2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
katinam en baştaki pembiş tam benim prensesime göre. gerçi ben ikea dan cibinlik aldım dayanamayıp ama kendinden olursa daha güzel olur heralde

tatlım ya hayırlısı ile sizlerde izne ayrılsaydınız ne iyi olurdu yaaa siz böyle evde oturma özlemi çekerken ben hiç rahat edemiyorum evde( bende çalışmyı çok özledim bir yerden sonra ev çok sıkıcı emin ol buna..

kargodan paketim geldi!!! görkemre arkadaşım göndermiş çekiliş sonucu. o kadar güzel ki hepsi. ben bi duygusala bağla; bi gözler dol!!!! çok hoşuma gitti ya; ne güzel bir şey böyle küçük süprizler!!

ama bi de mahçup oldum ben hala bana çıkan kişiye hediyeyi gönderemedim diye

canım geçmiş olsun inşallah geçer.

ah herşey üstüste gelmiş sıkma canını canım boşver çok hassasız ya malesef ben de öyleyim. herkes herşey batıyor resmen.

ah canım kıymaam ben de bugün ağladım durdum çok gerilmişiz haberim yok işler bir taraftan bir taraftan dün ssatlerce yolda kaldık kar kış kıyamaet herşeyden sıkıldım gerildim. Tek güzel şey bebeişimizden hayılrı habaerler aldık dün detaylşı ultrasondan. Çok şükür Allahıma güzel ayrıldık doktordan herşeyi normalmiş maşallah.

ben de kış şartlarından çok korkuyorum geriliyorum. Allah razı olsun sana yardım eden bayandan.

detaylının iyi geçmesine çok sevindim gözün aydın canım :)

ohhhhhh ameliyatı atlattı ne güzel desene harika gözünüz aydın. Sen gitme bence de canım bu havada telefeon et yeter.

canım yaaa ( sen rahat ol bizimde az kaldıben 2 yıl gibi bir süre çalışmayacağım izinlerde sorun olmazsa. belki sıkılırım ama kızımı bırakıp gidemem.. artık en büyük işimiz onlar olacak. bebek gelince seninde sıkılmaya zamanın olmayacak :13:

yok valla sıkılmamm ben evimi çok seviyorummm...
senelrdir çalışıyorum yetti gari canıma

çok güzeller güle güle kullanın arabayla deneme sürüşü yaptınızmı

biz arabayı aldığımız gün kurduk sonrada deneme sürüşü yaptık süperdi yol tutuş harika

evet bizde hemen kurup evde odadan odaya sürüş yaptık paşamın BMW si ile :) netten görmeden aldım ama cook guzel cıktı araba cok saglam sürüş kolay kullanışlı

alemsin kız :)) virajlarda da deneseydiniz

tam olarak viraj sayılmaz ama benim kolidor uzun ve sonra sağ yapınca mutfak oluyor orda bir manevra yaptık mutfakta döndük falan iyi iyi güzel yani ama gülme bana gülme kızarım haaaa arabayı al sen seni de görcez merakla sürmek istiyor insan şekerim

evet bizde hemen kurup evde odadan odaya sürüş yaptık paşamın BMW si ile :) netten görmeden aldım ama cook guzel cıktı araba cok saglam sürüş kolay kullanışlı

valla hayret ediyorum maşallah size..netten daha bi penye bile almadım nasıl çıkar diye..
iyi valla cesaretlisiniz..

ayyy hoşuma gitti de güldüm kız valla bak sen yine arabayı denedin ben nerdeyse anakucağına yatıp deneyecektim çok hevesliyim çokkk

valla hayret ediyorum maşallah size..netten daha bi penye bile almadım nasıl çıkar diye..
iyi valla cesaretlisiniz..

dışarda bi kaç kişide gördüm görünümü cok hoşuma gitti cesaretimi topladımm bide indirime girince hemen aldım bianda oldu ii oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…