2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Bence erken değil ne olur olmaz hazırla dursun kenarda..

dun marketten camasir yikama filesi aldim.:) onumuzdeki hafta bende baslicam yikamaya cicileri:)
7 ay bitti nede olsa:)aslinda 2 ayda uzun sure ama bellide olmaz acele ederlerse ortada kalmayalim.:)

öldüm canım korkudan valla.ömrüm tükendi bi anda

canım gözün aydın kızını görmüşsün ne güzel
canım Allah yardımcın olsun zor durumlar bunlar inş istediğin şekilde sonuç bulur

İnşallah canım

slm canım senınde gecmıs bayramın mubarek olsun :)

günaydın canım bence de korkma benım yaramaz kızım hep yapiyo onu

bi yere toplanı taş gibi oluyo orası elimi koyunca bi süre sonra kayıp başka bi tarafa gecıyo :)

artık büyüdüler hala yerleri var ama zor sığıyolar güçlendikleri içinde dayıyoalr bacakalrını kafalarını

heh ben de onu diyorum işte bu sebepten annesine bebeğe bakamıyo diye fırça çeken kaç kişi var

çalışan annelerin topiklerinde fln okuyorum maaş verdiğin bi insana şöle yap böle yap dersin ama annene

kayınvalidene her seferınde şöle yap böle yapma diyemezsin ki evet ben başıma geleceği bildiğim için

zaten başkası baksın diyorum ki annemin evi terste kalıyo yıl içinde sık sık şehir dışına çıkıyolar vs vs

yoksa annem bunarın hepsinden feragat edip ben bakarım evde otururum ne olucak bile dio böyle yapmasına

rağmen anneme hakaret gibi ben bakarım denmesine çok içerledim...

Kız sana demedim o lafı, ben kayınvalidene sesleniyordum onu söylerken
Çok yaşa emi
Ben seni çok iyi anlıyorum.
Annenlerinde düzeni bozulsun istemiyorsun...
İnşallah herkes için hayırlı bir sonuca varırsınız

daha neler neler yazardım da sustum ayşe sen göz göze gelmedin mi henüz

evet malesef erkekler farklı bakıyor bizi anlamaktada zorlanıyorlar bazen abarttığımızı düşünüyorlar işte kavga edip sinirlenip hem kötü kişi olup hem üzülmektense biraz kelime oyunu rol istiyorlar ne yapalım onlarda ince fikirli olsalarmış hakediyorlar dimi ama :)))

benimde eşim beni bırakıp bayramda ailesin yanına gidecekti annem hacıda ve ben burada yanlız kalacaktım kendi 10 küsür saatlik yolda konuşarak tabi farklı yönden nedenlerle anlatabildim eğer kavga çıkarsaydım ailemi istemiyorsun sevmiyorsun havasına sokacaktı bazen sabırlı olup tüm sinirlerimize dilimizin ucuna gelen kelimelerimize sahip çıkmamız gerekiyor sende bunu sessizce başarırsın biliyorum ben yıpratma kendini

9. ayda çatır çatır yarılıyor mor mor
çok moral bozuyorrrrrrrrrrrrrr
o yüzden bu sefer güzel önlem almak istiyorummmmmmmm

evet canım öyle oluyormuş aman çatlasın toparlarız yaa :)

heh bak o konuya hiç girmiyorum bile işten gelicem kendi evimde başörtü uzun kollu ile dolaşmak zorunda

kalıcam ayrıca benım kayınvalıdem dagınık bi insan topla et derken kötü olucaz geçen hamılelıgımde görümcem yardımcı

olsun diye göndermişlerdi (!) gelmesınde dıyemıyosun....6 ay fln kaldı yanımda 6 ay peşini topladım

ya yemın ederım saç fönleyip evi saç yapmalar mı ıstersın çamaşırları salon petegıne asmalar mı yani ooff

ki öss ye girecek cocugun psikolojısıde ayrı mesele tamamen düşünmeden söylenmiş şeyler her açıdan fiyasko

dun marketten camasir yikama filesi aldim.:) onumuzdeki hafta bende baslicam yikamaya cicileri:)
7 ay bitti nede olsa:)aslinda 2 ayda uzun sure ama bellide olmaz acele ederlerse ortada kalmayalim.:)

canım ben de alıcam çamaşır filesinden ya minik minik kıyafetler kaybolur valla :)

valla şu bebeğin doğması yaklaştı ya farklı farklı oldu insanlar eşim de bişey söylüyo garip garip
sonra düşünüyo farkına varıyo he taam evet ya ok senin dediğin doğru diyo mantıklı insandır sonunda lafıma geliyo
ama illa saçmalayacak :) hepsi biliyolar bunun ne saçma bi iş olduğunu...dün akşam tartışsaydık eşim yanlış da olsa
geri adım atmazdı biliyorum ben onun inadını...

Allah ım hamile karısını bırakıp ailesinin yanına mı gidicekti ailen de yokmuş
bu arada Allah haclarını kabul etsin canım :)
kayınvalidem de ağlamış bayramda oğlu gelemedi diye...azcık bi mantıklı düşünse sağduyulu olsa ne olur ki
ya hu zaten zor gecınıyoruz bebek doğucak 4 ay calısamıycam para lazım
e ağırlaştım ben gidemıyorum ben gitmeyınce eşim de gitmıyo ( gitmiycenı bıldıgım ıcınde git git die baskı yaptım :) )
ama gitmedi diğer bebekelrımızı hep eşim şehir dısındayken kaybettık çünkü bu sefer bırakmıycam dedi...

böyle canım hangi biriyle uğraşalım bilmiyorum hepsi çeşit çeşit ay akşam eşime de patlayamadım ya doldum
geldim direk topiğe patladım hee inşallah hallederim canım :)

kız Allah seni napmasın

kusura bakma ama deyince dedim ne diyo bu hamiş :)

evet ben kimsenin düzeni bozulmasın diye diyorum

hayır o sempatik alttan alan gülümseyen ayşeyi kaybedicekler farkında değiller :)

İnşallah canım...

günaydın güzel anneler ve bebişler.
Allah sıkıntı yaşayan tün hamilelerimize yardımcı olsun.bebeklerini sağlıkla kucağına alıp gönüllerince bakmayı nasip etsin inşallah.
işe gelmekten sıkıldım artık.bir an önce 32 hafta gelsede evimde olsam diyorum :)

sata göremi bebeğin gelişimine göremi izin veriliyor.32 hafta başındamı sonundamı veriliyor acaba?

günaydın canım :)

rapor sata göre veriliyor hım benden 3 gün önce çıkıcaksın yani 20 kasım :)

Son düzenleme:

canım bu yazdıklarının aynısı bizdede geçerli diyorum ya erkek milleti hep aynı kalıptan çıkmış gibi bakış açıları düşünceleri aynı ve erkek aileleride aynı :)) istisnalr yok değil tabi :))

iyi olmuş topiğe patlaman sakinleşmişsindir şimdi akşama eşinle daha sakin daha mantıklı konuşma yapabilirsin insan sinirini boşaltmadan tartışmaya girdiğinde en son söyleceğini ilk söyleyebiliyor

günaydın canım :)

rapor sata göre veriliyor hım benden 3 gün önce çıkıcaksın yani 20 kasım :)

verdiğin haber beni çok sevindirdi ayşeciğim :) ay 20 kasıma ne kaldı yaşasın.3 haftam kalmış :))))

hayırlısı ile o günleri görürüz inşallah

ama doktorumla konuştum
20 kasımda bana rağor verecek 15 gün doğum iznine eklicem dayanamıcam çünkü
daha fazla çalışamıcam
dayanabilirsem almıcam veya daha az alıcam 10 gün 5 gün falan bakalım
hayırlısı İnşallah dayanırım da gerek kalmaz

valla liseye giden kaynının durumunun bebeğinin durumundan bile daha vahim olduğu kesin. 2 kez okul değiştirmek lisede mahfeder eğitimini, psikolojisini, bence buradan ikna et eşini. valla erkekler anlamıyorlar çok tekdüze düşünüyorlar, eminim şu şımarık mı olacak lafını bir çok erkek -eşim de dahil- saçmalardı.

göbekleriniz çatlamasın diye bişey sürüyonuzmu
doktorunuz neler önerdi
ben ilkinde kakao yağı ve badem yağı sürmüştüm
ama genede çatladı
farklı bişey varmı önerilen?

ben bio-oil diye bir yağ kullanıyorum 3. aydan beri, çok çabuk çatlayan bi insanım, göğüslerime kullanmadım şu an 10 şeritli yollarım var. göbeğimde henüz birşey yok, sonunda da olmazsa herkese tavsiye edicem.

günaydın annişler ve kuzucuklar

başta tatili bitmiş çalışan ve ya gelen herkeze hoşgeldiniz mandiş seni gördüm kuzusunu gören şanslılarda maşallah bizde sabah kahvaltı etmiyoduk kociş işyerine alıyodu saatler alınınca hava çok aydınlık kalktık kahvaltı hazırladık babamızla yaptık evi topladık şimdide bakalım napılıyo dedik bide teyzemizin orda fırtına kasırga var ona yazdık dünakşam görüştük ama burda yurt dışı var ama abd yok sanırım varsa şimdiden geçmiş olsun

ayşecim doğumlar yaklaştıkça kocalarla ve anneleriyle sorunlar başlıyacak ama senin ki gerçekten saçma olmuş ortada şehir değiştirilecek orda bi baba var ve okuyan bi çocuk ve kayınvaliden gelecek bu işin başta maddi boyutu var nekadar boğaz okadar maddiyat bende gün param gelecek tüllerimi değiştirecektim ama şimdi bana bakmaya annem gelecek eh kayınvalide ve kayın benden çıkmıcak benimde tek eşim çalışıyor ve maaşı çok az kenara koymaya karar verdim okadar masrafa bide bunlar eklenecek bende kaynımdan o doğum hali ve bizim tek vc diğeri çamaşır odası yapılmış naparım kaç su temizlerim dikişlerim de olacak diye düşünüyorum ve çok iyi dediğim eşimde gözlemlediğim doğum yaklaştıkça anasına kızan adam şimdi yere göge koyamıyor ve yaptıklarını bana hep yumuşatarak sanki ben orda değilmişim gibi anlatıyor bayramda bile oğluna kusura bakma deyip beni becerdi hayır diyor sana kusura bakma dedi ay en iyisi susmak dedim ama doğuma izin almasın oannesine sahip çıkmasın görecek ana oğul alır oğlumu giderim diyorum şimdiden annemin evinde daha rahat bakarız oğluşuma
eh manevi boyutsa insan mı kalmamışta daha eskişehirden gelecek bakıcı maddi sorun olsa inan annesine kardeşine harçlık vermen gerekecek eh çocuğuna bakıyorlar eh sizinde zaten borçlarınız var ve ailen gelse rahat edemicek sen zaten şimdi güzel geçinirken aynı evde ister istemez sorun çıkacak kocalara bile bazen katlanamıyoruz Allah kolaylık versin ama bence olmaz bu iş oğlan olmasa gelir kayınvaliden ama o çocuğun okulu anadolu lisesi orda düz liseyemi gidecek bi oğlunu düşünürken öbürünü napacak bu kadın

ay bende buara çok dertliyim bende anlatayım barik benim kaynananın durumu iyi ama nerde döküntü onu almış oğluşa bişey demedim ama bide tabi babanneyim yapacam lar oğlu anneler övmeler doğum parası verecekti benim 2ye geliyor hastanemde 1 verecekti şimdi orası pahalıymış başka hastane bullar ve sülalesi fakir denir hepsi özellerde doğurmuş imkan bulsa banada devlette doğur diyecek te okonuda kocişle zamanında tartıştık zaten bide şimdi çok samimi komşusunun gelini ki çaılışıyo diye bana örnek gösterilir kafamın eti yenirdi kayınvalideyi bitür kovmuş bebişin doğumauna mevlite çağırmamış olaylar olmuş şimdi bana bak böyle bişey yaparsan oğlum beni seçer bana gelir göz korkuları al oğlunu başına çal diyip çıkasım geldi yien sabır dedim aldıkların da 2 3 düzgün ele gelir şey vardı meğerse onlarda o geliniyle kavga eden komşunun gelinine aldıklarıymış duyunca benim tepe hepten attı kocada annesini sarılıyo öpüyo almış annem diye sonra bana boşver biz istediğini alırız oğluma diyor ama kaynanacıkım şimdi hava attığı gibi düğünümdede herşeyi ben yaptım diye gezmiş doğumda da aynı şeyi yapar deli olurum takmıcam diyorum ama takıyorum oda alcam demiş beşiği abim yollucak zaten son dakikaya kadar söylemicem bakalım babannesi 100 e 200 e ne oda bulcak oğluma ay kızgınım ya almasında aldım da demesin ama napalım 1haftadır bende böyle saçma şeyleri takıyorum çoğu kişiye göre sorun bile değil ama ben çok doluyum patlatmaya yer arıyor kısmet bakalım

Arkadaşlar moralim çok bozuk,
Cumartesi günü eşimin arkadaşının hanımının 41+4 günlükken ölmüş bebeği, o haliyle suni sancı verip ölü olarak doğurmuş. Eşim bana yeni söyledi zaten stresliyim diye saklamış. Pazar planlanmış doğumu vardı, herşeyi hazırdı bayramda konuşup gülüşmüştük bebeklerle ilgili, çok üzülüyorum kadına, geceden beri 10 kez uyandım kötü rüyalar gördüm. Kendimi onun yerine koyuyorum yüreğim parçalanıyor. Kocası da çok ağlıyormuş.

Ne zor birşey yarabbi, 41 hafta bekle, sonuç bu olsun. Biraz hastane ihmali de var ama kader diye de düşünüyor insan.

Allah hepimizin sağsalim bebeklere kavuşmasını nasip etsin, kadıncağıza ve eşine de sabır versin.

bi çocugu en çok annesi düşünüyomuş bunu zamanla daha iyi anlıyorum :)

babalar sadece sevmeci oyuncu bi de anneye muhalefet :) evet canım ınsallah :)

verdiğin haber beni çok sevindirdi ayşeciğim :) ay 20 kasıma ne kaldı yaşasın.3 haftam kalmış :))))

hayırlısı ile o günleri görürüz inşallah

evet cok az kaldı ben dayanabıldıgım kadar calısmayı dusunuyorum ınsallahh :) amiinn

ay evet yazık kimse çocugu düşünmemiş...zaten gittiği lise dersleri zor bi lise ve eskişehirin en iyi lisesi

o kadar çalıştı kazandı kaynıma da yazık...ben de buradan yürürüm diye düşünüyorum :)

direk yüzeysel bakıyolar çocuğa hızmetcı aramıyoruz bakıcak ilgilencek ve onun güvenebileceği birini arıyoruz

aşkım anlasana tek sorun altını değiştiricek doyurucak birini bulmak değil çocuk güvenmeli hayatının bi rutini

olmalı diyorum yok bi kulaktan giriyo öbüründen çıkıyo...sabır yarebbimm :)

canım başları sağolsun Allahım hepimizinkileri korusun onlarada en kısa sürede nasip etsin ay dertleri düşününce işte sonu buna çıkıyor rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza nasip etsinde herşey düzelir inşallah bu üzüntüyü kısa sürede atlatırlar ve evet buaylardan sonra kayıplarda suni sancıyla doğurtuyorlar benim yeğenim istanmbul gata gibi biyerde doktor hatasıyla kaybetti çocuk yaşamıyor dedi doktor kalbi atıyo diye yollamış onunda haftası vardı 3günde anne karnında ölü kalmış bebişi bu aralar bunları duymak hoş değil ama dahada kötülerinden rabbim hepimizi korusun inşallah
canım sende düşünmemeye çalış bende buara hep erken doğum riskim olunca onu düşünüp hesaplar yapıyorum sonrada kötüyü çağırmayayım diye kızıyorum kendime canım hem arkadaşına hemde kendine dua et ve hepimize

sen ayrılmadan burdan ayzım dedim ,bacım bence gelmezler ..
nedeni ise ;blöf yapıyorrr yani sen dışarıya başkasına para verme ne var canım anası bakar mantığında ,yani aslında anneni yada seni utandırmak isteyebilir ,(hemen yorum yazdım ,diğer kızlar ne yazdı bilmiyorum ama )
bence nedeni bu,sende deki ;annem bakıcak galiba ,başkasına güvenemiyorum de ,onun içine ferahlık ver(K.v)çünkü o şimdi çocuğa bakmak için vereceğin paraya fuzuli gibi görüyor ....
bence böööleeee
ne güzel taktik verdim ,kelin ilacı olsaa oooo )))
neyse ben şimdi biraz forum okuyayımmm...
benimde hamileleğimde gerilim yarattılar ,bunların genetiği torun alarmı veriyor galiba

Allah yardımcısı olsun ne zor birşey tahmin edebiliyorum uf ya Allah kimseye yaşatmasın öyle durum

ayşe ne güzel laf olmuş sevmeci :))

boşver neden kafana takıyorsun ki almazsa almasın
açıkcası ben almalarını da istemem kendim alırım beğendiklerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…