2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

aysecım koca hanımlar anneler şöle dedıler:)tulum kullanışlı olmuyormus kusunca hoppala degıstırıyorsun ama alt ust olsa sadece üstu degıstırırsın.alt üst aldım ben bol bol ıcınede alttan cıtcıtlı bodyler.tulum da hevesımı almak ıcın 2 tanea aldım 0-3 ay.3 aydan sonra kalca cıkıklıgına yol acıyormus.
ben catımı elletmem valla o mınnacık yerden 4 kılo bebek nasıl cıkar aklım almıyoooooooo

Ben hareket hissetmiyorum ki nasıl basıcam butona :)

ayy bu resımde resmen kolunu sokmuş o ne öle be:)ben normal dogurmaktan vazgecmıstım sımdı emınım:)

ne kolu yaw.adamın sag eli kadının karnının üstünde
sag elinin 2 parmagını sokuyor vajinaya.hiç abartılcak bişi degil yani.
gerdege giren insanlarız biz yapmayın arkadaşlarrrr, ne bu nazzz

e dogru vallaa
gerdek gecesi kolay bişimiydi sankii.bencee gayett zor bişiydi ve bunu burdaki herkes başarıp göbekler şiştiyseee catı muayenesi de herkes yapabilirrr
gerdek gecesi belki saatle alıyor kimsiinin aylarrr alıyorr
bu muayene sadece 1 dklık bi işlemmmm.hiç korkulcak bişi degil.

ayşecim bu arada tulumdan ben memnun kaldım cnm.kış bebekelri için cok iyi oluyorr
önüne bi önlük bagladıgında leke filan olmuyorr
yalnız alırken iki bacagındada cıt cıt olsun.tek bacak cıtcıtlı oldugunda giyip cıkarmak zor oluyor

benim aldıgım beyaz tulum da tek taraflı cıtcıtlıymış alırken hiçç dikkat etmedim eve gelince dank etti

canım benımkını gormusmuydun sen ıstersen alaım yollayım ben sana brudan 15 tl çok güzel hemıde rahatt :)

hıc valla yaa bizimki 3-4 gunu bulduydu tam manasıyla rayına oturması

ama cnaım öle değiştirince takımı bozulucak yaa ikoncan görüntüsü bozulcak bebegımın alt başka üst başka

eheueheu hayırlsıı olsun ya yegenımın giysileri de gelcek bol olcak nasılsa saat bası değiştiririm

tulumalr mı kalça çıkıklııgna yol açıomus naıs yanı :S

canım bebegın kafası kemıkelrı yumuskaça oluo ordan yavas yavas gecıo hem 10 cm açılıo

e birazda epizyotomi yaparlar keserler çıakr yani no problemo

evet bende hanı belı bıkını açılmaz rahat olur diye dusunmsutum toplucana böle

altlı ustlu olunca belı kıvrılıo fln zaten bebıs kucuk :) hım ona dıkkat edeım canım :)

zaten cok tuhaf oluyor insan keseyi gorduk kalp atisini duyduk derken simdi tekmelerle ugrasiyoruz:)
Allah herkese nasip etsin cok guzel bir duygu.
kizimin hamileliginde cok sikintili gunler gecirmistim ama Allaha sukur bu gebelik cok guzel geciyor
tadini cikardim gercekten tekmeyede doydum:)

20 haftada az olur bence:) dusunsene 40 haftada bir su damlasi gibiyken 3 kiloluk bebis oluyor ustelik suyu plesantasi susu busu
derken bir suru doku olusuyor. cok hizli bir buyume aslinda boyle dusunulecek olursa. fillerin 2 yil suruyormus sanirim gebelik
iyiki bizim o kadar degil hehe:)
hic yapmadim ama videodan izledim. suyun icine limon tarcin filan katip kaynatinca gidiyormus kotu koku.

masllah canim bebisine. 2 kiloyami yavasla dedi bence cok guzel kilo alimin ben her ay 2 kilo alsam super olur
ama bu 2 haftada kesin 2 kilo almisimdir. 4 er haftalik araylami gidiyorsun. dr bizi 2 ye dusurdu gecen muayeneden sonra.
canim dikkat et tabi ama cokta vahim degil durumun benim 160 cikmisti
100 luk yaptirdim sinirdan dondum yinede dikkat etmeye calisiyorum. zaten bebegin kilosundanda belli olurmus.
seker varsa bebis biraz daha tombik olabiliyormus tabi herkese gore degisir bu. hamurisini gunduz vede az yemeye calis
birde limonlu suyu oneririm. sekere iyi geliyormus

kizlar haftaya sali kizimin mudurunu cagirdim daha once sinif hocasini cagirmistim onu ayirsam ayip olur diye dusundum
zaten buraya geldigimizde cok yardimci oldu bize. sagolsun.
su okul olayindada ben bastan anlamadim cekilisle oluyormus ya. bende kayit yaptir yolla diye dusunuyordum.
birsuru insan oldugu icin boyle yapmislar.
birkac yere daha basvurucaz artik birinden biri olur. universiteye giris gibi oldu ya:) alttarafi anaokulu :)

Nereden bulursunuz bilmem ki. Bulsam bende alacağımda yok :26:
Çok acil lazım bana, teşekkür ederim canım. Akşam ufak çaplı bir sinir harbi yaşadımda pijamalarım yüzünden

siz cabuk açmışsınız tüneli.bizim tünel açma çalışmamız 1 ay sürmüştüü

işte bunda bile kaynanatörün rolüü varrr

Ertesi sabah

kızlar slmlar ancak girebildim..2 gundur yogun işler.. napıosunuz bakalım nasılsınız.. geçmişi bile dogru duzgn okuyamadım..

+yeni ciciler alanlara güle güle kullanın diyorumm :)

+şeker yüklemesi yaptırcaklara, hasta arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum :) hayırlı sonuçlar gelir inşallah.

+dogum hakkında da konşulmuş Allah hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin..bir cırpıda dogurmayı nasip etsin rabbim :) (bizim yoresel laflarımızdan)

+ogluşum dunden beridir çok kıpırdamıyor :S önceki gece uyandırmıştı beni, bugn bi sakinlik var hayırlısı inş.

hepinize sevgiler...

hadi bakalım görcen inşallah kuzunu güzel haberlerle gel inşallahh :))cnm kramplar için magnezyum veriyolar ama çok güzel bişi diil (
cnm bende hep tulum alıyodum aynı senin gibi düşünüyodum bi ark. 40 günlük bebeği var alt değiştirirken falan tulum zor oluyomuş 2 parçalar daha kullanışlı dedi :))
ayy akraban doğru demiş cnm :)))
çok güzelmiş cnm güle güle kullan inşallahh :)) aynen öle çok pahalılar tontirikim saolsun bitanesini ondan geldi :)) hastane çıkışına biraz fazla para vermişim aldıktan sonra anladım görünce gözüm dönmüştü 90 tl ye aldım (
ayyy tontirikk merak ediyodum ben nst olayını demek buymuş ayy hep duyuyodum doktoru beklerken sesleri ama görmemiştim çok şekermiş acaba ne zaman gircez ilk :))
Ben hareket hissetmiyorum ki nasıl basıcam butona :)
oyy yerim seni ben yaaaa kuzum 32 haftada kocaman bişi olcak yani 2 kilodan fazla oyuzden bence hissedersin artık :))
siz cabuk açmışsınız tüneli.bizim tünel açma çalışmamız 1 ay sürmüştüü

işte bunda bile kaynanatörün rolüü varrr

anamm yine kaynanatörrrr ayaklarından taşa bağlayıp boğazdan salsakmı kuzum :))

cnm benimkide ölee keyfi varsa durmadan yer değiştiryo ve tepikliyo bazen keyfi olmuyo hiç tepiklemiyo ... yorulmuştuır annesi dinleniyodur merak etme sen enerji topluyo :))

cnm kızının yeni okulu hayırlı olsun

dimi ama cnm bana benzesin yaw,erkek anaya kız babaya

kız dedim ya rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin diye hepimize aminnnnn cnm tekrar diyeyim senin güzel hatrın için

sorma cnm ya sağdan ya soldan tam profil göremedik veleti,neyse vuslata az kaldı 3 ay sonra cennet kokulularımız bizimle inş.

Konserve yasak değil mi bize Ayşecim :26:
oyy kuzum ben ne sucukalr ne ketçaplar ne mayonezler yiyiyorum bi bilsen.konserve ne ki:130:şahsen çok dikkat etmiyorum sadece sosis salam yemem normaldede aram yok öle şeyle zaten.ama patates kızartmasını falan mayonez ketçap olmadan yiyemem.oyüzden pek dikkat etmiyorum ben

güzel haberlerini bekliyoruz gamzeciim

cnm güzelmiş güle güle kullan cnm

ne kolu yaw.adamın sag eli kadının karnının üstünde
sag elinin 2 parmagını sokuyor vajinaya.hiç abartılcak bişi degil yani.
gerdege giren insanlarız biz yapmayın arkadaşlarrrr, ne bu nazzz
dimi yaww.varya evlendiğimde sistit olmuştum doktor resmen yumurtalıklarıma kadar abartmıyorum bileğine kadar sokmuştu 2-3 kere yaşadım ben bunu.okadarda korkunç bi olay değil yani.doğum yapmadım ama alışkınım ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…