Arkadaşlar merhaba 6 aylık evliyim. Fakat şu aralar maddi durumlardan dolayı asla hamile kalmak istemiyorum. Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. Fakat 2 aydır adet olmadım. En son 1 aralıkta 1 gün adet oldum. Kahverengi kan karışıktı sonra kesildi. Aradan 2 ay sonra idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Bende hiç hamilelik belirtileri yok. Hatta regl öncesi iştahım kapalı olurdu. Regl öncesi belirtileri var biraz. Ama hamilelik belirtileri hiç yok. Idrar testi de negatif çıktı . Ama korkuyorum yine de. 3 eylül ayında tatile çıkmıştık. Çok geciktiri ictim ama eylülden sonra 2 kez adet oldum. Onun etkileri olabilir mi diyorum. Birde son 1 haftadır idraririmi yaparken pembe kan geliyordu. Ama son 2 gündür ayaklarıma sıcak su kokuyorum ve daha yoğun parça parça kan geliyor sökülüyor gibi. Malesef şu an kan testi yaptırmam mümkün değil. Ssk yok ve maaşımizi almadık. Dediğim gibi hiç hamilelik belirtisi yok. Biri yardım eder mi lütfen çok stres yaptım
Canlarım benim,iyiki varsınız.
Hepinize tekeer teker teşekkür ederim öperim sizi.inşallah atladığım kimse yoktur.
Bir kaç gün daha istirahat var ,bu hafta şeker yüklemem de yapılamadı.Çok ilaçta alamıyorum midemde yoğun helikobakter vardı hamilelikten evvel ilaç deliyor resmen.
Herşeyin hayırlısı gerek,evladın,arkadaşın,eşin...
Sağlığında öyle.
Evet ben herşeyden evvel sağlık olsun derim ki öylede bunda da hiç düşünmeden aradım karısıda benim arkadaşım."birşey var mı "diye sorduğumda "yok iyiyiz"dediler.Fizik kurallarına aykırı olarak 8 kişi ve 4 çocukla sığdıkları arabanın kaza sonu dışına çıkıp "ahaha kız bu neyy bundan mı çıktık,iyiki abimin arabayı almadık"
Bu benim malımı kıymetlendirdi.
Görgü vardır herşeyin bir usulü vardır.
Ha bu arada arkadaşımız masraf karşılama konusunda"Et'im ne budum ne"diyor.zaten hayırda gelmez,beni işten çıkarın diyor :)
Bebecim,Kasko %100 kusurlu diye bize %25 yardım yapıyormuş.
Bende 12 yıldır araba kullanıyorum ve benim oğlum bile anayoldaki aracın tali yoldakine göre herzaman geçiş üstünlüğünü biliyor.
Hız konusunda da hırs olmuş...
Daha fazla detaya girmeyeyim...
Olan oldu sadece mutlu olduğum o araçta eşim yoktu.Allah onu başımızdan eksik etmesin...
Öyle demiyorum çünkü 2 tane çocuğu var.Çocuklarından çıkar falan vicdan azabından duramam.
Sadece Rabbim insaf nasip etsin ne diyeyim ki.
Ama et but konusunda bende diyorum ayağını haline göre uzat.arabanın haberini herkes görmüş falan ,yengemin ağzı çok bozuktur sevmem öyle yapıyı ama ilk defa yerinde bir laf etti.güldürdü hatta.
Misafirleri misafirlikten evlere dağıtıyormuş deyince"elin bir yeriyle gerdeğe girilmez"dedi zor anladım ama oturdu güldürdü:)
Bende sizi çok özledim canım benim.
Evet bizde hep onu diyoruz,kim bilir neler olacaktı?
malum olmuş gibi o gün arayıp misafirler bırak derlerse bizim arabamız yok de demiştim dememiş:)
Tabi gittikleri yeri bile demediler Rabbim gösterdi her şeyi.
Nasip ya başka birşey değil...
burdan kocama seslenmek istiyorum
koca
beni
alışverişe
götür
Evet benim okız sen o musun; resimdeki sen misin yani
çok tatlı çıkmışsınız
sizi gidi sizi demek watsapplar telefonlar hani bizVee benim de kargom geldi daha dogrusu ben gittim almaya ,:) kargoda karisiklik olmus hanipeks ortaligi ayaga kaldirmis :) bir de bana rol yapiyor sana gonderen arkadas mesaj atmis 3 gundur kargodaymis karisiklik yapmislar diye bende yarin evde olmayacagim icin kargoyu aradim esimle yolumuzun uzeriymis gittik almaya islemler yapilirken hemen gondericiye baktim ve ismi gorunce esime direkkk zilliii ya dedim :) cunku whatsapptan surekli sıkistiriyordum onu bana kim.gondercek diye, ama hiiic renk vermedi :) bende ona kargoyu alinca fotolari paylasmiycam seni meraktan catlaticam diye blof yapiyordum patladi bi yerimde :) arabaya biner binmez aradim cok gulustuk yine :)
Hemen arabada actim hediyelerimi kucagim doldu esimle bayildik cok duygulandim actikca.hanipeks bende senii cook seviyorum arkadasim :).
Hediyelerin fotolarini eve gidince cekilis topigine yukliycem opuyorum hepiniziii
Allah razı olsun arkadaşım ama 2 iğne yaptı dr,ben yine hissettim yayine doldurdu bıraktı,aynı hastanede başka bi dr a yönlendirdi pazartesi,yani yine gidicem,yine o stresi yaşıcam,ve büyük ihtimalle yine hissedicem şu an ağrım yok, eşime diorum ya bu dolgu beni idare etmezmi,doğum sorasına bıraksak,"ağrır aşkım ağrır" diyo ya
öğrenciler olsa ohooo, derim bide ne kadar abartıyosun diye
sen ve bebişin güle güle kullanın inşallah..
bildiğimiz izmir demi burası:)
ünvdeyken yurtta vardı izmirli bi arkadaş,bursadaydık,kar yağsın ben hiç görmedim demişti,ilk karda vazgeçtim ben kardan yağmasın demeye başladı:))
çok tatlısınız canım,Allah bozmasın,ömür boyu böyle gülün inşallah..
değerlerin 1 le 5 arasında 5 e ne kadar yakınsa o kadar pozitif değer oluyo, hamile değilsin canım sen, kullandığın ilaçlardan olmuştur düzensizlikkızlarrrrr
En son 15 ekimde regli oldum tekrar 15 kasım da regli olmam gerekiyordu ama olmadınm. zaten benim reglim hiç düzenli olmadı. birde balayında çok geciktirici kulandım eylül ayında sanıyorumki o düzensizleştirdi. hamile kalmak istemiyorum geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. 1 hafta önce idrar testi yaptım negatif çıktı. bu gün de kan testi yaptırdım değerlerim 0.583 çıktı. hala adet olmadım. görünene göre gebelik yok. en son 10 gün önce ilişkiye girdim. sonuç doğrudur hamile değilimdir di mi? lütfen yorum bekliyorum
hem güzel hem uygunmuş; çok akıllıca bir aışveriş olmuş. oto koltuğu varmı peki? hepsi burada.com da bu araba için travel sistem demişler de.
kızlarrrrr
En son 15 ekimde regli oldum tekrar 15 kasım da regli olmam gerekiyordu ama olmadınm. zaten benim reglim hiç düzenli olmadı. birde balayında çok geciktirici kulandım eylül ayında sanıyorumki o düzensizleştirdi. hamile kalmak istemiyorum geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. 1 hafta önce idrar testi yaptım negatif çıktı. bu gün de kan testi yaptırdım değerlerim 0.583 çıktı. hala adet olmadım. görünene göre gebelik yok. en son 10 gün önce ilişkiye girdim. sonuç doğrudur hamile değilimdir di mi? lütfen yorum bekliyorum
canım zaten çok duygusalım. hamilelik beni daha kötü yaptı. karşı komşum geçen gün instant maya istedi poğaça yapıcam dedi. o gün yatana kadar bekledim biliyor musun? babası işten gelirken çikolata alıp gelicek diye bekleyen çocuklar gibi bekledim. burası canının her istediğini bulabileceğin bir yer değil. sabah kendim yaptım. 1 tane yedim kalanın hepsini temizlikçi ablanın çocuklarına gönderdim. dün yine birkaç kişi karşı komşuma toplanmışlar.mutfakta olduğum için giderken seslerini duydum. diğer asker eşine diyor ki kalanlardan alsaydın ya. o da diyor ki sen şuna ver.şu dediğide ben oluyorum. merdiven konuşmalarını duyuyorum. şu veya bu diye konuşuyorlar. saygı diye bişey yok. aradan 15 dk geçti kapım çaldı. baktım tatlı koymuş getirmiş. kapıda saçmalayıp durdu. yüzüme bakmadan konuşuyor. iyice sinir oldum. eşim gelmeseydi tatlıları çöpe atıcaktım.
oğlum kıpır kıpır teyzesi. ne zaman uyuyor hiç farketmiyorum. annesi üzülünce onunda kıpırtıları kesiliyor hemen.
güle güle kullan canım çok güzel hepside, büyük tekerlekli düşünüyorum bende bebek arabasını, çok rahat sürülüyo
ayyyy pembişe bayıldım, nerde var bunlar katinam, çok güzelmiş
ben hepsi buradadan aldım,boşluklar war onlar dolduruluyo,hepsi de doğumdan sonra yazılacak şeyler,sorada ay ay bölümler hazırlanmış,ilgini çekerse iç sayfalarını çeker eklerimÇİÇEK YAYINLARI Günce - Bebeğimiz
kızlar bu defterden alan var mı? nereye baktıysam ayrıntılı resim bulamadım. ben oğlum için bi defter tutmak istiyorum. şöyle içi düz beyaz sayfalı kapağı süslü bişey arıyorum hamile olduğumu öğrendiğim günden itibaren duygularımı yazabileceğim, ultrason resimlerini yapıştırabileceğim bişey... oturduğum yerde malesef böyle bi defter bulamadım. netten bakıyorum bende, böyle bişey buldum ama içi nasıl bilmiyorum.
ben hepsi buradadan aldım,boşluklar war onlar dolduruluyo,hepsi de doğumdan sonra yazılacak şeyler,sorada ay ay bölümler hazırlanmış,ilgini çekerse iç sayfalarını çeker eklerim
daha önce yeğenime aldım kırtasiyeden o da benziyodu benimkine,ama mesela onda,annemle babam şöle tanışmış,benim cinsiyetimi şöle tahmin ettiler gibi alanlarda vardı
bide ablamlar bi dergi aldığında yanında bebek günlüğü vermişler,renkli sayfalar,başında hamilelikle ilgili bilgiler bar,sora boş sayfalar,ona yazmaya başladım ben günlük
Evet benim okar gorunce biraz çıldırdım o kadar ,sağol canim o senin tatlıligin seni facete aradim bulamadim
sizi gidi sizi demek watsapplar telefonlar hani biz
Hediyelerini güle güle kullan foto paylaş merak ettim ben
Evet bildiğimiz izmir bozdağ ama 2000 metre yukseklikteydik valla bende unide usaktaydim kar yağdı cok mutlu olmuştum enerjik bir insanım hoplayıp ziplamayi sevdiğimden kar eğlence oluyo bana
Allah razı olsun arkadaşım ama 2 iğne yaptı dr,ben yine hissettim yayine doldurdu bıraktı,aynı hastanede başka bi dr a yönlendirdi pazartesi,yani yine gidicem,yine o stresi yaşıcam,ve büyük ihtimalle yine hissedicem şu an ağrım yok, eşime diorum ya bu dolgu beni idare etmezmi,doğum sorasına bıraksak,"ağrır aşkım ağrır" diyo ya
öğrenciler olsa ohooo, derim bide ne kadar abartıyosun diye
..
ilginctir ben de seni bulamadım
gerçi tuncss buldum ama arkaaş olarak ekleyi bulamadım bu kez de
sanırım teknoloji özürlüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?