fıstıklar hepinize güzel bir gün diliyorum
hediyemi yollayacağım adresime bakmaya geldim çıkacağım hemen(
hepinizi özledim;inşallah herkes iyidir keyifler yerindedir
kocişimle çıkacağız şimdi,inşallah hayırlı haberler ile döneriz doktordan(
kendinize dikkat edin fıstıklarım
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine...ben çokkk hastayım bedemciklerim şişmiş iltihaplanmış ciğerlerimden ateş çıkıyor sanki dişimde ağrıyor allah migrenden sakınsın bunlara dayanırım ben ama o olmasın öksürdükçe ciğerlerim çıkacak gibi oluyorr help me!!!s.o.s
çokk güzeller... güle güle giydir canım...Oğlumun arkadaşına hediye alırken dayanamadım oğluşuma da aldım
Eki Görüntüle 580800 Eki Görüntüle 580801
Fıstıklar merhaba
bugün evde temizlik vardı+misafirim vardı ve kocişimle ilgilenmem gerekti hiç giremedim(
yarın da yine doktora gideceğiz giremem belki
Rabbim şifa bekleyen tüm kullarına şifa versin inşallah..
Herkese günaydınlarr:) Ben de oy kullandım ama ben kullanırken mart anneleri öndeydi, haydi arkadaşlar oy vermeyen kalmasın:) Kızlar sonucta elimiz kolumuz bağlı ama voltajı artık merak etmeye başladımUlaşabilmenin bir yolu yok di mi?
Evet ofelyam ya, herkes başka bişi söylüyor. Benim de tansiyonumu ölçen acildeki dr. 14/9'u geçerse takip gerekir dedi. Ama senin dr.um gibi kendi dr.um ve babam da (o da dr. ama kadın doğumcu değil) bu değerin önemli olmadığını söyledi. Yine de daha önce hep 12 civarı seyrettiği için tedirgin oldum. Senin tansiyon durumun nasıldı? Bu ayrıntılıdan sonra mı ölçmeye başladın? Neyse canım en iyisi stres yapmamak, çünkü stres resmen tansiyonumuzu yükseltiyor:) Bu arada idrar sonucların nasıl çıktı?
hedayem geldi; adres izmir ve meslektaşız
hemen açıyorum
canım benim başım çok ağrıyodu zaten, arada bir de tansiyonum çok başım ağrıdığında yükselirdi, migren de olduğu için o da yükseltiyomuş, bi de tabi doktor ileriki aylarda yüksek tansiyon görülebilir diyince ölçiyim demiştim , sonra da devam ettim., idrarla kan verdim sonuçları da çıktı ama p.tesi doktor yarın ararız demişti hala aramadı, ona da ayrı bi uyuz oldum zaten neyse, bekliyorum cnm halaa
canım benim başım çok ağrıyodu zaten, arada bir de tansiyonum çok başım ağrıdığında yükselirdi, migren de olduğu için o da yükseltiyomuş, bi de tabi doktor ileriki aylarda yüksek tansiyon görülebilir diyince ölçiyim demiştim , sonra da devam ettim., idrarla kan verdim sonuçları da çıktı ama p.tesi doktor yarın ararız demişti hala aramadı, ona da ayrı bi uyuz oldum zaten neyse, bekliyorum cnm halaa
evvet en temel ihtiyacımız iltifat ve bunu duymak çok güzel oluyor ilatifat istiyoruzzzzzzz :)
ayy çok hoş ya demek kız kiloluyum hamile değilim dedi benim arkadaşım da kilolu epey kilolu ona da hamile sanıp yer veriyorlardı o oturuyordune yapsın herkes öyle zannedip yer verince artık oturuyordu beni de muhtemelen göbekli sanıyorlar bazıları anlıyor ama yer vermiyor ne yapalım vermesinler şimdilik çok zorlamıyor ama otobüs kalabalık olunca karıma çarpacaklar diye korkuyorum birde ani fren yaparsa şöför diye korkuyorum yoksa idare ediyoruz o kadar
ya sen 59 tl ye nasıl aldın 99 tl küsurdu bunun fiyatı netten falan mı aldın çok iyimiş fiyatı güle güle kullan canım
çok teşekkür ederim; mektubun ve hediyen çok güzeldi;
bunu daha önce görmüştüm ve çok beğenmiştim hatta son iki hafta bu kadar yoğun olmasam gidip alacaktım
mektubun özellikle çok güzeldi
aman aman bilgisayarda yazmışsın bir de
dur bakalım telefonuna ulaşabilecek miyim
yemeğe çıkıyoruz şimdi dönüşte telefonunu bulmaya çalışacağım
ama çok sevdim bunu
hemen ekleyemem bilgisayarlara erişim kısıtlı
ama çok güzel
çok teşekkür edrim
kızlar aranızda sütyenli atlet kullanan var mı alsam rahat olur mu acaba
kızlar canım sıkkın,
dünden beri 4-5 defa kahverengi akıntım oldu, doktorumu aradım. Rahim ağzına bakalım dedi.
Az sonra gidicem, endişeliyim.
Kızlar canım sıkkın,
dünden beri 4-5 defa kahverengi akıntım oldu, doktorumu aradım. Rahim ağzına bakalım dedi.
nerdeymiş bu mağaza, merak ettik
kocama kızdımacil alışveriş yapmam lazım
hemen alışveriş sitelerine gireceğim
ben sabah bu gazla ilk karşıma çıkana 6.5 aylığım dedim valla
neyse zaten 2 hafta su gibi geçer
5,5 aylığım deyince aman göbeğin de ne kadar büyümüş, sen fazla kilo almışsın falan diyorlardı.
6,5 ay olarak güncelleyince hiç kilo almamışsın sadece göbek çıkmış falan dediler
ma bir hamilenin en temel ihtiyacı "iltifat"
Maymunum o benim maymunum kuzum bebeğim.. Tuncs canım benim, bir mağazam var benim burada, karamel adı :) bayan ayda bir ist a gidiyor arkadaşının ithal ürün getirttiği mağazasında kalanları getiriyor, ünlü orjinal markaların sezon sonlarını felan getiriyor. Ya da yanlış beden basılmış olanları, Dolayısıyla Adana'da sadece 2 bilemedin 3 kişide bu kıyafetler oluyor, yerleri ve modelleri çok iyi. Bunun markasını tam hatırlamıyorum ama.
Canım nerdeymiş bu mağaza bende merak ettim hep mothercare ürünlerini alıyorum bari kazıklanmayayım :)
Kızlar canım sıkkın,
günaydın hepimize
öncelikle çalışmadığı halde bu saatte uyanıp bizi(işe gitmek zorunda olan köleler) yalnız bırakmayan annelerimize teşekkürler
kızlar biz kaç aylık olduk?
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
yani biz 6,5 aylıık mı hamileyiz
sana hala birsey gelmedi miiiiii yaaaaaaa :26::26::26:
Kızlar canım sıkkın,
Kızlar canım sıkkın,
geçmiş olsun tekrar canım hayırlı sonuçlar olsun inşallah. Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?