Euzûbillâhimineşşeytanirracîm Bismillahirrahmanirrahim.
Ya Rabbî...
Evvel Hz.muhammed(sav) bu kutlu Meclis'imizden haberdar eyle.O'na sonuz ve selam olsun.Ya Rab ! Okumuş olduğumuz Salat-ı Tefriciyelerimizi ve diğer dualarımızı kabul eyle.
Ya Rabbi ! Cemi hata ve kusurlardan salim eyle.
Ya Rab ! El actık sana geldik,bu kutlu vazifeyi bizlere nasib eyledin elhamdulillah.Yüzümüzün akıyla çıkmamızı nasib eyle.
Ya Rab ! Burda bulunan annelerimizin,doğmuş ve doğacak evlatlarını ; hayırlı,akıllı,azimli,ahlakli,vefali,saygılı Senin ve efendimiz yolunda faydalı olmalarını nasib eyle...
Ya Rab ! doğum anında ;"Ya Rab bana yardım eden yok mu ?" diyen gebelerimize bir solukta hayırlı ve kolay bir doğum nasip eyle.
Ya Rab ! Sen çaresizlere çaresin,biz aciziz;Sen veren,affedensin affet bizi Allahım...
Ya Rab ! Sahipsizlerin sahibisin,doğumlarımızda bizlere sahip cik.Dogumlarimizi kolay eyle,evlatlarımızı sağlikla sıhhatle kucaklarımıza almamızı nasip eyle.
Ya Rab ! ZAPZUP,YÜKSEK VOLTAJ ve WOSGİ annelerimize ve onların nazli kuzularına güç ver;onlara kolay doğum nasip eyle;evlatlarinin sıcacık nefeslerini duymayi,koklamayi nasip eyle.Sen bize bizden yakinsin
Ya Rab ! Yüksek Voltaj arkadaşımıza acil şifalar ,dertlerine derman ver Allahım..
Ya Rab ! Wosgi annemizin doğmamış yavrusuna şifa ver her ne sıkıntısı var ise anneciğinin karnındayken iyileşmesini sağla Allahım..
Ya Rab ! Çektikleri zorlukların mukafatını ver Allahım...
Âmin ...
Vel hamdulillahi rabbil alemin el-fatiha...
inş inş.. 3.5 - 4 ne be.. ben ocak 25 i zor edicem. yaw siz ne çalışkan hamilelersiniz.. herkes doğurana kadar çalışacak burda sanırım. ben şubat tatili başladığı gibi topukluyorum.. aynen doğru diyorsun kar konusunda.. ama bu tarafta hiç yağmayınca özlüyo insan.. zaten eşim sinir etti. diyo tam zamanı 3-5 günlük kar tatili erzuruma mı götürsem seni .. geçen yıl gitmiştik tam kayak zamanı .. çok güzeldi.. ama diyo şimdi kayalım desem sana göre değil yürüyelim desem kızımız donacak.. neyse neyse o kaymayı öğrenebileceği zaman yine gideriz.sinir etti beni bu kaç yıla tekabül eder düşünemiyo galiba.. çocuk ayaklanana kadar bana macera yok artık ki çok severim uçmayı, kaçmayı
Euzûbillâhimineşşeytanirracîm Bismillahirrahmanirrahim.
Ya Rabbî...
Evvel Hz.muhammed(sav) bu kutlu Meclis'imizden haberdar eyle.O'na sonuz ve selam olsun.Ya Rab ! Okumuş olduğumuz Salat-ı Tefriciyelerimizi ve diğer dualarımızı kabul eyle.
Ya Rabbi ! Cemi hata ve kusurlardan salim eyle.
Ya Rab ! El actık sana geldik,bu kutlu vazifeyi bizlere nasib eyledin elhamdulillah.Yüzümüzün akıyla çıkmamızı nasib eyle.
Ya Rab ! Burda bulunan annelerimizin,doğmuş ve doğacak evlatlarını ; hayırlı,akıllı,azimli,ahlakli,vefali,saygılı Senin ve efendimiz yolunda faydalı olmalarını nasib eyle...
Ya Rab ! doğum anında ;"Ya Rab bana yardım eden yok mu ?" diyen gebelerimize bir solukta hayırlı ve kolay bir doğum nasip eyle.
Ya Rab ! Sen çaresizlere çaresin,biz aciziz;Sen veren,affedensin affet bizi Allahım...
Ya Rab ! Sahipsizlerin sahibisin,doğumlarımızda bizlere sahip cik.Dogumlarimizi kolay eyle,evlatlarımızı sağlikla sıhhatle kucaklarımıza almamızı nasip eyle.
Ya Rab ! ZAPZUP,YÜKSEK VOLTAJ ve WOSGİ annelerimize ve onların nazli kuzularına güç ver;onlara kolay doğum nasip eyle;evlatlarinin sıcacık nefeslerini duymayi,koklamayi nasip eyle.Sen bize bizden yakinsin
Ya Rab ! Yüksek Voltaj arkadaşımıza acil şifalar ,dertlerine derman ver Allahım..
Ya Rab ! Wosgi annemizin doğmamış yavrusuna şifa ver her ne sıkıntısı var ise anneciğinin karnındayken iyileşmesini sağla Allahım..
Ya Rab ! Çektikleri zorlukların mukafatını ver Allahım...
Âmin ...
Vel hamdulillahi rabbil alemin el-fatiha...
maşallah bizim kızlar çalışkan..
ben işe devam etmeyecegim için 32.haftamda basıp gidicem arkama bile bakmadan
Merhaba kızlar
Hayırlı cumalar....
Voltaj gelmiş,hoşgelmişCanım çok merak ettik ve özledik seni Başınıza gelenlere üzüldüm,geçmiş olsun,Rabbim yardımcınız olsun.Dualarımla canım...
hayırlı cumalar canımmm :))
bu arada mergen ikimizin arasında kalsın da ben 61 i buldum canımbi sonraki güncellemede ekle sana zahmet moral olsun bizim çıtır hamilelere
hayırlı cumalar canımmm :))
bu arada mergen ikimizin arasında kalsın da ben 61 i buldum canımbi sonraki güncellemede ekle sana zahmet moral olsun bizim çıtır hamilelere
ben 68 oldummm ühüüüüüü
:103::103:
[:109:Listede yer almak için & yer almasını istediğiniz bilgileriniz için bana özel mesaj gönderin lütfen.:87:Uzun süre topiğe uğramayan / haber alamadığımız arkadaşlar listeden çıkarılacaktır.)
kızlarrr???
nie konuşmuyonuz??
evet ya.. niden niden niden ???
chosycim izmitte nasıl havalar ? şimdi orda olsaydım incity ye giderdim biraz alışveriş biraz sinema keyfi... özledim oralarııı özledimmmm
ne oldu bugün ya kimse yazmıyor tıp mı ? oynuyoruz neden yazan yok soğuktan parmaklar kilitlendi heralde
evet ya.. niden niden niden ???
chosycim izmitte nasıl havalar ? şimdi orda olsaydım incity ye giderdim biraz alışveriş biraz sinema keyfi... özledim oralarııı özledimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?