2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Merhaba
Su anda bir is icin bulundugum Amerika'dan yaziyorum. Burada gebelik ve cocuk gelisimi uzerine bir gelistirme programina katildim bunun yanisira burada dogum sonrasi kullanilan anne ile bebegin yanyana guvenli bir sekilde uyumasini saglayan ve gece emzirmelerini kolaylastiran co-sleeper urunu hakkinda bilgi de almak istedim :)

Bu konulari buradaki arakdasim ile konusurken kendisi bana hamilelik destek askisi hakkinda bilgi verdi. Hamilelik surecinde agirlasan karnindan dolayi bel, bacak ve omuz agirlari cektigini bunun ustesinden ise gobegi alttan destekleyerek kaldiran ve yuku omuz askilari ile dagitan bir urun ile geldigini ifade etti.

Aranizda boyle bir sikayati olan var mi ? Var ise bu urun hakkinda bilgi almak ister mi ? Sizlerden gelecek talebe gore burada bilgi vermek icin bu urun hakkindaki Ingilizce metinleri Turkce'ye cevirip sizlerle paylasabilirim.

Gercekten boyle bir ihtiyac var mi ? Aranizda kocaman gobegi :) yuzunden bu agrilari ceken var mi ? Sim bu urunu ve agrilarini acilarini oyle bir anlatti ki bende size sormadan edemedim. Eger carsa sikayetlerinizi benimle paylasirsaniz ben de hazir buradayken bu urun hakkinda daha detayli bilgi toplarim ve size nasil ulastiacagimin yollarini dusunmeye baslarim.

Hepinize Massachusetts'den selamlar, guzel hamilelikler ...

Allah kabul etsin canim bende birara kiliyordum iyice saldim derste calismiyorum bir tembellik var ustumde maalesef(
su kizin huysuzlugu bir gecsede rahat etsek. Allah yardimcimiz olsun.

canim yaa yesinler senin minik oglusunu..
hepsini yem teyzesi, vala korkudan çıkmaktan vazgeçicek:)
bende hergun karnımı yerim seni diye seviyorum da:)

vala göbeğin dışarda olması görünmesi değil sorun, sorun sabah kalkıyorum buz gibi olmuş göbeğim
daha şimdiden oğlum gece üstü açık yatmış gibi hissediyorum kendimi
hissediyordur di mi soğuğu
sonuçta elimi karnıma koyunca,göbeğim ısınınca hemen pıt pıt lara başşlıyor demek ki elimin sıcaklığı hissediyor

ya bu kadarda hayatımı etkiler mi
gece uyuyamıyorum sol omzum hala taş!!!
sağa da dönüp rahat yatamayınca, sırt üstü uyuyorum
ama 2sabahtır kalkıyorum sırtım felaket ağrıyor
ben oyle nazlı bır tip değilim ama nıye bu kadar rahatsız oldum...
sırtım nıye ağrıyor acaba kasıyormuyum kendimi bilemedim,sonuçta 6kilo aldım 6 kilo baskı yapmaz o kadar sanırım
kasım da 2.var bide
vurunmasam ne olur diyorum yani
bırde buna dayanamayan bebk nasıl doğurcak diyorum....

cnm ben avcılar hospitale gidiyorum doktorumdanda çok memnunum Gönül Kazezoğlu istersen deneyebilirsin :))

günaydınnn ahh cnm yaa bende 2 dozu vuruldum ama hiçç ağrı yapmadı ilki şişmiş ve 4 gün ağrımıştı ama bu hiçç ağrımadı acaba vuran kişi ile ilgilimi ??? cnm sırt üstü yatma istersen biliyosun doktorlar önermiyolar sağa doğru yatıp bacagının ve göbüşünün altına yastık koyarsan rahat edersin bence :))

kızlarr günaydınnn
dün eminönüne şu meşur havuzluhana gittik kocişle bebeğin eksik kıyafetlerini tamamladım :) 7 tane uzun kollu alttan çıtçıtlı badi , 4 tane pijama takımı , 1 tane havlu , 1 tane hastane çıkışı , 2 tane penye patik aldık kıyafet olarak başka bişi almayı düşünmüyorum evdede tulumlarımız var zaten bi kış bebeği olucağı için dışarı çıkarken kullanıcağımız mont alıcam okadar :))
kendimedeee 2 tane emzirme atleti aldım , 1 tane hastane çıkışı pijama takımı 80 tl verdimm ama daha önce intte gördüğüm bayıldıgımdı dayanamadım :)) ,bide hastane için kullan at kilotlar var çok ince pamuktan 2 tanede ondan bide hastanede çamaşırla uğraşmamak için sizinde bilginiz olsun inanılmaz kullanışlı :))
bugünde ikea ya gidiyoruz beşik ve dolap için :))
iştee bizden bu kadarrr

ay ne zevkli günler:))
alış veriş zaten çok zevkli birde bebiş için olunca değme keyfine

Hayırlı olsun aldıkların şekerim bende dün ordaydım ama akşam 17:30 da orda olduğumuz için koşa koşa geçti günüm sen kendine aldığın ürünleri hangi kattan aldın tarif eder misin bi daha ki gidişimde de kendime alıcam çünkü

ay ne zevkli günler:))
alış veriş zaten çok zevkli birde bebiş için olunca değme keyfine

aynen ölee cnmmm ama bişeyi sonra farkettim ben hep 0.3 almışım ama benim toşun maşşallah şimdiden 1 kilo olmuş inşallah olur bide 3 ay sonra giydiricek hiç bişi almamışım (

aynen ölee cnmmm ama bişeyi sonra farkettim ben hep 0.3 almışım ama benim toşun maşşallah şimdiden 1 kilo olmuş inşallah olur bide 3 ay sonra giydiricek hiç bişi almamışım (

çarşıya gıtmek için bır bahane daha çıktı:)

çok çok saol cnmm :)) aa hemen hemen bizde aynı saatlerde ordaydık belki karşılaştık bile :)) cnm en alt kattan aldım en alt kat bi kişinin tüm mazalar hepsini gezip alıyosun toplu ödüyosun ordan hee bide hamile atlatimde 3 marka vardı ben şimdi adını hatırlamıyom annemlerdeyiz aldıklarımız arabanın bagajında o atlerin 2 si alt kısmı çok kısa göbek açıkta kalır 20 tl olan var benim aldıgım göbüş kısmını hamile atleti gibi yapmışlar daha uzun onu almanı öneririm :)) 1 siyah bi beyaz aldım :))

Canım bak istersen ağrı kesici kullan en azından rahat uyursun çünkü bu huzursuzluğun bebişe de yansıcak yada şöyle ılık bi duş da iyi gelir ben de vuruldum iki dozunu da birincisi hiç acımadı ikincisi öküzümsü bi hemşire tarafından yapıldı o çok acıdı ben de uyuyamadım senin gibi

çarşıya gıtmek için bır bahane daha çıktı:)

heheheh valla kociş okalabalığa bidaha asla girmezz :)) artık lazım oldukça bizim oralarda bebek mağzası çok gider alırım :))

bebek arabalarının satıldığı kısım mııı ben orda takıldım epey demek farketmemişim kesin görmüşüzdür birbirimizi yoksa sen şu beyaz badili bayanmısın heryerde karşıma çıkıyodu

evett ordaydıkk o beyaz badini üzerinde kısa kot bolero varmıydı :)))

ya hemşireden değil bence, vurdu hissetmedim bıle,10dakka hafif acımalar başladı ama hemşirede 1 hafat biraz agrı olr demişti,gunduz yıne çok fazla hissetmıyorum ama yatınca..
haftasonu bıle uyuyamadım ona yanarım
zaten hafat içi 6,20de kalkıyorum

off haklısın beni görmüyonmu ben de öyleyim ezan okunuyor ben uyanıyorum sen de öğretmensin dimi nerede görev yapıyosun

merhaba tlyss ben yeni üye oldum gruba aslında takip ediyorum ama üye değildim sırf sana cevap yazabilmek için oldum. dediğin dr sanırım med yurtta değil mi . o dr hep öyle olumsuz şeyler söylüyo bişey olmadığı halde. o yüzden hiç canını sıkma . ayrıca kayseri deki dr mustafa bey sanırım o da alanında uzman bi doktormuş rahatlıkla gidebilirsin ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…