2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
İyi Geceler Kızlar

Bugün pek giremedim topiğe.Birsürü temizlik yaptım:) Yatak Odamı temizlemeye girdim bi girdim akşam oldu ancak çıktım.Bi güxzel paklandım.Ama çok yoruldum valla normalde bi odadan bu kadar yorulmazdım da bazanın altını temizlemek çok yordu beni.Neyseki akşamda Allahtan eşim yemek yapma balık getircem dedi.Ohh yemek derdinden de kurtuldum saolsun balığı temizledi kesti biçti kızarttı bende bi salata yapabildim..Yemekten sonrada perdeleri taktırdım.O odada çıkmış oldu aradan...Darısı diğer bekleyen işlere inş..

Özellikle geceyi bekledim valla yazmak için enazından önceki sayfaları okurken yenileri çok eklenmesi die :)Malum 1 saat girmesen yetişemiosun kaldıki bi günlük..Ayy neyse başlayım okumaya bari.Herşeyden bihaber olmayım enazından....

Hayırlı olsun cnm güle güle kullan.
Pijamamız benziyor :) bende sabahlıklı takım aldım 120 liraya,bide gecelik aldım maviş maviş benimkilerde

canımcım devlette ne gezer ben beceriksiz koca sinirli 3 kere gittim ilk başlarda hiç bi işimi yaptrmadan geldim :)
ya ufff çok tırsıyrum netcem ben yaaa bu çatal olayı kasıyo beniz bari sezeryan olucaksam bu çatı muayenesini suni sancıyı falan çekmesem beee

bende akşam 7 den sonra yemek yemem asla ama ben bu kiloyu nasıl alyrum anlamyrumki resmen aldım başımı gidiyrum ben he
bravo valla sana bu arada bende evde iş aryrum aertık yapmak için sırf hareket edi,yim die ama evde iş kalmadı :))

sanırım 10 kilo tartıya çıkm:18::18:aya korkar oldum ama gerçekten nasıl alıyrum inan farkında değilim evet doymurum artık ama eskisi gibi yiyrum ve doymadan kalkkyrum akşamalrıda meyve falan işte bilmiyrum alıyrum ben kilo

iyi fikir bende yemekte eşime demiştim bi kumbara yapalım kızımız için atalım içine para die ben o paraları yerim demezmi ayı ya

güle güle kullan bende buna benzer aldım sabahlığıda var 60 lira verdim normal pijama takımına da 20 lira verdim seninki çok değilmi ya

Canım ben bunların aynısını çantasıyla beraber 40 tl ye aldımeminönünden

istanbul acaba ucuzmu yahu ...eşim dün iş için bursaya gitti biyerde durdum sana bi çift pijama takımı daha alıyım dedim dio ...çünkü pazar günü baya aramıştım çok zor beyenen bi titpimde oda az çok biliyo nası bişi istediğimi bakındım ama oha dedim dio bursa çok mu pahalı yoksa benmi öle biyere denk geldim .baktığım yerde normal çarşıydı valla istanbulun gözünü seviyim die dert edindi

cnm senin bahsettigin rahim açılması.dogum yapacagın gün hastaneye gittiginde alttan rahim acıklıgın ölcülür.
benim nişanım gece 3 de gelmişti.ben 10 da hastaneye gittim.doktor acılmama baktı 2 cm oldugunu ve dogumun başladıgını söleyerek beni hastaneye yatırdı
hemen suni sancı bagladılar acılmamı hızlandırmak için.15 dk sancıyı cektim ama gözlerim pörtledi dayanamadım epidural istedim(ama herkeste aynı olmaz kızlar hemen korkmayın heee.benin agrı eşigim düşük galiba )
15 dk lık suni sancıdan sonra ebe geldi tekrar alttan acıklıga baktı ve 3 cm olmuştu acılmam
epidural içinde 3 cm gerekiyor zaten
öglen 11 de epidural baglandı 3 cm acıklıkla
öglenden sonra 4 de ebe tekrar geldi baktı acılmam 9 cm olmuştu.beni odamda ıkındırdı ve hemen dogumhaneye aldı.
doktor geldi 2 ıkınmada doguruverdim kızımı :)
10 cm e kadar acılıyor dogum esnasında.bebegin başı cıkarkende yırtık olmasın diye kesi atıyor doktor.benim kesiden kaynaklı 3 tanecik dikişim vardı.

Son düzenleme:
buda dogum kesisi
önce igne yapılıp uyuşturulur. sonrada azcık kesilip dogumdan sonrada dikilir.
önce B ,sonra C.dogum sonrasıda A

başka bi resim

yani beğeni tıkladım ama teknik bilgiden dolayı ama uçtum yahu . ya bide benim ruhu donmuş kocam kırk kere doğum yapmış gibi doktoruluğun veridği soğukkanlılıkla ee bişi değil kolay bu doğum amma problem ettiniz deyip canımı sıkmasa. ne var ya nazlasan ya ben niye bi meslektaşımla evlenmedim. yaa

oohhh ohh maşallahhh sanaa.eline saglık cnm
sende benim gibi 1 günde anca 1 odayı hallediyon :)

ya ufff çok tırsıyrum netcem ben yaaa bu çatal olayı kasıyo beniz bari sezeryan olucaksam bu çatı muayenesini suni sancıyı falan çekmesem beee

işte önceden biinmiyor cnm.bizim gelin normal dogum diye yattı hastaneye 12 saat suni sancı cekti dudakları patladı agrıdan
acılma en son 6-7 cm e kadar olabildi.fazlada bekeleyemdiler bebek için riskli olur dediler ve sezeryan olduu

inşallah hiçbirimiz bu durumu yaşamayızz

benim en korktugum şey buu

Son düzenleme:

ay yok ben sezeryan olmak istiyrum ya yok :26:

canım maşallah bebişine de sanada çok güzell kocaman adam olmuş baksana:)
gamzeside mi var ne
Novembercim ağzın bal yesin ama kız ben göremedim gamzeyi mutlu olayım diye dion ama gamzesi yok galba oğluşumun ya pöfff
hımm demekki daha öncesindede ooluyormuş çatı muayenesi bilmiyordum cnm.buarada epudral olmussun bende öyle olucam Allah kısmet ederse,kolay oluyor diyorlar arkadasım 6 dkkada doğuruverdi bu epudralle 10 tane daha doğurabilirdim dedi.sanırım ağrıları kasılmaları azaltıyor.sen ne diosun tatlım öneriyomusun..
buda dogum kesisi
önce igne yapılıp uyuşturulur. sonrada azcık kesilip dogumdan sonrada dikilir.
önce B ,sonra C.dogum sonrasıda A

başka bi resim

kız gösterme ürkecek insanlar..varya hangi hamile arkadasıma sorsam bu kesiyi hissetmediklerini söylüyorlar kızlar asıl iş suni sancıdaymış öle diyo normal doğum yapanlar..

ay yok ben sezeryan olmak istiyrum ya yok :26:

gamzecim sezeryan dediğin bildiğin ameliyat ,eğerki doktorun buna karar vermeden sen bu istekle doğum yapmayı sakın isteme..senelerce kendini kollamak zorunda kalıcaksın iç dikişlerin iltihap olmasın diye..doğumdan sonra hemen ayağa kalkamıycaksın..eğerki çocuğun başı dönmez falan yada kilo olarak normal doğuma müsait olmaz bebişin ozman tamam ama durup dururken rahmi kestirip diktirmek bana hiç mantıklı gelmiyo.ben ondan daha çok korkuyorum şahsen..cnm şöyle düşünüp avutuyorum kendimi ''ölseydi analarımız ölürdü'' olucak biticek inşallah korkma

Son düzenleme:
ay sacmalama gamze bende senin gibi vajinusmus gibi bişiydim biliyorsun
ben başardıysam sende yaparsın hiçç korkmaaaa
hakkında hayırlısı nasılsa öle olsunnn inş

ya nasıl anlatyım burdanda anatamyrumki :) benim için çok zor gerçekten demicem demicem diyrum dokotra sezeryan son ana kadar beklicem diyrum ama bazen öle anlar oluyoki yok ben yapamam diyrum ..neyse kızlar ben düşünmiyim şimdi bunu yoksa huzurum kaçıcak ben hiç bişekilde doğum videosu falan izlemyrum ikiside çok kötü

ya çok isityrum normal doğum hemen ayağa kalkmak sonrasında acı çekmemek göbişimde dikiş izinin olmaması sağlıklı olmak ama normal doğum yapanlar valla daha çok acı çekiyo gibi etrafımdaki herkesde sezeryan kimsede de bi sıkıntı görmedim tek korkum uyandığımda ağrılarla karşılaşmak..allah hakkımızda hayrlısını versin ne diyim

iyiyim canim cok sükür sagolasin msj icin canim benim..yokkk canim yaa yazilmadi daha evet almanligi tuttu bunlarin bebise birseyde alamiyorum gönül rahatligiyla doguma kadar catlicaz artik meraktan ederim canim haber..yesinler senin kizceni canim yaa masallahhh sübhanallahhben onun esnemesini agzini yerim yaa prensesssgelmezmi gözüne güzel insanin ici gidiyor ben bile özledim esimle gün sayiyoz 24 ekimde benim terminim var görcez özledim vallaa..insan saskin saskin agzi acik bakiyor degilmi bizde öyleyiz aynen canim yaa cokk güzel bir duygu allahim herkezlere nasip etsin bu duyguyu insallahhh..herseyin yolunda olmasina sevindim kilosu falan masallahh allahim gönlüne göre versin sende haberdar et kendinden bacak agrisi bendede vardi canim magnezyum iyi geldi gecti cokk sükür.kendine prensesine iyi bak canim benim..

hamilelikte tam böle oluyor göbek çatlakları

dogumdan belli süre sonra bu hale geliyor.benim şuan böle

tontirik bu ne böle ya Hiç bölesini görmemiştim valla.Acayip tırstım bu çatlaklardan şimdi.Anamm bu da felaketmiş ama.Yinede inş küçük sıyrıklarla atlatırız bu çatlama olayını....

ayşecim çok ama çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.Maşallah kızının kilosuna da senin aldığın kiloyada canım... Dr unun dediği gibi sizin için daha da kıymetli bi bebek bencede Drunun tavsiyesi önemli.Tabi son ana kadar yine belli olmuyor bu doğum işi.Normal doğum sancısı çekerken kendisini ameliyat masasında bulan fazlaca örnekler var zaten.söz konusu senin ve bebeğinin sağlığı.İnş hakkına hayırlı olan olur hayırlısıylada kızına kavuşursun canım....

Bende bunu bi araştıram bakalım merak ettim gerçekten.Geçen ay çok zorlandım alırken bi türlü göremedim göbeğimden dolayı.Al işte bu ay daha da şiştim bu ay nasıl yapıcam kara kara düşünür oldum.Jilete de bulaşmak istemiorum Umarım sorunsuz acısız hallederim...

ayy ayşe bittim resmen hepsine yaaa..O tulumlu takım hrika dediğin gibi dantel detayları duruşu,rengi,kelebeği, ağırlığı daha nasıl ifade etsemki yaHer eklenti yapanlarda gördükçe ilk defa görüyor gibi bi daha bi daha inceledim valla :) Bunu has.çıkışı olarak kullanıcaktın dimi canım..Aherdo teyzesinin aldıgı hediyede çok şirin tabiki.Aynısını bulmaya bile çalışcam:) Hepsinide güle güle sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin Allah...

İyi yapmışsın bencede cnm iptal ettirerek.Hem bunlarda çok güzeller.Özeliklede yeşil olanı çok begendim.Güle güle kullanın cnm...

Çok güzel cvp vermiş annen.Tebrik ediyorum:) Gerçekten de öyle ama ne zorluklar aslında düşünürsen şimdikiler yani bizler ne kadar şanslıyız diyorum....

Ne güzel bi fikir olmuş ya..Maşallah birikmişte bişiyler...Bravo sizeeee

kızlar 2 gündür gece uyuyamıyorum bel ağrısından çok şiddetli ağrıyor ama yataktan kalkınca b,iraz daha ağrıp geçiyor çok rahat bir 7 aydan sonra sonlara doğru ağırlaşıcaz herhalde

Bende de var ona benzer bi ağrı.Geceleri yattıktan sonra oluyor bende de hemde son bir haftadır hergece yaşıyorum bunu Uyuduktan belli bi saat sonra sağ popomdan bi ağrı saplanıyor aşağıya ayağıma doğru ön bilekten çıkıyor sanki.Felekat bi ağrı ama ayağa kalkıyorum 2 tur atıyorum geçiyo.Anlamadım neyin nesi ama gece uykudan uyandıracak kadarda kötü bi ağrı.Haftaya sorcam inş.Dr a.

Çok begendim rengini modelini ya...Zaten pembe hastası biri olarak yeterki o renk desinler görmeden begenirim o derece:) Güle güle kullanın canım...

Çok güzeller....Sağlıkla güzel günlerde giysin inşşşş....

Maşşallah canım oğluşuna Çok tatlı ya..Ağzı burnu kutu gibi derler ya aynen öyle valla çok şirin Allahım esirgesin hepsini inş...

şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar bişi sorcam.
yükleme yapılırken glukozu yarım litrelik pet şişesine koyup mu verdiler yoksa plastik bardaktamı verdiler ????

Banada pet şişede su aldırdılar canım.Yarısını döktüm öyle koydum glikozu.Yalnız bana hiç dokunmadı hepsini bi defada dikiverdim...

Pijama takımın rengide kendide çok güzelmiş.Diğerleride öyle tabiki...Îyide almışsın üçünü canım.Güle güle giy inş...

oohhh ohh maşallahhh sanaa.eline saglık cnm
sende benim gibi 1 günde anca 1 odayı hallediyon :)

:) Az bişiy yapmak için giriyorum sonra oraya da el atayım buraya el atayım derken girmişken tamamen bitirip çıkıyorum.E arada namaz kılmaya gidiyorum azcık mola verip dinleniyorum hem çok yormayım kızımı die.Biraz onun tekmelerini hissedip tekrar başlıyoruz risk almamak için

evet epidural inanılmaz rahat bişi.herkese tavsiye ediyorummm
elimde kumanda karşımda tv , eşim annem yanımda güle oynaya zaman gecirdim
sancılar tavan yaparken ben hiçççç bişi hissetmedim.
inşallah bu dogumumda rahat olurr

kesiyi bende hissetmedim cnm.halbuki dogumdan cok ondan korkuyordumm :)
geniş bi vaktimde dogum hikayemi yazacam inşallahh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…