2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

ah canım benim kıyamam sana ben.zor tabi ama napıcaksın oda eve ekmek parası getirmek için çabalıyo..haklısın tatlım ama üzme ne olur kendini

yani bende kızıma 2 kendime 1 tane nevresim takımı sipariş verdim bugün..acelemiz yok nasılsa..bekleriz ne yapalım

unnadoda beni deli etti ya.daha öncede iki kere almıştım çabuk yollamışlardı aslında ama bu sefer iki hafta oldu alalı nerdeyse halada tedarik sürecinde diyo.sanki altından elbisew sipariş ettik.insan müşterisini kaybetmemk için çaba sarfeder

ahhh inanın o rennie şurubunu kafama dikmek istiyorum öyle bir yanma.zaten refli hastasıyımben doğuştan ölüyorum yaa
valla bu biberon işini birisi anlatsın alsak mı almasak mı ben karar veremedim emmeme durumuna karşı almalı eğer emersede memeyi bırakmasın diye uzak tutmalıı sanırım ..::)))
canım bir tane alalım bulunsun varlığı zarar olmaz sonuçta.bir zaman gelecek ihtiyacımız olacak ki çoğumuz çalışan anneleriz.

benim doktorumda bu konuda bana baya güven verdi ben daha demeden normal doğum istiyorum diye o bana ben ilk doğumlarda kesinlikle normal doğum yaptırırım diyo.tabiki 37. haftaya geldiğimizde çatıya bakacagız dedi.ama doğum çok değişken bir süreçtir son saniyede bile ne olacağı belli olmaz dedi.ama şuan plasentanın yeri bebeğin duruşu hersey çok normal dedi.inşallh allahım ya.o mucizeyi olması gerektiği gibi yaşayalım nolurrr

bu arada bende bu aralar acaip ağlak birşey oldum,eşim ne dese zoruma gidiyor.gizli gizli ağlıyorum hep.onada belli etmiyorum.

bir hafta sonunuda bitirdik...
bebişlerimize kavuşmaya 1 hafta daha yakınız:)
bebk odası almaya gidecekelr vardı ama yorgunluktan yazmaya fırsat bulamadılar sanırım
bende indim çarşıya, atlet aradım bulamayınca normal atletin 1beden buyugunu aldım
pijamada bulamdım buldum da yıne pahalıydı
yanı hepsi indirimde 20/30a pijamalar var ee hamıle deyınce fıyat 80/90oluyo
1karış kumaş için saçmalıyorlar almadım bu haftada idare ediyim bakalım...

lcwden bı kazak aldım, o da sırf sinir oldum hiç birşey alamadan o kadar yer gezip yoruldum dıye
kabınde gıyınıyorum diyorum ki:
sankı bacagımızdan doğurcaz nıye hamıle kıyafetleri bu kadar uzun?
koptu ordakı kadınlar
ama haksız mıyım?
buluz alcaz ta dizlerde,gomlekler desen oyle

Göbekler, totolar, göğüsler herşey büyüyor ya, heralde o yüzden canım uzun uzun tunik tarzında şeyler üretiliyor.

Valla ben ısrarla hamile kıyafeti almayanlardanım. Çünkü bir çoğu göbekleri sıkı göğüs altından ve tarzım değil. Hamiley,z diye tasarım şeyler hiç üretmiyorlar. Ben de genelde elbise tercih ediyorum. Böyle küpeler, takılar süslüyorum kendimi

Sen de iyi demişşin valla tatlım. Haklısın. Ben de seni gibi düşünüyorum

Canım! Aynı durumdayız. Benim eşim de hafta içi geç geldiği yetmiyormuş gibi bi de haftasonları gidiyor.
Valla arkadaşlarım evliliğin tadını çıkarırken biz böyle takılıyoruz napalım.
Bi süre dayanırız artık bebiş gelince onunla oyalanırız di mi?
Arkadaşlarınla görüşmek iyi olur bence ama. Arkadaşlar iyidir! Yani ne bilim ben haftasonları biraz yanlız vakit geçirip eşimle az takılıp esas olarak arkadaşlarımla dolanıyorum. Bence bundan vazgeçme canım kafan dağılır. biliyorum, istediğin eşinle vakit geçirmek ama işte olmayınca olmuyo.
Değiştiremediğimiz durumlar var hayatta ve bunları kafaya takmamak lazım sanırım. ,Ben de sinirleniyorum bazen ama napalımn canım!

kuzular bugün oğluşuma iki tane kadife tulum aldım çoook güzeller,tavşanlı olanın poposunda ponponuda var yaa
Eki Görüntüle 526484 Eki Görüntüle 526485

Oyyyyyyyyyyyy minnoşun cicileri! Çok güzelmiş.Güle güle giysin inşallah.

Dodehimini! Çoook haklısın canım. Ben de bi süredir, genişlediğim için kıyafet bakınıyorum ama hiçbişeycikler bulamadım. LCw'den büyük beden kıyafetlere bakıyorum, onlar daha iyi oluyor. 2 tane dpantolon ve bir eteği de döndürüp döndürüp giyiyorum yetiyor. Haftasonları da bi tuniğim var altına taytımı geçirip giyiyorum.
Hep aynı şeyleri giymekten sıkılmadım değil ama napalım. 3 ay kaldı şunun şurasında. İdare edicez artık. Esas son ay paso taytla gezcem heralde, onu diyorum eşime

Son düzenleme:

İnş canım hepimizin isteği normal doğum ben çok korkuyorum ama en iisi normal olan benim annemde ve ablamda sacıları olduğu halde açılma olmuyo canım hatta annem beni o şekilde doğurmuş hala anlatır aklıma geldikte kötü oluyorum der o yüzden ablama sunni sancı bile verdirmedi inş bende öle bişey olmaz hakkımızda hayırlısı:)

yokk valla şurupta içtim mide için geçmiyor geçmiyor bu ne ayolll midem kendini sindirmeye başladı resmen

Kızlar ayşeye bişey olmadı dimi makaraya geçmiş topik

Merhaba
Hayir yok yok hicbir sorun yok .... Sadece denemeler yapiyoruz.... Sagligi sihhati yerinde lutfen hemen kotuye yormayalim : )

inanki uykularimi kacirdi su konu. ben cok zorlama niyetinde degilim hani illa da sezaryan olucaksa yinede sancim baslasin diyorum
burda vakuma kadar gideceklerini sanmam zaten. Bizim dr cok garantici sanirim. hala kesin erkek demedi mesela.
Allah hayirlisini nasip etsin. ne diyelm
evet canim ya beklicem. duzenli sancilara gecince gidicem hastaneye. olmadi acil sezaryana alsinlar
belki bir mucize olurda kolayca doguruveririm sezaryana gerek kalmaz:))
kuzular bugün oğluşuma iki tane kadife tulum aldım çoook güzeller,tavşanlı olanın poposunda ponponuda var yaa
Eki Görüntüle 526484 Eki Görüntüle 526485

dayanamadım gece gece paylaştım kızlar biraz uzaktan çekmişim, çok nette değil ama ilk bebek şekerimi yaptım. bunlara böyle mavi renkte keseler alıcam, bir de kartondan da poşetler alıcam yaldızlı yaldızlı. oğluşumun mevlutunde vericem.
Allahım o günleri göstersin yarabbim

cnm çok güzelll görünüyo alllahhım inş..nassip eder o günleri

Benim oğlumun tavşanlı tulumunun tıpkısının aynısı tek farkı bizimki kadife değil Yengesi almıştı onu.

Güzel günlerde giysin inşallah..
senin minnoşunda güzel günlerde giysin cnm

canım ellerine sağlık,rabbişm ogüzel günde dağıtmayı nasip etsin inşallah

evet canim yaa allahim hakkimizda hayirlisini versin insallahh..evet burdakilerde garantici cinsiyet konusunda net birsey demiyorlarr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…