TONTİRİKCİMM ÇEKİRDEKCİMM Nerelerdesiniz ayolhepimiz birer birer damlamaya başladık siz hala yoksunuz:44:
görümcen çok tatlıymış yaklaşımına bakışına bak hasta oldum helal olsun kıskandım hattaa ayşe maşallahh
bende severim görümcemi iyidir ama böyle bir konu olsa annesini tutar benden yana olacağını sanmam gerçi kaynanamı sevdim seninkini okuyunca kadına gel azcık bebişe diyorum benim yararımdan çok zararım olur bigrenim var şu hastalığım var bu var diyip gelmiyor :)
ay Ayşecim okudum şok oldum valla..seni hiç düşünemiyorum..bu kadın sana iyilik mi yapacak yoksa kötülük mü anlamadım..kendi gelmesi yetmiyormuş gibi birde kaynın gelecek..
bana kalırsada blöf yapıyor..ya senin çalışmanı istemiyor yada bakıcıya verilen paraya acıyor..bence fazla kafaya takma sen bu olayı..kayınvaliden kayınpederini bırakıp gelmez zannetmem..ama ne olur ne olmaz sen tavrını koy, yoksa çok üzülürsün..
Canım benim sıkma sen tatlı canını.. Düzeni bozup bebek bakmak için zor gelir biraz. K.v lerle ilgili kötü düşünmeyeyim diyorum ama zorla düşündürtüyorlar ya.. Erkeklere gelince söyleyecek çok söz var aslında.. Bir arkadaşım derdi sürekli, eşinin tarafından biri haksızda olsa haksız olduğunu sen söyleme eşin kendisi söylesin. Kendileri söyleyince birşey olmuyor ama biz birşey söylesek olay olur.
Bizim evimiz dubleks ama 2 ayrı daire gibi. Kayınvalide altta ben üstteyim. Mutfak, banyo vs herşey ayrı. Yukarıda bulaşık makinası için yer yok onun için benim makina altta kaldı. Elde yıkadım bulaşıkları. Misafir yokken sorun olmuyor ama misafir varken aşağı indirip makinaya dolduruyoruz baya zor oluyor. Makina benim babamlar aldı ve ben şimdiye kadar hiç şu olsun bu olsun dememişim birkere bulaşık makinası yukarıda olsa keşke dedim. Ki kayınvalide de bizimle birlikte yiyor ayrı bulaşığı çıkmıyor zaten.. Aman eşim beni ne kadar şaşırttı, aşağıdan makina gelirse onun yerine ne koyulurmuş. Ankastre olduğu için yeri boş kalırmış. Tamam ben gider bitane daha alırım bulaşık makinası demeye başladı.. Nasıl kötü oldum anlatamam.. aslında anlayışlıdır eşim onun için tepkisi çok şaşırttı beni. Bende sustum konuşmadım birsüre onunla. Kendi pişman oldu özür diledi.. Benim bazı deterjanlara karşı alerjim var. Ellerim bulaşık deterjanından kötü olunca bulaşık yıkatmamaya başladı bana ama geçen ne diyor biliyormusunuz makina burda olsa hemen biterdi işimiz bitmek bilmiyor bulaşık. uyuz insan ben geçen ne demiştim dedim. Şimdi yukarıya makina için nasıl yer yaparız diye bakınıyorlar..
İnsanları anlamak çok ama çok zor canım..
Geldim tatlım.
İşteyim, çok yoğunum tatil sonrası.
Geçmişi bile okuyamadım doğru düzgün.
Hala bir tepiğim bile yok
Karnımın da sertliği azaldı sanki.
Neler oluyor acaba içerde bilmiyorum.
Canım sıkkın biraz. Hareket yok, doktora cuma gidicem, iyi mi yaşıyo mu, gelişimi ne alemde bilemiyosun ya, deliricem artık..
aahh yaa ne güzellll bide beni görsen varya trafikte yavaş yavaş atakanlar basıyo beni :))
galiba öle olmuş cnm ama yanlış inşallah sorunsuz halledersiniz kuzucum :))
yani hep 7 nisana göre kontrol ediyoruz haftasıyla uyumlu gidiyo acaba devlete ayrıca bildirim yapılıyomu ki anam kafam karıştı 9 kasımda 31 haftada kontrolüm var doktorla konuşim iyice
baktık canım yaa yokümraniyedikinde var dediler ,tee oraya gidecektik ama ben büyük dolabı görüp bayaa beğendim çalışma odasındakinide bebeğe koyarım dedim artık,iyi oldu neyse yerleşsinde eklerim inşallah..diğer dolapta bebek odasına uygun olacak hem beyaz hem ufak..
alacağımız evi bulduk,kaporasını verdik..evimizin satılma aşamalarını bekliyoruz,alacak olan çift krediye başvurdu..inşallah satabileceğiz,bayram girdi araya meraktan çatladım bugün haber geelcek..
Geldim tatlım.
Canım sıkkın biraz. Hareket yok, doktora cuma gidicem, iyi mi yaşıyo mu, gelişimi ne alemde bilemiyosun ya, deliricem artık..
görümcem kayınvalideis olduktan sonra bu ıslerı daha ıyı anlamaya basladı canım bak o konuda hakkını yıyemem :)
kız benımkıı daha 10 gun önce doğumda gelemem ama doğumdna 10 gun sorna gelırım dıodu birden yerleşmekten bahseder oldu
bence de blöf canım :) yok tavrım net yani zaten gelsın ıstanbula 1 hafta sonra kendı kaçar
çevresı yok kı burda kendısı rahatsız olucak ayrıca kayınpederımı bırakamaz bence de...cidden cok üzülürüm ya da üzerim
bence de zor gelir canım kolay mı öle....zaten o sebeple çok konusmadım eşime
direk annesine yüklensem hemen savıunmaya gecıcektı kendısı farkedıcek zaten sonradan gönlümü almaya calsıtı zaten
bılıyorum canım sizin durumunuzu ya en bastan senı dınlemez sonra da kenısı gelir aynı lafa ahh ah
anlatamıyosun ki işte....canım Allah sana da ekstra ekstra sabır versın valla
Geldim tatlım.
çekirdek hiç sıkma canını ,bazen karınlar çok sıkı oluyor bazen hafif gevşiyor ..
seni çok iyi anlıyorum ama hissetmediğim zaman benide bir telaş alıyor,ne yiyeceğimi ne yapacağımı şaşırıyorum..hissetsen buraya müjdelesen ne çok sevinicez hepimiz..inşallah en kısa zamnda hissedersin canım artık..
canım bugün bendede aynı sorun var.öğle tatilinde evde yemekten sonra hareket eder die bekledim etmedi.süt falan içtim.karın guruldamasından hareket etsin diye tık yok.eşim şarkı söyleyince genelde hareket ediyor onada pek tepki vermedi karnımdada sertlik yok .ama bi ara hıçkırık tutdu biraz rahatladım.normalmiş bunlar bu haftalarda bebeğin huyu değişiyormuş.yinede doktora gitmekte fayda var ama tedirgin olma sakın.eve gitdiginde bişeyler ye iç sonrada soluna dogru uzan illaki tepki verir...
Ayşecim acaba şimdi,görümcen tarafından haber kayınvalidene iletilir mi ...
cnm hoşgeldin..üzülme bitanem artık şu tepik olayına..senin hamişliğin böyle geçicek demekki cnm..bebeğin iyi olsunda tepiklemesine gerek yokGeldim tatlım.
ah cnm çok geçmiş olsun ,sabahtan yormuşsun kendini üsütne bide iş..düşmüştür tabi tansiyon..benimde sanırım dün akşam ilk defa tansiyonum çıktı,ölçmedim ama kafam gümgüm gözbebeklerim büyümüştü..normalde iyidir tansiyonum ama hamileyiz ya tatlım bi düşüyor bi çıkıyor..siz çalışan annelerin işi daha zor tabi,Allah kolaylık versinSelam arkadaşlar..
konu kayınvalideler olunca geçmiş oku oku bitmedi..bugün başıma ne geldi bir bilseniz..akşama kızımın odasını kuracağız inş, kargo evimize ulaştı çok şükür..kardeşim ve eşi yardıma gelecek..iş çıkışı kolaylık olsun diye sabahtan yemekleri yapayım dedim..8.30 da kalktım evimi topladım, yemeklerimi yaptım, hazırlandım iş yerine geldim..10 dakika normal çalıştim ondan sonra fenalaşmaya başladım..o kadar kötü oldum ki anlatamam..ter bastı, gözlerim bulanık görmeye başladı..kalktım elimi yüzümü yıkadım yok banamısın demiyor..resmen içim akıp gidiyor..arkadaş tansiyonumu bir ölçtü ki 5e .....gerisi yok..tansiyonum düşmüş, olçülmüyor..hemen uzandım tuzlu birşeyler yedim..hemen hemen 30 dakika yattım ve kendime geldim çok şükür..kafam biraz sersem gibi oda geçer inş..
biz çalışan annelerin işi çok zor Allah yardımcımız olsun..herkesin bizi bu fedakarlığımızdan dolayı el üstünde tutması gerekir..
kaynanadan konuşmuşsunuz kızlar hemen şikayetlere yenisini ekleyeyim dedim.daha önce kaybettiğim bebeklerim var.4 yıllık evliyim.kendini bebek ,torun diye yırtan kaynanam oğluma sadece bir tane uyduruk bir patik örmüş.bir tane mendil bile almadı.sormadı bile,ne aldınız,ne alacaksınız diye...ne maddi ne manevi sıfır destek yani....benim canım anneciğim de a dan z ye herşeyini aldı oğlumun.eşim bile sinir ooldu kendi annesine...offf oofff...böyle destek olan kayınvalideleri görünce ne bahtsızmışım diyorum.
bu arada ben bebeğin kıyafetlerini yıkamak için dalin in granül sabununu aldım çamaşır makinesi için olanlardan.kullanmadım henüz ama...sizler ne aldınız?
Geldim tatlım.
canım benımkı de öyle idi ne oldu bilmıyorum kafasıan saksı fln düştü galiba :)
ya da gorumcem evlenıp dekayınvalıdesınden cekmeye baslayınca benım gelınım nie rahat o da ceksın
die düşünüp yenı huylar mı edindi diye dedüşünmuyor değilim yoksa kayınvlaıdemde herseyı bana danısırdı...
cnm ya senin görümce yeni evlenmedi mi daha cicim ayı bitmedi onun ne ara kv den çekmeye başladı? ama maşallah görümcene iyi kızmış yazdıklarını okudum da annesini uyarır o da olmaz öle şey die...
kaynanadan konuşmuşsunuz kızlar hemen şikayetlere yenisini ekleyeyim dedim.daha önce kaybettiğim bebeklerim var.4 yıllık evliyim.kendini bebek ,torun diye yırtan kaynanam oğluma sadece bir tane uyduruk bir patik örmüş.bir tane mendil bile almadı.sormadı bile,ne aldınız,ne alacaksınız diye...ne maddi ne manevi sıfır destek yani....benim canım anneciğim de a dan z ye herşeyini aldı oğlumun.eşim bile sinir ooldu kendi annesine...offf oofff...böyle destek olan kayınvalideleri görünce ne bahtsızmışım diyorum.
bu arada ben bebeğin kıyafetlerini yıkamak için dalin in granül sabununu aldım çamaşır makinesi için olanlardan.kullanmadım henüz ama...sizler ne aldınız?
Selam arkadaşlar..
konu kayınvalideler olunca geçmiş oku oku bitmedi..bugün başıma ne geldi bir bilseniz..akşama kızımın odasını kuracağız inş, kargo evimize ulaştı çok şükür..kardeşim ve eşi yardıma gelecek..iş çıkışı kolaylık olsun diye sabahtan yemekleri yapayım dedim..8.30 da kalktım evimi topladım, yemeklerimi yaptım, hazırlandım iş yerine geldim..10 dakika normal çalıştim ondan sonra fenalaşmaya başladım..o kadar kötü oldum ki anlatamam..ter bastı, gözlerim bulanık görmeye başladı..kalktım elimi yüzümü yıkadım yok banamısın demiyor..resmen içim akıp gidiyor..arkadaş tansiyonumu bir ölçtü ki 5e .....gerisi yok..tansiyonum düşmüş, olçülmüyor..hemen uzandım tuzlu birşeyler yedim..hemen hemen 30 dakika yattım ve kendime geldim çok şükür..kafam biraz sersem gibi oda geçer inş..
biz çalışan annelerin işi çok zor Allah yardımcımız olsun..herkesin bizi bu fedakarlığımızdan dolayı el üstünde tutması gerekir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?