri de çok beğendim ana kız tam takım olacaksınız maşallah, ören eller dert görmesin
teşekkür ederiz teyzeleri kızımı gördüm şükürler olsun.doktor teyzesi dediki bu kız tombik yanaklı olacakbabasına benziyo keyfi yerindeydi.725 gram olmuş.bana az geldi ama gayet iyi kilosu dedi.3 kilo almışım yavaş dedi :) eşimde diyet olarak ne önerirsiniz dedi direkt 'aç gezecek' dedi dikkat et yediklerine diyor doktorumuz bizde durumlar böyle.birde kabızlık ve gaz sorunumuz var diye magnesi calsine yazdı onu içersin dedi.kan ve kalsiyum ilaçlarına devam.yarında aşım var 2. doz tetanos off ya
Fıstıklar merhaba
bugün evde temizlik vardı+misafirim vardı ve kocişimle ilgilenmem gerekti hiç giremedim(
yarın da yine doktora gideceğiz giremem belki
Rabbim şifa bekleyen tüm kullarına şifa versin inşallah..
günaydın canlarım nasılsınız bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?