kundagimizi burayada yukleyeyim eksik kalmasi:)
Eki Görüntüle 533823 Eki Görüntüle 533824
bizim eksikler tamamlandi kizlar kolim geldi.
bir sampuan bez birde besik eksigimiz var onlarinda acelesi yok daha
belki bir iki takimda kislik alirim bende olanlar genelde penye agirlikli gerci evde sicak oluyor
kundagada sarilacagi icin cok kalin giydirmemeyi dusunyorum. Bebis ele avuca gelincede bahar oluyor zaten
duruma gore yeni ciciler alirim artik. cok heyecanlandim bebsiim kiyafetleri gelince
benim emzirme thsirtlerimde geldi. yalniz dusundugumden baya buyuklermis tek bedendi zaten.
kızlar gittigidiyorda çok uygun fiyata bebek şekerleri var.fena değiller.enazından bebek şekeri yapan sitelerde 2.00 tl olan şekerlerin aynısı 1.10 tl falan.ayrıca çoğu satıcı kampanya yapmış sepetleriyle beraber 50 adet şu fiyat falan gibi ..mevlütte fazla misafiri gelicek arkadaslar göz atabilirler..ben 2 tane beğendim beğendim içlerinden aydedeli olan 1.20 tl adeti,pusetli olan 1.80 tl yazmışlar tanesine fena değiller..ama pusetli olanı daha çok beğendim gibi ..
Eki Görüntüle 533894 Eki Görüntüle 533895
Bide başka bi sitede şunu beğendim
Eki Görüntüle 533899
bu arada günaydın kızlar ilk günaydın benden olsun sabahın köründe hortladım zaten bebeişkonun tekmelerine daha fazla dayanamayarak bişiler kalktım kurt gibi acıkmışım ballı süt yaptım kendime girdim siteye vallahi mesai olsaydı ancak bu kadar ttitizlenirdim
ay cnm alemsin niye salak olasın kız,insan üşeniyor herşeye hamişken
bu arada günaydın kızlar ilk günaydın benden olsun sabahın köründe hortladım zaten bebeişkonun tekmelerine daha fazla dayanamayarak bişiler kalktım kurt gibi acıkmışım ballı süt yaptım kendime girdim siteye vallahi mesai olsaydı ancak bu kadar ttitizlenirdim
Herkese hayırlı sabahlar canlar.. ve minik cantaneleri..
Sabahın nurunda sayfamıza yazayım dedim. :) Sayfa artık hayatımın bir parçası oldu.. Gün içinde giremesem hep eksikliğini hissediyorum.
Bugün sağlıkocağına gideceğim.. Meğer dün gitmem gerekiyormuş ama ben unuttum. Ama ebem sağolsun hemen aradı gelmedin yarn sabah mutlaka gel diye..
Gidelim bakalım ne yapacak. Tahlilerin var dedi ama gidince öğreneceğim artık.. Aç karnına gel dedi birde.. Nasılda karnım acıktı.. Dayanacağız artık..
Herkese güzel mi güzel, sağlıklı, huzurlu, mutlu ve boll tepikli günler olsun inşAllah..
canım hepsi çok güzel hayırlı olsunEki Görüntüle 533513 Eki Görüntüle 533514 Eki Görüntüle 533515 Eki Görüntüle 533516 büyüyen yatak 3 kapılı dolap,uyku seti ve zorla hediye aldıgım kapı süsü:)uyku seti dantelli incili takıma cok güzel uymuştu ama sonradan kız için uygun geldi değiştiricem oğluma uygun bişey secerim.
canım hoşgeldin aramızaSlmlar benımde kızım olacak rabbım nasıp ederse ocak 19 dedıler londrada yasıyorum ben yenı katıldım
günaydınlar herkese nasılız bugün inş her şey yolundadır birazdan sağlık ocağına gideceğim ve doktorum izin verdiği için grip aşımı yaptıracağım her sene yaptırıyorum ve grip olmuyorum sizlere de tavsiye ederim ama öncelikle doktorunuza danışın...
Ayşe harika bunlar bayıldım valla.Özelliklede ilk resim çok ciciler yaaa....
Canım ben tunus işini bilmiorm ama benim nako dergilerim var buna benzer modellerde vardı hatta yapıcaktım daha.Nasıl örüldüğünün şeklide var.T şeklinde bitiyor patik.T nin yanları öne doğru dikiliyor.
Bak ben bundan da yapıcam çok hoşuma parmak arası sandalet :):)
Eki Görüntüle 533687
kızlar şunlara bakın. idil marka. ben hastane çıkışını da burdan almıştım. mutlaka sitesini inceleyin gebze center da mağazası var. ilgilenenlere.Eki Görüntüle 533684 Eki Görüntüle 533685 Eki Görüntüle 533686
cnm herkes yaşadıgını bilir.benim kaynanaya yaptıklarım okadar basit şeylerki
kızım dogdugunda göbegi daha düşmeden kanama oldu.acil doktora gitmemiz gerekiyordu.tabi ozaman bizde arabada yoktu
eşim kaynanaya gitti arabalarını istedi vermedilerr bizim işimiz var demişler düşünebiliyormusun.
göbek kanaması cok riskli bişi bi enfeksiyon kapsa cocugum perişan olurdu.sonra taksiye bindik gittik hemen acile.
aynı sokaktayız kızım 6 aylık oalna kadar görmeye gelmediler ,ben yolladım eşimden al götürde görsünler diye.
yine kıızıma hamileyim eşimle tartıştık anneside anlamış tartıştıgımızı hemen ogluna boşan bırak gitsin demiş.bu nasıl vicdan.ben hamileyim böle sölenirmi
biz olsak oglum yuvanı bozma ufak tefek şeyler için v.s deriz.ama onda vicdan yokkii
daha gerdege bile girmeden gelinligim üstümdeyken beni iki gözüm iki ceşme aglattılar kızıyla birlikte.
ben onalrın yüzünden cicim ayalrımı bile yaşayamadım.
dügünden kalan onca borcu yıkıverdiler üstümüze yıllarca borc ödedik,bize napıyorsunuz niye soran olmadı.
eltimide borcsuz eve soktular.bu hakmı
eşim kaynımdan büyük ve eşime alınan beyaz eşyaları kaynıma verdiler ve biz tekrar beyaz eşya alıp 3 yıl borc ödedik.
yani hangi birini anlatayım.ben bunlara ragmen yine bayramlarda gidip ellerini öpüyorum ,konuşuyorum.ama en son yaptıkları densizlik yine beni uzaklaştırdı onlardan
eşimi kahvaltıya karnı tok göndermişim cokmu bu yapılanların yanında.
bizdede var gelin kardeşimden ayırt etmem laf söletmem.annemde arada laf etsede oda benden ayırmaz.banada laf eder annemin huyu bu :)
ama bizim kaynana gelinleri yerin dibine sokar kızları onun için baştacıdır.Allah bildigi gibi yapsın ne diyim.
Bacim nasisin ne var ne yok
bu arada ekim anneleri topiğine baktım sıradan doğurmuş millet hikayesini anlatıyor bilmediğim bi kaç şey öğrendim sizde bi bakın kızlar. allahım allahım bizimde birtbirimize hayırlı olsun dediğimiz günler gelsinn
Benim doktorum kesinlikle izin vermedi.
Neye göre değişiyor bu izin olayları acaba anlamadım.
Grip aşısı hamilelikte ya güvenlidir ya değildir. kişiye göre değişmez ki bu alla alla
pekiii:26: nası bişi bu çatı muayenesi nasıl yapıyolar kine
özeldemi yaptırcaksın? cnm bu gibi testleri devlette yaptırsan hiçç para vermezsin.ben netten randevu alıyorum hiç beklemeden giriyorum doktorun yanına.ay şu benim hastahanemde uyuz oluyorum he....neymiş telde fiyat sölenmiyomuş belki ona göre para alıcam yanıma hep yapıyolar bana bunu nyse
kızlar şeker yüklemesi yapan hanımlar extra fiyat alıyolarmı kız bana çok ısrar edince 30 dedi ama muayene ücret,de 30 acaba onumu kastetti
kızlar gittigidiyorda çok uygun fiyata bebek şekerleri var.fena değiller.enazından bebek şekeri yapan sitelerde 2.00 tl olan şekerlerin aynısı 1.10 tl falan.ayrıca çoğu satıcı kampanya yapmış sepetleriyle beraber 50 adet şu fiyat falan gibi ..mevlütte fazla misafiri gelicek arkadaslar göz atabilirler..ben 2 tane beğendim beğendim içlerinden aydedeli olan 1.20 tl adeti,pusetli olan 1.80 tl yazmışlar tanesine fena değiller..ama pusetli olanı daha çok beğendim gibi ..
Eki Görüntüle 533894 Eki Görüntüle 533895
Bide başka bi sitede şunu beğendim
Eki Görüntüle 533899
gülü seven dikenine katlanır tatlım yapacak bişi yok.inşallah cok catlayıp patmazsınız ilk dogum yapacaklaryaaaaaa bu çok fena amaaaaaahayırrrr
hadi yaaaa.pis bu gevurlar deseneMeraba hanimlar gece guzgun uyuyamadim sabahta zor kalktim zor yetistirdim kizi okula.
oksurukleri basladi yinetoz kullaniyoruz halbuki her aksam
bagisikligi cok dusuk gercekten. ben arada meyva suyu sikip iciiryorum pekmez birde ari poleni veriyorum.
sanirim arada degil surekli yapmam lazim bunlari biraz yapmayayim hemen oksuruk basliyor.cok siddetli degil
gerci gicik olup oksurse sinirlerie dokunuyor. tik oldu artik
ya bende gecen gun agdaya niyetlendim ama gozum yemedi dedim neyse jiletle halledeyim onda bile zorlandim
gobusten yapamadim dogru durust. ve hemen cikiyor zaten oyle yapinca. ama tekrar ciktiginda
yapsam iyi olur doguma kadar goturur beni. burda kuaforler oyle seylerde yapmiyor
agdayi gorseler kacarlar kaslara cimbiz yada iplikte kullanmiyorlar aciyormus jiletle duzeltiyorlar:)
oralarinida almiyorlar zaten bir kere havuza gitti orta yasta bir teyzeyi cipil gormustum. hicte cekinmiyordu giyinme odasinin onunden gectik ama kapida acikti. yani tabi kadini suzmedim ama ister istemez gordum alt tarafi bir olmus ama omru boyunca almamis sanirsam
iyyyk igrencti yani.
oowww yooğğğ
maşallah sanaa ,dötünü kaşıda nazar degmesinnoowww yooğğğkız niye korkutuyon bizi valla adamlara bişey olmuyo olan bize oldu zaten 71 kilo olmuşum hayırlı uğurlu olsun bana
8 kilo aldım toplamda cnm,sanki oğlan değil kız doğurucammaşallah sanaa ,dötünü kaşıda nazar degmesinn
bende tartıldım bugün 5 kilo aldım toplamda.sen kaç kilo aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?