2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ay şu benim hastahanemde uyuz oluyorum he....neymiş telde fiyat sölenmiyomuş belki ona göre para alıcam yanıma hep yapıyolar bana bunu nyse
kızlar şeker yüklemesi yapan hanımlar extra fiyat alıyolarmı kız bana çok ısrar edince 30 dedi ama muayene ücret,de 30 acaba onumu kastetti

Ben yine hortladim poff ya
Eki Görüntüle 533682

kızlar bu kapı süsünüde gittigidiyordan buldum çok beğendm baska sitede 145 tl yazıoyrdu.keçe alıp yapmk isterdm buna ne zamnım var ne maharetim nasıl sizce.fiytı 69 tl
cok guzl bence canim. bende zamanim var diye yapmaya basladim ins guzel olur
bitince paylasirim:)
sinirlenme canim . anlayissiz iste ne olucak. tamam inilmiyorda hem sen hamilesin hemde kapi musait olmez bir tusa bassa
Allah kimsenin eline dusurmesin.
canim yine siz bilirsiniz ama bence degistirin o evi imkaniniz varsa. 3 odali normal bir ev daha iyi . bende hep bahceli evim olsun istiyorum ama dublex olayi beni geriyor bizimki suan 3+1 amerikan mutfak (maalesef) onun bile zor geliyorum hakkindan.
catlarlar icin icinde paraben olmayan p harfiyle baslayan bir krem kullaniyorum ben. adini hatirlayamadim.
birde zyagi suruyorum. kizimdan biraz catlak olmustu ondada kakao yagi zyagi badem yagi filan kullanmistim.
mustelaya iyi diyorlar aslinda belki bu bitince onu alirim. suan belli olmaz zaten catlaklar. en azindan benim oyle
kizimda dogum sonrasi farketmistim zaten hic kirmizi olmadilar.
akintida yesil kokulu olursa sorun var diye biliyorum ama icin rahat etmeyecekse dr a bir sor . en iyisini o bilir.

kundagimizi burayada yukleyeyim eksik kalmasi:)
Eki Görüntüle 533823 Eki Görüntüle 533824
bizim eksikler tamamlandi kizlar kolim geldi.
bir sampuan bez birde besik eksigimiz var onlarinda acelesi yok daha
belki bir iki takimda kislik alirim bende olanlar genelde penye agirlikli gerci evde sicak oluyor
kundagada sarilacagi icin cok kalin giydirmemeyi dusunyorum. Bebis ele avuca gelincede bahar oluyor zaten
duruma gore yeni ciciler alirim artik. cok heyecanlandim bebsiim kiyafetleri gelince
benim emzirme thsirtlerimde geldi. yalniz dusundugumden baya buyuklermis tek bedendi zaten.

Benden seker yuklemesı ıçın para almadılar zaten bu zamana kadar yapılan hiç bı testten para almadılar sağolsunlar benı pek düşünüyo hastanem

Canım benim burada sesimi duyan nadide insan olduğun için ve bana yazdığın bu güzel moral cümleleri için teşekkür ederim...Allah razı olsun senden insan sıkıntılı olunca kendini çok yalnız hissediyor paylaşmak,dertleşmek istiyor...Çok şükür ben gece ağlayınca eşim yanıma gelip sarıldı bana konuştuk bu konuda çok hassas olduğumu belirttim inşallah beni anladığını düşünüyorum şu an bi sıkıntı yok Allah razı olsun senden Rabbim kimseye huzursuzluk vermesin...

Canım 3 defa deil.2 defa veriosun kanı.ilkini hemen veriosun sonra şekerli suyu içiyosun ve 1 saat bekliosun.Sonra tekrar 2.kanı veriosun.Sonucu bekliceksen 1-1.5 saat daha bekliosun.Beklemezsen tabi 1 saat 15 dak.filan sürer şeker yüklemen.

Bende nasıl oldugunu bilmiorum ama doğuma 1 ay kala filan 34-36.haftalarda Dr alttan muayene edip çatının darlığına yada genişliğine bakarak tahmini normal doğum yada sezeryanla olacağını sölüo.Ama çok acıyacağını zannetmiorum ben.

Bende de var canım o akıntılardan neler çektim ama akıntıdan deilde onun yanında bide kaşıntı oldu.Hemde bayadır yani.Fitil krem vs.kullandım ki hala kremi de kullanıorum meğerse mantar olmuşum.Beyaz koyu kıvamlı akıntıydı.Çok şükür kaşıntım geçti ama akıntı hala devam ediyor.

Çatlaklarım benimde henüz olmadı.Benim de uzun zamandır göbek çevrem ve bel kısımlarım kaşınıo ama henüz belirgin bişiy görmedim.Bende bebeyagı kullanıorum hergün olmasada duştan sonra genelde.Şimdilik bişiy yok ama olaiblir daha diyorum..

Essira bende o çocuga bayılıyorum ya.Ben daha biara anneler ve kızları dizisi vardı ya orda görmüştüm hasta olmuştum o miniğe,konuşmaları hele doğulu bi çocuktu orda öyle şive yapıorduki bende taa o zamanlar oğlum olursa bölesi olsun Osmandan daha tatlı bu çocuk demiştim eşime:):) Oda çok sevmişti....

Ohh Maşallah pek bişiy kalmamış cnm.Kundak ta çok şirinmiş.Güle güle kullansın bebişin inş...

ay cnm sorma eşimde hastası oldu o dizinin .bizde izliyoruz.bende bayılıyorum o çocuğa.konuşmalarıda kendide çok tatlı veletin
cnm iyigünlerde kullansın minnoşun hepsini inş.

bugünden itibaren anladımki ağda yapmak artık ölüm yeminederim 1 saatte anca çıktım ,alt taraflarıda yarım yamalak aldım sanırım
bebişkomda sıkıştı kaldı yavrum içimde..valla nefes nefese kalmışım el aynasıda küçük geldi bitaraflarıma girecek diye ürktüm büyük bi ayna alayım bu iş için ben :) 2 saat koşu yapsaydım anca bukadar yorulurdum heraldenefes nefese çıktım banyodan.. ya ben kuaförede gidemem.açamam öle herkese heryerimi..anacığıma diyim bari de ağda günleri yapalım onla hahahayardımsız olmaz bu iş anacım.eşime desem yok beceremez o bide yapıştırıveririm ağdayı yüzüne can acısıyla hayırlı uğurlu olsun çorabımıda giyemiyorum rahatça artık zaten göbişlilere Allah yardım etsin

Son düzenleme:
3,4 gündür int.bozuktu çok şükür bugün yaptılar.tam uyuyacaktımki aklıma bişey geldi ben uzun zamandır tsh tahlili yaptırmadım ilk tahlilimde tsh düşük çıkmıştı t3t4 normaldi dokror hamilelikte olur deyip bişey vermedi önmeli olan t3t4 dedi.ee ozamandan buyanda hiç tahlil yaptırmadım acaba gerklimiydi doktor öyle bişeyde demedi ama ıcıme kurt düştü yaa offff uyuyamadım.

Benden seker yuklemesı ıçın para almadılar zaten bu zamana kadar yapılan hiç bı testten para almadılar sağolsunlar benı pek düşünüyo hastanem

nası bi güzel hastahaneymiş o öle nerdeymiş bakıyım :)

çok mutlu oldum canım özellikle de eşinin gelip sarılmasına :))ne demek canım anlyorum seni çünkü
bende yaşıyorum bazen aynı şeyleri e yaşayan anlar anca zati :)amin cümlemizdeeen :)

kız ben en son 1 ay önce yapmıştım 1 ayda da göbek biraz daha aldı başını gitti nasıl olur acaba die düşünmeden edemedim şimdi ben kuaföre gidicem zaten ya ben açarım no problemde gitmeye çok üşeniyorum ne salaağım ya

slm canim allah kolaylik versin insallahh herseyini düzene sokarsin misler gibi en kisa zamanda bebisinde mis gibi gelir hayirlisiyla insallahhh..dikkat et kendine aman yorma kendini..

slm canim iyi geceler ben her ay düzenli kanimi veriyorum gerci benim hamilelikten öncede vardi ama benim doktorum önemli dedi hem beni hem troid doktorunla birlikte hareket etcez dedi gecen ilacin mg yüksetmisti gecen yine gittim bu sefer iyi böyle hapi icmeye devam dedi troid doktorum .aman canim sende ihmal etme bence bir baktir..

Son düzenleme:

canim aldiklarin hayirli olsun güle güle kullan bebisin saglikla sihatle kullansin insallahhh kundagi ckkk güzel güzel günlerde kullansin kuzun....

ay cnm alemsin niye salak olasın kız,insan üşeniyor herşeye hamişken

kızlar gittigidiyorda çok uygun fiyata bebek şekerleri var.fena değiller.enazından bebek şekeri yapan sitelerde 2.00 tl olan şekerlerin aynısı 1.10 tl falan.ayrıca çoğu satıcı kampanya yapmış sepetleriyle beraber 50 adet şu fiyat falan gibi ..mevlütte fazla misafiri gelicek arkadaslar göz atabilirler..ben 2 tane beğendim beğendim içlerinden aydedeli olan 1.20 tl adeti,pusetli olan 1.80 tl yazmışlar tanesine fena değiller..ama pusetli olanı daha çok beğendim gibi ..

Bide başka bi sitede şunu beğendim

Son düzenleme:
Meraba hanimlar gece guzgun uyuyamadim sabahta zor kalktim zor yetistirdim kizi okula.
oksurukleri basladi yine toz kullaniyoruz halbuki her aksam
bagisikligi cok dusuk gercekten. ben arada meyva suyu sikip iciiryorum pekmez birde ari poleni veriyorum.
sanirim arada degil surekli yapmam lazim bunlari biraz yapmayayim hemen oksuruk basliyor. cok siddetli degil
gerci gicik olup oksurse sinirlerie dokunuyor. tik oldu artik

ya bende gecen gun agdaya niyetlendim ama gozum yemedi dedim neyse jiletle halledeyim onda bile zorlandim
gobusten yapamadim dogru durust. ve hemen cikiyor zaten oyle yapinca. ama tekrar ciktiginda
yapsam iyi olur doguma kadar goturur beni. burda kuaforler oyle seylerde yapmiyor
agdayi gorseler kacarlar kaslara cimbiz yada iplikte kullanmiyorlar aciyormus jiletle duzeltiyorlar:)
oralarinida almiyorlar zaten bir kere havuza gitti orta yasta bir teyzeyi cipil gormustum. hicte cekinmiyordu giyinme odasinin onunden gectik ama kapida acikti. yani tabi kadini suzmedim ama ister istemez gordum alt tarafi bir olmus ama omru boyunca almamis sanirsam
iyyyk igrencti yani.

aslıcım çok güzel gerçekten bayıldım bunlara içinizde istanbulda oturan varsa eminönünden alabilir bunları bir kaç gidişimde görmüştüm enfes şeyler vardır. mevlüt için en az 100 tane felan gerekiyor bide çocuğa hayırlı olsuna gelenleri felan eklerseniz onlarada vermeyi düşünüyorsanız 200 tane gibi düşünmek lazım. yolu eminönüne düşen bi baksın bence fiyatlara

bu arada günaydın kızlar ilk günaydın benden olsun sabahın köründe hortladım zaten bebeişkonun tekmelerine daha fazla dayanamayarak bişiler kalktım kurt gibi acıkmışım ballı süt yaptım kendime girdim siteye vallahi mesai olsaydı ancak bu kadar ttitizlenirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…