2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
herkese günaydın.bi sıkıntım var dün sabaha kadar yatmadım.dün gece kahverengi bi akıntı geldi çok az.bugün devam etmiyor ama çok korktum.tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ben.progesteron jel kullanıyorum.doktorumu aradım.bu hafta geçsinde bakalım.net konuşalım dedi.bilgisi olan varmı bu konuda yardım lütfen

Selam.. Benim de 6+1de kanamam oldu.. Hemde bi anda bardaktan bosalmiscasina.. Progestan basladik hemen ve usg ile kontrol yapildi. Cok sukur bebegim yerindeydi. Ama doktorum kirmizi kan olursa muhakkak haberim olsun dedi. Kahve rengi olan gecmiste olmus kanamalarmis. Ama kirmizi olan taze oluyormus. Ve bu arda siddeti de onemli dedi doktorum.. Onu da soyle anlatti; bir saat icinde 3-4ped kirletecek kadar kanama varsa dusuk yapiyorsundur hazirlikli ol dedi.. Yani o kadar yogun degilse sakince beklemelisin dedi..
Ama gel gor ki insan bi kere o korkuyu yasadi mi gecmiyor.. Ben kanamadan beri her islaklik hissinde wc kosuykrum,bakmaya korkuyorum.. Ve kan gormedikce hep sukrediyorum.. Rabbim saglikli hayirli evlatlar versin.. Sag salim kavusalim yavrularimiza..

kızlar ya bu 2li ve 3lü testler kaçıncı haftalarda yapılıyor?

Canim ikili test 11-14. Haftalar arasinda yapiliyor.. Benim doktorum 13. Haftada yapacagini soyledi...
Uclu test ise 16-18. Haftalarda..

aman şu 3,ayıımızı sağ salim geçirelim hep beraber inşallah..Rabbim hepimizin bebeğini korusun bizlere bağıslasın..

Kızlar ben dün doktora gittim bebeğim iyiydi dr. progestan verdi midem içinde pulcet verdi tabi hat safhada mide bulantısı yaşıyorum bu sabah ilk defa istifra ettik Allah bu durumdakilerin yardımcısı olsun çok zor

herkese günaydın.bi sıkıntım var dün sabaha kadar yatmadım.dün gece kahverengi bi akıntı geldi çok az.bugün devam etmiyor ama çok korktum.tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ben.progesteron jel kullanıyorum.doktorumu aradım.bu hafta geçsinde bakalım.net konuşalım dedi.bilgisi olan varmı bu konuda yardım lütfen

evet bu konuda benim bir fikrim var bende 4 haftalıkken çok fazla miktarda k.rengi akıntı knama gibi oldu hastaneye gittim bizde kan uyuşmazlığı var hemen iğne oldum ama akıntı kesilmedi miktar olarak azaldı ama kesilmedi bir kaç defa az miktarda kanama oldu hepsinde acilde aldım soluğu sonunda bana progestan verdiler düşük tehliken var sırtüstü yatacaksın bol su tüketeceksin dediler aynen denileni yaptım yemek ve wc dışında ayağa kalkmadım 4. günün sonunda çok şükür akıntı sarıya döndü ve ben hala yatıyorum 3 ayımı doldurana kadarda yatacağım ve progestanada devam ediyorum

merhaba;
jelden kastettiğin crinone sa bende onu kullanırken çok rahatsızdım çoğu kişide mantara sebeb oluyor sürekli için ıslak çünkü ve kaşıntı sonra tesadüfen kadın doğumcu arkadaşım sordu ilaçlardan memnmusun diye bende anlattım jel kötü diye oda alternatif olarak progesteran hap ama vajinadan uyguluyosun günde bi defa 200 mg firma koçaktı sanırım önerdi kendi doktorumada sordum olabilir ikiside aynı dedibi sürede onu kullandım ama sürekli kötüyüm onada pek ihtiyacın yok dedi yeni doktorum(bu arada bende tüp bebekle hamile kaldım ama ora çok yoğun evime ters diye gebelikte evime yakın önerilen yeni bir dr a başladım) jelide hapıda bü gün bile saatini kaydırsanda lekelenme oluyodu bende seninkide sanırım öyle
umarım yardımcı olmuşumdur.

kızlar farkında mısınız ikili testlerden bahsetmeye başladık bile :) iki üç hafta içinde test sonuçlarımızı ve büyük ihtimalle bebişlerimizin cinsiyetlerini konuşuyor olacağız :16:

kızlar farkında mısınız ikili testlerden bahsetmeye başladık bile :) iki üç hafta içinde test sonuçlarımızı ve büyük ihtimalle bebişlerimizin cinsiyetlerini konuşuyor olacağız :16:

:) evet ikili testlerden konuşmaya başladık Allah sağlıklı hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin. cinsiyetlerinide öğrenmeye az kaldı bebeklerimizin:) çok heyecanlıyım ben ilk gebeliğim sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah Amin.

:) evet ikili testlerden konuşmaya başladık Allah sağlıklı hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin. cinsiyetlerinide öğrenmeye az kaldı bebeklerimizin:) çok heyecanlıyım ben ilk gebeliğim sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah Amin.

2li testte cinsiyet belli oluyormu ki...

Herkese merhaba,
bugun jinekolologuma gittim, bi onceki gidisimde(hamile oldugumu ogrendikten hemen sonraki)kanimi almislardi kandaki degerlere vs bakmak icin iste,bugun gittigimde herseyin yolunda oldugu fakat sitomegalovirüs (CMV) enfeksiyonu oldugunu soyledi doktor, iste cocuk dogduktan sonra agzina giden bisey cocugunun agzina degmiycek,dudagindan opmiyceksin,altini degistikten sonra kesinlikle ellerini yikayacaksin gibilerinden yapmam gerekenler,tamam dedim gectim onem vermedim ustelemedim ne icerdigini bilmiyordum ilk hamileligim,eve gelince arastirdim, doktorum bana ilk sefermi bu enfeksiyonu geciriyorum yoksa degilmi birsey soylemedi,arastirmama gore cok sey fark ediyo.ne yapcagimi ne dusuncegimi sastim.ben mi abartiyorum diycem fakat olurda cocuga gecerse baya bi riskleri varmis.:50:
Varmi aranizda bu enfeksiyonu duyan bilen?

Esimle beraber gitmistik,onun dedigine gore gecmiste gecirdin dedi diyor,ki o zaman cocuga gecme ihtimali yok,birden panikledim sanirim en iyisi tekrardan iyice sormak.
Kusura bakmayin diger mesaji duzenleyemedim,oldukcada uzundu hakkinizi helal edin.:17::49:

günaydın arkadaşlar.2 li testle ilgili bişey duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum.2 li testeki bete hcg değeri 50 ve üstü kız, 50 'nin altında ise erkek bebek olarak yorumlanabiliyormuş.böyle bişey duyan varmı doğruluk payı nedir acaba :)

günaydın kızlar nasıl bebişlerin keyifleri inşallah yerindedir.ya aranızda daha şimdiden kilo alan var mı? varsa kaç kilo oldugunu yazar mısınız???

günaydın arkadaşlar.2 li testle ilgili bişey duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum.2 li testeki bete hcg değeri 50 ve üstü kız, 50 'nin altında ise erkek bebek olarak yorumlanabiliyormuş.böyle bişey duyan varmı doğruluk payı nedir acaba :)

günaydın canım,sen sorunca daha önceden bu konu ile ilgili paylaşımları okudum;çin takvimi gibi tutan da var tutmayan da!!pek güvenilir değil galiba :( ama bebişlerimiz kendini saklamazsa zaten görürüz içimizde ki süprizi:16:

Back
X