Iki gundur agliyorumicimden hicbisey yapmak geomiyor. Esim cokyogun calisiyor haftasonu da dahil. Dun gece 4de geldi.. Daha dogrusu gelmis ben aglarken uyuyakalmisim yatakta sonradan ogrendim.. Sabah yine les gibi bir psikolojiyleuyandim esim bi kahvalti yapip kalkti gitti noldu neyin var uzme beni lutfen diip duruyo ama biktim artik onun isinden gucunden. Haftasonlari evle ugrasiyorum 2-3 gunluk yemek hazirlacamasir yikaortaligi topla... Kendine resmen mesgale ariyorumartik yapacak.. Sacma sapan kumaslari kesiyorum bisiler dikmeye calisiyorum onu da beceremiyorum zaten.. Haftalardir boyle.. Her haftasonumboyle bombos. Birsuru arkadasim var ama onlarla zaten gorusuyorum. Ben esimlebiseyler paylasmakzaman gecirmek istiyorum baskahickimseye tahammulum yok. Istemiyotum gorusmek. Cok mutsuzum basim agriyor. Yarin is var gitmek dahi istemitorum, isimi sevmeme ragmen artik enerjim tumendi, ruhum yoruldu. Sehirhayatindan biktim,bu duzenden de. Uc kurus para kazanmak icin insanlarin omru gidiyo. Ne evlendigimi bildim ne de hamileligin tadni cikardim. Kendi kendime ugrasip duruyorum hayatta((((((
yani bende kızıma 2 kendime 1 tane nevresim takımı sipariş verdim bugün..acelemiz yok nasılsa..bekleriz ne yapalım
ahhh inanın o rennie şurubunu kafama dikmek istiyorum öyle bir yanma.zaten refli hastasıyımben doğuştan ölüyorum yaa1.5 aydır bende de var.yastıgın yüksek olsun yatarken.bide uyumadan önce ılık ballı süt iç .ben uyurken cok zorlanıyorum bunlar işe yarıyor.bide gaviscon dıye bı hap verdı doktor cok mecbur kalmadıkca almıyorum.soda içmekte ıyı gelıyor
canım bir tane alalım bulunsun varlığı zarar olmaz sonuçta.bir zaman gelecek ihtiyacımız olacak ki çoğumuz çalışan anneleriz.valla bu biberon işini birisi anlatsın alsak mı almasak mı ben karar veremedim emmeme durumuna karşı almalı eğer emersede memeyi bırakmasın diye uzak tutmalıı sanırım ..::)))
Canım düşüncelerinde haklısın tabiki doktorunla konuş bence benim ablamda hamile ve sezeryan olcak mecbur çünkü yigenim öle olmuştu açılma olmuyo ablamda ama doktoruna ben sancı başlayınca gelirim beeğim durduk yere erken alınsın istemiyorum dedi doktoruda bende aynı fikirdeyim dedi öle olcak bence sende doktoruna söle dediğin gibi nîye aksi bi durum olmadıkca erken doğsunki
cokk güzeller güle güle saglikla sihatle giyer insallahhh..kuzular bugün oğluşuma iki tane kadife tulum aldım çoook güzeller,tavşanlı olanın poposunda ponponuda var yaa
Eki Görüntüle 526484 Eki Görüntüle 526485
bir hafta sonunuda bitirdik...
bebişlerimize kavuşmaya 1 hafta daha yakınız:)
bebk odası almaya gidecekelr vardı ama yorgunluktan yazmaya fırsat bulamadılar sanırım
bende indim çarşıya, atlet aradım bulamayınca normal atletin 1beden buyugunu aldım
pijamada bulamdım buldum da yıne pahalıydı
yanı hepsi indirimde 20/30a pijamalar var ee hamıle deyınce fıyat 80/90oluyo
1karış kumaş için saçmalıyorlar almadım bu haftada idare ediyim bakalım...
lcwden bı kazak aldım, o da sırf sinir oldum hiç birşey alamadan o kadar yer gezip yoruldum dıye
kabınde gıyınıyorum diyorum ki:
sankı bacagımızdan doğurcaz nıye hamıle kıyafetleri bu kadar uzun?
koptu ordakı kadınlar
ama haksız mıyım?
buluz alcaz ta dizlerde,gomlekler desen oyle
Eki Görüntüle 526606
Canım! Aynı durumdayız. Benim eşim de hafta içi geç geldiği yetmiyormuş gibi bi de haftasonları gidiyor.Iki gundur agliyorumicimden hicbisey yapmak geomiyor. Esim cokyogun calisiyor haftasonu da dahil. Dun gece 4de geldi.. Daha dogrusu gelmis ben aglarken uyuyakalmisim yatakta sonradan ogrendim.. Sabah yine les gibi bir psikolojiyleuyandim esim bi kahvalti yapip kalkti gitti noldu neyin var uzme beni lutfen diip duruyo ama biktim artik onun isinden gucunden. Haftasonlari evle ugrasiyorum 2-3 gunluk yemek hazirlacamasir yikaortaligi topla... Kendine resmen mesgale ariyorumartik yapacak.. Sacma sapan kumaslari kesiyorum bisiler dikmeye calisiyorum onu da beceremiyorum zaten.. Haftalardir boyle.. Her haftasonumboyle bombos. Birsuru arkadasim var ama onlarla zaten gorusuyorum. Ben esimlebiseyler paylasmakzaman gecirmek istiyorum baskahickimseye tahammulum yok. Istemiyotum gorusmek. Cok mutsuzum basim agriyor. Yarin is var gitmek dahi istemitorum, isimi sevmeme ragmen artik enerjim tumendi, ruhum yoruldu. Sehirhayatindan biktim,bu duzenden de. Uc kurus para kazanmak icin insanlarin omru gidiyo. Ne evlendigimi bildim ne de hamileligin tadni cikardim. Kendi kendime ugrasip duruyorum hayatta((((((
kuzular bugün oğluşuma iki tane kadife tulum aldım çoook güzeller,tavşanlı olanın poposunda ponponuda var yaa
kuzular bugün oğluşuma iki tane kadife tulum aldım çoook güzeller,tavşanlı olanın poposunda ponponuda var yaa
ahhh inanın o rennie şurubunu kafama dikmek istiyorum öyle bir yanma.zaten refli hastasıyımben doğuştan ölüyorum yaa
canım bir tane alalım bulunsun varlığı zarar olmaz sonuçta.bir zaman gelecek ihtiyacımız olacak ki çoğumuz çalışan anneleriz.
benim doktorumda bu konuda bana baya güven verdi ben daha demeden normal doğum istiyorum diye o bana ben ilk doğumlarda kesinlikle normal doğum yaptırırım diyo.tabiki 37. haftaya geldiğimizde çatıya bakacagız dedi.ama doğum çok değişken bir süreçtir son saniyede bile ne olacağı belli olmaz dedi.ama şuan plasentanın yeri bebeğin duruşu hersey çok normal dedi.inşallh allahım ya.o mucizeyi olması gerektiği gibi yaşayalım nolurrr
Kızlar ayşeye bişey olmadı dimi makaraya geçmiş topik
inanki uykularimi kacirdi su konu. ben cok zorlama niyetinde degilim hani illa da sezaryan olucaksa yinede sancim baslasin diyorumevet canim almanyada oturuyorum. geliyor eger istersen ya dogumdaki eben yada devletin önerdigi senin beyendigin bir ebe..evet seninde dedigin gibi benim oglus aptamili icince gözü acildi nasil icti bir görsen pazar bir gündü esimde bende hicc unutmam gitti hastaneden aldi geldi mamayi hastaneden veriyorlar haftasonu evde kalmazsa..yavrum bir icti bir icti bizim gözelr doldu nasilda rahatladi huzura kavustu yavrum o son aglamalari oldu herseyi düzene girmisti anne sütü en iyisi ama olmayincada olmuyo ne kadar cok istesende benimkiler yaramadi yetmedi bundada hayirlisi tabiki insallahh yararda emer..evet canim benim ikiside normal dogumdu ben cok seviyorum normal dogumu..o ani yasamak cok güzel bir duygu..evet canim benim arkadasim sezeryan olmustu ki burda sezaryan hezaman olmaz cokkk zor durum gerekmedikce olmadikca benimde 2 oglumda kafasi asagida olunca sezeryan dediler bebekte annede riske girmesin diye cünki kalp atislari yavasladi dedi ama allaha sükür büüyk sef doktor geldi cekilin bir dogumu yaptiramadiniz dedi ogurtmustu beni ama vakumla cekti o arkadasimda öyle oldu bebk dönmeyince sezeryan oldu sonra ki dogumu normal oldu canim..
evet canim ya beklicem. duzenli sancilara gecince gidicem hastaneye. olmadi acil sezaryana alsinlarben de bayağı baktım sezeryan olacak diye üzülürken. sezeryandan sonra normal doğum olabiliyormuş ama doktora bağlı tabi normal doğumdan yana olan ve birşey olursa hemen müdahale edebilecek biri lazım. biraz da olsa sancıların başlasın bence de bi bakmışsın suyun gelmiş bebek geliyor :) hayırlısı Allahtan bebişlerimiz sağ salim doğsun da nasıl olursa artık çok takmamak lazım
cnm çok güzelll görünüyo alllahhım inş..nassip eder o günleriEki Görüntüle 526709 dayanamadım gece gece paylaştım kızlarbiraz uzaktan çekmişim, çok nette değil ama ilk bebek şekerimi yaptım. bunlara böyle mavi renkte keseler alıcam, bir de kartondan da poşetler alıcam yaldızlı yaldızlı. oğluşumun mevlutunde vericem.
Allahım o günleri göstersin yarabbim
senin minnoşunda güzel günlerde giysin cnmBenim oğlumun tavşanlı tulumunun tıpkısının aynısı tek farkı bizimki kadife değilYengesi almıştı onu.
Güzel günlerde giysin inşallah..
canım ellerine sağlık,rabbişm ogüzel günde dağıtmayı nasip etsin inşallahEki Görüntüle 526709 dayanamadım gece gece paylaştım kızlarbiraz uzaktan çekmişim, çok nette değil ama ilk bebek şekerimi yaptım. bunlara böyle mavi renkte keseler alıcam, bir de kartondan da poşetler alıcam yaldızlı yaldızlı. oğluşumun mevlutunde vericem.
Allahım o günleri göstersin yarabbim
ellerine saglik cok hos gözüküyor insallahh hepimiz o günleride görürüz canim benim..cnm çok güzelll görünüyo alllahhım inş..nassip eder o günleri
inanki uykularimi kacirdi su konu. ben cok zorlama niyetinde degilim hani illa da sezaryan olucaksa yinede sancim baslasin diyorum
burda vakuma kadar gideceklerini sanmam zaten. Bizim dr cok garantici sanirim. hala kesin erkek demedi mesela.
Allah hayirlisini nasip etsin. ne diyelm
evet canim ya beklicem. duzenli sancilara gecince gidicem hastaneye. olmadi acil sezaryana alsinlar
belki bir mucize olurda kolayca doguruveririm sezaryana gerek kalmaz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?