bende ilk paketi prima premium düşünüyorum ,diğer paketlerde huggiesin açık yeşil olanı varya onumu alsam diyorum onu öneren çok..belkide premıumla devam ederim..ama yeni doğan küçülüyormuş bilgisini bende okuduğumdan sadece 1 paket alacağım...canım aşırı olmadığı sürece gönül rahatlığıyla içebilirsin ben de günde 3 defa süt içiyorum ve içine tarçın koyuyorum malum bende de şeker var...
canım hoşgeldin canını sıkma sakın bebişin Allahın izniyle çok iyidir
canım ben ilk paketini prima premium care aldım bir daha ki ay da huggies almayı düşünüyorum iki farklı bez kullanacağım doğum yapan arkadaşlarım öyle önerdi
aa bakamdım hemen bakayım saol canım :)yes canım bende hep o öneriyi duydum ve aldım. e-bebek te kampanya var. Bilgin olsun.
evet bende aynı önerileri duydum hep 1 paket alacağım,sonrasına bakacağım artık küçük gelirse babası alsın marketten zor değil artık onuda alması heralde :)prima premium care öneriyor tüm anne arkadaslarım cnm.ve yeni doğandan 1 paket alın diyorlar bebek çok çabuk büyüyor olmuyor bidaha diyorlar haberiniz olsun canlar
he he valla kalmadı sayılır canım listem var aldıkça üzerini çiziyorum :) pek bişi kalmadı gibi mobilyalar yerleşsin dekorasyon eksiklerine öyle bakacağım artık..kız kırmızıpatik sen herşeyi bitirdin ha almadığın bişi kaldı mı anacım :) genelde herkes prima premium önerio ama uyarıolar da çok stok yapmayın her bez her bebeğe iyi gelmio die... bi de ben sorim o zmn şu oda telsizlerinden aldın mı? o konuda kafam çok karıştı benim..
aminn kuzum inşallah ister ilk ister 5 heyecan aynı ama sen daha şanslısın az çok neler yaşıcanı biliyosun ben kendimi sudan çıkmış balık gibi hissediyorum hürrr yaaa hadii zaman geçsin gelsin kuzularrrrrsağol tatlım amin inşallah hepimizin yavruları .............ewet cnm ya sorma haklısın yeni çocuk yeni heyecan demekmiş çok güzel duygu allah herkese yaşatsın.dimi biran önce gelsinler hayırlısıyla inşallah bebişlerimiz sabırsızlıkla bekliyoruz walla doğru sölüon tatlım sen daha çok heyecanlısıdır tabikide en doğal hakkın ilk bebiş ilk heyecan ayyyyyyy ne güzel ya ben bile üçüncü olmasına rağmen çok heyecanlıyım.
kız kırmızıpatik sen herşeyi bitirdin ha almadığın bişi kaldı mı anacım :) genelde herkes prima premium önerio ama uyarıolar da çok stok yapmayın her bez her bebeğe iyi gelmio die... bi de ben sorim o zmn şu oda telsizlerinden aldın mı? o konuda kafam çok karıştı benim..
hadi yaaaaaaaaa dimi ama yeni bebek yeni heyecan hayırlısıyla doğsunlarda bak ne güzel 3 oğlan anasıyızinşallah kıymetimizi bilirler...............senin ötekiler kaç yaşında büyüklermi?
hadi yaaaaaaaaa dimi ama yeni bebek yeni heyecan hayırlısıyla doğsunlarda bak ne güzel 3 oğlan anasıyızinşallah kıymetimizi bilirler...............senin ötekiler kaç yaşında büyüklermi?
Fotosunu falan çekmişler, eşim çok da güzelmiş dedi, 42 haftalık sonuçta zamanında doğmuş olsa 2 haftalık olacaktıkadına sabır dilemekten kendimiz için de dua etmekten başka ne gelir elden
pow pow a ek olarak böyle at koşması gibi olan ses eklenmesi lazım.
sana örnek teşkil etmesi açısından doğru ve yanlışı çektim, ilk ses kalp atışı, sonrakinin ne olduğunu bilmiyorum, kordon vs olabilir :44:
30 week fetal heartbeat - YouTube
iyice ararsan bulursun. kolay gelsin
ben idil beby nin hastane çıkışını aldım çok güzel ama parçası az bir tane daha alıcam bezde bende prima diyenlerdenim kızımdan deneyimliyim
kız kırmızıpatik sen herşeyi bitirdin ha almadığın bişi kaldı mı anacım :) genelde herkes prima premium önerio ama uyarıolar da çok stok yapmayın her bez her bebeğe iyi gelmio die... bi de ben sorim o zmn şu oda telsizlerinden aldın mı? o konuda kafam çok karıştı benim..
ah cnm çok geçmiş olsun ,sabahtan yormuşsun kendini üsütne bide iş..düşmüştür tabi tansiyon..benimde sanırım dün akşam ilk defa tansiyonum çıktı,ölçmedim ama kafam gümgüm gözbebeklerim büyümüştü..normalde iyidir tansiyonum ama hamileyiz ya tatlım bi düşüyor bi çıkıyor..siz çalışan annelerin işi daha zor tabi,Allah kolaylık versin
canım benım cok gecmıs olsun ay bırden çok düşmüş tansıyonun dıkkat et kendıne
ayyy kuzumm çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine bu dönemde sık olabiliyomuş ...
tuğbacım evet başka şehire taşınacağız kısmetse..zor bir dönemime gelicek ama napalım yerleşicem yavaş yavaş..annem yardımcı olacak ...
Ah kızlar sayfaları oku oku anca bitirdim herkeste sorun aynı demekki benimde aynı ama sahıs farklılığı herkesin kaynanası benim kayınbabam sorun beni her gördüğünde kadın herzaman kocasnın bi adım arkasında olcak diyo bizde aynı aynı bida oturuyoruz arada beraber yemek yiyoruz eşim geliyo benimle ilgileniyo mesela eşime ters ters bakıyo bayramda nolfuğunu anlatıyım bmim kayınbabam bayramlarda hiç evden çıkmaz biz sabah eşinin dedesi gile gittik eşim orda namaza gitti kayınbabam geceden eve gelmiş sabah ne namaza gitti ne dedelere geldi evde yattı bütün iş benim eşime kaldı akşamda eşim yorgun argın geldi bizde ordayız eşimde hasta bu arada hemen eve çıkalım yatıcam dedi çıktık biz eve ertesi gün kahvaltıya indik kayınbabm tavırlı çarptı kapıyı gitti neymiş efendim akşam bayramın mübarek olsun dememişiz senin oğlun hasta ayakta durdu eve heldi hali yok sordunmu oğlum nasılın diye eşimde önüne gelen bana çatıyo bide nasılsın diyen yol diyo bende neyse olur öle fln dedim geçti bide zamanında arabamiz daha yokken vay efendim ben anamın arabasıyla nası gezermişim sanki altımıza araba verdide ben keyfiyetten gexiyorum sonra bi pazar ğikniğe gidelim dedik c.tesiden kayınbabama dedik onun arabasıyla gitcez pzara günü bi baktık işe gitmiş sonra eşimin kafası attı benimde tabi ara bakmaya başladık sonra benim altınlarımı bozdurup araba aldık adımız kafamıza göre îş yapıyo oldu daha neler neler... Ayşecim bu arada görümceni anlıyorum biz ilk evlendiğiöizde hep onlardaydık sonra eşime dedim ben sana sofra hazırlamak istiyoruö başbaşa romantik yemekler yemek istiyorum dedim o gün bu gün haftada bir yada îli kere iniyorumbide bizim bebek odamızı kayınbabam aldı gittim en pahalısını seçtim ii yaptım şey gibi parası var afadersîniz ama o bolluğun içinde kayınvalideme bakarsanız üzülürsünüz kayınvabam haftda iki kere eve geliyo kadına hiç para vermiyo onların alıncaklarınıda eşim alıyo kayınbabam para vermediği için kayınvalidem istesede torununa nişey alamıyo yazık yaa kızlar bendede durumlar böle işte
he he valla kalmadı sayılır canım listem var aldıkça üzerini çiziyorum :) pek bişi kalmadı gibi mobilyalar yerleşsin dekorasyon eksiklerine öyle bakacağım artık..
taşınma telaşım olacağı için bunca şeye vakit ayıramam diye tamamlamaya çalıştım hep işte napayım :)
ebaydan(yurt dışı alışveriş sitesi ,bilmeyen için) aldım telsizi fiyatı uygundu ,gelmesini bekliyorum..iyi çalışmazsa buradan alırım artık..onun gelmesi durumuna bağlı..yalnışlıkla 2 tane almışım ,çalışırsa sahibindende satarım artık diğerini
Bunu sen benim için mi çektin ? Kurban olurum sana !!!
Ben hep 2.sesi duyuyorum, ilk sesi hiç duymadım henüz. Demek ki kalp atışını duyamadım daha.
Öff ya iyice evhamlandım şimdi.
akşam tırım tırım arıcam bu at koşturmasını.
Sendeki alet nedir ? Görüntülüymüş bu.
anammm bende onu sorcaktımm şu telsiz işini napcaz almayı düşünen varmı ???
kızlar yenidoğan bezi alıcaz malum, hangisini almayı düşünüyorsunuz ?
prima premium öneriliyor ama bilemedim yinede :44:
senin için çektimbak ben 11 haftadan beri dinliyorum, tecrübeli olduğum halde bazen 2-3 dkda buluyorum. evham yapma bulursun, pow pow sesi çok geniş bi alandan geliyor ama kalp sesi ufak bi alan anlarsın yani.
bir de bendeki alet sonoline b nin kopyası sanırım. rising med fetal pocket dopler
cnm ben düşünüom ama eşim de çok gereksiz diyo e bebekte indirim war şuan weevell di sanırım markası dijital bi telsizi wardı hoşuma gitti ama bilemiyorum alsam mı napsam ondan bi sorim derim kızlara?
ebebeğe bakıyordum bende sana hangisinden aldın diyecektim migros fiyatından kontrol ettim 80 tl tutuyor bez ıslak mendil hediyesiymiş birde 3 poaket,gayet makul fiyatı..yazmışsın sormaya kalmadan ama ben 3 lü paketin nasıl bedenleri ayrılacağı kısmını çözemedim,özel mesaj mı atmak gerek ? tek tek olanların fiyatlarını topluyorum aynı rakamı tutmuyor çünkü..bende idilin hastane çıkışını aldım 10 parça. 1 takım da bebetto mu ne ondan aldım. o da 11 parça.
prima premium care den e-bebek kampanyası 3 paket olarak var. normalde 25 tl. 3 paketi 75e geliyo 69 tl yapmışlar.3 paket de ıslak mendil hediyesi var.
ben de aynı no olmasın küçülür die 1-2-2 numaraları aldım. isteyen 1-2-3 de alır 1-1-1 de alabilir.
bi de telsiz konusu var. Ablamların kızı büyüdüğü için bayramda bize getirdiler telsizlerini. chicco nun. hiç cızırtı yapmıyo. denedim. tavsiye ederim. hem pille hem de elektrikli çalışıyo. o masraftan yırttık.
eklerim tabi canım...bende bu hafta heyecanla beşiğinin gelmesini bekliyorum bi gelse de odayı düzenlesek die.. cnm sen bi de başka şehre taşıncaktın değil mi bu aldıklarını bi de kolilemek götürmek yerleştirmek allah kolaylık versin canım...
iyi yapıosun canım takılıorum ben sana sürekli almadan bitmio ki eksikler walla bende her haftasonu çıkıp bişiler alıorum ama listem hiç eksilmio sankisen listeni paylaşmış mıydın canım bi de seninkine bakalım eksiklerimize.. hmmm bi gelsin bakalım nasıl bişiymiş :)
Selam arkadaşlar..
konu kayınvalideler olunca geçmiş oku oku bitmedi..bugün başıma ne geldi bir bilseniz..akşama kızımın odasını kuracağız inş, kargo evimize ulaştı çok şükür..kardeşim ve eşi yardıma gelecek..iş çıkışı kolaylık olsun diye sabahtan yemekleri yapayım dedim..8.30 da kalktım evimi topladım, yemeklerimi yaptım, hazırlandım iş yerine geldim..10 dakika normal çalıştim ondan sonra fenalaşmaya başladım..o kadar kötü oldum ki anlatamam..ter bastı, gözlerim bulanık görmeye başladı..kalktım elimi yüzümü yıkadım yok banamısın demiyor..resmen içim akıp gidiyor..arkadaş tansiyonumu bir ölçtü ki 5e .....gerisi yok..tansiyonum düşmüş, olçülmüyor..hemen uzandım tuzlu birşeyler yedim..hemen hemen 30 dakika yattım ve kendime geldim çok şükür..kafam biraz sersem gibi oda geçer inş..
biz çalışan annelerin işi çok zor Allah yardımcımız olsun..herkesin bizi bu fedakarlığımızdan dolayı el üstünde tutması gerekir..
kaynatör sinir ediyor beni.yok parası olmasa anlarım.dünya kadar altını var dibinde.oğlumun oğlu diye ağzı kulaklarında geziyor cahil kadın.altınlarına kıyıp elimize vermesini geçtim şu zıbını da ben aldım ,ya da şunu da ben alacam siz almayın demedi.oda almaya ne gerek varmış,bi beşik yetermiş....sanki parasını o verecek ya.bu arada benim oğlum 2-3 hfta önce dönmüştü.başı aşağıda yani.erken döndü sanki.korkuyorum ben erken mi gelecek yoksa sıpam:18:
kızlar yenidoğan bezi alıcaz malum, hangisini almayı düşünüyorsunuz ?
prima premium öneriliyor ama bilemedim yinede :44:
Ayy kıyamam ya, canım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine, sabahtan iş yapmak belki o kadar yordu seni. Diyorum hep çalışan annelere Allah kolaylık versin:2:
ben onun o herşeye burnunu sokmasından neler neler çektim.nişan yüzüğümü bile gidip kendi kendine almıştı bize....bizim haberimiz yokken.çok kavga gürültü çıktı. biraz az sokar oldu burnunu.ben karıştırmayınca işime ister istemez dahil olamadı hayatımıza.insan torununa bir hediye almaz mı yaa....çok şaşırdım ben.sen bence ayşecim annem bakacak zaten de onlara şimdilik.annen konusunu ortaya atınca vazgeçer zaten.sen izinlerinden sonra kararını verirsin.o zaman da kalkıp gelmez.dersane falan derken dönem ortası olur vazgeçerler.
Ayşecim, valla bu kv durumu zor canım. Allah kolaylık versin.
Benim de görümceden yana şansım yok. Onu kv ile telafi ediyo Allah. O yüzden bin şükür diyelim.
Sen eşinle güzelce konuşur, bu işi sıkıntısız halledersin, eminim ona.
Bi de bu bizim izin hesaplaması konusunda teşekkür ederim. O zaman ben 22'sinde gidip raporumu alıcam demektir.
Bu arada kalan iznimi ve bi hafta kadar da rapor alayım bakalım.
5 hafta Çalışmaya başlamadan bi rahat edelim di mi
kızlar yarım saat bi pazara gittim geldim yine kaç sayfa yazılmış maşallah boş bırakmaya gelmionuz he
cnm ama eşinde suç yemekten sonra dicek hadi bize müsade biz bi yürüyüş yapcaz bi dolaşcaz hadi görüşürüz olay bitti.. 2 aylık evliler daha 2 yıl olsa demek eşi hiç tınlamicak.. bi de nie kapısının dibinden ev tutmuş ki.. rahat rahat eşiyle kavga bile edemez insanses gitcek die..
Önce bir bakıcı bulduk sağolsun bir rahat karakterliydi.... Yeme problemi olan bi çocuktu ama bu problemin oluşmasında onun da etkisi var diye düşünüyorum... Çocuğun karnı 2 aşıkla doyar mantığındaydı... Sonra değiştirdik.. Yeni abla çok tecrübeli ve tavsiyeliydi.. Allah ondan razı olsun arada habersiz gelirdim eve hep çocukla ilgilenirken bulurdum...
Eşim askere gidince kayınvalidem geldi, biraz yaşlı olduğu için çocuk 1 ay boyunca gitme anne diye ağladı... Zaten 33 aylık olmuştu.. Alıp kreşe verdim...
İkinci oğlumda daha rahattım çalıştığım okulun 0-3 yaş kreşi vardı.. Orada durdu.. Daha kontrollüydü.. İstediğim saatte görebiliyordum...
Nelere dikkat et biliyormusun.
Şefkat( Çok önemli)
Beceriklilik
Yönlendirmeye açıklık
Oyun oynamayı bilen..
Zaten çocukları varsa annelik yönüne göre de değerlendirebilirsin..
Ah kızlar sayfaları oku oku anca bitirdim herkeste sorun aynı demekki benimde aynı ama sahıs farklılığı herkesin kaynanası benim kayınbabam sorun beni her gördüğünde kadın herzaman kocasnın bi adım arkasında olcak diyo bizde aynı aynı bida oturuyoruz arada beraber yemek yiyoruz eşim geliyo benimle ilgileniyo mesela eşime ters ters bakıyo bayramda nolfuğunu anlatıyım bmim kayınbabam bayramlarda hiç evden çıkmaz biz sabah eşinin dedesi gile gittik eşim orda namaza gitti kayınbabam geceden eve gelmiş sabah ne namaza gitti ne dedelere geldi evde yattı bütün iş benim eşime kaldı akşamda eşim yorgun argın geldi bizde ordayız eşimde hasta bu arada hemen eve çıkalım yatıcam dedi çıktık biz eve ertesi gün kahvaltıya indik kayınbabm tavırlı çarptı kapıyı gitti neymiş efendim akşam bayramın mübarek olsun dememişiz senin oğlun hasta ayakta durdu eve heldi hali yok sordunmu oğlum nasılın diye eşimde önüne gelen bana çatıyo bide nasılsın diyen yol diyo bende neyse olur öle fln dedim geçti bide zamanında arabamiz daha yokken vay efendim ben anamın arabasıyla nası gezermişim sanki altımıza araba verdide ben keyfiyetten gexiyorum sonra bi pazar ğikniğe gidelim dedik c.tesiden kayınbabama dedik onun arabasıyla gitcez pzara günü bi baktık işe gitmiş sonra eşimin kafası attı benimde tabi ara bakmaya başladık sonra benim altınlarımı bozdurup araba aldık adımız kafamıza göre îş yapıyo oldu daha neler neler... Ayşecim bu arada görümceni anlıyorum biz ilk evlendiğiöizde hep onlardaydık sonra eşime dedim ben sana sofra hazırlamak istiyoruö başbaşa romantik yemekler yemek istiyorum dedim o gün bu gün haftada bir yada îli kere iniyorumbide bizim bebek odamızı kayınbabam aldı gittim en pahalısını seçtim ii yaptım şey gibi parası var afadersîniz ama o bolluğun içinde kayınvalideme bakarsanız üzülürsünüz kayınvabam haftda iki kere eve geliyo kadına hiç para vermiyo onların alıncaklarınıda eşim alıyo kayınbabam para vermediği için kayınvalidem istesede torununa nişey alamıyo yazık yaa kızlar bendede durumlar böle işte
arkadaşlar, ben 3 gündür kendimi çok mutsuz, umutsuz, yaşama sevinçsiz hissediyorum. sürekli uyumak istyorum. kim ne demiş, ne yapmış, umrumda değilböyle hisseden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?