- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
cok kotu oldum canim ya. devletemi gitmisler ki? bu kadar ilgisizlik nerde olmus?
gunude cok gecmis surekli takip altinda olmaliydi kakasinimi yemis acaba
esimin kuzenide ayni seyi yasamis doguma 10 gun vefat etmis. harektlerinide anlayamamislar
yiyecek ekmegi yokmus Allah yardim etsin
slm kızlar nasılsınız? umarım herkesin tatili iyi geçmiştir.. ben bayramda hastalandım iki gün yattım, kurban bayramı yorgunluk walla hala kendime gelebilmiş değilim..
demetcim izmirlim nasılsın özledimcnm takma kv yi kafana ya ama böle de konuşmasına müsade etme ne demek oğlu onu seçermiş allah bozgunluk vermesin herkes eşini evladını seçer öyle bir duruma gelince senin kv de bunu bildiği için bence gözdağı vermeye kalkıo :) bi laf war zamanında bi kv sölemiş annem anlatır çok güleriz, bi komşu teyze varmış oğlu somurtkan bişiymiş işten gelirken annesi sokakta oturur mahalledeki kadınlarla hiç bakmadan somurtup geçermiş, teyze evlendirmiş oğlunu işten gelirken karısına gülümsermiş karısı da hemen eşinin peşine eve girermiş, demişler teyze senin oğlan somurtkandı noldu ahhh kızım demiş teyze süt veren mi ..... veren mi o geldi aklıma senin kv oğlum beni seçer dediğinde
bazen diyorumki bu insanların hiç işi gücü yok sadece acaba ne oyun çıkarsak nasıl stres yapasak
diye düşünüyolar
allahım ya nebiçim insanlar bunlar
slm kızlar nasılsınız? umarım herkesin tatili iyi geçmiştir.. ben bayramda hastalandım iki gün yattım, kurban bayramı yorgunluk walla hala kendime gelebilmiş değilim..
ayşecim walla kendi kv me kızıodum ama seninkini okuyunca dedim ki benimki anlayışlı kadınmış :) benim annemde doğumum için istdan gelicek, kv dedi ki ona s. hanımcım ben gündüz gelir yemeğe fln size yardım ederim akşam sen kalırsın ilgilenirsin bebişle benim evde de oğlan var eşim war ilgilenmem lazım onlarla da, bende kızıodum annem de babamı kardeşimi bırakıp gelicek işten kaçıo kv die :) ama walla sizi okuyunca dedim allah razı olsun o kdrı yetertaaa oralardan gelip bir yıl da yanında mı kalıcak aman allahım yardım deil o işkence yani işten gelicen zaten düzenin alt üst olmuş yeni bi fert katılmış aileye minicik bi bebek bi de bonusu kv ve ergenlik çağındaki bi kardeş..
düşmanmısın deseydin ya :)) benimkinin hayalleri daha iyiymiş kıznı alıp cafeler barlar dolaşcakmış :)
he he bu adamlar hep aynımı benimkide geçen bi film izliyoruz adam hayal kuruyodu bebişi almış kucağına bütün kadınlar yolda bebişi seviyo adama sulanıyo benimki, ışıl ışıl gözlerle bakıyo bizde oğluşla gezeriz diye aman al çıkar bende azcık iş yapar uyurum dedim ya oğlum bukadın bizi kıskanmıyoda diyo ay yolarım aslında ama bilmesin okadarını
ingilterede oldu bu devlete gidiyor zaten herkes burdababası otopsi vs istememiş, neden olduğunu bilmiyorlar
bende öyle düşünüyorum acaba şimdi ne yapsak da canları sıkılsa fln :)
canım ne kadar uzak o kadar iyi lohusayken zaten
sinirli bişey oluyo insan kimseyi kaldıramıyo :)
ayy aynen korku filmi gibi :)
vala he öle dıorm ama işte öyle sevimli sevimli söyleyip yumuşatıyo güyaa :)
hım bi hayali de kızını koluna takıp gezicekmiş kendisi çok yakışıklı ve genç gözüktüğü için aradaki
30 yaş farkedilmezmiş düşman çatlatcakmış öyle diyoohayaller hayaller
mideme tekem attı gene istifra ettim diyorum kızım tekmeliycek tabiii aksi düşünülemez bile fln
bi de bana dio çocuğu şımartıcan diye
geçmiş olsun canım senden haber alamamıştık sonra aldık iyisin ya ailende geldi gitti mutlusundur
kız buarada ben bulafı evlendiğim zaman kayınvalide somurtup tavır yapınca benimkinin halası herkezin içinde söylemişti yapışıp kalmıştım bide benimki 100 kez arardı sülalesi laf sokmasın üzmesin diye ozmanlar çok görüşülüp hep laf yiyodum ay bide ben küçükte evlenmedim bide küçük evlensem ne olurdumozaman bi kadın da aç bakacam seninki altındanmı demişti kalmıştım ama alıştım şimdi onlar garip sözler söyleyince bende acık söylüyorum bakalım öğrencem daha
amaaan sakın ayşeciiiimm,kaynanayla aynı evde bu yaşta yaşayamam doğrusu.rabbim yaşatmasın valla..Eşine alttan alttan istemediğini çaktır sen,valla az kaldı söliim gelir yerleşir kalırGünaydın kızlar dün erken çıkıcaz dediler apar topar çıktım bişey yazamadım
of dün akşam çok sinirim bozuldu ya onu paylaşmak istiyorum biliyorsunzu benım kayınvalidem eskişehirde
annem ve kızkardeşim burada...şimdi bebek olucak ben anneme ve kızkardeşime yük etmek istemediğimden
ve hani bırakmak zorunda kalırlarda çocuğum sık sık bakan kişinin değişmesinden etkilenir diye apartmanımda
hep bakacak bir kadına vermeyi düşünüyorum....
dün kayınvalidem eşimi aramış neymiş kaynımın okulunu istanbula aldırıp buraya gelicekmiş 6 ay 1 sene bakıp
eskişehire dönücekmiş bunu konuşuyolarmış kayınpederimle ama daha kesinleştirmemişler kayınpederim kalp hastası
emekliliği geçti ama hala çalışıyo rahat olduğu için emeklilik istemiyo ama kalbi ciddi bi durumda rahatsız neyse yani o eskişehirde kalıcak
kayınvalidem liseye bu sene başlamış kaynımla istanbula gelecekmiş de güya bebek bakıcakmış
çok sinirlerindim sanki ellerimden elektirik verilmiş gibi hissettim....bu birincisi anneme kız kardeşime hakaret
sanki burda kimse yokmuş gibi taa eskişehirlerde hasta adamı bırakıp istanbula gelmek ne demek
ikincisi bana sormadı üçüncüsü sen o çocuğu 1 sene sonra bırakıp gidince ne olucak oyuncak bebek değil ki bu
bakan kişi değiştikçe güveni kalmıycak kimseye zaten annesi yanında olmuycak ve araştırdığım bildiğim kadarıyla
bu annesi çalışan yenı doğmuş bebekelre yapılcak en kötü davranış...haa zorunda kalırsın başka bi mesele
tabii hemen alevlendirip kavga edip de kendimi kaybetmemeliyim diye düşündüm eşime sadece annem gelip 1 sene bakıcak sonra
ne olucak çocuğun psikolojisini düşünsene dedim...eşimde ne psikolojiymiş be bişey olmaz şımarık mı olcak fln die
saçmaladı dedim annesi olrk böyle düşünüyorum fln biraz yüzüm düştü eşimde farketti gönlümü almaya çalıştı
çok konuşmak istememe rağmen sustum çünkü o sinirle bişeyelr desem kayınvalidesini istemeyen gelin durumuna düşüp
eşimin gözünde annem iyi davranıo ama eşim anneme karşı önyargılı annemi sevmıo durumuna düşücektim zaten kayınvalidemın de
bırakıp geliceğini sanmıyorum gözdağı mı verıyo ne yapmaya calısıo onu da anlamış değilim ama gecen gun telefonda bakıcıya verıırm
deince ay annen baksın aa olmaz öyle şey diyerek bişeler gevelemişti neyse böle işte ya çok sinir oldum paylaşma
ihtiyacı hıssettım kızlar ama haksızmıyım sizce de öyle değil mi 6 ay da bir bakıcı mı değişri ya akıl var fikir var
ayrıca ben de yumurtadan çıkmadım heralde annem babam kızkardesım burada çocuk ortada kalcak değil ya ben bi düzeni olsun
hem anneme şöle yap böle yapma niye böle yaptın diip kalbini kırmamak için ailemın huzuru bozulmaısn die bakıcıya verıym diyorum off
çok bunaldımm....
cnm sürmediğim şey kalmadı,vaselin de sürdüm ama göbeğimde yok yanlarım çatladı bacaklarımdada var dizden yukarı.artık takmıyorum alıştım onlara bengöbekleriniz çatlamasın diye bişey sürüyonuzmu
doktorunuz neler önerdi
ben ilkinde kakao yağı ve badem yağı sürmüştüm
ama genede çatladı
farklı bişey varmı önerilen?
ah cnm ne şanslısın.eşin doktordu biliyorum ama kadın doğumcumuydu..valla şansın böylesi..günaydın kızlar bugün korkuyla sabahın 6 sında uyandım ben göbek deliğimin 3 cm soluna doğru resmen taşlaşmış olduğunu hissettim korkudan öldüm hafif hafi ovalayıp bebeiş harekt ediyormu diye kontrol etmeye çalıştım. bir saat sonra gene aynı şey olunca eşimi uyandırdım. baktı kontrol ettii hayır korkma ayağını basıyor dedi. sertleşme olunca böyle bütün vucudu yumak gibi olur göbeğinin ortasında tam bi parça hissedersin panik yapma hadi yat dedi ama ben ecel terleri döktüm yaa. allahım yaa ne olur şu günlerde geçsin artık
Arkadaşlar moralim çok bozuk,
Cumartesi günü eşimin arkadaşının hanımının 41+4 günlükken ölmüş bebeği, o haliyle suni sancı verip ölü olarak doğurmuş. Eşim bana yeni söyledi zaten stresliyim diye saklamış. Pazar planlanmış doğumu vardı, herşeyi hazırdı bayramda konuşup gülüşmüştük bebeklerle ilgili, çok üzülüyorum kadına, geceden beri 10 kez uyandım kötü rüyalar gördüm. Kendimi onun yerine koyuyorum yüreğim parçalanıyor. Kocası da çok ağlıyormuş.
Ne zor birşey yarabbi, 41 hafta bekle, sonuç bu olsun. Biraz hastane ihmali de var ama kader diye de düşünüyor insan.
Allah hepimizin sağsalim bebeklere kavuşmasını nasip etsin, kadıncağıza ve eşine de sabır versin.
Günaydın kızlar dün erken çıkıcaz dediler apar topar çıktım bişey yazamadım
of dün akşam çok sinirim bozuldu ya onu paylaşmak istiyorum biliyorsunzu benım kayınvalidem eskişehirde
annem ve kızkardeşim burada...şimdi bebek olucak ben anneme ve kızkardeşime yük etmek istemediğimden
ve hani bırakmak zorunda kalırlarda çocuğum sık sık bakan kişinin değişmesinden etkilenir diye apartmanımda
hep bakacak bir kadına vermeyi düşünüyorum....
dün kayınvalidem eşimi aramış neymiş kaynımın okulunu istanbula aldırıp buraya gelicekmiş 6 ay 1 sene bakıp
eskişehire dönücekmiş bunu konuşuyolarmış kayınpederimle ama daha kesinleştirmemişler kayınpederim kalp hastası
emekliliği geçti ama hala çalışıyo rahat olduğu için emeklilik istemiyo ama kalbi ciddi bi durumda rahatsız neyse yani o eskişehirde kalıcak
kayınvalidem liseye bu sene başlamış kaynımla istanbula gelecekmiş de güya bebek bakıcakmış
çok sinirlerindim sanki ellerimden elektirik verilmiş gibi hissettim....bu birincisi anneme kız kardeşime hakaret
sanki burda kimse yokmuş gibi taa eskişehirlerde hasta adamı bırakıp istanbula gelmek ne demek
ikincisi bana sormadı üçüncüsü sen o çocuğu 1 sene sonra bırakıp gidince ne olucak oyuncak bebek değil ki bu
bakan kişi değiştikçe güveni kalmıycak kimseye zaten annesi yanında olmuycak ve araştırdığım bildiğim kadarıyla
bu annesi çalışan yenı doğmuş bebekelre yapılcak en kötü davranış...haa zorunda kalırsın başka bi mesele
tabii hemen alevlendirip kavga edip de kendimi kaybetmemeliyim diye düşündüm eşime sadece annem gelip 1 sene bakıcak sonra
ne olucak çocuğun psikolojisini düşünsene dedim...eşimde ne psikolojiymiş be bişey olmaz şımarık mı olcak fln die
saçmaladı dedim annesi olrk böyle düşünüyorum fln biraz yüzüm düştü eşimde farketti gönlümü almaya çalıştı
çok konuşmak istememe rağmen sustum çünkü o sinirle bişeyelr desem kayınvalidesini istemeyen gelin durumuna düşüp
eşimin gözünde annem iyi davranıo ama eşim anneme karşı önyargılı annemi sevmıo durumuna düşücektim zaten kayınvalidemın de
bırakıp geliceğini sanmıyorum gözdağı mı verıyo ne yapmaya calısıo onu da anlamış değilim ama gecen gun telefonda bakıcıya verıırm
deince ay annen baksın aa olmaz öyle şey diyerek bişeler gevelemişti neyse böle işte ya çok sinir oldum paylaşma
ihtiyacı hıssettım kızlar ama haksızmıyım sizce de öyle değil mi 6 ay da bir bakıcı mı değişri ya akıl var fikir var
ayrıca ben de yumurtadan çıkmadım heralde annem babam kızkardesım burada çocuk ortada kalcak değil ya ben bi düzeni olsun
hem anneme şöle yap böle yapma niye böle yaptın diip kalbini kırmamak için ailemın huzuru bozulmaısn die bakıcıya verıym diyorum off
çok bunaldımm....
valla çenem düştü ocak ayı anneleri kayınvalide skandallarına dönüştü :)
yok şaka bi yanada ,k.v bayramda kendi kayınpederine bağırıp çağırması(feci tırstımmm)sonra başka bi konudan dolayı ,eltisi ile kavga etmesi ,sonra diğer görümcesi ,diğer görümcesi ..
sonra kendi sülalesinde abisinin eşleri ile arasının limoni olması ,kadınların mesafeli ,benim k.v karşı soğuk davranması
hem içim rahat ,bende bi anlayışsızlık yok yaniyip ama bi yandanda üzüntüden şiştimmm :)))ama canlarım BANA BAYRAMDA KURBAN ETİ VERMEDİ :)))
annem,eşimin
dayıları,görümcesi verdiler ,buzdolabının buzluğu fulll ama gel gör ki sen bana bunu anlat ..sanki ben hiç et görmemişiim gibi neden bana et vermedi diye kendimi yedim bitirdim ,neticede 2 ay sonra mevlüde saklıyormuş kadıncağız ,5 kilo et alsan ne tutar yaaaa 100 tl para tutsunn ,ne yani senin bi tane oğlun var ama ,gel bana anlat ...
sanki memelette kasap yok ,annem diyorki derindondurun kapanmıyor onun etine mi kaldın ,alttan al diyor ,o öyle dedikçe dahada delirdiyorum ,anlatamıyorum ki ,içim şişti ,benmi anlatamıyorum ya mesele 2-3 kilo et değil ki mesele oğlunu beni saymayıp bizi kurbanda pas geçmesi yani önemsememesi ,neyse siizde boğdummm ne kurbanmış ya....
neyse ben bu konuyu kapatıyorum ..
alah rahat günler nasip etsinnn
amaaan sakın ayşeciiiimm,kaynanayla aynı evde bu yaşta yaşayamam doğrusu.rabbim yaşatmasın valla..Eşine alttan alttan istemediğini çaktır sen,valla az kaldı söliim gelir yerleşir kalıro dönemde zaten psikolojikman değişik olucaz..sen bidaha söylerse telefonda zahmet etmene gerek yok anne benim annem bakıcak bana deyiver gitsin
Ya bu kayınvaldeyle probşlem yaşayanları okuyunca sinirden kendim kuduruyorum ya. Ne kadar benciller, ne kadar düşüncesizler.
Ben de erkek annesi olucam ama yemin ettim eşime evlenince oğlum herşeye burnumu sokan bir anne olmucam, tamam evlat ama biraz rahat bırakın gelinleri ya.
Sen de takma kafana canım benim. 1 yıl sonra gidince çocuğun bütün düzeni bozulacak hiç düşünmüyorlar. Bu konuda çok haklısın. Bir de aklı ermeye başlayacak artık. Gideni anlıyacak.
Ayrıca annenler var yani, bakıcı falan hiç birşey olmazsa, onlar bakar.
Bir de gelince kaynınla birlikte sen de mi kalıcaklar kayınvaldenler??
Helal sana kadının en büyük silahı bu işte..canım zaten mumkun değil olmaz olursada hiç iyi olmaz yanı
eşim şimdiden doğum sonrası romantık gecelerın hesabını yapıyo öle bişi olursa rüyasında görür ancak...
yan odada annen uyurken o kadar kolay değil :)
Ya bu kayınvaldeyle probşlem yaşayanları okuyunca sinirden kendim kuduruyorum ya. Ne kadar benciller, ne kadar düşüncesizler.
Ben de erkek annesi olucam ama yemin ettim eşime evlenince oğlum herşeye burnumu sokan bir anne olmucam, tamam evlat ama biraz rahat bırakın gelinleri ya.
Sen de takma kafana canım benim. 1 yıl sonra gidince çocuğun bütün düzeni bozulacak hiç düşünmüyorlar. Bu konuda çok haklısın. Bir de aklı ermeye başlayacak artık. Gideni anlıyacak.
Ayrıca annenler var yani, bakıcı falan hiç birşey olmazsa, onlar bakar.
Bir de gelince kaynınla birlikte sen de mi kalıcaklar kayınvaldenler??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?