2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım sen düşük bile yapmış olabilirsin, parça parça pıhtı geliyo diyosun, Allah korusun eğer öyleyse ve içerde parça kalırsa, hamile kalman zorlaşabilir tekrar, Rahme de zarar verir hem,
kayıtlı olduğun aile sağlığı merkezinde ücretsiz kan tahlili yapıyolar canım, ben orda yaptırmıştım tahlilimi, bence geç kalmadan git hemen yaptır tahlilini

voltajım ptırcığım
sen ve ailen iyi ol emi hep, sen bitanesin

yengen de baya iyi oturtmuş maşallah, eti buduna göre hareket etseymiş madem adam da
sana malum olmaz mı olur tabi
senin herif bundan sonra önünde düğmeleri ilikleyerek gezsin bence, ben bilmem voltajım bilir desin

kızlarrrrr
En son 15 ekimde regli oldum tekrar 15 kasım da regli olmam gerekiyordu ama olmadınm. zaten benim reglim hiç düzenli olmadı. birde balayında çok geciktirici kulandım eylül ayında sanıyorumki o düzensizleştirdi. hamile kalmak istemiyorum geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. 1 hafta önce idrar testi yaptım negatif çıktı. bu gün de kan testi yaptırdım değerlerim 0.583 çıktı. hala adet olmadım. görünene göre gebelik yok. en son 10 gün önce ilişkiye girdim. sonuç doğrudur hamile değilimdir di mi? lütfen yorum bekliyorum

kızlar ben bu gece doğurmuştum kızımı rüyamda
7 aylıkken baygın şekilde hastaneye götürmüşler ve doğurmuşum ama ben 3 ay kendime gelememişim, hastanede kalmışım.:18::18:
rüyamda gözümü açtığımda doktor dikişlerime bakıyodu, normal doğum yapmışım, dikişlerin çok güzel atılmış diyodu,
kendi doktorum yoğun diye başka bi doktor doğurtmuş beni,
sonra kızımı getiriyo ablam emzirmem için,
sol göğsümden süt gelmiyo sağ göğsüm ama nasıl süt dolu, foşur foşur emiyo kızım taşıyodu
beyaz tenli kumral saçları var ama baya büyümüş 3 ayda, sanki 10-11 aylık gibi
yürüyo konuşuyo benimle, hastanede ayşemi herkes tanıyo, çok güleç yüzlüydü kızım

az önce anlattım anneme rüyamı amaaaaaannn şurda ne kaldı 7. ayına, düğünü atlatalım da ertesi gün ayşemize alışverişe başlayalım dedi, erken merken gelir bakarsın diyo

kız sen o musun; resimdeki sen misin yani
çok tatlı çıkmışsınız
Evet benim o kar gorunce biraz çıldırdım o kadar ,sağol canim o senin tatlıligin seni facete aradim bulamadim
sizi gidi sizi demek watsapplar telefonlar hani biz
Hediyelerini güle güle kullan foto paylaş merak ettim ben

Evet bildiğimiz izmir bozdağ ama 2000 metre yukseklikteydik valla bende unide usaktaydim kar yağdı cok mutlu olmuştum enerjik bir insanım hoplayıp ziplamayi sevdiğimden kar eğlence oluyo bana

değerlerin 1 le 5 arasında 5 e ne kadar yakınsa o kadar pozitif değer oluyo, hamile değilsin canım sen, kullandığın ilaçlardan olmuştur düzensizlik

hem güzel hem uygunmuş; çok akıllıca bir aışveriş olmuş. oto koltuğu varmı peki? hepsi burada.com da bu araba için travel sistem demişler de.

evet travel sistemli ama oto koltugunu almadım ben arabamz olmadıgı için gerek duymadım fiyatıda uygun geldi iiki almşım :)

değilsin canım rahatla..

ayyyy canım benim kıyamam sana ben yaaa,
ayıp etmiş komşun hem maya istemiş hem de hamile kadına bi parça getirmemiş olacak iş değil, insaf yani

güle güle kullan canım çok güzel hepside, büyük tekerlekli düşünüyorum bende bebek arabasını, çok rahat sürülüyo

ayyyy pembişe bayıldım, nerde var bunlar katinam, çok güzelmiş

ÇİÇEK YAYINLARI Günce - Bebeğimiz
kızlar bu defterden alan var mı? nereye baktıysam ayrıntılı resim bulamadım. ben oğlum için bi defter tutmak istiyorum. şöyle içi düz beyaz sayfalı kapağı süslü bişey arıyorum hamile olduğumu öğrendiğim günden itibaren duygularımı yazabileceğim, ultrason resimlerini yapıştırabileceğim bişey... oturduğum yerde malesef böyle bi defter bulamadım. netten bakıyorum bende, böyle bişey buldum ama içi nasıl bilmiyorum.

ben hepsi buradadan aldım,boşluklar war onlar dolduruluyo,hepsi de doğumdan sonra yazılacak şeyler,sorada ay ay bölümler hazırlanmış,ilgini çekerse iç sayfalarını çeker eklerim
daha önce yeğenime aldım kırtasiyeden o da benziyodu benimkine,ama mesela onda,annemle babam şöle tanışmış,benim cinsiyetimi şöle tahmin ettiler gibi alanlarda vardı
bide ablamlar bi dergi aldığında yanında bebek günlüğü vermişler,renkli sayfalar,başında hamilelikle ilgili bilgiler bar,sora boş sayfalar,ona yazmaya başladım ben günlük

tam olarak 3. de anlattığın gibi bişey istiyorum ben. doğumdan sonra değilde hamileliğin ilk zamanlarında yazmaya başlamak istiyorum.

ilginctir ben de seni bulamadım

gerçi tuncss buldum ama arkaaş olarak ekleyi bulamadım bu kez de

sanırım teknoloji özürlüyüm

mezoş teyzemizden kargomuz geldi, inanılmaz mutlu olduk , gözlerimiz doldu, çünkü çok ama çok güzel:)el emeği göz nuru yeleğimiz, badem şekerimiz bile var, ve şu anda yiyoruz:)çekiliş sayfamıza koyuyoruuuumm:)

çok teşekkür ederiz mezoş teyzemiiiiizzz

diş ağrısı da başka şeye benzemez ki arkadaş
allah sabır versin,
şiha versin tez zamanda inşallah

kızlar ben bugün erken yatıyorum;

yaşasın haftasonu;

gezcem tozcam uyuyacağım

herşey güzel olacak

Eklentiler

• $kız çocuk elbise28.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 41
  • $hırka57.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 38
  • $erkek çocuk hırka150.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 27
  • $kız çocuk elbise25.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 43
  • $kız çocuk elbise17e.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 46
  • $kız çocuk elbise17b.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 33
  • $erkek çocuk hırka136.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 27
  • $erkek çocuk hırka137.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 38
  • $erkek çocuk hırka122.webp
    3 KB · Görüntüleme: 37
merhabalar kızlar.. bugün detaylıya girdim çok şükür bir sorun çıkmadı ama şeker yüklemesinde şekerim 177 çıktı. annemde şeker olduğu için korkmaya başladım..başına gelen arkadaşlar var mı? yardımcı olsun

ilginctir ben de seni bulamadım

gerçi tuncss buldum ama arkaaş olarak ekleyi bulamadım bu kez de

sanırım teknoloji özürlüyüm

bana mesaj at faceden.. bende seni aradım bulamadımdı :)))
benim arkadaş ekle seçeneğim aktif değil. sen bana mesaj at ben sana davet gönderirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…