2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
bu arada ekim anneleri topiğine baktım sıradan doğurmuş millet hikayesini anlatıyor bilmediğim bi kaç şey öğrendim sizde bi bakın kızlar. allahım allahım bizimde birtbirimize hayırlı olsun dediğimiz günler gelsinn

Güle güle kullanın bütün cicilerinizi canım.. Kundak ta çok şirinmiş.. Çoğu şeyi halletmişsin demekki canım.. Rabbim cc sağlıkla yavrularımıza kavuştursun onlara birşeyler aldıkça daha da heyecanlanıyor insan. :)

Bende gözatmıştım daha önce. Güzel ve uygun şeyler var.. Beğendiklerinde çok güzelmiş canım..

Günaydın canım.. Bende sabahın nurunda hortlayanlardanım. :) Babamızı işe yolcu ettikten sonra uyuyamadık kızımla..

Herkese hayırlı sabahlar canlar.. ve minik cantaneleri..

Sabahın nurunda sayfamıza yazayım dedim. :) Sayfa artık hayatımın bir parçası oldu.. Gün içinde giremesem hep eksikliğini hissediyorum.
Bugün sağlıkocağına gideceğim.. Meğer dün gitmem gerekiyormuş ama ben unuttum. Ama ebem sağolsun hemen aradı gelmedin yarn sabah mutlaka gel diye..
Gidelim bakalım ne yapacak. Tahlilerin var dedi ama gidince öğreneceğim artık.. Aç karnına gel dedi birde.. Nasılda karnım acıktı.. Dayanacağız artık..

Herkese güzel mi güzel, sağlıklı, huzurlu, mutlu ve boll tepikli günler olsun inşAllah..

ay cnm alemsin niye salak olasın kız,insan üşeniyor herşeye hamişken

:))

günaydın şeker...bende hortlayanalrdanım işe gitsem kalkmam bu saatte :)

gümaydııııııııın :)..hadi git bakalım napıcklar ne güzel ne ilgili senin sağlık ocağındaben ölsem ruhları duymaz heralde :)) töbe töbeee sabah sabah

heey topik sakinleri günaydınnn

ben bu saatte ayakata ama sorun bi niye die eşimi kaldırırken burnuma sıcak poğaça kokuları geldi ne hikmetse dedim kocişe hadi işe gimeden al da gel bana poğaça allah razı olsun almış getrmiş tam 3 tane yedim az önce doymuyorum ben ya dün akşamda zor kalktım masadan nolcek böle

kahramanmaraşta deprem olmuş sabaha karşı allah daha bterinden korusun kortkum yanii

bide yine bu pkk azdı okullara sardılar şimdi de ya allahlarından bulasılar
ayy haber izliyrum da sabah haberleri benden :)

canım hepsi çok güzel hayırlı olsun

Slmlar benımde kızım olacak rabbım nasıp ederse ocak 19 dedıler londrada yasıyorum ben yenı katıldım
canım hoşgeldin aramıza

günaydınlar herkese nasılız bugün inş her şey yolundadır birazdan sağlık ocağına gideceğim ve doktorum izin verdiği için grip aşımı yaptıracağım her sene yaptırıyorum ve grip olmuyorum sizlere de tavsiye ederim ama öncelikle doktorunuza danışın...

Benim doktorum kesinlikle izin vermedi.
Neye göre değişiyor bu izin olayları acaba anlamadım.
Grip aşısı hamilelikte ya güvenlidir ya değildir. kişiye göre değişmez ki bu alla alla

analdım canım ya ben tunus işini çzödum de ufak tefek kafama takılanalr var ıste :)

sandalet cok sırınmsı ama nası gıycekkı bunu yaa

ayy idil bebe nın urunlerı kesınlıkle çok güzel mağazası var burda kadir has ta ama çok pahalı yaa :S

ay ınanmıyorum Allah ım ıslah etsin ıns.... neden böle yaaprlar ki anlamam

ay bı de seye cok şaşırmsıtım bu yaz görümcem evlendi benım annemle kayınvlaıdem gayet ıyı gecınır bi sorun
yasamadık çok şükür neyse gorumcemın kayınvalıdesı annemle tanısıo direk va rya dünürün şöle dio senın hakkında dio
kyınvalıdeme gidio dünürün böle dio diye aralarında yalan sölüo bızımkıelrde hayrı canım fln diip prim vermıoalr ama sonra
toplanıp muhabbet ederken konusu gectı de analdık kadın araalrı bozulsun die yalan söleip laf tasıomus :S
şok oldum yanı ne ınsanalr var ya dedım :S

Bacim nasisin ne var ne yok

hamdoslun bacım ıyıyım sen naıslsın naısl gidiyor :)

ayy amin canım ınsallahhh :)

Son düzenleme:
Benim doktorum kesinlikle izin vermedi.
Neye göre değişiyor bu izin olayları acaba anlamadım.
Grip aşısı hamilelikte ya güvenlidir ya değildir. kişiye göre değişmez ki bu alla alla

niye izin vermedi acaba ben netten de araştırdım 5. aydan sonra yaptırılabiliyor diyor ben özellikle sordum yani

pekiii:26: nası bişi bu çatı muayenesi nasıl yapıyolar kine

doguma yakın dönemde doktora gidiyon çatala yatıyorsun.doktor iki parmagıyla vajinaya elini sokup catı kemigini degerlendiriyor
bebeğin kilosu ile doğum yolunun darlıgını genişligini kıyaslayarak dogum şeklinne karar veriyor.
sezeryan olacagı belli olan kadınlara catı muayenesi yapılmıyor.
kendini rahat bırakırsan acı hissetmezsin
ben biraz kastıgım için canım yandı hatta bagırmıştım :) 1 dk bile sürmüyor işlem.

özeldemi yaptırcaksın? cnm bu gibi testleri devlette yaptırsan hiçç para vermezsin.ben netten randevu alıyorum hiç beklemeden giriyorum doktorun yanına.
muhtemeleen teste ücret almazlar ssk karşılıyordur diye düşünüyorum.30 lira muayene parasıdır.

pusetli olan güzelmişşş cnm.

hadi yaaaa.pis bu gevurlar desene

hamilelikte tam böle oluyor göbek çatlakları

dogumdan belli süre sonra bu hale geliyor.benim şuan böle
oowww yooğğğ kız niye korkutuyon bizivalla adamlara bişey olmuyo olan bize olduzaten 71 kilo olmuşum hayırlı uğurlu olsun bana

günaydın en güzel ocak anneleri..eveeet son 10 günde 2 kg daha almışım 71 kg olmuşum maşallah bana hep yemece hep yemece.. yatana kadar tıkınıyorum,ara ara tuvalete kalkıncada bişiyler yiyiyorum.oh olsun bana bugün doktor kontrolüm var miniş oğlumu görcem kuzumu yaaa..doktor kızıcak kilo aldım diye çünkü 1 ayda 4 kg almış oldum valla 80le bari girsem doğuma bu kiloalr nasıl gidicek bilmem.. çocuk şeker komasına giricek diye korkuyorum Allah korusun devamlı tatlı çikolata,doymuyorumda bırak

Son düzenleme:
Günaydın kızlar dün akşam doktorumuza gittik kızçem büyümüş kocaman olmuşş :)
sata göre 26+3 yani 27. haftanın ıcınde diğer ölçümlerine göre 28+4 yani 29. haftanın ıcındeymıs
boyu 38 cm civarı uzun boylu olucak 1114 gr tombiş olucak dedi :) böbrekelrını idrar kesesını midesını göstredı
basını ölçtü normal hepsi dedi çok şüküüürr Allah bozmasın ya bi kaç ay önce yaşadıkalrımı düşünüyorum da
nasıl şükredeceğimi bilemiyorum Allah ım hepimizin yavrualrını korusun ıns....

sonra suyuna bakalım gayet normal
şekerin yükselmiş olsaydı suyu artardı demekki şekerin normal seyrınde dedi...suyun artmaması azalmaması
lazım bellı bi sevıyede kalmalı dedi dr sonra o arada yuzune geldık parmagını emıyodu :) sonra uyandı esnedi
gözlerini açtı tekmeyi bastı gözbebegı gozuktu hemen aa açabılıomu gozunu erken diilmi dedim ama gelısım orlk büyük
devamlı açıp kapıo gozunu bak kırpıo su anda dedi dr böyle işte kızlar keyfı yerınde cok şükür yan gelmiş
yatıo uyyo uyanıyo cadı :)

sonra bu doğum meselesini konsutuk azcık dr bunalrı konusmak ıcın bıraz erken ama
şimdiden belli iri bi bebek olacaga benzıyo bir de 3 kaybın var ve kıymetli bebek sınıfına giriyor
ben sezeryan önerıyorum 38+4 veya 39+0 gibi alırız dedi ben de normal doğum çok ıstedıgımı söyledım
ancak senden imza alarak normal doğuma girerım cunku şu şartlarda sezeryan yapılmaıs gerekıyo aksi takdirde
bebeği riske atmış oluruz bunu pıhtılaşman oldugu ıcın söylemıyorum bebek için söyluyorum dedi
işte kızlar biraz üzüldüm kendımı normale çok alıştırmıstım...eşim yetısemedı cıkınca analttım konsutukalrımızı
eşimde dr öyle dıyorsa ben de normal doğ. riskini almak ıstemıyorum ne yanı bı tane de doğumda mı kaybedelim
Allah korusun sezeryan olsun canını sıkma dedi böyle işte kızlar gene tabıı son ay gelemden belli olmaz ama
şu an için dr böyle söyledi...

gebelıgın basından beri 4 kg aldıgım ve hala 4 kg yı korudugum için tebrık etti :)
badem ye badem, güzel yağ yakar ayrıca çok da faydalı dedi kızlar sizinde aklınızda bulunsun kuru meyvelerını aksatma
üzüm karpuz türü yasak diğer meyveler serbest şeker açısından bi sakıncası yok deid hımm böle işte :) çok uzun konsutuk ama
özet gectım size hee bi de hastanede yenıdoğan bakım unıtesı de varmıs ama ihtiyacın olmıycak ıns senın dedı ayrıca
yenıdoğan doktorumuz çok başarılı bi dr dedi bağcılar safa hast. inş. işiniz düşmez ama olur da düşerse orada öyle imiş...

hım bir de beyrka sormustu doğum ıznı sata göre hesaplanıomus 32. haftada gelıosn eger çalışmaya devam etmek ıstersen
çalışabilri raporu verıyorum yok çalışmıycaksan doğum ıznı raporu verıyorum yanı sata göre 32. haftada her hâl u karda rapor için
burda olmalısın dedi 32. haftadanm sornada en fazla 37. haftaya kadar çalışabilrisin 37. haftada keısnlıkle izin raporunu alman lazım
32-37 arası 5 haftalık ıznınıde doğum sonrasına aktarıyoruz dedi böle işştee :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…