2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Evet beklediğim kargom geldi bana ulaştı bana bu güzel hediyeyi gönderen arkadaşa çok teşekkür ediyorum ama rumuzunu yazmadığı için kimden geldi bilmiyorum kızlar aranızdan kim bana gönderdi gerçek adı var kargonun üzerinde ama tabi gerçek isimleri bilmediğimiz için merakım hala geçmedi çok teşekkür ederim el emeği yaptıklarına da çok teşekkürler fotolarını çekip yükleyeceğim eline koluna sağlık canım

kızlar ya gaz sancısı çekeniz varmı aranızda?

söylemesi ayıp dün akşam fasulye yemiştim, omu yaptı bilmiyorm ama sağ tarafım acayip batıyor. normalmidir ki, biliyormusunuz?

söylemesi ayıp dün akşam fasulye yemiştim, omu yaptı bilmiyorm ama sağ tarafım acayip batıyor. normalmidir ki, biliyormusunuz?

bende de dün oldu canım,kasıklarımın orda batma şeklindeydi,hafta sonu çok yorulmuştum ben,barbunyada yedim ama,yorgunluktan olmuş gibi geldi bana,ama geçti bugün yok..

hadi gözün aydın cnm :46:

hayırlı uğurlu olsun ellerine sağlık kim gönderdiyse güzel günlerde giydir inş :16:

Evet beklediğim kargom geldi bana ulaştı bana bu güzel hediyeyi gönderen arkadaşa çok teşekkür ediyorum ama rumuzunu yazmadığı için kimden geldi bilmiyorum kızlar aranızdan kim bana gönderdi gerçek adı var kargonun üzerinde ama tabi gerçek isimleri bilmediğimiz için merakım hala geçmedi çok teşekkür ederim el emeği yaptıklarına da çok teşekkürler fotolarını çekip yükleyeceğim eline koluna sağlık canım

bnmde arada olur cnm,ama tabi şu da bi gerçek,ağrı sancı kişiden kişiye değişir bitanem :26:

ilk ders okuma saatinde gittim 1
ilk tenefüs hem başında hem derse girerken gittim 2
ikinci tenefüs hem başında hem derse girerken gittim 2
üçüncü tenefüs derse girerken gittim 1

bugün çok tepindi oralarda,wcden çıkamaz oldum:(

bende oluyor sancı ben sancı olunca uzanıyorum sol tarafımın üzerine yatıyorum biraz yatınca rahatlıyorum gazım çıkıyor sizede bu yöntem iyi gelir mi bilmem ama yatınca feci gaz çıkıyor bende :1::1::1::1::52::52::52::52:

hadi gözün aydın cnm :46:

hayırlı uğurlu olsun ellerine sağlık kim gönderdiyse güzel günlerde giydir inş :16:

sağol tatlım wosgi göndermiş wosgiciğiminellerine sağlık

bende oluyor sancı ben sancı olunca uzanıyorum sol tarafımın üzerine yatıyorum biraz yatınca rahatlıyorum gazım çıkıyor sizede bu yöntem iyi gelir mi bilmem ama yatınca feci gaz çıkıyor bende :1::1::1::1::52::52::52::52:

imkanım olsa da keşke yatabilsem canım ya, işyerimdeyim maalesef.
şimdi ayaklarımın altına yüksek bişi aldım, uzattım, belki faydası olur.

kötü bişi olmasın da varsın gaz sancısı olsun, çekerim.

sağımı ovuyorum biraz masaj yapar gibi hem sıcak da tutuyor, bu sefer de minik haraketleniyor noluyo ya diyor heralde içerden :9:

ilk ders okuma saatinde gittim 1
ilk tenefüs hem başında hem derse girerken gittim 2
ikinci tenefüs hem başında hem derse girerken gittim 2
üçüncü tenefüs derse girerken gittim 1

bugün çok tepindi oralarda,wcden çıkamaz oldum:(

canım wc ye çıkarken yanma oluyormu..birde bittikten sonra tam çıkamadım hissi oluyomu..
bu kadar wc ye çıkman bana beni hatırlattı..sistit olmayasın..

selamun aleykum arkadaşlar
bugun detaylı ultrasona girdim herşey normal ama kalpte sol kısımda küçük bi parlaklık görünüyo dedi doktor
down sendromu için bir rsk ama tek başına bi sorun değil falan dedi doktor
kendi doktorumda 3 çocuğumda da görüldü ama bişey çıkmadı dedi
ama gel yüreğime anlat Allah sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder inşallah
istersen amniyosentez yapalım dedi ama bana sorarsan gerek yok dedi
öyle işte vucudumda da döküntüler vardı br aydır, cildiyeye de gözükecektim onu bile unuttum
sizden rica etsem 3 ihlas bir fatiha okurmusunuz yavrumla bana

cnm içini ferah tut, doktor kendi bile sölemiş, ben okudum cnm Allah kabul etsin, sen de sürekli dua et, başka yapıcak bişe yok, zaten bişe de çıkmıycak Allah'ın izniyle

selam canlar..

hepiniz ve melekleriniz iyiler dimi :16::16:

bugün eşim erken gelecek inşallah, gidip hediye için son hazırlıkları tamamlıcaz gece paketler yarın da kargoya veririm inşallah..

içime dert oldu valla, tüm gece bununla ilgili kabuslar gördüm durdum :9:

selamun aleykum arkadaşlar
bugun detaylı ultrasona girdim herşey normal ama kalpte sol kısımda küçük bi parlaklık görünüyo dedi doktor
down sendromu için bir rsk ama tek başına bi sorun değil falan dedi doktor
kendi doktorumda 3 çocuğumda da görüldü ama bişey çıkmadı dedi
ama gel yüreğime anlat Allah sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder inşallah
istersen amniyosentez yapalım dedi ama bana sorarsan gerek yok dedi
öyle işte vucudumda da döküntüler vardı br aydır, cildiyeye de gözükecektim onu bile unuttum
sizden rica etsem 3 ihlas bir fatiha okurmusunuz yavrumla bana

Okudum canım, Allah kabul etsin inşallah.

merhaba kızlar
ben de nisan annesi olucam hayırlısıyla inş bir kızım olacak.

1-2 haftadır takip ediyorum sizi, maşallah çok candan bi grup olmuş, katılmak istedim.

Allah hepimizin çocuklarını korusun, sağlıkla kavuştursun bizleri.

ben çalıştığım için işyerinde arada bir girebiliyorum, vakit buldukça yazarım artık.

Sağlıcakla gelsin bebişin inşallah, hoşgeldin aramıza...

Hediye çekilişimiz baaşlıyor topikimizi takip etmezsen bilmezsin işte :D Aynı şehir olunca 1 günde eline ulaştı ne güzel :D

benim kargomda geldiiii :16:

nick yok, dur bi arıyım üstündeki telefonu kimmiş bakalım :9: hemde benim şansıma Ankara'danmış..

aaaa listeden ankaradan kimler vardı ki bakayım hele bi :9:

listede ankaradan tek somewherecold ve boo varmıışşşşş :9:

telefon ettik teşekkür ettik teyzemize.. biz kargo geldi diye şaştık, teyzemiz de biz aradık diye şaştı :9:

çoook güzel cicilerimiz, çok çok teşekkürler.. fotoğraflarını da eklerim en kısa zamanda :16:

ha bu arada hala hanginiz bilemedik :)))

Son düzenleme:
merhaba kızlar
ben de nisan annesi olucam hayırlısıyla inş bir kızım olacak.

1-2 haftadır takip ediyorum sizi, maşallah çok candan bi grup olmuş, katılmak istedim.

Allah hepimizin çocuklarını korusun, sağlıkla kavuştursun bizleri.

ben çalıştığım için işyerinde arada bir girebiliyorum, vakit buldukça yazarım artık.
hoşgeldin canım, kızımız içinde hayırlı uğurlu olsun. sağl salim kucağına alırsın inşallah.

merve canım ben de okudum.

tuncss ve zapzup iyi günlerde giysinler inşallah miniklerimiz. gönderenlerinde ellerine sağlık.

somewherecold değildir çünkü görkemreyi soruyordu. kızmı oğlan mı diye.
sanırım bo0 göndermiştir.ben sizden çok takip ediyorum ayol.
hadi hemen foto çekip ekleyin beni merakta bırakmayın.

Son düzenleme:
tuncss ve zapzup iyi günlerde giysinler inşallah miniklerimiz. gönderenlerinde ellerine sağlık.

somewherecold değildir çünkü görkemreyi soruyordu. kızmı oğlan mı diye.
sanırım bo0 göndermiştir.ben sizden çok takip ediyorum ayol.
hadi hemen foto çekip ekleyin beni merakta bırakmayın.

o soru mesajnı bende görmüştüm ama bak hiç böyle düşünmemiştim.. :9:

o soru mesajnı bende görmüştüm ama bak hiç böyle düşünmemiştim.. :9:

heyecandandır tatlım benim.

hanipeks canım çok güzel birşey yaptın ya.
ben katılmadım ama arkadaşların mutluluğunu okurken anlayabiliyorum.
tebrik ediyorum arkadaşım seni.:46:

Back
X