kızlar ya bu 2li ve 3lü testler kaçıncı haftalarda yapılıyor?
temmuz27, ben 8. haftamdayım dr.um bana 3- 15 . 10 arasında yaptırmalısın dedi. yani 12.13. haftalarda .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese günaydın.bi sıkıntım var dün sabaha kadar yatmadım.dün gece kahverengi bi akıntı geldi çok az.bugün devam etmiyor ama çok korktum.tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ben.progesteron jel kullanıyorum.doktorumu aradım.bu hafta geçsinde bakalım.net konuşalım dedi.bilgisi olan varmı bu konuda yardım lütfen
temmuz27, ben 8. haftamdayım dr.um bana 3- 15 . 10 arasında yaptırmalısın dedi. yani 12.13. haftalarda .
herkese günaydın.bi sıkıntım var dün sabaha kadar yatmadım.dün gece kahverengi bi akıntı geldi çok az.bugün devam etmiyor ama çok korktum.tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ben.progesteron jel kullanıyorum.doktorumu aradım.bu hafta geçsinde bakalım.net konuşalım dedi.bilgisi olan varmı bu konuda yardım lütfen
aman şu 3,ayıımızı sağ salim geçirelim hep beraber inşallah..Rabbim hepimizin bebeğini korusun bizlere bağıslasın..
kızlar farkında mısınız ikili testlerden bahsetmeye başladık bile :) iki üç hafta içinde test sonuçlarımızı ve büyük ihtimalle bebişlerimizin cinsiyetlerini konuşuyor olacağız![]()
:) evet ikili testlerden konuşmaya başladık Allah sağlıklı hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin. cinsiyetlerinide öğrenmeye az kaldı bebeklerimizin:) çok heyecanlıyım ben ilk gebeliğim sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah Amin.
2li testte cinsiyet belli oluyormu ki...
günaydın arkadaşlar.2 li testle ilgili bişey duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum.2 li testeki bete hcg değeri 50 ve üstü kız, 50 'nin altında ise erkek bebek olarak yorumlanabiliyormuş.böyle bişey duyan varmı doğruluk payı nedir acaba :)