2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Kızlar bebişlerin kıyafetlerini neyle yıkadınız. Bende yarın alıp yıkayayım..

TONTİRİKCİMM ÇEKİRDEKCİMM Nerelerdesiniz ayol hepimiz birer birer damlamaya başladık siz hala yoksunuz:44:

Geldim tatlım.

İşteyim, çok yoğunum tatil sonrası.

Geçmişi bile okuyamadım doğru düzgün.

Hala bir tepiğim bile yok

Karnımın da sertliği azaldı sanki.

Neler oluyor acaba içerde bilmiyorum.

Canım sıkkın biraz. Hareket yok, doktora cuma gidicem, iyi mi yaşıyo mu, gelişimi ne alemde bilemiyosun ya, deliricem artık..

görümcem kayınvalideis olduktan sonra bu ıslerı daha ıyı anlamaya basladı canım bak o konuda hakkını yıyemem :)

kız benımkıı daha 10 gun önce doğumda gelemem ama doğumdna 10 gun sorna gelırım dıodu birden yerleşmekten bahseder oldu

bence de blöf canım :) yok tavrım net yani zaten gelsın ıstanbula 1 hafta sonra kendı kaçar

çevresı yok kı burda kendısı rahatsız olucak ayrıca kayınpederımı bırakamaz bence de...cidden cok üzülürüm ya da üzerim

bence de zor gelir canım kolay mı öle....zaten o sebeple çok konusmadım eşime
direk annesine yüklensem hemen savıunmaya gecıcektı kendısı farkedıcek zaten sonradan gönlümü almaya calsıtı zaten

bılıyorum canım sizin durumunuzu ya en bastan senı dınlemez sonra da kenısı gelir aynı lafa ahh ah
anlatamıyosun ki işte....canım Allah sana da ekstra ekstra sabır versın valla

çekirdek hiç sıkma canını ,bazen karınlar çok sıkı oluyor bazen hafif gevşiyor ..
seni çok iyi anlıyorum ama hissetmediğim zaman benide bir telaş alıyor,ne yiyeceğimi ne yapacağımı şaşırıyorum..hissetsen buraya müjdelesen ne çok sevinicez hepimiz..inşallah en kısa zamnda hissedersin canım artık..

eski evimde 45 dakika sürerdi otobüsle kitap okuyrak geçiriridim

hayırlı olsun huzurlu oturmak nasip etsin Mevlam

korkma iyidir yaramaz

canım aynı şeyleri yaşayanda anlamayabilir seni ki iyiymiş anlamış maşallah diyim

canım bugün bendede aynı sorun var.öğle tatilinde evde yemekten sonra hareket eder die bekledim etmedi.süt falan içtim.karın guruldamasından hareket etsin diye tık yok.eşim şarkı söyleyince genelde hareket ediyor onada pek tepki vermedi karnımdada sertlik yok .ama bi ara hıçkırık tutdu biraz rahatladım.normalmiş bunlar bu haftalarda bebeğin huyu değişiyormuş.yinede doktora gitmekte fayda var ama tedirgin olma sakın.eve gitdiginde bişeyler ye iç sonrada soluna dogru uzan illaki tepki verir...

Selam arkadaşlar..

konu kayınvalideler olunca geçmiş oku oku bitmedi..bugün başıma ne geldi bir bilseniz..akşama kızımın odasını kuracağız inş, kargo evimize ulaştı çok şükür..kardeşim ve eşi yardıma gelecek..iş çıkışı kolaylık olsun diye sabahtan yemekleri yapayım dedim..8.30 da kalktım evimi topladım, yemeklerimi yaptım, hazırlandım iş yerine geldim..10 dakika normal çalıştim ondan sonra fenalaşmaya başladım..o kadar kötü oldum ki anlatamam..ter bastı, gözlerim bulanık görmeye başladı..kalktım elimi yüzümü yıkadım yok banamısın demiyor..resmen içim akıp gidiyor..arkadaş tansiyonumu bir ölçtü ki 5e .....gerisi yok..tansiyonum düşmüş, olçülmüyor..hemen uzandım tuzlu birşeyler yedim..hemen hemen 30 dakika yattım ve kendime geldim çok şükür..kafam biraz sersem gibi oda geçer inş..
biz çalışan annelerin işi çok zor Allah yardımcımız olsun..herkesin bizi bu fedakarlığımızdan dolayı el üstünde tutması gerekir..

kaynanadan konuşmuşsunuz kızlar hemen şikayetlere yenisini ekleyeyim dedim.daha önce kaybettiğim bebeklerim var.4 yıllık evliyim.kendini bebek ,torun diye yırtan kaynanam oğluma sadece bir tane uyduruk bir patik örmüş.bir tane mendil bile almadı.sormadı bile,ne aldınız,ne alacaksınız diye...ne maddi ne manevi sıfır destek yani....benim canım anneciğim de a dan z ye herşeyini aldı oğlumun.eşim bile sinir ooldu kendi annesine...offf oofff...böyle destek olan kayınvalideleri görünce ne bahtsızmışım diyorum.

bu arada ben bebeğin kıyafetlerini yıkamak için dalin in granül sabununu aldım çamaşır makinesi için olanlardan.kullanmadım henüz ama...sizler ne aldınız?

Valla çikolata dağıtıcam burda bi hareket etse :)

Benim hissedip hissetmemem sorun değil, hadi o duyguyu yaşayamadım diyelim.

Sadece takip amaçlı istiyorum ben. Çünkü bıktım her hafta her hafta doktora gitmekten.

2 gündür lombür lömbür karnım. Hiç sertlik yok. Endişelenmeli miyim bilemedim ?

ah be tatlım, ben daha hiç hareket hissetmedim ki :)

Çikolatalar,sola yatmalar, meyve suları,şarkılar türküler..Nerdeyse amuda kalkmadığım kaldı :)

kaynanadan konuşmuşsunuz kızlar hemen şikayetlere yenisini ekleyeyim dedim.daha önce kaybettiğim bebeklerim var.4 yıllık evliyim.kendini bebek ,torun diye yırtan kaynanam oğluma sadece bir tane uyduruk bir patik örmüş.bir tane mendil bile almadı.sormadı bile,ne aldınız,ne alacaksınız diye...ne maddi ne manevi sıfır destek yani....benim canım anneciğim de a dan z ye herşeyini aldı oğlumun.eşim bile sinir ooldu kendi annesine...offf oofff...böyle destek olan kayınvalideleri görünce ne bahtsızmışım diyorum.

bu arada ben bebeğin kıyafetlerini yıkamak için dalin in granül sabununu aldım çamaşır makinesi için olanlardan.kullanmadım henüz ama...sizler ne aldınız?

saol mandalina ,inşallah..

ben çamaşırları yıkamak için dalin sıvı yı düşünüyorum,yumuşatıcı kullanmayacağım alerji olma durumundan çekinerek, zaten kurutma makinem yumuşak çıkarıyor..

cnm hoşgeldin..üzülme bitanem artık şu tepik olayına..senin hamişliğin böyle geçicek demekki cnm..bebeğin iyi olsunda tepiklemesine gerek yok

ah cnm çok geçmiş olsun ,sabahtan yormuşsun kendini üsütne bide iş..düşmüştür tabi tansiyon..benimde sanırım dün akşam ilk defa tansiyonum çıktı,ölçmedim ama kafam gümgüm gözbebeklerim büyümüştü..normalde iyidir tansiyonum ama hamileyiz ya tatlım bi düşüyor bi çıkıyor..siz çalışan annelerin işi daha zor tabi,Allah kolaylık versin

amaan cnm eşinle siz iyi olunda,benimki bi patik bile ördürmedi..geçen aramış beni biri yelek örüyomuş.ama bebek yeleği değil bana göre.ördüreyimmi hediye diyo..napıcaksam okadar yeleği artık çeyizlerimdeki hala duruyo..ayrıca hediye söylenmez ama belliki kadın yanında mecburi aradı..evlendim evleneli hediye diye bir don bile almamıştır bana düşün.gideriz mesela devamlı eşime don çorap alır bide inadına yapar gibi yanımda verir..tamam benim annemde genelde bana onu bunu alır ama birinde almasa diğerinde muhakkak eşimede alır.benim annem beşiğimi aldı..onalrda bebek arabası alıcak bakalım hala beklemekteyiz şu parayı alında gidin alın demelerini..boşver cnm bana uzak olsunda..eşimi çok seviyorum ben..beni seviyomu anasınında benimde yerimi biliyomu kaynantörde kimmiş.gerçi sinir olduğumda hüngür hüngür ağlarım hep bakma böle rahat konuştuğuma şimdi

canım hoşgeldın bence de sakin ol bebısın iyidir

işlerine kolaylıkalr diliyorum işnii bitir gel hadi çabuk çabuk :)

cnm ya senin görümce yeni evlenmedi mi daha cicim ayı bitmedi onun ne ara kv den çekmeye başladı? ama maşallah görümcene iyi kızmış yazdıklarını okudum da annesini uyarır o da olmaz öle şey die...

canım kayınvalidesi yan daiesınde sabah akşam kapıdaymış çayıda beraberıcıyoruz yemegıde barebr

yıyrouz bunaldım 2 ay oldu evlenelı daha başbaşa bi yemek yıyemedık bi yalnız kalamadık dio

kaynatör sinir ediyor beni.yok parası olmasa anlarım.dünya kadar altını var dibinde.oğlumun oğlu diye ağzı kulaklarında geziyor cahil kadın.altınlarına kıyıp elimize vermesini geçtim şu zıbını da ben aldım ,ya da şunu da ben alacam siz almayın demedi.oda almaya ne gerek varmış,bi beşik yetermiş....sanki parasını o verecek ya.bu arada benim oğlum 2-3 hfta önce dönmüştü.başı aşağıda yani.erken döndü sanki.korkuyorum ben erken mi gelecek yoksa sıpam:18:

yaa dımı böle zamanalrda görüyolar onlar da farkı

canım ben bişey alsın etsın onu da ıstemıyorum fkrımı almadan bişeye kalkışmasın yeter

öle dannk die hayata müdehale hiç sevmıyorum

canım benım cok gecmıs olsun ay bırden çok düşmüş tansıyonun dıkkat et kendıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…