2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın annecikler, aman sessiz olıym bebişler uyanmasın:)
bugün dişçiye gidicem, çok korkuyorum
herkesin dilinde öğle arası kıyamet, ben dişçiden korkuyom, çeksinde bitsin bu eziyet ta, Allah da bana sakinlik versin, uyyım hatta ben o koltukta

inşallllaaaahhhhh vaktinde gelir, sen erken doğurursan gelemezsin artık buraya
canımız çeker bizde acele ederiz,
sen öncümüzsün,yapma öle şeyler:)

geçmiş olsunnn.. inş kolayca biter gider.. ağrı çekmekten iyidir canım.. Allah yardımcın olsun

geçmiş olsunnn.. inş kolayca biter gider.. ağrı çekmekten iyidir canım.. Allah yardımcın olsun

inşallah öle olur ya, geçici dolgu koymuştu dişeme, ben onu dilimle bastırınca hala hassasiyet hissediyorum, tabi şimdi iğne vursada hissedicem gibi geliyo
bide müdahele edemezse, tekrar antibiyotik vermeye kalkarsa, vermesin, benim oğlan hapçı doğcak ya

Allah hiçbirimize kaza bela vermesin inşallah. nolur dikkat edin kızlar.

canım bende birkaç gündür senin gibiyim.
hiçbişey yapmak gelmiyor içimden.
dün çok sinir oldum karşı komşuma.
kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam.
ama insanlar neden böyleler anlamıyorum.
eşimin konumundan dolayı duymadığım şey kalmıyor.
eşime anlattım ağlayarak ne var bunda diyor.
kayınvalidemlerede kızıyorum izin dönüşü hastaydım.
hala öksürüğüm geçmedi. sen de napıyorsun diyen yok.
tetanoz aşını yaptıralı 2 hafta olucak neredeyse ama kolumu kaldıramıyorum.
üstüne yatamıyorum. detaylı ultrason için doktorumu arıyorum adam geri dönmüyor
ona da kızıyorum. mesaj yazıcam bugün geri dönecek mi bakalım.
offf bir sürü şey daha var....

canım inşallah bir an önce biter de sen de kurtulursun. allah yardımcın olsun tatlım.

chosy doktorumun onay vermesine ragmen dişimi çektiremiyorum..herkes ayrı bişi söylüyo..ve ağrısını çekiyorum
senin hangi dişin..benim 20 lik dişim gitmiş hava yapıyo

:)) merak etme öyle doğmaz.. hepimiz bu süreçte hastalıklar yüzünden ilaçlar kullandık.. içini ferah tut.. kurtulacaksın bugün onu düşün. dolgu için iğne vurmayabilir. bu konuda şansını zorla canım.

dertsiz kuzum.. niye dert ediyon öyle kayınvalide bi yandan komşu bi yandan.. sallama ya.. bebeğin kıpırdıyo mu mesela ondan bahset sen

günaydın kızlarr,

evdeyiz bugün, kahvaltımızı yaptık kızımla şimdi tv, net takılıyoruz,

günaydın kızlarr,

evdeyiz bugün, kahvaltımızı yaptık kızımla şimdi tv, net takılıyoruz,

he biliyoz biliyoz kıskandırmaaaaaa ofelya hanım taaam mı taam mııııı

sabah kahvaltı yaparken eşime dedim ki ofelya bugün işe gitmeyecek ist.da okullar tatil.. diyo ki sen uyanamadın galiba mezo ??
dedim netten arkidişim o benim ist okullar tatil. neden burda değil neden buraya kar yağmıyo neden ben okula gitmek zorundayım.. diyo ''Allahtan doğru düzgün biseyler istesen duaya kalkışmışken. kar kış kıyamet isteyen bi seni gördüm düşeceksin orda burda göreceksin sonra''

evin tadını çıkar şu an çok isterdim evde olmayıııı ,,, ıhlamur yapardım sıcacık evde ayaklarımı uzatır örgü başlardım.. ohhh

ay valla yazdıktan sonra dedim aşeren olur diye ama çok geç oldu tabi:)
aman kuzum isteme valla kar falan valla çocukluktan beri ilk defa nefret ettim ve kortum kardan, bize göre diil anacım şimdi:)canım kartopu oynamak istiyo ama nerdeeeee, e karın zevki neresinde o zmn, dünkü yokuştan kolumda laptop tırmanışımı görseydin hiç istemezdin valla:)boşver az kaldı bizim tatilimize zaten 3.5-4 ay sonra evdeyiz, vıyaklamalar eşliğinde:):)inş. tabi:)

canım arkadaşımda da duygusallık yaptı hamilelik, bende de sinir yaptı, herşeye sinirleniyorum.

chosy doktorumun onay vermesine ragmen dişimi çektiremiyorum..herkes ayrı bişi söylüyo..ve ağrısını çekiyorum
senin hangi dişin..benim 20 lik dişim gitmiş hava yapıyo

20lik diş,ama yanındaki azı dişler yok zaten,çekilmişti eskiden,dr da kurtarmaya çalışıyo,kırılmıştı diş 2 ay önce kadar, sinirler açıkta kalmış senin ki gibi hava alıyodu, bugün belli olucak bakalım ya çekilicek yada kanal tedavisine devam..

eğer geçen defa sinirleri temizleyebilseydi vurmazdı da, sinirler duruyo hala, kesin yapar iğne

canım zaten çok duygusalım. hamilelik beni daha kötü yaptı. karşı komşum geçen gün instant maya istedi poğaça yapıcam dedi. o gün yatana kadar bekledim biliyor musun? babası işten gelirken çikolata alıp gelicek diye bekleyen çocuklar gibi bekledim. burası canının her istediğini bulabileceğin bir yer değil. sabah kendim yaptım. 1 tane yedim kalanın hepsini temizlikçi ablanın çocuklarına gönderdim. dün yine birkaç kişi karşı komşuma toplanmışlar.mutfakta olduğum için giderken seslerini duydum. diğer asker eşine diyor ki kalanlardan alsaydın ya. o da diyor ki sen şuna ver.şu dediğide ben oluyorum. merdiven konuşmalarını duyuyorum. şu veya bu diye konuşuyorlar. saygı diye bişey yok. aradan 15 dk geçti kapım çaldı. baktım tatlı koymuş getirmiş. kapıda saçmalayıp durdu. yüzüme bakmadan konuşuyor. iyice sinir oldum. eşim gelmeseydi tatlıları çöpe atıcaktım.

oğlum kıpır kıpır teyzesi. ne zaman uyuyor hiç farketmiyorum. annesi üzülünce onunda kıpırtıları kesiliyor hemen.

inş inş.. 3.5 - 4 ne be.. ben ocak 25 i zor edicem. yaw siz ne çalışkan hamilelersiniz.. herkes doğurana kadar çalışacak burda sanırım. ben şubat tatili başladığı gibi topukluyorum.. aynen doğru diyorsun kar konusunda.. ama bu tarafta hiç yağmayınca özlüyo insan.. zaten eşim sinir etti. diyo tam zamanı 3-5 günlük kar tatili erzuruma mı götürsem seni .. geçen yıl gitmiştik tam kayak zamanı .. çok güzeldi.. ama diyo şimdi kayalım desem sana göre değil yürüyelim desem kızımız donacak.. neyse neyse o kaymayı öğrenebileceği zaman yine gideriz. sinir etti beni bu kaç yıla tekabül eder düşünemiyo galiba.. çocuk ayaklanana kadar bana macera yok artık ki çok severim uçmayı, kaçmayı

onu diyorummm bendeeee işte :)) oğlunu hissedince herşey geçer.. bende pazartesi sendromlar içindeydim. herkese.. eşime.. iş arkadaşlarıma.. günü zehir ettim.. sonra kızım bi dönmeye başladı salak tipler gibi sırıtıyorum bi anda.. onlar iyiki varlar

burası da malum zorunlu hizmet bölgelerinden biliyorsun eşi asker olan çok öğretmen arkadaşım var. canım anladığım kadarıyla sizin yapı şöyle oluyo. eşin rütbesi arttıkça çekememezlik oranı da bayanlar arasında artıyo.. bunu yaşayan çok arkadaşım var.. normal yani yaşadığın durum. ama insanlık başka bi sey üzüldüm gerçekten. kız bilsem adresini sana en alalarından gönderirim.. ama adres veremıyorsun sanırım özel durumdan dolayı. yoksa şu dk yollarım inan çok da isteyerek yaparım. gurbet işte. bende ilk aylarımda çok sıkıntılıydım.. bir tabak çorba yapanım yok diye ağlıyordum.. çok şükür bugünlere.. Allah kimseye muhtaç etmesin ama iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah..

9.aya kadar mı çalışacaksın tatlım ama niye ki ? yasal izinlerini kullanamaz mısın ? peki doğumdan sonra nolucak ? bir ay sonra başlayacak mısın ?

4 aylık iznimi doğumdan sonra kullanmak istiyorum canım, eğer dayanabilirsem. Eylülde tekrar iş başı

​Geçmiş olsun tekrardan canım, iyi haberlerini bekliyoruz.

ben inşallah mart sonuna kadar çalışmak istiyorum cnm ya 3 hafta kalana kadar yani, sonra bebişle birlikte olmak daha güzel, evde olamıycam sonuçta annem bakıcak inş.
sen evde bakıcak mıısn?
ya ne güzel olur erzurum, gitseniz aslında ama onu ben de düşündüm biraz önce abanta falan mı gitsek die sömestırda ama gitsek napıcaz ki dedim sonra bekliycez kuzucum anlaşılan, annelik zor zanaat :)

Ayy canım yaa içini ferah tut inşallah bebeğe bir şey olmaz rabbim korur onu dua ett bolca ...Dualarımız seninle inşallah sağ salim kavuşursun bebeğine....

canım mezocum sağol bitanem. göndermiş kadar oldun tatlım. karşı komşum öyle bir insan değildi zaten o yüzden üzülüyorum ya. bulantılı dönemlerimde yemek taşıdı durdu allah bin kere razı olsun yaptığı iyiliği unutmam. biz izine gidip geldikten sonra çok değişmiş. asker eşlerinde bu var maalesef. beyler eşlerine yansıtıyor hanımlarda cephe alıyorlar. herkes işini yapmak zorunda. işini yapmayan birine eşim kızıyorsa bunda benim suçum ne dimi ama. ohh içimi döktüm rahatladım valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…