2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar iyi akşamlar herkese yarın tam gün izinliyim detaylı tekrarlancak dua edin bizim için cuma günü görüşmek üzere....
allah yardımcınız olsun canım inşallah bi sorun çıkmaz...

geçmiş olsun canım... daha kötüsü olmamış şükür... allah korumuş...

çınar o çınar.. benim de ilk öyle olmuştu.. bak bir iki haftaya çok belirginleşecek.. hatta eve gidince böyle uzan sol yanına nasıl coşuyor

bence de oo çınar

Heyyyy, yaşasınnn:) Çınar senin üzülmene dayanamadı, ben burdayım diyor:)

GAZ dır o GAZ

kız kaçıncı haftaya geldin hala gaz mı diyo Allahım YaRabbim yaaaa

aslanlar gibi oğlun o senin ÇINAR ÇINAR

Sanırım evet canım. Akşam da pıtpıtladı uyuyana kadar ben. Eşimi de çağırdım 5-10 dakika bekledi, sadece bir kere pıt etti dedi ama çok çok hafif dedi, ben de buna da şükür dedim, ben bu minik pıt için günlerdir herkesin kafasını ütülüyorum di mi ya

gecmis olsun iyi ciddi bisey olmamis Allah korusun

geçmiş olsun kuzum, aman dikkatli kullan,
Çınar korkar tepik atamaz annesi sana

geçmiş olsun canım... daha kötüsü olmamış şükür... allah korumuş...

Sağolun arkadaşlar, sefer ayına taktım ya ben de şimdi, ondan oldu işte

body yi ekleyemedim boyutlarla ilgili bir sorun yaşıyorum ama yeni foto çekineceye kadar tavşan tulumumuzu ekleyeceğim
hatta sonra çekmeyi unuttuğum kuyruğu da çekeceğim

Hayırlı olsun kızlar cicileriniz, bebişler güzel günlerde giysin inşş.

SOMEWHERECOLD canım diğer topikimize de koy cicinin resmini,

DERTSİZ canım senin aldığın ciciler de hayırlı olsun.

Tu tu tu maşallah, hayırlı olsun güzel minik prensesin canım arkadaşım. nazar değmesin inş.

Çocuklarımı birazdan tiyatroya götüreceğim. Bugün Tiyatro günümüz yine, ayda bir ya tiyatro ya sinema yapıyoruz. Ben yokken çok kaynatmayın ha, ayfonumdan ara ara girip kontrol etcem.

canım çok geçmiş olsunnnn ne desek boş biliyorum
ama lütfen bebeğini ve çoçuklarını düşün kendini toparlamaya çalış :26:

Günaydın anneleriim ve tatlı bebişleriii hepinize sağlıklı mutlu huzurlu kazalardan belalardan uzak günler inşallaaah

günaydın hayırlı sabahlar güzeller:) arkadaşlar defacto da hamile reyonu açmış baktım güzel şeyler var aklınızda bulunsun fiyatlarıda iyidi.

Voltajjjjjjj... canım.. balım.. gerçekten çok üzüldüm.. okudukça daha beteri gelmesin peşinden diye dua ettim.. çok sarsmış seni belli.. umarım arkadaşınızın üzerine düşeni üstlenir. böyle durumlarda teselli edici her söz hükmünü yitiriyor.. Allah senden, eşinden ve evlatlarından uzak etsin kazayı belayı.. kızın için kendini bırakma ne olur.. o şu an çok muhtaç sana.. bu hafta tefriciyeler sizin için okundu. Allah beterinden korusun seni..

voltajım canım benim çok ama çok geçmiş olsun. şu an biz ne desekde seni teselli edemeyeceğiz. sizin sağlığınız sıhhatiniz şu an herşeyden daha önemli tatlım.
sen bebeğin, eşin ve çocukların için kendine dikkat et lütfen. inşallah arkadaşınız zararı karşılar.

günaydın kızlar..
voltaj büyük geçmiş olsun..Allah sizi korusun yavrularnızı size bağışlasın..
herşey düzelir..cana gelmesin yeter ki..
zararınızı her şekilde karsılayacaktır elemanınız..

Voltajımm canım benim.İnan okudukça acını içimde hissettim.
Allahım daha beterinden saklasın sizleri.İki çocuğun var,diğeri karnında,eşin var ve hepsinin sana ihtiyacı var.
Allahım seni ve aileni kazadan beladan korusun.Gelen mala gelsin demek en kolayı.Okudukça seni o kadar yine anladım ki.
Yinede güçlü olmak zorundasın,bebişin hissediyordur üzgün olduğunu oda üzülüyordur.İki çift masum göz annesinin gözünü gözlüyordur.
Allahım yardımcınız olsun canım.İnşallah kazayı yapan arkadaşınızda size destek olur,kenara çekilmez.

Oy oy canım benim çok geçmiş olsun öncelikle.
Bu sistit başa bela:S

Çok çok sevindim aldığın habere.
Kız anneleride çoğalıyor desene.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

hanipeks sana da geçmiş olsun tatlım. nolur kendinize dikkat edin kızlar.

nemu canım sağlıkla gelsin kızımız.

msflowergirl ve ayşen kızlar sizde hoşgeldiniz.

çok merakta koydun bizi ama sağlığının düzelmesine sevindim. hiç kolay bişey değil yaşadığın, bu zamanda mal edinmek kolay mı hele ki dişinden tırnağından artırıp aldığın bişeyin başka birinin sorumsuzluğu yüzünden zarar görmesi cana geleceğine mala gelsin diye bir teselli vardır ya biliyorum çok sıkılmışsın bu sözden ama durumu en güzel açıklayan bu. inşallah arkadaşınız duyarlı biridir de sizi psikolojik olarak yıprattığı gibi maddi olarakta yıpratmaz, zararı karşılamaya çalışır. sen günlerdir yeterince zorlamışsın kendini toparlanmaya çalış artık, çok geçmiş olsun arkadaşım.

Allah razı olsun sizden rabbim sizi ve tüm sevdiklerinizi korusun çok teşekkür ederim bende 150 okurum canım

işallah eşinin sonuçları iyi çıkar

body yi ekleyemedim boyutlarla ilgili bir sorun yaşıyorum ama yeni foto çekineceye kadar tavşan tulumumuzu ekleyeceğim
hatta sonra çekmeyi unuttuğum kuyruğu da çekeceğim
:))
ah canım çok geçmiş olsun... sende haklısın emek verip boğazından kısıp almışsın aracı sonra böyle olması kötü olmuş hem karşı taraf yalan söylemiş hem kaza Allah beterinden korusun sana bebişine bişey olmasın kendini bebeğin için sakinleştir gerginlik onların erken doğması demek Allah korusun öyle bişey olursa yine sen üzülürsün umarım o kişiler zararı öderler olmadı eşin konuşur erkek erkeğe halleşirler ah tatlım bizim de aklımız hep sendeydi ne oldu kıza diye nelerle uğraşıyormuşsun meğer Allah daha beterinden korusun

iyi gözxünüz aydın eşinin sonuçları iyi çıkmış

senin ağrın kabızlıktandır bol bol çorba iç sıvı tüket komposto iç bunlar bağırsakları rahatlatır canım

olley bir kız annesi daha.... hoş gelmiş sefalar getirmiş kızın

çok geçmiş olsun .. allah yardımcınız ollsun.... bebeğini de düşün salgılanan cortizonları düşün biz üzüldükçe....

Çok güldüm yaaa... aynısından bizim evde de var. benim aşkım da bütün gece üzerimi örtüyor... tabi ben de geri açıyorum.
bir de yatakta şu uzun yastıklardan kullanıyorum. öyle olunca ona pek yer kalmıyor diye hayıflanıyor.. :) Düşünsenize ben, eşim, oğluş bir de yastık... :))

arkadaşlar ikinizide geçmişler olsun gerçekten sefer ayına girdik arkadaşlar kaza belaları savsın die az da olsa sadaka verin birilerine illa para değil un tuz ekmek annelerimiz hep yapardı allah hepimizi korusun kötülüklerden hastalıklardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…