show tv yı açın
ay boşveriyom zaten cnm.o arkadaşın bi sıkıntısı oldugu belli catacak yer aramış geldi beni buldu.benide hep arızalılar bulur zaten.Tontirik cim boşver gitsin.. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez. Uzaktan ahkam kesmek çok kolay.. Senin yazdıklarını beğenenlerden biride benim.. Ve arkadaş sizede sizin gibi gelinler versin Allah cc demiş.. Ben can-ı gönülden aminn diyorum.. Benim gibi gelinim olsa daha ne isterim diyorum o arkadaşa..
Merhabalar anneler ve kuzucukları..
Sayfalar bayaaa bi ilerlemiş anca bitirebildim. :)
Biz dün alışveriş yaptık eşimle.. Kızıma yatak, cibinlik, nevresim takımı, kapı süsü aldık.. Birde çantamızı aldık.. Daha önce 70 tl olan bebek bakım çantası indirime girmiş 40 tl ye aldık.. :)
Ama ben şu cibinlik işini beceremedim birtürlü.. Cibinliği cibinlik demirinin halkasına takıyorum ama hani cibinliğin açık kalacak kısmı cibinlik demirine denk geliyor.. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Ne yalan diym bende tontirik sayesinde :) ne zamandır şu gün yaparım bugün yaparım die es geçtiğim vitrinlerimi boşalttım yıkadım düzdüm.
Kışlıklar için de bayram sonrasını bekleyim dedim erken olur die.
yaptım ama gel sen bana sor..öldüm öldüm dirildim..çok yoruldum ama yatak odam misle gibi oldu..dolaplarım tertemiz ve düzenli..bir tek eşim olmadığı için dolabım üstü kaldı..artık haftasonu dolabım üstünü sildirip tüllerini yıkadım mı yatak odam tamam doğuma hazır..yavaş yavaş odaların işini bitireyim dip köşe dolapların içini düzenliyeyim istiyorum..iiyi sende vitrinlerini halletmişsin..bayramdan sonrada kızımın odasını düzenlemeyi düşünüyorum inş..
ya bana resmen yer vermediler..eşimin içi bitti sarıldı bana durdu garibim..ne yapsın adam herkes bön bön bakınca oda birşey demedi..görünen köy kılavuz istemez ki..bırak hamileliği yarım saat kadın ayakta gider mi?gidermiş meğer..
ben kendim yapıcam inşallah bu gibi şeyleri ,doğum iznime ayrılayımda vaktim olur o zman..
çok ciciler,bu markayı biliyorum bende kaliteli evet..internet satış sitesi var mıdır acep ?
doguma 3-4 hafta kala yapılıyor cnmçatı muayanesi nezaman yafff:26:
ay bide yazmazsam çatlamayayım tontirikçim iyisin yinede arkadaşta bizim guruptaymış ama aylarca yazma birisi ailesiyle ilgili sorun paylaşmış yaz okişiye katılmazsın içinden bunebiçim insan ne biçim gelin dersin ama saldırmak ne
ayrıca seninkinin de geyik olduğunun hepimiz farkınayız eğer o iş inada binse neler yapılır oğlan hiç yollanmaz anasına şuan hamilelikte var iki ağlanır tamam
hem şunada kızıyorum biz bu bayram benim aileme gideceğiz kaynanacım heryıl ki gibi çalışmalarına başladı ama buyıl bende istemiyorum hem doktorumuzda çok ılımlı bakmadı ama eşim çok seviyor ve istiyor gidemicez söyle annene dedim ama ozaman da hergüne plan koyacak ve bize gelecek eşimde söylemicem onlar gitti sansın dedi ama olurda biyerde görse uğraş gelin neler yapıyo oğlumu saklıyo diye uğraşamam annele söyle bilsinler dedim bide bana kızıldı ve küsüldü bazen oğullar bazı şeylerden bıkıyor ve istemiyor ama gelini, suçlamak okadar kolayki
yani bizde kocişle garibiz eğer gizli saklı iş yapacaksa giderim bende annişime biraz ayaklarım şişer arabamız yok otobüste napayım enazından bayramım güzel geçer
çarşamba benimde şeker yüklemem var.bakalım ne olacak??buarada kızlar şimdi doktora ayda 1 gidiyoruz ya ne zaman 15 güne gidilecek.1 ayy çooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk uzun
allah kolaylık versin ,çoçuk doğurun devlet bakar demekle olmuyor ,norveçte doğumdan sonra 6 ay ücretli izin ,eğer anne isterse 1 sene izin kullanabiliyor ,tabi çocuğa verdikleri parayı yazmım ,yani demem şu ki; anne adayı olduktan sonra daha iyi anladım ki ,ne yazıkki benim memleketimde anne olmak hamile olmak çok zor,lafa gelince laf çok..uyanık olmak lazım herşeyi tartmak lazım gibime geliyor,pek bi ciddii konuya girdim ama :)temizlk çok yaptım ya beynim bulandı galiba
ay bende olmasam temizlik yapacagınız yokk sizin tembel hatunlar:)))
cnm güle güle kirlett eline saglık ,iyi yapmışsınn
ohh eline saglık seninde.ev böle temiz düzenli olunca insanda huzurlu oluyor
cnm memlekette angut cokkkkk.böle durumlarda karşıdan teklif beklemicen sen kendin dicen kalkın ben hamileyim diye
kızıma hamileyken otobüse bindim baya da kalabalıktı.
bana yer veren olmadı .hani gaziler yaşlılar ve hamileler için ayrıılan yerler var onlara oturan birini kestirdim gözüme.
yanına gittim ben hamileyim müsade edermisiniz dedim.bön bön baktı yüzüme.sonrada kenarda yazan yazıyı gösterdim pardon dedi kalktı bana yer verdi :)
annemle filan otobüse bindigimizde yer vermediklerinde hemen gidip birine rica ediyorum anneme yer verirmisiniz diye veriyorlar
yani bacım sen uyanıklık edip kaldırcan genç insanları :)
ya etraf öküzzz dolu yemin ederim.yada ben çok asabiyim.okuldan çıkışıda otobüse bindim.duragı gec farkettım hemen zile bastım en öndeydım orta kapıya gıdıne kadar ınsanları bekletmek ıstemedım önden ınmek ıstedım şöför kapıyı acmıyor. acarmısınız dıyorum cvp yok duymadı sandım bı daha dedım bı bagırdı köyden yenımı geldınız bı de öğretmen olacaksınız ön kapıdan ınılmez demezmı.kaldım öle.bi sinirlenmişim."önden binen kimse yok şuan kapıyı açmak yerine 2 araba laf ettiniz öğretmenim ama senin gibileri eğitmeye sihirli değnek lazım dedım şikayet edicegımı de söyledım" indim hala arkamdan konusuyordu.valla 1 saat sinirden titredim.yontulmamış kütük görüyordun hamileyım önden binen de yok indirsen ölücenmi.hiç üşenmedim aradım plakayı verip şikayet ettim.herkes ekmek derdin de bunun derdi başka.ayy şimdibıle sınırlendım bı papatya çayı ıceyım de sakinleseyım
doguma 3-4 hafta kala yapılıyor cnm
cnm herkes yaşadıgını bilir.benim kaynanaya yaptıklarım okadar basit şeylerki
kızım dogdugunda göbegi daha düşmeden kanama oldu.acil doktora gitmemiz gerekiyordu.tabi ozaman bizde arabada yoktu
eşim kaynanaya gitti arabalarını istedi vermedilerr bizim işimiz var demişler düşünebiliyormusun.
göbek kanaması cok riskli bişi bi enfeksiyon kapsa cocugum perişan olurdu.sonra taksiye bindik gittik hemen acile.
aynı sokaktayız kızım 6 aylık oalna kadar görmeye gelmediler ,ben yolladım eşimden al götürde görsünler diye.
yine kıızıma hamileyim eşimle tartıştık anneside anlamış tartıştıgımızı hemen ogluna boşan bırak gitsin demiş.bu nasıl vicdan.ben hamileyim böle sölenirmi
biz olsak oglum yuvanı bozma ufak tefek şeyler için v.s deriz.ama onda vicdan yokkii
daha gerdege bile girmeden gelinligim üstümdeyken beni iki gözüm iki ceşme aglattılar kızıyla birlikte.
ben onalrın yüzünden cicim ayalrımı bile yaşayamadım.
dügünden kalan onca borcu yıkıverdiler üstümüze yıllarca borc ödedik,bize napıyorsunuz niye soran olmadı.
eltimide borcsuz eve soktular.bu hakmı
eşim kaynımdan büyük ve eşime alınan beyaz eşyaları kaynıma verdiler ve biz tekrar beyaz eşya alıp 3 yıl borc ödedik.
yani hangi birini anlatayım.ben bunlara ragmen yine bayramlarda gidip ellerini öpüyorum ,konuşuyorum.ama en son yaptıkları densizlik yine beni uzaklaştırdı onlardan
eşimi kahvaltıya karnı tok göndermişim cokmu bu yapılanların yanında.
bizdede var gelin kardeşimden ayırt etmem laf söletmem.annemde arada laf etsede oda benden ayırmaz.banada laf eder annemin huyu bu :)
ama bizim kaynana gelinleri yerin dibine sokar kızları onun için baştacıdır.Allah bildigi gibi yapsın ne diyim.
canım komple mdf lake almıssın hemde şifonyerı de var bence makul.bizimkıde şifonyersız 3 kapılı dolaplı halı 2500.bence gayet uygun sonucta sunta degıl.ananasla elma aynı fiyat degıl dımı:)ama ıkısı de meyve.çocukla mı yasayacak sunta olsun dıyen arkadasım sımdı 2.mobılyasını alıyor cocuk 4 yasında.bıde büyüyen yatak alıyorsak sonucta bı ortaokulu bıtırsın valla:)sağlıkla huzurla bol bol ınga ınga seslerıyle sonrada anneeee ödevım bıttı cıglıklarıyla büyüt inşallah:)
Selamlar herkese maşallah yine döktürmüşsünüz oku oku pc den midem bulandıchekırdekcim aldığın takımı iyi günlerde kullan fiyat konusuna da takılma hiç bence almışsın işte sonuçta bi de yanındaki hediyelerle filan aynı hesaba denk geliyor zaten,, hepinizi çok öptüm ayy ne yazacağımı unuttum da bye
1 aya cok dıyordum doktor son kontrolde 1.5 ay sonra gel dedı yanı 31.haftamda gıdıcem ayy cok özlerım ya oğlumu:)
canlar netimde sorun vardı görüşemedik bugün geçmişi çok okuyamadım ama maşallah temizlikler yapılmış hazırlıklar tamamlanıyor. bende yeni bUGÜN paso ütü yaptım yarın eşimin dolabını ve benim dolabımı düzenliyeceğim bizim giyim odalarımız ayrı ayrı. inşallah bir kerede aklar paklarım. dünde baharat kavanozlarımı yeniledim. yani aslında ben sırasıyla yeniliyorum çünkü biz eşimle ayrı bir ev tutmadık eşimin mevcut evindeyiz. anneside öldüğü için babasıda bizimle kalıyor o bakımdan eşyalar aslında hep rahmetli kayınvalidemin bu yüzden tek seferde kenara atıp anısına saygısızlık etmek istemedim. işte 1 buçuk yıllık evliliğimde böyle sıra sıra yapıyorumki gözede batmasın onlarında canı sıkılmasın diye.yeni bi kadın ayarladı eşim bakalım nasıl olucak erzurumda kadınlar pek çalışmayı sevmiyor sanırım kadın bulmakta okadar zorlanıyoruzki bide bize gelen ikinci sefere gelmiyor evimiz bahçeli ve dört katlı zavallı kadınların gözüne büyüyor sanırım. bende diyorum iki oda iki oda temizleyerek git ama malesef bu bile uzun vadede çalışmalarını sağlayamıyor. neyse çarşamba günü gelicek görücez bakalım çatıdan başalayacağım temizliğe önümde kendime 1 ay zaman verdim herşeyi yaıp bitirtrmeyi planlıyorum. çünkü ciddi bi nefes darlığım olmaya başladı.
tontirikcim canım sana allah kolaylık versin çektiğin sıkıntılar can yakıyor ama ne anlar millet bu geline eziyetten anlamam. bu arada bizde kaynana olucaz ama bakalım bizden ne olucak.
kızlar bir kaç sorum var sizlere
bende çok ciddi bi akıntı var net beyaz ve yogurt kıvamında sizdede varmı
çatlaklarınız başladımı.- başladıysa nasıl anlıyorsunuz kırmızı şeritlermi oluyor.
benim gibi nefes darlığı çeken varmı bide bendde taşikardi var geceleri resmen kabus olmaya başladı
doguma 3-4 hafta kala yapılıyor cnm
cnm herkes yaşadıgını bilir.benim kaynanaya yaptıklarım okadar basit şeylerki
kızım dogdugunda göbegi daha düşmeden kanama oldu.acil doktora gitmemiz gerekiyordu.tabi ozaman bizde arabada yoktu
eşim kaynanaya gitti arabalarını istedi vermedilerr bizim işimiz var demişler düşünebiliyormusun.
göbek kanaması cok riskli bişi bi enfeksiyon kapsa cocugum perişan olurdu.sonra taksiye bindik gittik hemen acile.
aynı sokaktayız kızım 6 aylık oalna kadar görmeye gelmediler ,ben yolladım eşimden al götürde görsünler diye.
yine kıızıma hamileyim eşimle tartıştık anneside anlamış tartıştıgımızı hemen ogluna boşan bırak gitsin demiş.bu nasıl vicdan.ben hamileyim böle sölenirmi
biz olsak oglum yuvanı bozma ufak tefek şeyler için v.s deriz.ama onda vicdan yokkii
daha gerdege bile girmeden gelinligim üstümdeyken beni iki gözüm iki ceşme aglattılar kızıyla birlikte.
ben onalrın yüzünden cicim ayalrımı bile yaşayamadım.
dügünden kalan onca borcu yıkıverdiler üstümüze yıllarca borc ödedik,bize napıyorsunuz niye soran olmadı.
eltimide borcsuz eve soktular.bu hakmı
eşim kaynımdan büyük ve eşime alınan beyaz eşyaları kaynıma verdiler ve biz tekrar beyaz eşya alıp 3 yıl borc ödedik.
yani hangi birini anlatayım.ben bunlara ragmen yine bayramlarda gidip ellerini öpüyorum ,konuşuyorum.ama en son yaptıkları densizlik yine beni uzaklaştırdı onlardan
eşimi kahvaltıya karnı tok göndermişim cokmu bu yapılanların yanında.
bizdede var gelin kardeşimden ayırt etmem laf söletmem.annemde arada laf etsede oda benden ayırmaz.banada laf eder annemin huyu bu :)
ama bizim kaynana gelinleri yerin dibine sokar kızları onun için baştacıdır.Allah bildigi gibi yapsın ne diyim.
gamzecim, valla aynı yorumdan yapan bikaç kişi daha oldu. Anlamadım. Kız anası tipi yokmuş bende, ne demekse ya. Ne dicen canım, kıl oldum tabi ama herkese laf yetiştirmeye kalksam ohoooo.
Allah bana kız çocuğu da nasip eder inşallah, hayırlısıysa inşallah.
O yüzden ağzı olan konuşuyo, takmamak lazım. Kız gelir, olsun derler. Erkek gelir, kızlar hayırlı oluyo derler. Allam yaaaf
Kızlar bi de ilk doğumunu yapcak bi insan olarak, bir süredir konuşulan şu çatı muayenesini sormak istiyorum size.
Anladığım kadarıyla çikin bişiy.
Pek hoşlaşılmayan ve can acıtan bişiy.
Ama hazırım evet söyleyin baken neymiş o çatı şeysi...:18::18::18:
cnm güle güle kullan inşallah tüm aldıklarını :)) valla bende bi cibinlik aldım daha paketi açmadım ama benimki tavana asılıyo galiba
Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin canım..
sizin havalara uçtuğuuzu aklının ucundan bile geçirmiyo o insanlar düşün yani :))
ay boşveriyom zaten cnm.o arkadaşın bi sıkıntısı oldugu belli catacak yer aramış geldi beni buldu.benide hep arızalılar bulur zaten.
benim kaynana gibi biri girsin hayatınada görsün anyayı konyayı inşallahhhhhhhh.aminnn
güle güle kullanın cnm hayırlı olsun.resim bekliyozzzzz.bide cantanın markası ne?
essiracım bende de akıntı vardı tarif ettigin gibi, hatta halen bitmiş değil, mantardan oluyomuş bnmkisi..doktor fitil ve krem verdi onu kullanıorum..rahatladım biraz.
çatlaklarım oldu.. sağ kısımda göbeğimde 3 tane kırmızı şerit şeklinde( görünce üzüldüm ama yapcak bişey yok
bgn özellikle kaburgalarımın battıgını hissediyorum.. bu göğüs altından itibaren bi baskı var..
cnm iyigünlerde kullansın bebişinİşte odamız bu, ama böyle lacivert kırmızı değil, bunun komple beyazı. Sadece kulplar ve süsler renkli. ( gemi, dümen,yelken..vs)
2500 TL , uyku seti + karyolanın yatağı + cibinlik de fiyata dahil. 10 Taksit :)
Eki Görüntüle 533472
arzucum bayıldımm.iyigünlerde kullanın inş.Eki Görüntüle 533513 Eki Görüntüle 533514 Eki Görüntüle 533515 Eki Görüntüle 533516 büyüyen yatak 3 kapılı dolap,uyku seti ve zorla hediye aldıgım kapı süsü:)uyku seti dantelli incili takıma cok güzel uymuştu ama sonradan kız için uygun geldi değiştiricem oğluma uygun bişey secerim.
tontirikcim cicilerini güle güle eskitin cnm
kızlar 2 gün önce aldıklarımm. tarihi yine ayarlamadan cekmişim :)
beyaz tulum efe için aldıgım sonra kıskanıp oglum içinde aldıgım tulumm
benettondan aldıgım laci tshirt 10 lira.25 den inmiş
mavi takımı baharda evde giysin diye aldım.10 liracık
ayakkabıları cok uyguna aldım.ortapedik ayakkabılar.
satıcı demirtaş yazana 50 lira dedi ve ben iki ayakkabıyı 50 liraya aldım:81:inanılmaz rahat ikiside.altlarıda kaymıyor bu cok önemliydi benim için zaten.
evim.nette arada güzel bebek avizeleri çıkıyor tatlımKızlar birkaç sorum olacak :)
1- karnımın altı, sol tarafım kaskatı kesiliyor ve sancı giriyor dünden beri. Normal mi , yaşayan var mı ? sertleşiyor ve sancı giriyor bir anda kalıyorum öyle.
2- Nefes problemim var, aldığım nefes sanki bana yetmiyor gibi, soluk soluğayım devamlı. normal mi ?
3- Bebek odası halısı ve avizesi için, online bir site bilen var mı güvenilir ?
Bir halı gördüm ama satışı yok, biri paylaşmış bir sitede. Bunu bulmam lazım yaaaa
Eki Görüntüle 533579 Eki Görüntüle 533580
canlar netimde sorun vardı görüşemedik bugün geçmişi çok okuyamadım ama maşallah temizlikler yapılmış hazırlıklar tamamlanıyor. bende yeni bUGÜN paso ütü yaptım yarın eşimin dolabını ve benim dolabımı düzenliyeceğim bizim giyim odalarımız ayrı ayrı. inşallah bir kerede aklar paklarım. dünde baharat kavanozlarımı yeniledim. yani aslında ben sırasıyla yeniliyorum çünkü biz eşimle ayrı bir ev tutmadık eşimin mevcut evindeyiz. anneside öldüğü için babasıda bizimle kalıyor o bakımdan eşyalar aslında hep rahmetli kayınvalidemin bu yüzden tek seferde kenara atıp anısına saygısızlık etmek istemedim. işte 1 buçuk yıllık evliliğimde böyle sıra sıra yapıyorumki gözede batmasın onlarında canı sıkılmasın diye.yeni bi kadın ayarladı eşim bakalım nasıl olucak erzurumda kadınlar pek çalışmayı sevmiyor sanırım kadın bulmakta okadar zorlanıyoruzki bide bize gelen ikinci sefere gelmiyor evimiz bahçeli ve dört katlı zavallı kadınların gözüne büyüyor sanırım. bende diyorum iki oda iki oda temizleyerek git ama malesef bu bile uzun vadede çalışmalarını sağlayamıyor. neyse çarşamba günü gelicek görücez bakalım çatıdan başalayacağım temizliğe önümde kendime 1 ay zaman verdim herşeyi yaıp bitirtrmeyi planlıyorum. çünkü ciddi bi nefes darlığım olmaya başladı.
tontirikcim canım sana allah kolaylık versin çektiğin sıkıntılar can yakıyor ama ne anlar millet bu geline eziyetten anlamam. bu arada bizde kaynana olucaz ama bakalım bizden ne olucak.
çatlaklarınız başladımı.- başladıysa nasıl anlıyorsunuz kırmızı şeritlermi oluyor.
benim gibi nefes darlığı çeken varmı bide bendde taşikardi var geceleri resmen kabus olmaya başladı
cnm bendede beyaz akıntı var ama dediğin gibi yoğurt kıvamında değil.daha sıvımsı..aradada sarı akıntım oluyor.bikere fitil kullandım.yine ara ara tekrarladı.sallamıyorum yeşil renk olması kötüymüş öle bişi yaşamadım şükğr.temiz tutmaya çalışıyorum.her gün don değiştirmekten gına geldi.günlük ped kullanmayıda sevmem.çamaşır makinem devamlı don yıkıyor garibimcanlar netimde sorun vardı görüşemedik bugün geçmişi çok okuyamadım ama maşallah temizlikler yapılmış hazırlıklar tamamlanıyor. bende yeni bUGÜN paso ütü yaptım yarın eşimin dolabını ve benim dolabımı düzenliyeceğim bizim giyim odalarımız ayrı ayrı. inşallah bir kerede aklar paklarım. dünde baharat kavanozlarımı yeniledim. yani aslında ben sırasıyla yeniliyorum çünkü biz eşimle ayrı bir ev tutmadık eşimin mevcut evindeyiz. anneside öldüğü için babasıda bizimle kalıyor o bakımdan eşyalar aslında hep rahmetli kayınvalidemin bu yüzden tek seferde kenara atıp anısına saygısızlık etmek istemedim. işte 1 buçuk yıllık evliliğimde böyle sıra sıra yapıyorumki gözede batmasın onlarında canı sıkılmasın diye.yeni bi kadın ayarladı eşim bakalım nasıl olucak erzurumda kadınlar pek çalışmayı sevmiyor sanırım kadın bulmakta okadar zorlanıyoruzki bide bize gelen ikinci sefere gelmiyor evimiz bahçeli ve dört katlı zavallı kadınların gözüne büyüyor sanırım. bende diyorum iki oda iki oda temizleyerek git ama malesef bu bile uzun vadede çalışmalarını sağlayamıyor. neyse çarşamba günü gelicek görücez bakalım çatıdan başalayacağım temizliğe önümde kendime 1 ay zaman verdim herşeyi yaıp bitirtrmeyi planlıyorum. çünkü ciddi bi nefes darlığım olmaya başladı.
cnm bendede beyaz akıntı var ama dediğin gibi yoğurt kıvamında değil.daha sıvımsı..aradada sarı akıntım oluyor.bikere fitil kullandım.yine ara ara tekrarladı.sallamıyorum yeşil renk olması kötüymüş öle bişi yaşamadım şükğr.temiz tutmaya çalışıyorum.her gün don değiştirmekten gına geldi.günlük ped kullanmayıda sevmem.çamaşır makinem devamlı don yıkıyor garibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?