2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
show tv yı açın

5 iz bebeklerımı dıyorsun:)allahım ağlamaları bıle cok güzel yaaaa.allah kadına yardım etsın günde 50 tane bez gıdıyormus babaya da kolaylıklar valla.tüp bebekler heralde.bıde 27.hafta dogmuslar.bıde farklı saatlerde uyanıyorlarmıs kadın tam cennetlık olcak valla

ay boşveriyom zaten cnm.o arkadaşın bi sıkıntısı oldugu belli catacak yer aramış geldi beni buldu.benide hep arızalılar bulur zaten.
benim kaynana gibi biri girsin hayatınada görsün anyayı konyayı inşallahhhhhhhh.aminnn

güle güle kullanın cnm hayırlı olsun.resim bekliyozzzzz.bide cantanın markası ne?

ay bende olmasam temizlik yapacagınız yokk sizin tembel hatunlar:)))
cnm güle güle kirlett eline saglık ,iyi yapmışsınn

ohh eline saglık seninde.ev böle temiz düzenli olunca insanda huzurlu oluyor
cnm memlekette angut cokkkkk.böle durumlarda karşıdan teklif beklemicen sen kendin dicen kalkın ben hamileyim diye

kızıma hamileyken otobüse bindim baya da kalabalıktı.
bana yer veren olmadı .hani gaziler yaşlılar ve hamileler için ayrıılan yerler var onlara oturan birini kestirdim gözüme.
yanına gittim ben hamileyim müsade edermisiniz dedim.bön bön baktı yüzüme.sonrada kenarda yazan yazıyı gösterdim pardon dedi kalktı bana yer verdi :)
annemle filan otobüse bindigimizde yer vermediklerinde hemen gidip birine rica ediyorum anneme yer verirmisiniz diye veriyorlar
yani bacım sen uyanıklık edip kaldırcan genç insanları :)

Son düzenleme:
ben kendim yapıcam inşallah bu gibi şeyleri ,doğum iznime ayrılayımda vaktim olur o zman..

çok ciciler,bu markayı biliyorum bende kaliteli evet..internet satış sitesi var mıdır acep ?

evet canim var netten satisi. kendi sitesinde satisi var ama gidebilirsen daha iyi olur hersey yok sitesinde. ben de seninle bicok konuda ayni dusundugumuzu farkettim kirmizipatikcim. Adini bilmiyorum canim genelde ayni seyleri savunuyoruz,begeniyoruz sanki. ukala konusmalardan felan hoslanmiyoruz ayyy hatirladinmii. ne komik yazismalar olmustu bi ara.

çatı muayanesi nezaman yafff:26:
doguma 3-4 hafta kala yapılıyor cnm

cnm herkes yaşadıgını bilir.benim kaynanaya yaptıklarım okadar basit şeylerki
kızım dogdugunda göbegi daha düşmeden kanama oldu.acil doktora gitmemiz gerekiyordu.tabi ozaman bizde arabada yoktu
eşim kaynanaya gitti arabalarını istedi vermedilerr bizim işimiz var demişler düşünebiliyormusun.
göbek kanaması cok riskli bişi bi enfeksiyon kapsa cocugum perişan olurdu.sonra taksiye bindik gittik hemen acile.
aynı sokaktayız kızım 6 aylık oalna kadar görmeye gelmediler ,ben yolladım eşimden al götürde görsünler diye.

yine kıızıma hamileyim eşimle tartıştık anneside anlamış tartıştıgımızı hemen ogluna boşan bırak gitsin demiş.bu nasıl vicdan.ben hamileyim böle sölenirmi
biz olsak oglum yuvanı bozma ufak tefek şeyler için v.s deriz.ama onda vicdan yokkii

daha gerdege bile girmeden gelinligim üstümdeyken beni iki gözüm iki ceşme aglattılar kızıyla birlikte.
ben onalrın yüzünden cicim ayalrımı bile yaşayamadım.

dügünden kalan onca borcu yıkıverdiler üstümüze yıllarca borc ödedik,bize napıyorsunuz niye soran olmadı.
eltimide borcsuz eve soktular.bu hakmı
eşim kaynımdan büyük ve eşime alınan beyaz eşyaları kaynıma verdiler ve biz tekrar beyaz eşya alıp 3 yıl borc ödedik.

yani hangi birini anlatayım.ben bunlara ragmen yine bayramlarda gidip ellerini öpüyorum ,konuşuyorum.ama en son yaptıkları densizlik yine beni uzaklaştırdı onlardan
eşimi kahvaltıya karnı tok göndermişim cokmu bu yapılanların yanında.
bizdede var gelin kardeşimden ayırt etmem laf söletmem.annemde arada laf etsede oda benden ayırmaz.banada laf eder annemin huyu bu :)
ama bizim kaynana gelinleri yerin dibine sokar kızları onun için baştacıdır.Allah bildigi gibi yapsın ne diyim.

Son düzenleme:
gamzecim, valla aynı yorumdan yapan bikaç kişi daha oldu. Anlamadım. Kız anası tipi yokmuş bende, ne demekse ya. Ne dicen canım, kıl oldum tabi ama herkese laf yetiştirmeye kalksam ohoooo.
Allah bana kız çocuğu da nasip eder inşallah, hayırlısıysa inşallah.
O yüzden ağzı olan konuşuyo, takmamak lazım. Kız gelir, olsun derler. Erkek gelir, kızlar hayırlı oluyo derler. Allam yaaaf

Kızlar bi de ilk doğumunu yapcak bi insan olarak, bir süredir konuşulan şu çatı muayenesini sormak istiyorum size.
Anladığım kadarıyla çikin bişiy.
Pek hoşlaşılmayan ve can acıtan bişiy.
Ama hazırım evet söyleyin baken neymiş o çatı şeysi...:18::18::18:

çarşamba benimde şeker yüklemem var.bakalım ne olacak??buarada kızlar şimdi doktora ayda 1 gidiyoruz ya ne zaman 15 güne gidilecek.1 ayy çooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk uzun

benimde benim de randevumuz vaar bebişimi görücem hoş bişi anlamıyrum usg den ama neyse sağlığını öğrenicem...ya dokotr bana şeker yüklemesiyle ilgili bişi demedi e şimdi ben açmı gidicem tokmu ya

öle türkiye allah kahretmesinki kimlerin eline düştük .yaşadığım ülkeden okadar soğuttularki midem bulanıyo artık

vallahi doğru sölüyon hee...du ben yarın gümüşlük içlerinindekileri yıkıyım :))))
kız ben hayatta demem bana yer verin die demek isterdima ma yok yapamam :)))

yaptıgım bişiyde yok.nişanlıyken tartışma esnasında egonuzu tatmin ediyorsunuz dedim.
kadın bunu hakaret saydı düşman oldu bana.
özür dilicek benden demiş yoksa buzdolabı taksidi ödemem dimiş
ben bu laftan sonra özür dileyecegim varsada dilemedim.
bu yaşıma kadar paraya tamah etmemişim ,3 kuruşlluk buzdolabınamı tamah etcem.
bende bu lafından dolayı özür dilemedim ama evlerine gidip elelrini öptüm.buda bi özür degilmidirr
ama kadın o kadar kibirliki illaaa özür dilerim lafını duymak istedi.bende dilemedim
eşimede cephe aldılar sen karına söz gecirtip bi özür diletemedin diye.
beni döverek zorla özür diletmeyi beklediler galiba.
Allah razı olsun eşimde herzaman yanımda durdu.cünkü adamın Allah korkusu var görüyor kendi gözüyle olanları.

amannn 5 yıl oldu yaşananlar ama işte insan unutamıyor bazı şeyleri.Allah kızımı ve diger yavruları iyi insanlarla karşılaştırsın inş.

Son düzenleme:

ök.zlük parayla değil ya canım heryerdeler malesef.. ön kapıdan indirmiyo da orta yada arka kapıdan neden yolcu alıyo lar madem... boşver sen stres yapma dengesiz işte :/

canım en güzeli seni üzenleri Allah a havale etmek... unutma bu hayatta sen herkesten daha önemlisin.. hiç tatlı canını, bebeğini üzme.

canlar netimde sorun vardı görüşemedik bugün geçmişi çok okuyamadım ama maşallah temizlikler yapılmış hazırlıklar tamamlanıyor. bende yeni bUGÜN paso ütü yaptım yarın eşimin dolabını ve benim dolabımı düzenliyeceğim bizim giyim odalarımız ayrı ayrı. inşallah bir kerede aklar paklarım. dünde baharat kavanozlarımı yeniledim. yani aslında ben sırasıyla yeniliyorum çünkü biz eşimle ayrı bir ev tutmadık eşimin mevcut evindeyiz. anneside öldüğü için babasıda bizimle kalıyor o bakımdan eşyalar aslında hep rahmetli kayınvalidemin bu yüzden tek seferde kenara atıp anısına saygısızlık etmek istemedim. işte 1 buçuk yıllık evliliğimde böyle sıra sıra yapıyorumki gözede batmasın onlarında canı sıkılmasın diye.yeni bi kadın ayarladı eşim bakalım nasıl olucak erzurumda kadınlar pek çalışmayı sevmiyor sanırım kadın bulmakta okadar zorlanıyoruzki bide bize gelen ikinci sefere gelmiyor evimiz bahçeli ve dört katlı zavallı kadınların gözüne büyüyor sanırım. bende diyorum iki oda iki oda temizleyerek git ama malesef bu bile uzun vadede çalışmalarını sağlayamıyor. neyse çarşamba günü gelicek görücez bakalım çatıdan başalayacağım temizliğe önümde kendime 1 ay zaman verdim herşeyi yaıp bitirtrmeyi planlıyorum. çünkü ciddi bi nefes darlığım olmaya başladı.

tontirikcim canım sana allah kolaylık versin çektiğin sıkıntılar can yakıyor ama ne anlar millet bu geline eziyetten anlamam. bu arada bizde kaynana olucaz ama bakalım bizden ne olucak.

kızlar bir kaç sorum var sizlere
bende çok ciddi bi akıntı var net beyaz ve yogurt kıvamında sizdede varmı
çatlaklarınız başladımı.- başladıysa nasıl anlıyorsunuz kırmızı şeritlermi oluyor.
benim gibi nefes darlığı çeken varmı bide bendde taşikardi var geceleri resmen kabus olmaya başladı

ay kurban olurum inşallah tatlım hep beraber :)

sağol tatlım
:)

1 aya cok dıyordum doktor son kontrolde 1.5 ay sonra gel dedı yanı 31.haftamda gıdıcem ayy cok özlerım ya oğlumu:)

ben her hafta gidiyorum ,her cuma :)

essiracım bende de akıntı vardı tarif ettigin gibi, hatta halen bitmiş değil, mantardan oluyomuş bnmkisi..doktor fitil ve krem verdi onu kullanıorum..rahatladım biraz.
çatlaklarım oldu.. sağ kısımda göbeğimde 3 tane kırmızı şerit şeklinde ( görünce üzüldüm ama yapcak bişey yok
bgn özellikle kaburgalarımın battıgını hissediyorum.. bu göğüs altından itibaren bi baskı var..

pekiii:26: nası bişi bu çatı muayenesi nasıl yapıyolar kine
canımcım kimse kimseye durduk yerde içi soğumaz var bişe soğumuşun işte oha ya nasıl araba vermediler nasıl 6 aylıkken gördüler insanın zoruna gider böyle şeyler ya..eşin belki unutur anası babası da sen unutmazssın.....ya seni çok iyi anlyrum gerçekten yazık ya ..neden ama yani size bukadar borç yıktılarda eltini borçsuz eve soktular.....herkesmi böle dicem ama bak senin annen öle değilmiş bizde de kılzar gelinlerden baya baya ayrlır:)e tabi bende ayrırım 3 güne 2 güne bir anneme giderim önceleri derdi annesine gidiyo buraya gelmiyo die...

canım ama insa takmadan yapamayo nası böle söler diyip duruyoruz işte demesinle bozmasınlar moral canım kim oluyoki onlar ben neden susucam o ağzına geleni sölicekte ala ala
ya sorma bu çatı muayenesi beni çok korkutuyo

cnm güle güle kullan inşallah tüm aldıklarını :)) valla bende bi cibinlik aldım daha paketi açmadım ama benimki tavana asılıyo galiba

Sağolasın canım.. Sonunda çözdüm cibinlik olayını.. Önce kendim buldum nasıl yapılabileceğini sonra aldığım yeri arayıp sordum onlarda aynı şeyi söylediler..

Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin canım..

Amin inşAllah. Sağolasın canım..

sizin havalara uçtuğuuzu aklının ucundan bile geçirmiyo o insanlar düşün yani :))

Aynen öyle canım akıllarının ucundan bile geçirmiyorlar.. Bizde yakınımızda bulunan böyle tiplerin gözlerine soka soka kızımızın heyecanını yaşıyoruz.. Çatlasınlar.. hıhhh..

Sağolasın canım.. Resimleri paylaşacağım inşAllah canım.. Çantayı da kraft ta görüp beğenmiştim ama başta pahalı gibi gelmişti. iyiki hemen almamışım. Dün gidip ordan yatağımızı aldık.. Bir baktım çanta fiyatları düşmüş hemen aldım.. :)

tatlım çatlaklar için ben bebeyağını ve eczaneden aldığım pregnacare diye bi krem var onu kullanıyorum karnım davul gibi muhtemel çatlamıştır diyorum ama annem kırmızı şerit olması lazım dedi.size sormak istedim.

cnm iyigünlerde kullansın bebişin
arzucum bayıldımm.iyigünlerde kullanın inş.
tontirikcim cicilerini güle güle eskitin cnm
evim.nette arada güzel bebek avizeleri çıkıyor tatlım

canım akıntının 50 cesıdını gördüm hamılelıgımde.doktor yeşil veya kokulu olmadıgı sürece sorun yok dedı.koyu sarı olması da ıdrar yolu enfeksıyonu oluyor bende vardı hala var ılac kullandım gecmedı gunde 5 lt su ıcıyorum yatarken bıle ayagıma corap gıyıyorum yınede enfeksıyona acıgız ıste.çatlak suan yok ama göbegım kaşınıyor delı gıbı.eşim barselona'dan bitkisel bı krem getırdı onu sürüyorum banyodan sonrada bebe yagı ama sanırım çatlıcam

cnm bendede beyaz akıntı var ama dediğin gibi yoğurt kıvamında değil.daha sıvımsı..aradada sarı akıntım oluyor.bikere fitil kullandım.yine ara ara tekrarladı.sallamıyorum yeşil renk olması kötüymüş öle bişi yaşamadım şükğr.temiz tutmaya çalışıyorum.her gün don değiştirmekten gına geldi.günlük ped kullanmayıda sevmem.çamaşır makinem devamlı don yıkıyor garibim

sorma bende günlük pedden nefret ediyorum ama malesef kullanıyorum günlük duş alıyorum vajinal jeller felan yok arkadaş temiz tutmaktan ziyade içten gelen bişi bu galiba. bu arada karadayıyı izliyorum kenan imirzalıoğlunun yiğeni varya sarışın erkek çocuğu o çocuğa bayılıyorum yaaa oğlkum ona benzesin mümkünse.))

tontirik canım aldığı n şeyler çok güzel çok beğendim hayırlı olsun güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…