2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
cnm benimkide ölee keyfi varsa durmadan yer değiştiryo ve tepikliyo bazen keyfi olmuyo hiç tepiklemiyo ... yorulmuştuır annesi dinleniyodur merak etme sen enerji topluyo :))

doğru canım :) yorulmuştur kesin 2 gundur durmadan koşuşturmaca.. oğluşumla ilgilenemdim konuşamadım da :/

nst ye 32.haatada filan girersin cnm
kaynanatörüde Allaha havale ettim tatlım :)

Ayyy kizlar özlemisim topigi valla 1 haftadir ama oku oku oku oku bitiremedim :))) yoruldum sasi bes oldu gözlerim...

Hasta olan arkadaslara acil sifalar diliyorum dikkat edelim kizlar ya 2 gündür benimde burnum tikaniyor 2 gündürde kaniyor sabahlari...

Bu gebelik sikintilari agrilari sancilari icinde bide griple ugrasmayalim ya...

Yeni ciciler esyalar almissiniz bebislere hayirli olsun hepsi saglikla kucaginiza alip güle güle giydirin insAllah.. :)

Bende dün aksam eve ciktim ihtiyacim oldugunda 7 dakka ayakta kalmak sartiyla cok sükür mutluyum :)

Bu pazar kurduruyorum bebegin yatagini dolabini insAllah malum sinyal veriyo bizim ki hic belli olmaz :))

almistik ama kurdurmamsitik esyalarini felanda yerlestirim icine rahat etsin kafam :)

doğru canım :) yorulmuştur kesin 2 gundur durmadan koşuşturmaca.. oğluşumla ilgilenemdim konuşamadım da :/
hehe bak oyuzden demekki bugün gücünü kuvvetini toplasın yarın canını okucktır :))
nst ye 32.haatada filan girersin cnm
kaynanatörüde Allaha havale ettim tatlım :)

hnmm ozamann 1 ayımız var :))

Masallah canim benim odam tek kisilikti 1 haftadir nst sabah aksam yarim saat hep dinledim cok güzel bir duygu... :)

oo maşallahh aslıı sende normal dogum yapacakk ışıgı gördüm ben.Allahın izniylee çatır çatır dogurursun bacımmm sen:130:

selam canlarım
bugün saat 8:30 da annemle ikimizi eşim hastaneye bıraktı.50lik şeker yüklemesi testim için.şansım var hep duyarlı hemşirelere denk geliyorum.hemşire glikoz
için ''biz burda toz halinde hazırlıyoruz ama marmelat gibi oluyor dün bi bayan kustu bugün yine gelicek ,istersen kantinde glikoson adında glikoz satılıyo 4 tl falan,o daha içilebilir bişey
miden bulanmaz'' dedi.bende gittim onu aldım midem bulanmasın diye zaten aç aç 1 saatte öyle beklenicek tekrar gelmiyim ertesi gün dedim.gittim aldım limonlu gazoz gibi bişey tadı..aç karnına kan verdikten sonra onu içtim 1saat sonra tekrar kan verdim.sağ ve sol kolum delik deşik oldu.üstüne kan alan hemşire sanırım yeni hemşire olmuş yaa mahvetti gerizekalı kollarımı damarlarımı patlatmış resmen kolalrıma kan oturdu bide nasıl cnm yandı. sinir oldum bakalım eşim 3ten sonra ben alırım bekleme sen dedi, beklemedim bende sonuç inş. iyi çıkar
ordan annemle yarım saat yürüme mesafesindeki sağlık ocağına geldik ,bi poğaça aldım yedim.hem sabah yürüyüşümüzü yapmış olduk ,2.tetanoz aşımıda oldum.şimdilik kolum iyi ama ertesi gün kaldıramıycam bile kolumu biliyorum..kollarım delik deşik oldu yani.. valla eşlerimiz hiç babayız biz diye övünmesinler,hiç bir acı çekmiyorlar baba olmak için pek bi çaba sarfetmiyorlar bence kolayca ebeveyn olucaklar ceremesini biz çekiyoruz..anneme geldik abimde geceden çıkmış kahvaltımızı yaptık beraber.evime geldim şimdi.tetanozuda atlattım şu 3 günüde atlatsam ağrısı bitse bi oh çeksem..

Son düzenleme:
oo maşallahh aslıı sende normal dogum yapacakk ışıgı gördüm ben.Allahın izniylee çatır çatır dogurursun bacımmm sen:130:

heheheh tontirik bi alemsin sen ayol hep gülüyorum senin yazılarına.

bende adet ağrısını çok çeken bir insanım normalde hastanelik olurum.doğumda normal adet ağrısı gibiymiş.eğer öyleyse doğururum heheheheh:

bilmem bende o ışığı verdimmi?

cnm hoşgeldin öncelikle.benimde burnum dün 10 dakika kanadı durmadı resmen.sanrıım hamilelikten...yat dinlen bırak eşin yapsın her işi..sakın bitek tuvalete kalk,aradada bize yaz 3 ay kaldı şunun şurası

amin cnm tek dileğim o.ama kolay bi doğum olsun inşallah diyede dua ediyorum..insanalr normal doğumdan korkuyor ben sezeryandan.sezeryan resmen ameliyat.Allah herkesin gönlüne göre versin tabi..

hayy havan batsınn emiiii

bizde gec olsun güç olmasın dedik napalımm

Tmm sustum

Teşekkürler canım daha güzelleri sizin olsun
Ouuuv 90 Olsun o da nasibinmiş boşver canım.

Teşekkürler tatlım
Bileğine kadar mı
Bende rahim filmine girmiştim.
Amaaaaaaaan üff...
Anlatmayacağım nasıl olduğunu

Baba olmak zevk-ü sefa. Yanlış diyen biri var mı?
O çocuk nasıl oldu?????

cnm kesinlikle var sende o ışık.bikere cok cesaretli bi kadınsın.o dogum videolarını izlemek her kadının harcı degil
özelliklede sezeryan dogumu izlemek büyük cesaret
acıkcası ben suda dogum ve normal dogum videolarını coookkk izledim keyifle hemde :)) (kızlar suda dogumu izleyin mutlaka)
ama sezeryanı izlemeye cesaret edemedim.

aynennn dedigin gibi dogum sancısı adet sancısı gibi.
yani ben 3 cm e kadar olan sancıyı cektim regli sancısının aynısıydı.ama sancılar sıklaştıkca tavan yaptıkca agrının şiddetini bilmiyom cnm
inşallah herşey yolunda gider de normal dogum yaparsın.o istek var sende cünkü :)

amin cnm tek dileğim o.ama kolay bi doğum olsun inşallah diyede dua ediyorum..insanalr normal doğumdan korkuyor ben sezeryandan.sezeryan resmen ameliyat.Allah herkesin gönlüne göre versin tabi..

kenzul-arş duası var onu netten bul oku cnm. bol bol dua et Allahaa kolay bi normal dogum yapabilmen ve saglıklı ccougun olması için.
ben bu duaya cok güveniyorum.
birde inşirah duasınıda oku.

Nereden bulursunuz bilmem ki. Bulsam bende alacağımda yok :26:
Çok acil lazım bana, teşekkür ederim canım. Akşam ufak çaplı bir sinir harbi yaşadımda pijamalarım yüzünden
Ertesi sabah

Acil mi napcan kız şimdi pazara fln cıkmıonmu pijamacıalra bak bulrusun mutlaka :)

ben alcakalrımı planmaaya calısıyorumd a canım topluca gerekenı alıp cekıclem kenara

haftasonu kardesıme gıdıcem yegenımın bebeklık gıysılerına bakıcaz onalrdan kullanbılcekelrımı belirleyip

eksıkelrımı öle alıcam bi de bu 0-3 ayları 1 ay anca gıydırmıs kardesım öle dedi olamdı ben direk 3-6 aylıkalrı

almaya basladım bakalımm :)

sorma cnm ya sağdan ya soldan tam profil göremedik veleti,neyse vuslata az kaldı 3 ay sonra cennet kokulularımız bizimle inş.
:

ay ınsallahh evet cok az kaldı yaaa

canım hoşgeldın :) aman dıkkat et yat devamlı ohh bebsı doğsun yorulcaksın nasılsa :)

c

ayy ben de sezeryandan çok korkuyorum ya videoyu ızledım dahada bi tırstım

hayırlısı olsun hakkımızda ne dıım Rabbım hepimize kolay doğum nasıb etsn

Acil mi napcan kız şimdi pazara fln cıkmıonmu pijamacıalra bak bulrusun mutlaka :)

Acil Göbişim sığmıyor pijamalara, eşofmanlara zor nefes alıyorum Ayşecim. :26:
Bizim mahallenin pazarı da çarşamba, yani bugün.
E çalışınca.....
Neyse bişiler ayarlıcam artık

kızımı dayısı almıştı anneme götürdü.bende gidiyom annemeee güzel mamalar yapmış benim içinn
haydinn hoş sohbetler size cok yazmayın okuması zor oliyyy

E çalışınca.....

ayyy benim de en büyük derdim pijama sıkıntısı ve evde giyebilecegim ev pijaması..dün şoyle bi gezindim gonlume gore bulamadım yaa :S artık eşiminkileri giyiyorum arada

Sanada cok cok gecmis olsun tatlim ya giremedim yazamadim okuyamadim hastanede kk sen nasilsin nasil olsun simdi durum ne ?

Ilk zamanlara göre iyiyim moralim daha ii sende üzme kendini olacagina varacak hersey bakalim kendine ii bak canim evdemisin ? öptüm seni...

kızımı dayısı almıştı anneme götürdü.bende gidiyom annemeee güzel mamalar yapmış benim içinn
haydinn hoş sohbetler size cok yazmayın okuması zor oliyyy

güle güle canım afiyet olsun :)

E çalışınca.....

ya bende aldııgm lohusa pijamaısnı ıste sımdı gıyyorum evde

doğum ıcın bı tane daha alıcam eve gıdıyorum direk pijamalarımı gıyyorum

öle takılıorm ay hıc duramam gunluk kıyafetımleee misafir fln gelcek anca öle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…