2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

bu ay son canım ayrılıyorum işten bu yüzden bir yoğunluk var ofis kapanıyor çünkü evdede net var ama benim oğluştan pek mümkün olmaz ama takip etmeye çalışacağımmmm.... inş. canım bir bakmışız bebişler kucağımızda

sakin ol tatlım bebeğine sana zarar sinir iyi gelmiyor aman karşı taraf anlamıyorsa kurucuyla görüşsün sende görüşürsün senin haklı olduğunu anlarlar zaten önemli olan sensin

Aradım hemen kurucumuzu zaten,o da biliyor ailenin bu değişik tavırlarını.

günaydın hepimize

öncelikle çalışmadığı halde bu saatte uyanıp bizi(işe gitmek zorunda olan köleler) yalnız bırakmayan annelerimize teşekkürler

kızlar biz kaç aylık olduk?

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

yani biz 6,5 aylıık mı hamileyiz

günaydın kızlar bugun birine 1 lirada olsa sadaka verin..safer ayının ilk çarşambası önemliymiş..bilginiz olsun..

tşkler canım paylaştığın için.. biri denk gelir inş.. nasılsın sen ? senin kuzucun da delirdi mi benimki gibi.. çıkıp gidesi var benim kızımın artık uyuyup uyandığı zamanları anlıyorum . hareketleri nasıl bebişinin ?

dilencide olsa basının gözünün sadakasına ver cnm yada sadaka kutularına at..
ben iyiyim hamdolsun..benim kuzucum işyerinde daha çok hareket ediyor akşama kadar yoruluyoruz oda dinlenmeye alıyor kendini..
ama şiddetleri daha fazla tabi..dün mesela eminim midemin yer değiştirdigini

ewttt ne kadar güzel ilerliyorrrr

Kızlarrr Günaydın ,

Dün kocamla lcw ye gittik bakalım hamile koleksiyona diye , Ama bize tek bir alan vremişler küçücük sınırlamışlar Hemde büyük bir avm de idi ki pantolanlarda çeşit yok , Beden bana uymadı 36 K denedim . Bol geldi. İnternetten sipariş olayına bu yüzden girişemiyorum . Olu rolmaz bide iade değişimle uğraşması var ....

Neyse biraz bol ama bir pantolon buldum. Kumaş , Kadifesi yğım yığım durdu. Çok parada vermek istemiyorum şurda kaldı 3,5- 4 ay .Diğer mağazalarda fiyatlar uçmuş Eski pantolonları terziler hamile pantolonu yapıyormuş . Kadıköyde var mı bildiğiniz bir yer yaptıran?

Birde bu pança tarzı kabanı gördüm , Kendi bedenimi aldım çok iyi oldu sakladı göbeğimi , kollardan açık ama hırka ile giyince yada yelek , Bugün giydim soğuk hissetmedim. Ö.arası başka bir lcwye daha bakıcam . Bakalım pantolon bulabilecek miyim...

teşekkürler bilgi için bende artık zorlanmaya başladım kızım akşamları kendini açıyor sanırım bende ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum zor oluyor esniyor mu ne yapıyor anlamıyorum .... sol tarafa yatmak rahatlık veriyor hamilelik öncesinde solumda yatamazdım sağ taraf rahat gelirdi şimdi hep solda yatıyorum neredeyse sola yatınca gaz da nedense rahat çıkıyor uzmanlar haklı dinlemek lazım onları

Aradım hemen kurucumuzu zaten,o da biliyor ailenin bu değişik tavırlarını.
en iyisini yapmışsın çirkef insana laf anlatması zordur en yetkili kişiyle görüşsün onlar tartışsın senin de kafan rahat olsun canım... neyse senin bebişin giysileri ne güzel öyle ya o maymuncuklu ayaklara bayıldım güle güle giysin bebişin

ben 5,5- 6 ya girmek üzereyim diyordum ya kaçıncı aydayım nerdeyim ben kimim şaşırdım valla kafam altüst oldu

günaydın kızlar bugun birine 1 lirada olsa sadaka verin..safer ayının ilk çarşambası önemliymiş..bilginiz olsun..

Günaydın Canım, Birde aklımıza geldikçe bunu dersek faydası olur...

"
Kizlar ; Rabbim tum kaza belalardan bizleri yavrularimizi sevdiklerimizi korusun...

Belalarin 1. Kat semaya indigi SAFER Ayindayiz... Bu gece birinci gecesi. Efendimiz sav bugun ölüm hastaligna tutulmustur. Safer ayinda Levhi mahfuzdan 1. Kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu bela ve kazalar sene icine yayilmaktadir. Bu ayda hergün 100 defa La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim denilmelidir. Günde 100 defa okuyandan, en hafifi fakirlik olmak üzere 70 cesit bela kaldirilir. Bilmeyen kardeslerimizide iletelim insaallah. "Kim hayra vesile olursa hayri yapan gibidir"

senle benim zevkim aynı sanırım
o resimdeki pantolondan aldım çok rahat güzel kullanıyorum 36 bana da bol geldi belindeki lastiğini sıktım rahat oldu akşama kdar karnımız vücudumuz şişiyor zaten bolluk azalıyor
ayrıca o pançoya bende bayıldım almadım beden yoktu sen güle güle kullan canım ben hala evdeki montumdan 2 tanesini kullanabiliyorum göbüşümde bu montlardan belli oluyor ama insanlar ne yer veriyor ne dikkat ediyor bu pançoyu giysem göbüş hepten kaybolur

evet canım; LCW nin 36 sı aslında 38, bir de kumaşlar acayip esniyo, bir beden de ordan büyüyor. internet sitesinde olan indirim mağazada olmuyor mağazadaki internet mağazasında olmuyor. diğer markalar belki indirim yapacak ama henüz indirim zamanı gelmedi; %50 gelip de herşey normal fiyatına ininceye kadar biz doğuracagız zaten.

allah razı olsun canım

fit gacı seniiii :)) evet sende cok hoş durmustu paylaştıgın fotoda görmüştüm. hala eski montlarınızı nasıl giiyorsunuz ya benim göbüşümden kapanmıyor önleri (( bu pançoyu göremedim LCW da bana lazım mutlaka. bir sitede gördüm 284 liraydı vazgeçtim 3 ay için değmez diye. ama çok hoştu baksanıza ya

ben soranlara 6 aylığım diyorum ama... :)

Herkese günaydınlarr:) Ben de oy kullandım ama ben kullanırken mart anneleri öndeydi, haydi arkadaşlar oy vermeyen kalmasın:) Kızlar sonucta elimiz kolumuz bağlı ama voltajı artık merak etmeye başladım Ulaşabilmenin bir yolu yok di mi?

Evet ofelyam ya, herkes başka bişi söylüyor. Benim de tansiyonumu ölçen acildeki dr. 14/9'u geçerse takip gerekir dedi. Ama senin dr.um gibi kendi dr.um ve babam da (o da dr. ama kadın doğumcu değil) bu değerin önemli olmadığını söyledi. Yine de daha önce hep 12 civarı seyrettiği için tedirgin oldum. Senin tansiyon durumun nasıldı? Bu ayrıntılıdan sonra mı ölçmeye başladın? Neyse canım en iyisi stres yapmamak, çünkü stres resmen tansiyonumuzu yükseltiyor:) Bu arada idrar sonucların nasıl çıktı?

şişme mont gibi montum elyaflı olanlardan onlar biraz daha geniş oluyor şimdilik rahat sığıyorum 1 ay daha götürür beni ondan sonra önüm açık giyerim şalla falan katırım göbeği zaten izne ayrılmaya da bişey kalmıyor

bu pançoya benzer lcw de var ama kollarını çok dar yapmışlar benim kollarım ince olduğu halde dar oldu ve rengi siyah diye beğenmemiştim 3 ay için değmez gerçekten ama panço gibi kabanlara bakabilirsin onları her zman kullanırsın güzel sevimli oluyorlar

üle güle giy canım.

geçmiş olsun canım inşallah cümlemiz sağlıkla atlatırız kazasız belasız

çok almamışsın ama toplamda 7 diyorsun niye kızdı anlamadım. Hayırlı haberlerle geldiğine çok sevindim ah o yanişleri ısırırsın doğunca inşallah babişe benzeyen kızının :)

geçmiş olsun canım. Kalp atışı dinlemek çok güzel oluyor :) maşallah.

günaydın kızlarrrr ben ikinci tetenoz aşımı olup geldim oğlumunda kalp atışını dinledikkkkk

acayip şıkmış
mezo sen de az değilsin
nerden buldun kız sen bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…