2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
bende ilk paketi prima premium düşünüyorum ,diğer paketlerde huggiesin açık yeşil olanı varya onumu alsam diyorum onu öneren çok..belkide premıumla devam ederim..ama yeni doğan küçülüyormuş bilgisini bende okuduğumdan sadece 1 paket alacağım...
yes canım bende hep o öneriyi duydum ve aldım. e-bebek te kampanya var. Bilgin olsun.
aa bakamdım hemen bakayım saol canım :)
prima premium care öneriyor tüm anne arkadaslarım cnm.ve yeni doğandan 1 paket alın diyorlar bebek çok çabuk büyüyor olmuyor bidaha diyorlar haberiniz olsun canlar
evet bende aynı önerileri duydum hep 1 paket alacağım,sonrasına bakacağım artık küçük gelirse babası alsın marketten zor değil artık onuda alması heralde :)
he he valla kalmadı sayılır canım listem var aldıkça üzerini çiziyorum :) pek bişi kalmadı gibi mobilyalar yerleşsin dekorasyon eksiklerine öyle bakacağım artık..
taşınma telaşım olacağı için bunca şeye vakit ayıramam diye tamamlamaya çalıştım hep işte napayım :)

ebaydan(yurt dışı alışveriş sitesi ,bilmeyen için) aldım telsizi fiyatı uygundu ,gelmesini bekliyorum..iyi çalışmazsa buradan alırım artık..onun gelmesi durumuna bağlı..yalnışlıkla 2 tane almışım ,çalışırsa sahibindende satarım artık diğerini

aminn kuzum inşallah ister ilk ister 5 heyecan aynı ama sen daha şanslısın az çok neler yaşıcanı biliyosun ben kendimi sudan çıkmış balık gibi hissediyorum hürrr yaaa hadii zaman geçsin gelsin kuzularrrrr

anammm bende onu sorcaktımm şu telsiz işini napcaz almayı düşünen varmı ???

hadi yaaaaaaaaa dimi ama yeni bebek yeni heyecan hayırlısıyla doğsunlarda bak ne güzel 3 oğlan anasıyız inşallah kıymetimizi bilirler...............senin ötekiler kaç yaşında büyüklermi?

cocuklarin ayni cinsiyette olmasi cocuklar acisindan sans gercekten. benim bir kizkardesim birde abim var abimle cok aramiz yok
ama kizkardesim iyi ki var derim hep:) o yuzden bende nasip olursa 3. bebegi dusunuyorum . tabi 5-6 yil sonra:))

hadi yaaaaaaaaa dimi ama yeni bebek yeni heyecan hayırlısıyla doğsunlarda bak ne güzel 3 oğlan anasıyız inşallah kıymetimizi bilirler...............senin ötekiler kaç yaşında büyüklermi?

İnşallah canım..
İnsan çocuklar büyüdükçe anneliğin tadını alıyor...
Benimkiler 8 ve 4 yaşında, 4 yıllık periyoda bağladık üreme olayını...
Seninkiler kaç yaşında...

Fotosunu falan çekmişler, eşim çok da güzelmiş dedi, 42 haftalık sonuçta zamanında doğmuş olsa 2 haftalık olacaktı kadına sabır dilemekten kendimiz için de dua etmekten başka ne gelir elden

Allah kimseye yasatmasin boyle acilari
bence kadinin kesinlikle psikolojik destege ihtiyaci olur bu kadar agir bir yukun altindan tek basina kalkamaz

Bunu sen benim için mi çektin ? Kurban olurum sana !!!

Ben hep 2.sesi duyuyorum, ilk sesi hiç duymadım henüz. Demek ki kalp atışını duyamadım daha.

Öff ya iyice evhamlandım şimdi.

akşam tırım tırım arıcam bu at koşturmasını.

Sendeki alet nedir ? Görüntülüymüş bu.

ben idil beby nin hastane çıkışını aldım çok güzel ama parçası az bir tane daha alıcam bezde bende prima diyenlerdenim kızımdan deneyimliyim

bende idilin hastane çıkışını aldım 10 parça. 1 takım da bebetto mu ne ondan aldım. o da 11 parça.

prima premium care den e-bebek kampanyası 3 paket olarak var. normalde 25 tl. 3 paketi 75e geliyo 69 tl yapmışlar.3 paket de ıslak mendil hediyesi var.
ben de aynı no olmasın küçülür die 1-2-2 numaraları aldım. isteyen 1-2-3 de alır 1-1-1 de alabilir.

bi de telsiz konusu var. Ablamların kızı büyüdüğü için bayramda bize getirdiler telsizlerini. chicco nun. hiç cızırtı yapmıyo. denedim. tavsiye ederim. hem pille hem de elektrikli çalışıyo. o masraftan yırttık.

sağol canım..evett çok yordum..sanki akşama herşey hazır olsun dedim ama ben kendimden geçtim iyi mi..ne yapalım son haftalar biraz çıkacak biraz düşecek..öyle böyle idare edeceğiz..

canım benım cok gecmıs olsun ay bırden çok düşmüş tansıyonun dıkkat et kendıne

teşekkür ederim.kafam hala yerine gelmedi valla...

ayyy kuzumm çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine bu dönemde sık olabiliyomuş ...

sağol canım teşekkür ederim..

tuğbacım evet başka şehire taşınacağız kısmetse..zor bir dönemime gelicek ama napalım yerleşicem yavaş yavaş..annem yardımcı olacak ...

Allah yardımcın olsun...ben evi nasıl düzenlerim bilmiyorum sen taşınacağım diyorsun..kolay gelsinn..

ben bugünü kaynanalar günü ilan ettim canım..
ooo seninde işin çok zor canım ALlah yardımcınız olsun..

bende bu hafta heyecanla beşiğinin gelmesini bekliyorum bi gelse de odayı düzenlesek die.. cnm sen bi de başka şehre taşıncaktın değil mi bu aldıklarını bi de kolilemek götürmek yerleştirmek allah kolaylık versin canım...
iyi yapıosun canım takılıorum ben sana sürekli almadan bitmio ki eksikler walla bende her haftasonu çıkıp bişiler alıorum ama listem hiç eksilmio sanki sen listeni paylaşmış mıydın canım bi de seninkine bakalım eksiklerimize.. hmmm bi gelsin bakalım nasıl bişiymiş :)

senin için çektim bak ben 11 haftadan beri dinliyorum, tecrübeli olduğum halde bazen 2-3 dkda buluyorum. evham yapma bulursun, pow pow sesi çok geniş bi alandan geliyor ama kalp sesi ufak bi alan anlarsın yani.

bir de bendeki alet sonoline b nin kopyası sanırım. rising med fetal pocket dopler

Son düzenleme:
anammm bende onu sorcaktımm şu telsiz işini napcaz almayı düşünen varmı ???

cnm ben düşünüom ama eşim de çok gereksiz diyo e bebekte indirim war şuan weevell di sanırım markası dijital bi telsizi wardı hoşuma gitti ama bilemiyorum alsam mı napsam ondan bi sorim derim kızlara?

kızlar yenidoğan bezi alıcaz malum, hangisini almayı düşünüyorsunuz ?

prima premium öneriliyor ama bilemedim yinede :44:

primanın ik çeşidi var biri beyaz renkli diğeri yeşil renkli olan. benim tavsiyem ikisnden de birer tane alıp koyman, ben de öyle yapacağım çünkü abimin kızında beyaz alerji yaptı kullanamadılar, eltimin kızında ise beyaz olanı rahat rahat kullandılar. İkisinden birer tane alıp önce denemeni tavsiye ederim, bebişler kendileri karar veriyorlar :)

Son düzenleme:

Akşam arayacağım o sesi. umarım bulurum. yoksa yarın doktora gidicem cumayı beklemeden.

Bu endişe beni bitiriyor.

Çok ama çok teşekkürler !

arkadaşlar, ben 3 gündür kendimi çok mutsuz, umutsuz, yaşama sevinçsiz hissediyorum. sürekli uyumak istyorum. kim ne demiş, ne yapmış, umrumda değil böyle hisseden var mı?

cnm ben düşünüom ama eşim de çok gereksiz diyo e bebekte indirim war şuan weevell di sanırım markası dijital bi telsizi wardı hoşuma gitti ama bilemiyorum alsam mı napsam ondan bi sorim derim kızlara?

yaa bende istiyorum ama zaten ilk zamanlar kulağım onda olucağından gık dese duyarım :)) bide doktorlar ağlasın azcık bişey olmaz diyolar karar veremedim ama şimdi almıcam gerekirse alırım :)

ebebeğe bakıyordum bende sana hangisinden aldın diyecektim migros fiyatından kontrol ettim 80 tl tutuyor bez ıslak mendil hediyesiymiş birde 3 poaket,gayet makul fiyatı..yazmışsın sormaya kalmadan ama ben 3 lü paketin nasıl bedenleri ayrılacağı kısmını çözemedim,özel mesaj mı atmak gerek ? tek tek olanların fiyatlarını topluyorum aynı rakamı tutmuyor çünkü..

eklerim tabi canım...

endles listem bu canım :)

ALIŞVERİŞ LİSTESİ
Bebek Kıyafeti
Hastane çıkış seti
Yeni doğan bezi
Zıbın
Eldiven İnce
Çorap
Hırka ve yelek
Tulum
Body
Kumaş mendil Ağız silme için
Önlük
Günlük kıyafetler
Pijama

Oda Gereçleri
Nevresim
Battaniye
Yastık
Polar battaniye
Su geçirmez yatak koruyucu
Dönence
Bebek dolabı askısı
Cibinlik
Alt değiştirme örtüsü
Oda ısı ve nem ölçer
Hava nemlendirme cihazı
Karyola
Yatak
Dolap
Sepet
Bebek telsizi

Bakım Malzemeleri
Saç fırçası-tarak
Bebek yıkama bezi-süngeri
Banyo havlusu
Küçük banyo küveti
Küvet ağı
Tırnak makası
Bebek şampuanı
Bebe yağı
Ateş ölçer
Pişik kremi
Alt temizleme mendili
Burun aspiratörü
Biberon
Biberon temizleyici fırça
Damaklı emzik
Sterilizatör
Çamaşır yıkama filesi
Kova
Maşrapa
Emzirme yastığı

Yolculuk gereçleri
Bebek arabası
Puset yağmurluk
Puset sineklik
Ana kucağı
Araba koltuğu
Araç için güneşlik(arka yan cam)

ANNE İÇİN
Loğusa geceliği Önden düğmeli-açılan
Sabahlık
Emzirme çamaşırı
Emzirme pedi
Yara önleyici krem
Göğüs kalkanı
Süt sağma pompası
Süt saklama poşeti veya kapları
Emzirme atleti
Bebek çantası
Omuz bezi
Çorap
Terlik
Çamaşır
Kişisel temizlik ürünleri
Krem
Peçete
Islak mendil
Ayna vb.
Nüfus cüzdanı
Not defteri
Kıyafet
Şarj aleti
Bebek şekeri

HASTANE ÇANTASI
Hastane çıkışı
En küçük boy çocuk bezi 1 paket
Zıbın, uzun kollu, bacaklı body (tulum) veya pijama 3 takım
Başlık bağcıksız
Çorap (3 çift)
Eldiven (2 çift)
Yelek ve hırka
Bebek battaniyesi
Bebek mendili bol miktarda
Vücut losyonu/kremi (yağ değil)
Pişik önleyici krem
Tırnak makası-törpüsü

Son düzenleme:

Ayy kıyamam ya, canım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine, sabahtan iş yapmak belki o kadar yordu seni. Diyorum hep çalışan annelere Allah kolaylık versin:2:

Canım benim 6. ayıma girdiğimde baş aşağıya dönmüş, rahim duvarına dayanmıştı. Ben erken doğum riskinden 1 ay yattım, pregestan kullandım. Allaha şükür 7. ya döndüm, paşam döndü yukarıya çıktı. Baş aşağıya dönmeleri hep öyle oluyor.

Önemli olan bebeğin rahim duvarına dayanmasın önemlisi o.

kızlar yenidoğan bezi alıcaz malum, hangisini almayı düşünüyorsunuz ?

prima premium öneriliyor ama bilemedim yinede :44:

Canım çevremdeki anneler hep huggies yeni doğanı önerdiler. Çok iyimiş. Prima çok pişik yapıyormuş. Herkes farklı söylüyor tabi.. Her bebeğe de hepsi iyi gelmiyor, sanırım bebişlerle de alaklı bir durum bu

Ayy kıyamam ya, canım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine, sabahtan iş yapmak belki o kadar yordu seni. Diyorum hep çalışan annelere Allah kolaylık versin:2:

ay canım benim teşekkür ederim..evet çok yoruldum biliyorum kendimi..Allah bişeyler yedim evde yemesem demek yolda düşüp kalacaktım..

ay böylelerının valla yatacak yerı yok yaa ne hayata müdehale heveslisilermıs cıx cıx cıx

ay ebnım kayınvalıdem böle değildi bılıomusun birden çark ettii kadın anlayamadım

canım onun ıstedıgı de bu ayse tırssın da annem bakıcak desin die beklıyolar ama benım kararım kesın

bakıcı bulamazsam zaten annem bakıcak çocugu sokakta bırakcak değilim ya ama neymıs gelcekmıs bakıckamıs peh laf işte..

sağol canım benım gorumcemde iyidir kayınvalidem de yanı 4 yıllık evliliğimde bi sorun yasamadım

ay sımdı doğurcam zaman başladı kadını tanıyamıyorum ınan ki... :) inş halledicez mecbur

rica ederım canım ben de 23 de gidip çalışabilir raporumu alıcam ıns 15 aralıga kadar calısmayı dusunuyorum

evet canım izne ıhtıyacımız olucak bızım :)

canım tencere elinde görumcemın evıne gelıomus kadın e kovamazlar ya :) ama tabıı esınde suc

bece de görümcem de dio hangı akla hzımet yanyana daire tutmusuz anlamıorm dio sonradan farkettı o da biz dedıydık ama

anladım canım çok tesekkur ederım :)

kadın her yönden iyi becerıklı titiz pratık onda sorun yok ama cocukalrla oynar mı bılmıorm

bi oğlu var zaten o da büyük...bunu tabıı su an aklımda olan kadıan göre söyluyorum olmadı

baska birilerien de bakarım zaten

canım herkes de farklı bi şekil işte Allah sizinde yardımcınız olsun

ama eşin baya alınmıştır üzülmüştür yazık insan hasta olunca bişeylere birilerine ihtiyac hıssedınce

aileisnden beklıyo önce....bir de böle kadınları ıkıncı plana atan erkekelre nası gıcık oluyorum anlatamam

arkadaşlar, ben 3 gündür kendimi çok mutsuz, umutsuz, yaşama sevinçsiz hissediyorum. sürekli uyumak istyorum. kim ne demiş, ne yapmış, umrumda değil böyle hisseden var mı?

bana genelde ilk baharda olur bu durum.....mevsım gecıslerınde olan kısa süreli depresyon hali de diyolar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…