2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

hay alalhım yaa allah sabrını versin offff offff allahım ne zor insanların bu acıyı yaşaması çok iyi anlıyorum içim kıyıldı resmen. ya ben bi topaklandı diye şaboloza döndüm

doktorlar hiçmi anlamamış canım yaa
önceden sezeryanla almayı falan hiçmi düşünmemişler
çok yazık olmuş yaaaaaaaa
Allah sabır versin
Herşeyin bir sebebi varf hayırlısı böylemiş demekki ama çok acı yaa
Allahım evlatlarımızı korusunnnnnnn

bebeklerimizin gaz sancısı çekmemesi için alabileceğimiz bir önlem var mı bu arada ya?
öncelikle sıralamak istiyorum inş hiç birimizin bebişi gazlı olmaz:18:
1-hamilelikte hiç kendinizi ,ayaklarınızı üşütmemeye çalışın (hep sıcak olun)
2-hamilelikte stresden uzak durun(rahat bi anne olun)
3-gaz yapacak yiyeceklerden hamilelik süresince uzak durmaya çalışın
4-bebek dogdugunda aglarsa sakin olun strese girmeyin
5-yine gazlı yiyecek yemeyin
6-kış bebeklleri olacagı için bebeklerin ayaklarına ,göbişlerine küçük sıcak sular (tuluk)koyun
7-hiç kimse için stres yapmayın
8-stres olmayın rahat olun
9-stres olmayın rahat olun
10-stres olmayın rahat olun
inş bütün nunları uygularsak gazı olmaz bebişlerimizin
rabbim bana kızımda yaşadıklarımı hiç bir daha yaşatmasn göstermesin
okadar agır atlattımki lohusalıgımı
şimdi hiç birini yaşamıcam aldırmıcam hiç kimseyi
evt bebek anneya çok baglı
ben hiç rahat bi anne deyildimki kızımda kolik gaz herşey oldu
yavrum aglamaktan mosmoor olurdu
neler yaptık neler ama hiç engel olamadık ne ilaçlar kaldı nede başka bişey
aman allah kimseye yaşatmasın çok zor
benim kv den kendine bakılsın isterdi
lohusa yatagıma gelip yatardı ,otururdu
aman neler neler
çocugu alırdı kucagına bebe her dk uyumaz azcık sevecez derdi yeni dogan bebeyi
emziremezdik neymiş efendim her dk emmezmiş
kızıma obur diye bagırırdı kızımda obur olsada bari bebeyi zarzor emzirirdim
ama artık bunda asla öle bişey olmayacak hiç kimseyi karıştırmıcam hiç kimseyi asla
YOK ARTIK ne oluyomuşki hayret bişey ya sanane be ,sen düzeni bozacan oglu sürüklücen buralara gelicen,eşin hasta onu bırakıp gelicen
neymiş efendim 1 yıl bebek bakıcan
töbe rabbim ya sinirim bozuldu
hayırdır ne oluyo deseydin ayşecim
erkekler bazen gıtlık oluyo sonra anlıyolar merak etme canım
öle anacılar sonra bakıyolarki hııı öle deyilmiş

sizlere bişey sormak istiyorum istoçta bebek karyolası ve bebek arabaları varmıdır varsa fiyatları nasıldır?

düşünmemeye çalışıyorum, kadının gülen yüzü aklıma geliyor, hevesle bebek çantasını göstermesi falan
onlar da gece gitmişler hastaneye bebek kıpırdamıyor diye, sabaha kadar kimse ilgilenmemiş, 10 saat sonra dr geldiğinde kalp atışı bulamamış, ama ya gece gittiklerinde hala yaşıyorduysa diye düşünüyoruz, eşim şikayetçi olun diyor ama adamın bunlarla uğraşacak bile mecali yokmuş.

of Allah ım sabır versin yardım etsin ne zor bi durum

insanın basireti bağlanıyo işte kader mi kısmet mi insan bilemiyo ki canım belki hastane ihmali

belki başka bişey çok üzüldüm o kadını düşünemiyorum eşini düşünemiyorum çok zor bi durum toparlanması

baya vakit alıcak Rabbim yardımcısı olsun sabır versin

canım diyorum ya her açıdan saçma bi olay eşim de farketti de çaktırmıyo gözdağı verıyoalr işte lafı
olcak gelının annesı bakmadı da tee burlardan ben gittim yaa bak nasıl düşünceli kayınvalideyım fln ki dediğin gibi
yeme içme harclık işi de var yani iki insanın gecımıyle 4 insnaın gecımı bir olur mu biz yemek olmasa
makarna haslayıp yiyoruz ama o zaman öyle yapamazsın işten gelip eve yatmazsın kayınvalide var su var bu var
hoş ben yatarım hiç problem değil ah ah bi kayınvalidemle konuşsak ben diyeceğimi biliyorum ama o da biliyo beni
ondan direk bana söylemiyo neyse ben bu oyunu bozarım hacı

canım senın kayınvaliden de tehdıt mı eıdyo gözdagı mı verıyo şaşırdım enteresan bi durum valla
ay hepsi ayrı çeşit....ben herseyden önce mantıklı bi kayınvalide olmaya çalışıcam ıns...gelinimi
veya damadımı strese sokmak istemiyorum :)

Aysecim ne yap ne et bu fikirden vazgecir sizinkileri
ben yasadim 9 ay birlikte .6 ay gebelik ve dogum sonrasida 3 ay . ne kadar zor oldugunu anlatamam.
berbat bir lohusalik donemi gecirdim. sinir stres kendi annemlerle dalastilar kizim kolikti ev isine yardim etmedi
kayin validem ben ameliyatliyim yapamiyorum birde o ara oksuruk tuttu dikislerim acilacak sandim .
kizkardesim gelmisti bir ara daha 20 gunluk yoktum temizlik yapiyordum gordu beni sok oldu napiyorsun sen diye
e napayim koca kadinami diyeyim temizle diye kucuk bebek var evde. afedersin oturdugu yere yapisiyor
ama bende hata o durumda bir yardimci tutabilirdim en azindan kaynanam varya guvendim iste. bakiyordu bana ama sade gozleriyle :)off neler neler
anlatmiyim simdi moralim bozulmasin:)
o yuzden canim aman diyeyim herkes yerinde sagolsun.
kesinlikle kabul etme. cok zorlanirsin bunu yasadim gordum. cok iyi insanlar bile olsa ayni evde yasamak cok baska
kendi evin gibi bile gelmiyor. yani hani gelsinler kalsinlar normal zamanda 1 ay tamam ama sonrasinda
evlievine koylu koyune.

allahım sabır versin
benim arkadaşımda öyle olmuştuda hastane ve dr çok hatası var hemde çok
rabbim hiç kimseye yaşatmasın güç versin

doğumu normal olarak başlamadığından suni başlatacaklardı, ama 1 gün önce bebek hareketleri azalmaya başlamış, onlar da gece hastaneye gitmişler, ama ilgilenen nerde gerçi bilmiyoruz gidene kadar bebek belki zaten ölmüştür, ama yine de 10 saat bekletmek, herhalde eşim hastaneyi yıkardı başlarına 10 saat beni o durumda bekletseler, bu insanlar çok yumuşak başlı, o yüzden daha çok garibime gidiyor

ayşe ne güzel laf olmuş sevmeci :))

boşver neden kafana takıyorsun ki almazsa almasın
açıkcası ben almalarını da istemem kendim alırım beğendiklerimi

öyle ama canım çocuk doğsun sevelim eşim şimdiden diyo biz yaramazlık yapıcaz sne bzie kızıcaksın evi

dağıtıcaz fln aşkım daha güzel hayaller kursan mesela benim yorulmuycam hayaller diyorum :)

canım gaz ile ilgili yazdıkalrına kesınlıkle katılıyorum en çok annedekı stres sebep oluyo

gaz harıcınde aglayan hzuursuz uyksusuz ıstahsız bebege de sebep oluyo ama ıste bak göruyosun nası stres

yaptırıyoalr zaten zor riskli bi gebelık gecııryorum ki bu zor durumu kendımı skaınleştirerek toore edip

baya aştım gayet huzurluydum durdular durdular tamg ozunden vurdular

dediğin gibi kendı düzenını bozucak bızım düzenımızı bozucak annem duysa var ya cinleri tepesine çıakr kadının

bu ne demek diye ki bize en cok yarıdmı annemler yapmıstır maddi manevi sankı annemler bişi yapmıomus gibi

böle emrivakiler hiç hoş değil

sizlere bişey sormak istiyorum istoçta bebek karyolası ve bebek arabaları varmıdır varsa fiyatları nasıldır?

canım istoçta var ama fiyat aralığını bılmıyorum :)

canım bence de aynen öylee bakıcı parasını gereksşz görüyolar ondan yapıyolar
ayrıca evlendiğimden beri kayınvalidem ay ebn asla torun morun bakmam diyodu bırden nası
fikri değişti anneme kardesıme yuk etmek ıstemıyorumd eyınce kendı atladı fln
ya hu her taraftan dökülüyo fikir ya hiç tutar yanı yok

ayrıca ayda yılda bi gelıo evımızde tv yok sıkılıomus bi de eve tv aldırırımış :)

canım senin iş olmaz saçma kocan da anlarda şimdi hem seninkilere hem sana bişey diyemiyodur oda annen bakar diye düşünmüştür hep bakıcı garip gelmiştir anneside böyle diyince bak benimkiler düşünüyo havasına girmiştir yoksa bi oğlan varken çok saçma gelmesi oda azcık yapsın nazını

benimkide kocanın benim peşimden geleceğini bilirde işte ben ağzımı açamıyorum ay büyümüyü yapmaz ama bazen inanın ağzımı kapamak için bişeymi yaptı diyorum şaşıyorum kendime :) kocayada diyorum annene bişey diyemiyorum ya gerçi insan içi demez bağırır çağırır o ben öyle bi ortamda ağlarım bişeyde diyemem oyüzden ağzımı açmamak daha iyi kendide böyle bişey yapsam kocanın onun yanına gitmiceni bilirde işte umut dünyası aman almış bisürü şey diye sevinip öpüp koklamam lazımmış onlarıda çöpe at der eşim negerek almasın da öpmüyeyimde zaten öpüp duruyoruz görüşünce

düşmanmısın deseydin ya :)) benimkinin hayalleri daha iyiymiş kıznı alıp cafeler barlar dolaşcakmış :)

valla kayınvalide bana bayramda laf sokucak diye ,onun başkaları ile kavgası bile beni yedi bitirdi....
Şimdi okuyorumda burda yazılanları rabbim herkeze yardımcı olsun...
bi arkadaşın k.v hastane parasını vericekmiş ,sonradan pahalı gelmiş
canım benim sana tavsiyem ;benimki bana bebek odası tk alıyordu vazgeçti,annem vermişti gittik aldık...
i(Hiçççççççççççççççççççç bekleme )hşimdi biz alıcaktık oldu ..
sonra tiny love alıcaktı (altı üstü 260 tl)şimdi aa pahalı falan demeye başladı ..
benim daha önceki dr um özel muaynanesi vardı ,muayne ücret pahalıydı ama hastane avcılar hospital olduğu için ,ben öderim dedi ,sonra ben bazı sebeplerden dolayı hastaneyi değiştirdim ..
şimdi ethica bakırköy e gidiyorum 3000 tl ..henuz bilmiyor doğum ücretini ....
artık ben ödicem deyip 7 ay herkeze duyurdu ,şimdi ücreti duyunca ne yapıcak bilmiyorum ,şimdiye kadar yüz göz olmadım ,ama stresi yetiyorrr,eşime dedim sana böyle bi şey derse kapa konuyu ,biz öderizzz...
belki bu iştede bi hayır vardır ,belki ben hastanedeyken oda kriz geçirir ben lohusa yatağındayken oda hastanede dinlenirrrr ooo missss

düşmanmısın deseydin ya :)) benimkinin hayalleri daha iyiymiş kıznı alıp cafeler barlar dolaşcakmış :)

he he bu adamlar hep aynımı benimkide geçen bi film izliyoruz adam hayal kuruyodu bebişi almış kucağına bütün kadınlar yolda bebişi seviyo adama sulanıyo benimki, ışıl ışıl gözlerle bakıyo bizde oğluşla gezeriz diye aman al çıkar bende azcık iş yapar uyurum dedim ya oğlum bukadın bizi kıskanmıyoda diyo ay yolarım aslında ama bilmesin okadarını

bazen diyorumki bu insanların hiç işi gücü yok sadece acaba ne oyun çıkarsak nasıl stres yapasak
diye düşünüyolar
allahım ya nebiçim insanlar bunlar

slm kızlar nasılsınız? umarım herkesin tatili iyi geçmiştir.. ben bayramda hastalandım iki gün yattım, kurban bayramı yorgunluk walla hala kendime gelebilmiş değilim..

ayşecim walla kendi kv me kızıodum ama seninkini okuyunca dedim ki benimki anlayışlı kadınmış :) benim annemde doğumum için istdan gelicek, kv dedi ki ona s. hanımcım ben gündüz gelir yemeğe fln size yardım ederim akşam sen kalırsın ilgilenirsin bebişle benim evde de oğlan var eşim war ilgilenmem lazım onlarla da, bende kızıodum annem de babamı kardeşimi bırakıp gelicek işten kaçıo kv die :) ama walla sizi okuyunca dedim allah razı olsun o kdrı yeter taaa oralardan gelip bir yıl da yanında mı kalıcak aman allahım yardım deil o işkence yani işten gelicen zaten düzenin alt üst olmuş yeni bi fert katılmış aileye minicik bi bebek bi de bonusu kv ve ergenlik çağındaki bi kardeş..

reputable cnm çok üzüldüm arkadaşına allahım herkese bebişlerini sağlıkla kucağına almak nasip etsin...

demetcim izmirlim nasılsın özledim cnm takma kv yi kafana ya ama böle de konuşmasına müsade etme ne demek oğlu onu seçermiş allah bozgunluk vermesin herkes eşini evladını seçer öyle bir duruma gelince senin kv de bunu bildiği için bence gözdağı vermeye kalkıo :) bi laf war zamanında bi kv sölemiş annem anlatır çok güleriz, bi komşu teyze varmış oğlu somurtkan bişiymiş işten gelirken annesi sokakta oturur mahalledeki kadınlarla hiç bakmadan somurtup geçermiş, teyze evlendirmiş oğlunu işten gelirken karısına gülümsermiş karısı da hemen eşinin peşine eve girermiş, demişler teyze senin oğlan somurtkandı noldu ahhh kızım demiş teyze süt veren mi ..... veren mi o geldi aklıma senin kv oğlum beni seçer dediğinde

hahaaa ayy seninde alemmiş bu baba adaylarının hayalleri süper miş ya

canım zaten mumkun değil olmaz olursada hiç iyi olmaz yanı
eşim şimdiden doğum sonrası romantık gecelerın hesabını yapıyo öle bişi olursa rüyasında görür ancak...
yan odada annen uyurken o kadar kolay değil :)

yaşadıkalrını inan tahmin edebiliyorum kayınvalidemler gelrise aynı şeyleri yaşıycamı da tahmın edebiliorm
ki benım kayınvalıdemde temzılık yapamaz bel fıtıgı var acaip bacagında sıkıntı var bi de astımlı
ki istanbul havası da yaramıyo hıc hatta bana doğuma gelemem ama doğumdan 15 gun sonra fln
anca gelebılırım demısıtı hala ne dıe eşime öle demıs çözemıyorum :) ki muhtemelen ben de dikişli
dikişli temzılık yapio olurum ki dagınıklığa psiliğe tahammul edemem

bencede msiafir gelsınelr basımın ustunde yerlerı var her sekılde ama böle olmaz

cok kotu oldum canim ya. devletemi gitmisler ki? bu kadar ilgisizlik nerde olmus?
gunude cok gecmis surekli takip altinda olmaliydi kakasinimi yemis acaba
esimin kuzenide ayni seyi yasamis doguma 10 gun vefat etmis. harektlerinide anlayamamislar
yiyecek ekmegi yokmus Allah yardim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…