2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ay inat ettim okudum hepsini çeneleri düşmüş bu karuların

babiş aradı gecikecek biz mamamızı yiyelim ay bende yarın kahvaltı etsem mi diyorum ki ekmek bile yesem bastıracak gibi geliyor napayım sonra perhiz yaparız burda kilere uyarız ama bugün suda içmemişsin dedi e içme dediniz dedim kanın akışından anlamış belli oluyor içmediğin dedi aklıma gelmemiş bişeyler yesem mi demek

buarada bi ben bide ziyaretçi kalmış hepinize huzurlu akşamlar bugün şeker ölçtürecekler var kalmıştı aklımda ay herkezin iyi geçer inşallah bikaç hafta önemli bişey yok bidaha rahatız inşallah

SLM KIZLAR
geçmişi biraz okudum ama hepsini değil,vala pek uzun yazıyoruz:)
çarşıdan geliyorum
sonunda hamıle pijaması buldum tek pijamaya 90demişlerdi ama ankarada bi pasaj buldum hamıle pijaması,eve gıymek için pijama ve hamıle esojman altını 90a aldım:)
ordan da ayakkabı almaya gıttım
ben çok zor ayakkabı alanlardanım,uyduruk ayakkabıda alamıyorum ayaklarım çok problemli ya arkadan vuru ya tırnağım batar...
tesadüf seri sonundan ayakkabıda buldum 85e
ustünede kuafore gıttım kırıkları aldırdım kaş aldırdım derken eve geldim...ay ne güzel bir gun geçti:))

Canım ben bunların aynısını çantasıyla beraber 40 tl ye aldımeminönünden

Ayy ne sinir bozucu insanlar bu yollardan geçince sanki her tür işkenceyi yapmaya hakkı varmış gibi çok bilmiş bu arada ben pet bardakta yarım glikozu suyla karıştırıp içmiştim limonsuz falan hiç de midem bulanmamıştı

tontirik şu tecrübelerinden çatı muayenesi bölümünü anlatsana
bir arkadaş sormuş ama sadece alttan muayene demişler ayrıntı yok
yanı ultrasonla baktıkları gibi mi hani bi aletle bakılıo yoksa başka biş var mı
çunku acıdan yada kötü olmasından bahsedenlerde olmuş

masallah Aslicim bebisine:) burnu cok sirin
bende durduramiyorum kendimi guya gece yemicektim ama dayanamadi indirdim pogacalari mideye
kimbilir ben kac kilo alicam bu ay bebislr saglikli olsunda veririz bir sekilde

Hay maşallah
Kız nasılda güzel ağza bak maşallah maşallah

maşşallah suphanallah canım çok sağlıklı çok tatlı maşşallahhh boşver bu tatlı minik için herseye değer ağrılara kilolara :) sen mutlu kal ki oda mutlu yaşasın :) dimi ama

aslııı maşallah ogluna nasıl güzel bi bebekkk
saglıcakla kucagına almayı nasip etsin rabbim.ben babasına cok benzettim bu arada

teşekkür ederiz teyzelerine minnoşumu beğendiği için tontirik kız bikerem çocuğum bana benziyo :) burnu çenesi aynı ben..ama daha emin olamadığımız için tam kesinde dayılanmak istemiyorum eşime bana benzoyr diye doktorumuzda oğlan dayıya benzermiş dayıya benziyor bu diyor espiri yapıyo aklınca doktorcum dayıyıda görmedi ama demetcim sorma tek derdim aşı şuan valla ,3gün kolumu kaldıramıycağımı biliyorum ya pöff..buarada magnezyum verdi doktorumuz bacak kasılmalarım için bide renie mide yanması için verdi..

ay kusarım ben ne o öle yaa :120:

Son düzenleme:

valla dodehiminicim benim doğum yapmış arkadaslarımın anlattığı direk elle cnm zaten ogün yeterince elleniriz diye düşünüyorum

nasıl elle? doğum olmadan elle nasıl muayene edecek açılma olmadan yani
ayy ne bilim çok fenaysa mileti korkutma özelden yaz bari

Son düzenleme:
slm canim aldiklarini güle güle kullan hepsi cokk güzeller..ohh mis giibi kaslarda gitmis saclar kiriklardan arinmis masallhhh sefan olsun ohhh ohhh

Başsağlığı dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar.Bugün canım çok sıkkındı bu yüzden. Eşim aradı cenazeden. Çok kötüydü, toprağını da attık, içim kötü oldu diyo.
Allah kötülerin cezzasını versin inşallah! Neyse hepinize mutlu akşamlar...

Canım güle güle giy. Çok güzelmiş hepsi de. Hangi pasajdan aldın? Kocabeyoğlu falan mı?

hayırlı olsun kuzum çatlağın bol bol yağla kendini ben duştan çıkarken zeytinyağı sürüyorum çok iyi geliyo sen bişey kullanıyomuydun ???

sanırım eşim yanlış görmüş ben aynada falan bakıyorum bişey yok
göbeğimde gebeliğin başında tylenmeler oldugu için tırsıyorum yag kullanmaya
liearac ın kremini almıştım o kadar para verdim kullanmadım
benim annemde teyzelerimde halalarımda kimsede yok, bende de olmaz diye umud ediyorum

ayy ne gıcık birine rastlamışsın
ben de 50 lik yaptırmıştım 3 plastik bardak dolusu içirdi bana ya
midem bulanmıştı ama yapacak bişey yok

bu şeker yüklemesi iki kez mi yapılıyor arkadaşlar
benimki normal düzeyde çıkmıştı 20. haftada

foxda merhaba hayat dizisini seyrediyordum iki doğum sahnesi var ağlamaktan kırıldım yahu. yaa kızlar benim için dua edin yaa şu mali sıkıntıdan kurtulmak istiyorum bide bian evvel olursa çok sevinirim yaa en azından bu cumartesi akşamına kadar kurtilim bi nefes alim hamiş hamiş bu ne derttir böyle yaa. yarın benim kadın geliyor temizliğe bakalım nasıl iş çıkaracak.

nasıl elle? doğum olmadan elle nasıl muayene edecek açılma olmadan yani
ayy ne bilim çok fenaysa mileti korkutma özelden yaz bari
cnm çatı muayenesi dediğin doğum yapılıcağı gün olur benim bildiğim.yani doğum başladığında doktor yada ebeler çatının kaç cm açılıp açılmadığına gelir gider bakar..doğumdan önce çatı muayenesi olmaz diye biliyorum yanlışmı biliyorum acaba..kısacası çatı muayeneside elle olur elini sokup bakar işte
korkmaya gerek yok bebişlerim başına ne geliceğini bilen 2.ye anne olucak tecrübeli annelerde var ,benim gibi ilk doğumunu yapıcak olan başına ne geliceğini kestiremeyen anne adaylarıda anne olan arkadaşlarımdan doğum hikayelerini dinledim,internettende hem sezeryan hem normal doğumu izledim..korksamda bi faydası yok artık elimiz mahkum çatır çatır doğuracağız.Rabbim kolay doğum versin hepimize.benim arkadaslarım asıl zor olanın suni sancı olduğunu söylediler normal doğumda.doğum hikaye dediler..rabbim bana epudralinden nasip etsin inş. suni sancıda tırişka olsun banaaamiiin

Son düzenleme:
unicavita
evet ordan aldım
ya orda çok pijamacı vb var ama bu en alt katta şu nette de satışı olan yermiş
ben 3/4yere baktım bura baya uygun
eve gıymelık gecelıkler pijamalar15

bugun ağda konusunda gaza geldim ,perşembe günü ağda yaptırırcam 3.5 -3.5 ,dr umu aradım dedim ben eskiden emla kullanıyordum ağda yaptırmadan önce dedim,şimdi gebelikte bi sakınca varmı dedim ,uyuşturuyor ya ,bana telefonda anlamadı galiba )ağda yaptırabilirsin tabi dedi ,yok diyorum emlayı kullanabilirmiyim :))yaptır sen ağdanı dedi hehehe :)))
neyse anlamıştır yani

selam kızlar hepinize sağlıklı günler cumartesi girmiştim enson4 gün oldu gözlerim doldu sizi özledim neyse ki bazılarınızı face de görüyorum telefondan girdiğim zaman o daha kolay geliyor açıkçası biz iyiyiz oğlanlar okulda uyumlu kızçemiz 1200 gr olmuş 34 cm usg de gözlerini gördüm açıktı ağzını açtı kapadı esnedi bir güzel geliyor gözüme benim güzel kızım diye ağzımız açık bakıyoruz i şallah bizim yakaya benzer kayınvaldemin 3 torunu var ona göre hepsi onlara benziyor benim küçük oğlum bariz bana benzer onu bile benzetiyor
neyse herşey yolunda bacak ağrım dışında geceleri dizlerimden aşağı kopuyor sanki magnezyumdan nefret etmeye başladım ama anca onu içip mustela bacak kremini sürersem biraz kesiliyor geceleri bana da uyku yok bi sağ bi sol dön dur...
melonn nasılsın liteye bakıyorum yazılmıştır belki diye hala cinsiyetinden haber yok mu? ne alman dr muş almanlığı tuttu söylemiyor haberdar et kendinden arada yazdıklarını kaçırıyorum :)
bir dahaki sefere bebişin ve oğlanların odasından bahsedeyim uzun oldu sıkmayayım iyi geceler canlar

canım maşallah bebişine de sanada çok güzell kocaman adam olmuş baksana:)
gamzeside mi var ne

anlatmıştım bugün aslında ama hemşerim oldugun için tekrar yazayım :)

doguma yakın dönemde doktora gidiyon çatala yatıyorsun.doktor iki parmagını vajinaya sokup catı kemigini degerlendiriyor
bebeğin kilosu ile doğum yolunun darlıgını genişligini kıyaslayarak dogum şekline karar veriyor.
sezeryan olacagı belli olan kadınlara catı muayenesi yapılmıyor.
kendini rahat bırakırsan acı hissetmezsin
ben biraz kastıgım için canım yandı hatta bagırmıştım :) 1 dk bile sürmüyor işlem.

sabah yazdıgımda resim koymamıştımm.
buda merak edenler için fotograf

bu şeker yüklemesi iki kez mi yapılıyor arkadaşlar
benimki normal düzeyde çıkmıştı 20. haftada
50 lik yüklemesi yüksek cıkan 1 haftalık diet yapıyor sonra 100 lük yükleme yaptırıyor
o da yüksek cıkarsa gebelik şekeri tanısı koyuluyor.

50 lik normal cıktıysa 100 lük yapılmıyor.sen yırtmışsın yani :)

ooo bunu bana 5 günde bir uyguluyorlar. yumusama aciklik var mi diye. agri fln olmuyor. bu arada yine bizbizeyiz=D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…