2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım güle oynaya gidin dönün inşallah hayırlı haberlerle

fıstıklar hepinize güzel bir gün diliyorum:16:

hediyemi yollayacağım adresime bakmaya geldim çıkacağım hemen :((
hepinizi özledim;inşallah herkes iyidir keyifler yerindedir:emir_bebek:

kocişimle çıkacağız şimdi,inşallah hayırlı haberler ile döneriz doktordan :((

kendinize dikkat edin fıstıklarım:54::54::54:

ben çokkk hastayım bedemciklerim şişmiş iltihaplanmış ciğerlerimden ateş çıkıyor sanki dişimde ağrıyor allah migrenden sakınsın bunlara dayanırım ben ama o olmasın öksürdükçe ciğerlerim çıkacak gibi oluyorr help me!!!s.o.s
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine...
Oğlumun arkadaşına hediye alırken dayanamadım oğluşuma da aldım :16:

Eki Görüntüle 580800 Eki Görüntüle 580801
çokk güzeller... güle güle giydir canım...
Fıstıklar merhaba:16:
bugün evde temizlik vardı+misafirim vardı ve kocişimle ilgilenmem gerekti hiç giremedim :((
yarın da yine doktora gideceğiz giremem belki :(

Rabbim şifa bekleyen tüm kullarına şifa versin inşallah..

amin canım... iyi haberlerle dönersiniz inşallah...

Herkese günaydınlarr:) Ben de oy kullandım ama ben kullanırken mart anneleri öndeydi, haydi arkadaşlar oy vermeyen kalmasın:) Kızlar sonucta elimiz kolumuz bağlı ama voltajı artık merak etmeye başladım:( Ulaşabilmenin bir yolu yok di mi?

Evet ofelyam ya, herkes başka bişi söylüyor. Benim de tansiyonumu ölçen acildeki dr. 14/9'u geçerse takip gerekir dedi. Ama senin dr.um gibi kendi dr.um ve babam da (o da dr. ama kadın doğumcu değil) bu değerin önemli olmadığını söyledi. Yine de daha önce hep 12 civarı seyrettiği için tedirgin oldum. Senin tansiyon durumun nasıldı? Bu ayrıntılıdan sonra mı ölçmeye başladın? Neyse canım en iyisi stres yapmamak, çünkü stres resmen tansiyonumuzu yükseltiyor:) Bu arada idrar sonucların nasıl çıktı?

canım benim başım çok ağrıyodu zaten, arada bir de tansiyonum çok başım ağrıdığında yükselirdi, migren de olduğu için o da yükseltiyomuş, bi de tabi doktor ileriki aylarda yüksek tansiyon görülebilir diyince ölçiyim demiştim , sonra da devam ettim., idrarla kan verdim sonuçları da çıktı ama p.tesi doktor yarın ararız demişti hala aramadı, ona da ayrı bi uyuz oldum zaten neyse, bekliyorum cnm halaa

canım benim başım çok ağrıyodu zaten, arada bir de tansiyonum çok başım ağrıdığında yükselirdi, migren de olduğu için o da yükseltiyomuş, bi de tabi doktor ileriki aylarda yüksek tansiyon görülebilir diyince ölçiyim demiştim , sonra da devam ettim., idrarla kan verdim sonuçları da çıktı ama p.tesi doktor yarın ararız demişti hala aramadı, ona da ayrı bi uyuz oldum zaten neyse, bekliyorum cnm halaa

sana hala birsey gelmedi miiiiii yaaaaaaa :26::26::26:

geçmiş olsun tekrar canım hayırlı sonuçlar olsun inşallah. Amin.

evvet en temel ihtiyacımız iltifat ve bunu duymak çok güzel oluyor ilatifat istiyoruzzzzzzz :)

ayy çok hoş ya demek kız kiloluyum hamile değilim dedi benim arkadaşım da kilolu epey kilolu ona da hamile sanıp yer veriyorlardı o oturuyordu :52::52: ne yapsın herkes öyle zannedip yer verince artık oturuyordu beni de muhtemelen göbekli sanıyorlar bazıları anlıyor ama yer vermiyor ne yapalım vermesinler şimdilik çok zorlamıyor ama otobüs kalabalık olunca karıma çarpacaklar diye korkuyorum birde ani fren yaparsa şöför diye korkuyorum yoksa idare ediyoruz o kadar

ya sen 59 tl ye nasıl aldın 99 tl küsurdu bunun fiyatı netten falan mı aldın çok iyimiş fiyatı güle güle kullan canım

çok teşekkür ederim; mektubun ve hediyen çok güzeldi;
bunu daha önce görmüştüm ve çok beğenmiştim hatta son iki hafta bu kadar yoğun olmasam gidip alacaktım
mektubun özellikle çok güzeldi
aman aman bilgisayarda yazmışsın bir de

dur bakalım telefonuna ulaşabilecek miyim
yemeğe çıkıyoruz şimdi dönüşte telefonunu bulmaya çalışacağım

ama çok sevdim bunu
hemen ekleyemem bilgisayarlara erişim kısıtlı
ama çok güzel
çok teşekkür edrim

çok teşekkür ederim; mektubun ve hediyen çok güzeldi;
bunu daha önce görmüştüm ve çok beğenmiştim hatta son iki hafta bu kadar yoğun olmasam gidip alacaktım
mektubun özellikle çok güzeldi
aman aman bilgisayarda yazmışsın bir de

dur bakalım telefonuna ulaşabilecek miyim
yemeğe çıkıyoruz şimdi dönüşte telefonunu bulmaya çalışacağım

ama çok sevdim bunu
hemen ekleyemem bilgisayarlara erişim kısıtlı
ama çok güzel
çok teşekkür edrim

:16::16::16::16:
beğenmene sevindim bende çok beğenerek aldım kadife alerjim olmasa kızımada alacaktım olsun yinede aldım içimde kalmadı senin yakışıklı oğlun giysin iyi günlerde giysin işallah :nazar::nazar::nazar::nazar:nazar değmesin paşamıza el yazım kötü biraz o yüzden pc de yazdım kartta görmüşsündür yazımı soyadım değişti listede eskisi var sana yenisini yazmıştım sekreter olarak bakarsan bulursun beni :)) şimdi yemek vakti yemekten sonra görüşürüz

Kızlar canım sıkkın,
dünden beri 4-5 defa kahverengi akıntım oldu, doktorumu aradım. Rahim ağzına bakalım dedi.
Az sonra gidicem, endişeliyim.

nerdeymiş bu mağaza, merak ettik
kocama kızdım :57:acil alışveriş yapmam lazım:27::27::27::27::27:
hemen alışveriş sitelerine gireceğim:47::47::47::47:

forum avm de moda sokağı var.. orda demstock mu neydi mağazanın adı.. beymenle yanyana.. hatta eşim defalarca kez girelim dedi ne ben ne biliiim mothercare sattığını.. ne işimiz var orda deli misin dedim.. neden derseniz dehşet pahalı ürünler var, düşünün ki dün akşam eşim bir ceket beğendi indirimli hali 1,850 tl idi :9::9: yürü yürü kaçalım dedim etiketi görünce :53:
ama mothercare ürünleri süper ucuzdu..
kocana ne kızıyon kuzum? onlardan hayır yok ben artık anladım bunu.. kendim çıktıkça aldım aldım, yoksa son dakkaya kalır herşeyi.. sürekli ne var ki bi dakkada gideriz mağazadan alır çıkarız deyip duruyor.. ama öyle olmuyor işte.. :19:

ben sabah bu gazla ilk karşıma çıkana 6.5 aylığım dedim valla
neyse zaten 2 hafta su gibi geçer

5,5 aylığım deyince aman göbeğin de ne kadar büyümüş, sen fazla kilo almışsın falan diyorlardı.:50::50:
6,5 ay olarak güncelleyince hiç kilo almamışsın sadece göbek çıkmış falan dediler:52::52:

ma bir hamilenin en temel ihtiyacı "iltifat":ssz::ssz::ssz::ssz:

anaaaam o ay hafta çizelgesine göre ben yarın 26 haftalık oluyorum ve 6. ayımı tamamlamış olacağım bu da bitince.. yani annemlere gittiğimde ben 7. ayımın içinde olacağım.. orda herkes soracak şimdi.. iyi iyi resmen 7 aylık hamişim diyebilicem :8:;
kııızzz benimde bu son iki haftada popom da büyümeye başladı sinir oluyorum :27:

Maymunum o benim maymunum kuzum bebeğim.. Tuncs canım benim, bir mağazam var benim burada, karamel adı :) bayan ayda bir ist a gidiyor arkadaşının ithal ürün getirttiği mağazasında kalanları getiriyor, ünlü orjinal markaların sezon sonlarını felan getiriyor. Ya da yanlış beden basılmış olanları, Dolayısıyla Adana'da sadece 2 bilemedin 3 kişide bu kıyafetler oluyor, yerleri ve modelleri çok iyi. Bunun markasını tam hatırlamıyorum ama.

canım bayıldım valla.. keşke bende öyle bir mağaza bulabilsem.. ama kocaaa Ankara.. zor zar işimi görcek kadarını öğrendim 3 senede :9:
güle güle giysin oğluşun.. hatta inşallah fotolarını da görürüz cicilerin içinde.. :16:

Canım nerdeymiş bu mağaza bende merak ettim hep mothercare ürünlerini alıyorum bari kazıklanmayayım :)

Ankara forum avm'de moda sokağında canım..

Kızlar canım sıkkın,
dünden beri 4-5 defa kahverengi akıntım oldu, doktorumu aradım. Rahim ağzına bakalım dedi.

canım sakın bozma moralini.. bi git bakalım ne diyecek..
hayırlı haberlerini bekliyor olacağım :26:

günaydın hepimize

öncelikle çalışmadığı halde bu saatte uyanıp bizi(işe gitmek zorunda olan köleler) yalnız bırakmayan annelerimize teşekkürler

kızlar biz kaç aylık olduk?

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

yani biz 6,5 aylıık mı hamileyiz

1hafta 7 gün 1 ay 30 gün olarak
1 ay = 4 hafta + 2 gün =30
2 ay= 8 hafta +4 gün =60
3 ay= 12 hafta +6 gün =90
4 ay= 17 hafta +1 gün =120
5 ay =21 hafta + 3 gün =150
6 ay =25 hafta+ 5 gün =180
7 ay= 30 hafta =210
8 ay=34 hafta + 2 gün =240
9 ay=38 hafta + 4 gün =270
9 ay 10 gün=280

yani 25+4 te 6 ay bitmiş oluyor

tüm anne adaylarına merhabalar. gruba yeni üye oldum, paylaşımlarınız çok güzel. umarım ben de faydalanabilirim.

annem bu ayın safer ayı olması nedeniyle tüm bela ve kötülükleri savuşturması için hem bol bol sadaka vermemi hem de evdeki paspasın (içerideki) altına bir miktar sadaka parası koymamı önerdi. Bu parayı safer ayının son çarşambası alıp yine sadaka olarak verecekmişiz. ayrıca bu ayın son çarşamba gününde de iki rekat namaz kılınması; bu namazda her rekatte bir Fatiha ve on bir İhlâs-ı Şerif okunması; namazdan sonra da on bir istiğfar ile, on bir salavât-ı şerîfe okunması tavsiye ediliyormuş. sizlerle paylaşmak istedim.

bu arada çekiliş süper fikirmiş. keşke ben de daha önce üye olmuş olsaydım... :( belki tekrarlanırsa bize de katılmak kısmet olur.

Kızlar canım sıkkın,

bişe olmaz canım hiç bişe yok, ben de yaşadım, kahverengi akıntıyı önemsemiyolar bile , eski bi kanama demekki olmuş bitmiş, şu an için bişe yok, doktor emin olmak için öle demiştir, hiç bişe yok merak etme

Back
X