hürrrrr kuzuummm iyiyiz Allaha şükür Efemi büyütüyorum sen napıyosun nasıl gidiyo ???
Kızlar bebişlerin kıyafetlerini neyle yıkadınız. Bende yarın alıp yıkayayım..
Reputable! Arkadaşına çok üzüldüm. Benim annem de 6 aylık bebeğini kaybetmiş karnında. Suni sancıyla doğurtmuşlar.
Onu anlatırken suratını görmen lazım, çok üzülüyorum. 6 ay bağlandığın bi çocuğu kaybetmek çok zor der buruk bi ifadeyle.
9aylığını düşünemiyorum bile. Allah sabır versin canım. Başka hiçbir anneye de yaşatmasın aynı olayı.
kızlar yenidoğan bezi alıcaz malum, hangisini almayı düşünüyorsunuz ?
prima premium öneriliyor ama bilemedim yinede :44:
Kizlar merhaba, alisveris listesi ariyorum hem bebek hem kendim icin. Alisveris yapioruz ama hep hosumuza giden elbise tarzi seyler, 3 aydan sonra giyebileceği seyler. Artik ciddi bir alim yapma zamanimiz geldi. Bide gecen bi yeni dogan seti aldik adam cok uygun falan dedi 140 milyona verdi sonradan internette baktim cok daha uygun fiyatlar var.iyi bir liste alisveris icin iyi bir yer ariyorum. İstanbul anadolu yakasindayim ve kizim olcak ona gore liste lutfen
kuzu pahalı almışsın valla bak bence sen eminönünde havuzluhan var oraya gel cnm zaten buraya gelince görücen bütün eksikleri ben ordan tamamladım tam yakım hastane çıkışı bebitoydu galiba 40 tl ye aldık :))
bizde iyyiiz kuzumla beraber büyüyoruzmaşallah tatlım iyi gidiyo şükür cnm sabırsızlıkla bekliyoruz miniğimizi maaile ismi çok güzelmiş bebişinin .benimkininde ismi YAMAN olacak allah nasip ederse cnm.
canım kayınvalidesi yan daiesınde sabah akşam kapıdaymış çayıda beraberıcıyoruz yemegıde barebr
yıyrouz bunaldım 2 ay oldu evlenelı daha başbaşa bi yemek yıyemedık bi yalnız kalamadık dio
maşşallahhh kuzuna senin Yaman ismide çok güzel kuzum ismiyle yaşasın inşallahhh :)) ayy hürr yaa valla senin 3 üncü ama nasıl heyecanla bekliyon bide beni düşün ölüyom heyecandan biranönce doğsun istiyom
kızlar yenidoğan bezi alıcaz malum, hangisini almayı düşünüyorsunuz ?
prima premium öneriliyor ama bilemedim yinede :44:
3 aylıktan sonra kim baktı kreşe 2,5-3 yasından
sonra almıyorlar mı ? aa bak sen tecrubeli çalışan annesın şimdi ben bakıcı düşünüyorum ya ne yapmamı tavsıye edersın ?
düzenını kendın belirle kadına öle bildir fln diyolar nası yapim ben onu :)
Peki bir liste varmi sende ne almamiz gerektigi malum kiş ayina denk geliyoruz.gerci ordakiler bilir heralde ilgililermi yoksa satalim gitsin dusuncesindelermi.bi listeyle gitsem daha iyi olur diye dusunuyorum.pazar gunu acikmi acaba dedigin yer.
sağol tatlım amin inşallah hepimizin yavruları .............ewet cnm ya sorma haklısın yeni çocuk yeni heyecan demekmiş çok güzel duygu allah herkese yaşatsın.dimi biran önce gelsinler hayırlısıyla inşallah bebişlerimiz sabırsızlıkla bekliyoruz walla doğru sölüon tatlım sen daha çok heyecanlısıdır tabikide en doğal hakkın ilk bebiş ilk heyecan ayyyyyyy ne güzel ya ben bile üçüncü olmasına rağmen çok heyecanlıyım.
Peki bir liste varmi sende ne almamiz gerektigi malum kiş ayina denk geliyoruz.gerci ordakiler bilir heralde ilgililermi yoksa satalim gitsin dusuncesindelermi.bi listeyle gitsem daha iyi olur diye dusunuyorum.pazar gunu acikmi acaba dedigin yer.
Kader arkadaşım....
Benim de üçüncü oğlum ve ilk gibi heyecanlıyım..
ben idil beby nin hastane çıkışını aldım çok güzel ama parçası az bir tane daha alıcam bezde bende prima diyenlerdenim kızımdan deneyimliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?