Canım ben bunların aynısını çantasıyla beraber 40 tl ye aldımSebamed alacaklar , kampanya yapmışlar , hepsi 54 TL + çantalı.
http://www.eczanemizde.com/?urun-5231-Sebamed-Baby-Cantali-Set.html
İçindekiler :
*Sebamed Bebek Şampuanı 250 ml : Bebeklerin ve çocukların hassas saç derileri için ve saçta temizlik ve bakım için idealdir.
*Sebamed Bebek Yağı 150 ml : Bebeğinizin cildini temizler , korur ve aynı zamanda pişik oluşumunu da engeller.
*Sebamed Bebek Sabunu 100 gr : Yumuşak formül hassas bebek cildinde tüm vücut temizliğinde kullanılabilir.
*Sebamed Baby Krem 200 ml : Sürekli ve düzenli kullanıldığında pişik oluşumunu engeller , el , yüz ve cildi çok iyi korur.
kızıma hamileyken glukozu küçük plastik bardakta verdiler bana .ve hiç zorlanmadan bi dikişte içmiştim
gecen hafta yükleme için gittigimde laboratuvardaki kadın bana yarım pet su alın getiirn dedi.verdim suyu yanında glukozla
ben sanıyomki yine bardaga koycak.
anammmmm bide baktım yarım litrelik suyu elime vermezmi bu içilcek diyee
dedim ben bardakta vereceksiniz sanmıştım ben bunu nasıl içiyim böle dedim.
hem sabah ac karnına geldim hem bulantım var dedim
bizde bu yollardan gectik 1 litrelik pet şişelerde içtim ben dedi mall karııı
banane senin ne kadar içtiginden ,senin cektigin işkenceyi banamı yaşatıyorsun şimdi dedim
bende gectim bu yoldan cahil degilim dedim.hamile kadınlara işkence yapıyorsunuz dedim.
baya bi söledim indim aclık kanımı verdim
eczane gittim tekrar glukoz alıp kendim karıştırcaktım.kadın az önce aldıgına noldu dedi
bende anlattım durumu.sizi yine onların hazırladıgını için dedi.vermedi bana glukozu :))
bende mecburen içtim o igrenc şeyi
yani 4 yıl önce hem 50 lik hem 100 lük yüklemem sadece küçük plastik bardakta yapılırken şuan pet şişede yapılması tuhafıma gitti
sizler nasıl yaptırdınız merak ediyorum???
masallah Aslicim bebisine:) burnu cok sirin
bende durduramiyorum kendimi guya gece yemicektim ama dayanamadi indirdim pogacalari mideye
kimbilir ben kac kilo alicam bu ay bebislr saglikli olsunda veririz bir sekilde
ay aslııııııııııııııı ne tatlı birşey bu böyle yaaaaaa.. maşallah maşallah..
kilosu da boyu da cok güzel.. allahım sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah.. aminn...
birazcık benim oğluşa benzetmedim desem yalan olur hani :)))))))))))))))
ben de 22.haftada gittiğimde 65 kiloydum yani 4 bucuk kilo almıştım, senin gibi.. şoka girdim dr da cok şaşırdı..hormonlardan olabilir demişti..
ama tartı aldık şimdi sabah akşam üstündeyim tabi dikkat ettim hep yediklerime, karbonhidratı azalttım falan.. yani yine kacıyo tabi abur cubur tatlı ama.. şu an sabah 63 lerde akşam da 64 küsürlerde seyrediyorum.. sanırım kilo almadım bakalım dr a gidince görcez hanyayı konyayı :)))
sabah akşam kilomu not ediyorum dr a göstercem baak diycem nasıl akşamdan sabaha farkediyor kilo..
akşam gidiyorum cünkü ben genelde randevularım o saate denk geliyor calıştığım için.. e tabi bütün gün yemekti suydu vs.. derken şişiyosun.. bir birbucuk kilo farkediyor malesef..
Hay maşallah
Kız nasılda güzel ağza bak maşallah maşallah
maşallah canım bebişe umarım haberler hep böyle güzel olur. Yaa ben de son gittiğimde bu ay çok kilo aldım dedim 4 kilo almışsın çok fazla değil aslında dedi hayretim şaştıben ooo 1 ayda fazla bu dikkat et demesini beklerken adam normal dedi Ben de sıpamı görünce herşeyi unutuyorum ne büyük bir zevk onu orda öyle seyretmek yaramazımm benim yaa
slm canim cokk tatli bu yaa masallahh bebisine..herseyin yolunda olmasina cokk sevindim canim benim hadi gözün aydin bende cokk özledimmm kuzumu valla annelik iste insan gün sayiyor bende allah izin verirse 24 ekimde terminim insallahh herseyim normaldir...insallahh seker yüklemen asinda iyi gecer kendine iyi bak canim benim bebisinede..
maşşallah suphanallah canım çok sağlıklı çok tatlı maşşallahhh boşver bu tatlı minik için herseye değer ağrılara kilolara :) sen mutlu kal ki oda mutlu yaşasın :) dimi ama
aslııı maşallah ogluna nasıl güzel bi bebekkk
saglıcakla kucagına almayı nasip etsin rabbim.ben babasına cok benzettim bu arada
maşallah annesi kilosuda normal miş bizimki azcık iri geldi bu haftada ay biz bi geçen yüzünü gördük busefer kolunu ve sırtını inceledik ilkez tam olarak gördüm gerçi 3boyutluyu sevmiyodum ama çok tatlıydı yüzümüzü de hep gömüyoruz bi yerlere erkek pipuşu açıyo yüzüne gelince utanmayı akıl ediyo bi terslik var anlamıyo artık ayda 1çağırıyo teyzemizde ama özleniyo kuzular
ay canım 50lik şeker kolay dı ama şu ikinci tetenoz cık bide grip oldum ondan mı daha yeni geçti yumrucuku
ay kusarım ben ne o öle yaa :120:kızıma hamileyken glukozu küçük plastik bardakta verdiler bana .ve hiç zorlanmadan bi dikişte içmiştim
gecen hafta yükleme için gittigimde laboratuvardaki kadın bana yarım pet su alın getiirn dedi.verdim suyu yanında glukozla
banane senin ne kadar içtiginden ,senin cektigin işkenceyi banamı yaşatıyorsun şimdi dedim
bende gectim bu yoldan cahil degilim dedim.hamile kadınlara işkence yapıyorsunuz dedim.
eczane gittim tekrar glukoz alıp kendim karıştırcaktım.kadın az önce aldıgına noldu dedi
bende anlattım durumu.sizi yine onların hazırladıgını için dedi.vermedi bana glukozu :))
yani 4 yıl önce hem 50 lik hem 100 lük yüklemem sadece küçük plastik bardakta yapılırken şuan pet şişede yapılması tuhafıma gitti
tontirik şu tecrübelerinden çatı muayenesi bölümünü anlatsana
bir arkadaş sormuş ama sadece alttan muayene demişler ayrıntı yok
yanı ultrasonla baktıkları gibi mi hani bi aletle bakılıo yoksa başka biş var mı
çunku acıdan yada kötü olmasından bahsedenlerde olmuş
slm canim aldiklarini güle güle kullan hepsi cokk güzeller..ohh mis giibi kaslarda gitmis saclar kiriklardan arinmis masallhhh sefan olsun ohhh ohhhSLM KIZLAR
geçmişi biraz okudum ama hepsini değil,vala pek uzun yazıyoruz:)
çarşıdan geliyorum
sonunda hamıle pijaması buldum tek pijamaya 90demişlerdi ama ankarada bi pasaj buldum hamıle pijaması,eve gıymek için pijama ve hamıle esojman altını 90a aldım:)
ordan da ayakkabı almaya gıttım
ben çok zor ayakkabı alanlardanım,uyduruk ayakkabıda alamıyorum ayaklarım çok problemli ya arkadan vuru ya tırnağım batar...
tesadüf seri sonundan ayakkabıda buldum 85e
ustünede kuafore gıttım kırıkları aldırdım kaş aldırdım derken eve geldim...ay ne güzel bir gun geçti:))
Eki Görüntüle 534330 Eki Görüntüle 534329 Eki Görüntüle 534328
SLM KIZLAR
geçmişi biraz okudum ama hepsini değil,vala pek uzun yazıyoruz:)
çarşıdan geliyorum
sonunda hamıle pijaması buldum tek pijamaya 90demişlerdi ama ankarada bi pasaj buldum hamıle pijaması,eve gıymek için pijama ve hamıle esojman altını 90a aldım:)
ordan da ayakkabı almaya gıttım
ben çok zor ayakkabı alanlardanım,uyduruk ayakkabıda alamıyorum ayaklarım çok problemli ya arkadan vuru ya tırnağım batar...
tesadüf seri sonundan ayakkabıda buldum 85e
ustünede kuafore gıttım kırıkları aldırdım kaş aldırdım derken eve geldim...ay ne güzel bir gun geçti:))
Eki Görüntüle 534330 Eki Görüntüle 534329 Eki Görüntüle 534328
hayırlı olsun kuzum çatlağın bol bol yağla kendini ben duştan çıkarken zeytinyağı sürüyorum çok iyi geliyo sen bişey kullanıyomuydun ???
kızıma hamileyken glukozu küçük plastik bardakta verdiler bana .ve hiç zorlanmadan bi dikişte içmiştim
cnm çatı muayenesi dediğin doğum yapılıcağı gün olur benim bildiğim.yani doğum başladığında doktor yada ebeler çatının kaç cm açılıp açılmadığına gelir gider bakar..doğumdan önce çatı muayenesi olmaz diye biliyorum yanlışmı biliyorum acaba..kısacası çatı muayeneside elle olur elini sokup bakar iştenasıl elle? doğum olmadan elle nasıl muayene edecek açılma olmadan yani
ayy ne bilim çok fenaysa mileti korkutma özelden yaz bari
kızlar randevum vardı bugün malum güzel haberlerle geldim can sıkıcı tek şey benim 1 ayda 5 kilo almış olmam:130: amaaaan minnoş oğlumu gördüm ya çokta tınn :130: doktor biraz kilo olayına ooowwww gibi bir ifadeyle cevap verip benim moralim dahada beter olsada,minnoşumu görür görmez unutuvermişiiimmmmm herşeyi benn yaaa25. haftadayız ve bebişim 790 gr olmuş teyzeleri boyumuzda 28 cm olmuş..ağzını açıyo bişeyler yiyiyo gibi yapıyo,önden görmek nasip olmadı hep yandan poz veriyo bize, sonrada bi kapıyo o minik elleriyle yüzünü çekmeyin uyuyoz burda der gibi çok seviyorum ben onu ama yaa içim eriyo annelik çok başka bişeymiş doğmadan özlüyorum kuzumu.kuzumun resimlerini koyayım size teyzeleri .hep yandan ama idare edin maşallah kuzuma benim.buarada yarın 50likşeker yüklemem ve 2.tetanoz aşım var hadi hayırlısı..
Eki Görüntüle 534260 Eki Görüntüle 534261 Eki Görüntüle 534262 Eki Görüntüle 534263
tontirik şu tecrübelerinden çatı muayenesi bölümünü anlatsana
bir arkadaş sormuş ama sadece alttan muayene demişler ayrıntı yok
yanı ultrasonla baktıkları gibi mi hani bi aletle bakılıo yoksa başka biş var mı
çunku acıdan yada kötü olmasından bahsedenlerde olmuş
50 lik yüklemesi yüksek cıkan 1 haftalık diet yapıyor sonra 100 lük yükleme yaptırıyor
bu şeker yüklemesi iki kez mi yapılıyor arkadaşlar
benimki normal düzeyde çıkmıştı 20. haftada
tercihlerin süperr:128:
yalnız şunu sölim cnm bende unibaby almıştım pişik yapmaz diye fakat hastanede 1 gece kaldıgımız gün kullandım ve o günde pişik oldu kızım.
belkide yeni dogdugu için cildi cok hassas oldugundan yaptı .sonrada normal su ve pamukla temizledim altını devamlı
tsk ederim cnm
hadi ya dediğin gibi belkide henüz çok hassas diye o an ne kullanırsan kullan olacaktı, inşallah olmaz canım bakalım denicez artıkk
anlatmıştım bugün aslında ama hemşerim oldugun için tekrar yazayım :)
doguma yakın dönemde doktora gidiyon çatala yatıyorsun.doktor iki parmagını vajinaya sokup catı kemigini degerlendiriyor
bebeğin kilosu ile doğum yolunun darlıgını genişligini kıyaslayarak dogum şekline karar veriyor.
sezeryan olacagı belli olan kadınlara catı muayenesi yapılmıyor.
kendini rahat bırakırsan acı hissetmezsin
ben biraz kastıgım için canım yandı hatta bagırmıştım :) 1 dk bile sürmüyor işlem.
sabah yazdıgımda resim koymamıştımm.
buda merak edenler için fotograf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?