bu üç kareyi çok beğendimher gününüz güzel geçsin çok tatlısınız
canım kar çektio evlerden birinde şu haftasonunu geçirmek isterdim aşkımla
dışarda bi kaç kişide gördüm görünümü cok hoşuma gitti cesaretimi topladımm bide indirime girince hemen aldım bianda oldu ii oldu :))
çok kullanışlı gözüküyor canım güle güle kullan. hangi siteden aldın arabayı? benim de pek cesaretim yok da netten bebek eşyası almaya. o yüzden bostancıdaki şu yeni mağazaya bir gideyim göreyim diyorum yarın; avrupanın en büyük bebe mağazasıymış güya.
zapzupppppppppp çok güzel.. o bungalowlarda mı kaldınız ? yaaa çok istiyommm.. nerde burası tam olarak .. eşimi ikna edebilsem de son başbaşa tatilimize çıksak.. sonra cıyak cıyak ne romantizm ne bi sey kalacak (özür dilerim kızımmm elbette seni çok istiyorum ama gerçekler böyle yani)
mezosummm ahh mezosumm ben öyle gezemiyorum her zaman vakit olmuyoki..arada bir gidip bakınabilioruz eşimle..eşimsiz birsey alamıyorum karar veremiyorum tek basıma :)katinam risk al hayatımmm :)))) ben her çöpü ordan alıyom :)) herkes sen gibi çarşı pazar avm imkanlarına sahip olmayabilir taam mıııhıhhh
dışarda bi kaç kişide gördüm görünümü cok hoşuma gitti cesaretimi topladımm bide indirime girince hemen aldım bianda oldu ii oldu :))
Wollex New York Bebek Arabası - Bebek & Çocuk Bu siteden aldım canım
mezosummm ahh mezosumm ben öyle gezemiyorum her zaman vakit olmuyoki..arada bir gidip bakınabilioruz eşimle..eşimsiz birsey alamıyorum karar veremiyorum tek basıma :)
hayırlı ugurlu olsun canım güle güle kullansın meleğin..bi kaç kişiden görüp memnun kaldıysan o ayrı tabi
yok valla sıkılmamm ben evimi çok seviyorummm...
senelrdir çalışıyorum yetti gari canıma
çok güzeller güle güle kullanın arabayla deneme sürüşü yaptınızmı
biz arabayı aldığımız gün kurduk sonrada deneme sürüşü yaptık süperdi yol tutuş harika
canım kayağı bu kadar seviyorsanız uludağ da fena değil dimi beklerim buyurun kızlar:)) hem benim babam kayak hocası abim snowboard hocası kalack yer kayak kıyafeti hiç bir şey sorun olmaz yeterki gelin siz.
istanbullular ankaralılar ve bilimum kar yağan yerdeki arkadaşlar kar fotosu eklemeyince bende izmir bozdağdan geçen yılın fotosunu koydum hatta kendi fotomuzu bile koydum
Eki Görüntüle 583503 Eki Görüntüle 583504 Eki Görüntüle 583505 Eki Görüntüle 583506 Eki Görüntüle 583507 Eki Görüntüle 583508 Eki Görüntüle 583509 Eki Görüntüle 583510 Eki Görüntüle 583511 Eki Görüntüle 583512 Eki Görüntüle 583513 Eki Görüntüle 583514 Eki Görüntüle 583515 Eki Görüntüle 583516
tam olarak viraj sayılmaz ama benim kolidor uzun ve sonra sağ yapınca mutfak oluyor orda bir manevra yaptık mutfakta döndük falan iyi iyi güzel yani ama gülme bana gülmekızarım haaaa arabayı al sen seni de görcez merakla sürmek istiyor insan şekerim
Allah razı olsun arkadaşım ama 2 iğne yaptı dr,ben yine hissettim yaşimdi arkandan okuyorum şekerim.. inşallah öyle bir geçer ki anlamazsın bile ne olup bittiğini.. sınıfta çocuklara nasıl ahkam keseriz di mi bilseler bizim ne yusuf yusuf olduğumuzu hiç takmazlar bizi
istanbullular ankaralılar ve bilimum kar yağan yerdeki arkadaşlar kar fotosu eklemeyince bende izmir bozdağdan geçen yılın fotosunu koydum hatta kendi fotomuzu bile koydum
Eki Görüntüle 583503 Eki Görüntüle 583504 Eki Görüntüle 583505 Eki Görüntüle 583506 Eki Görüntüle 583507 Eki Görüntüle 583508 Eki Görüntüle 583509 Eki Görüntüle 583510 Eki Görüntüle 583511 Eki Görüntüle 583512 Eki Görüntüle 583513 Eki Görüntüle 583514 Eki Görüntüle 583515 Eki Görüntüle 583516
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?