GUnaydin arkadasım biz henüz güne başlamadık :) ki bakalım ev el ele tutuştu mu görek :d namaza uyandım biraz erken uyandım galiba :)kk ya girdim..bence kızın için,
Kıskançlık olamaz daha ortaya gelmedi kardesi karindaki kardes ona oyuncak bebeği gibi gelir heyecan verici ama2yas sendromu geri mı geldi onuda bilemem.cocuk iste hasta oluşundan kaynaklı huzursuzlukta olabilir ama insaninsabrini zorladıkları kesin bebekler olunca napcaz bakalım 2 cocuğun nazıyla !!
hepsini yem teyzesi, vala korkudan çıkmaktan vazgeçicek:)canim yaa yesinler senin minik oglusunu..
canım bende de çok hafif oluyor gibi.Bende adet sancıları meşhur olanlardanım.Acile gidip iğne vurdurmazsam kendime gelemezdm.Şimdi öyle ağrıalrım yok şükür.Sadece arada belim ağrıo ve ilk aylarda rahimde batmalar olurdu şimdi yine o batmalardan oluyor bende de...
Tebrik ederim canım sınavı vermişsin.O halde ehliyetn hayırlı olsun dielim..Ben hala eski çamaşırlarımı giyiyorum alt olarak çok rahatsız olmadım henüz.Ama çıtçıtlı atletlerimi giymiyorum uzun zamandır.Benimde öyle pijamalarım valla üst nerdeyse kafama geçecek gibi altt iyice inmiş:) Bende salıverdim kendimi nasıl olsa evdeyim die rahat rahat göbeğimde meydanda geziyorum:)
:)
:
cnm ben avcılar hospitale gidiyorum doktorumdanda çok memnunum Gönül Kazezoğlu istersen deneyebilirsin :))kızlar aranızda avcılar hospitala giden var mı?
bana orda bir kadın doğumcu önerebilir misiniz? benım orda muayene olmam gerekıyor bir seferliğine.. kaydımın açılması için. erken doğum olursa 34. haftadan önce kendı hastaneme değil oraya gidecem. oranın yoğun bakım ünitesi var çünkü..
tabii Allah göstermesin
ya bu kadarda hayatımı etkiler mi
gece uyuyamıyorum sol omzum hala taş!!!
sağa da dönüp rahat yatamayınca, sırt üstü uyuyorum
ama 2sabahtır kalkıyorum sırtım felaket ağrıyor
ben oyle nazlı bır tip değilim ama nıye bu kadar rahatsız oldum...
sırtım nıye ağrıyor acaba kasıyormuyum kendimi bilemedim,sonuçta 6kilo aldım 6 kilo baskı yapmaz o kadar sanırım
kasım da 2.var bide
vurunmasam ne olur diyorum yani
bırde buna dayanamayan bebk nasıl doğurcak diyorum....
kızlarr günaydınnn
dün eminönüne şu meşur havuzluhana gittik kocişle bebeğin eksik kıyafetlerini tamamladım :) 7 tane uzun kollu alttan çıtçıtlı badi , 4 tane pijama takımı , 1 tane havlu , 1 tane hastane çıkışı , 2 tane penye patik aldık kıyafet olarak başka bişi almayı düşünmüyorum evdede tulumlarımız var zaten bi kış bebeği olucağı için dışarı çıkarken kullanıcağımız mont alıcam okadar :))
kendimedeee 2 tane emzirme atleti aldım , 1 tane hastane çıkışı pijama takımı 80 tl verdimm ama daha önce intte gördüğüm bayıldıgımdı dayanamadım :)) ,bide hastane için kullan at kilotlar var çok ince pamuktan 2 tanede ondan bide hastanede çamaşırla uğraşmamak için sizinde bilginiz olsun inanılmaz kullanışlı :))
bugünde ikea ya gidiyoruz beşik ve dolap için :))
iştee bizden bu kadarrr
Hayırlı olsun aldıkların şekerim bende dün ordaydım ama akşam 17:30 da orda olduğumuz için koşa koşa geçti günümkızlarr günaydınnn
dün eminönüne şu meşur havuzluhana gittik kocişle bebeğin eksik kıyafetlerini tamamladım :) 7 tane uzun kollu alttan çıtçıtlı badi , 4 tane pijama takımı , 1 tane havlu , 1 tane hastane çıkışı , 2 tane penye patik aldık kıyafet olarak başka bişi almayı düşünmüyorum evdede tulumlarımız var zaten bi kış bebeği olucağı için dışarı çıkarken kullanıcağımız mont alıcam okadar :))
kendimedeee 2 tane emzirme atleti aldım , 1 tane hastane çıkışı pijama takımı 80 tl verdimm ama daha önce intte gördüğüm bayıldıgımdı dayanamadım :)) ,bide hastane için kullan at kilotlar var çok ince pamuktan 2 tanede ondan bide hastanede çamaşırla uğraşmamak için sizinde bilginiz olsun inanılmaz kullanışlı :))
iştee bizden bu kadarrr
ay ne zevkli günler:))
alış veriş zaten çok zevkli birde bebiş için olunca değme keyfine
kızlarr günaydınnn
iştee bizden bu kadarrr
aynen ölee cnmmm ama bişeyi sonra farkettim ben hep 0.3 almışım ama benim toşun maşşallah şimdiden 1 kilo olmuş inşallah olur bide 3 ay sonra giydiricek hiç bişi almamışım(
Hayırlı olsun aldıkların şekerim bende dün ordaydım ama akşam 17:30 da orda olduğumuz için koşa koşa geçti günümsen kendine aldığın ürünleri hangi kattan aldın tarif eder misin bi daha ki gidişimde de kendime alıcam çünkü
Canım bak istersen ağrı kesici kullan en azından rahat uyursun çünkü bu huzursuzluğun bebişe de yansıcak yada şöyle ılık bi duş da iyi gelir ben de vuruldum iki dozunu da birincisi hiç acımadı ikincisi öküzümsü bi hemşire tarafından yapıldı o çok acıdı ben de uyuyamadım senin gibiya bu kadarda hayatımı etkiler mi
gece uyuyamıyorum sol omzum hala taş!!!
sağa da dönüp rahat yatamayınca, sırt üstü uyuyorum
ama 2sabahtır kalkıyorum sırtım felaket ağrıyor
ben oyle nazlı bır tip değilim ama nıye bu kadar rahatsız oldum...
sırtım nıye ağrıyor acaba kasıyormuyum kendimi bilemedim,sonuçta 6kilo aldım 6 kilo baskı yapmaz o kadar sanırım
kasım da 2.var bide
vurunmasam ne olur diyorum yani
bırde buna dayanamayan bebk nasıl doğurcak diyorum....
Hayırlı olsun aldıkların şekerim bende dün ordaydım ama akşam 17:30 da orda olduğumuz için koşa koşa geçti günümsen kendine aldığın ürünleri hangi kattan aldın tarif eder misin bi daha ki gidişimde de kendime alıcam çünkü
çarşıya gıtmek için bır bahane daha çıktı:)
bebek arabalarının satıldığı kısım mıııçok çok saol cnmm :)) aa hemen hemen bizde aynı saatlerde ordaydık belki karşılaştık bile :)) cnm en alt kattan aldım en alt kat bi kişinin tüm mazalar hepsini gezip alıyosun toplu ödüyosun ordan hee bide hamile atlatimde 3 marka vardı ben şimdi adını hatırlamıyom annemlerdeyiz aldıklarımız arabanın bagajında o atlerin 2 si alt kısmı çok kısa göbek açıkta kalır 20 tl olan var benim aldıgım göbüş kısmını hamile atleti gibi yapmışlar daha uzun onu almanı öneririm :)) 1 siyah bi beyaz aldım :))
bebek arabalarının satıldığı kısım mıııben orda takıldım epey demek farketmemişim kesin görmüşüzdür birbirimizi yoksa sen şu beyaz badili bayanmısın heryerde karşıma çıkıyodu
Canım bak istersen ağrı kesici kullan en azından rahat uyursun çünkü bu huzursuzluğun bebişe de yansıcak yada şöyle ılık bi duş da iyi gelir ben de vuruldum iki dozunu da birincisi hiç acımadı ikincisi öküzümsü bi hemşire tarafından yapıldı o çok acıdı ben de uyuyamadım senin gibi
evett ordaydıkk o beyaz badini üzerinde kısa kot bolero varmıydı :)))
off haklısın beni görmüyonmu ben de öyleyim ezan okunuyor ben uyanıyorumya hemşireden değil bence, vurdu hissetmedim bıle,10dakka hafif acımalar başladı ama hemşirede 1 hafat biraz agrı olr demişti,gunduz yıne çok fazla hissetmıyorum ama yatınca..
haftasonu bıle uyuyamadım ona yanarım
zaten hafat içi 6,20de kalkıyorum
Hayır bolero yoktu canım askılı badi vardı sadece aklımda kalmış bak niyeyse
Merhaba Kızlar bugün doktora gitdim.geçen gitdiğimde detaylıda bebeğin yüzünü görememiştim tekrar görmek istedim.tekrar renkli doplere girdim.ordaki radyoloji uzmanı bayan doktor bir anda bebeğin beyin gelişimine ne demişlerdi detaylıda falan dedi bende bi sıkıntı olmadıgını söyledim.bişeyler var ama emin deyilim atlasa bakmam lasım falan deyip bizim dışarda beklememizi söyledi.sonra koridora çıktı herkezin önünde bebeyin beyni cevize benzer kıvrımlıdır.sizdeki kıvrımlar 27 haftada olması gerekenden az gibi dedi.ama bu benim görüşüm yanılıyorda olabilirim bi uzmana görünün bunun için en yakın yer kayseride dedi.kendimde sivastayım bu arada.rapordada ^^ Fötal beyinde gyruz sayısı gebelik haftasına göre az,sulkal yapılar sığ olup ileri merkezde inceleme önerilir yazıyor.neye ugradıgımızı şaşırdık.bursada dogum yapıcagım yerdeki doktorumu aradım.bunlar çok iddalı laflar bunu ultrasonla bakıp söylemesi mümkün değil başka bi yere yönlendirmiş para tuzağı olabilr dedi.başka bi kadın dogumcuya telefonda sordum oda 32.haftadan önce böyle birşey görmesi mümkün değil,anca 32.haftada emarla belli olur dedi.ne yapacagımı şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?