2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Ben de aynısını duymuştum canım. Kimyasal bir kokusu varmış,çok rahatsız ediciymiş prima:26:

selamlar kızlar baya uzun zaman oldu bi giremedim.bayram öncesi dip köşe toparlamaya gırdım umarım 1 -2 ay düzenli kalır.2 kişi nasıl dağıtıyoruz bilmiyorum.sonrası malum bayram annemler izmirde onların yanına gittik.yol 4 saat ama cok zorlandım oğlum göğsümü baya sıkıstırıyor sanırım yükselişe geçti
bugün okula gıtmek baya zor geldi artık doğum iznine kadar tatil yok
buarada bayramda konuştugum biri hastaneyle dogum için pazarlık yap falan dedı bana tuaf geldı ya hastanede pazarlık olurmu dıye.ne bileyım sizce olurmu bi kac kişiden daha duydum oluyor demek dedim.1250 tl hadi gel el sıkışalım da düz olsun zaten doğuran benim size ne diye para verıyorum falan dıyımeşimde tutturmuş hastanede ya bebek karışırsa .ben kapıda durcam cıkar cıkmaz alıp eve götürcem dıyo deli mi ne.dıyorum bıleklık takılıyor soyadı yazıyor falan .yook anlamıyor elıne mürekkep damlatcakmış.oğluşum oy vermeye gitmiş gibi gezcek

herkeze hayirli günler kizlar oku oku ancak bitirdim..AYSECIM:::kayinvalideyle ugrasmak zor allah yardimcin olsun güzel bir dille konus bence esinle arani bozma baskalari iicn bende kayinvalidemle hic konusmuyorum artik 11 senelik hikaye benim anlat analt bitmez roman olur yaptiklari artik restimi cektim konusmuyorum okadar beni sevmiyen arkamdan konusan benim ailemi bile galiye almiyorlar hic hic arayip sormazlar daha neler neler bende cokkk sustum ama catladim artik benim evime gelip kendi evi gibi kullanip afedersin durulmuycak sekle sokardi....ederdi yani ama artik yeter bir gün son yaptiklari seylerden patladim bak 7 ayda ben konusmadigim halde evime geldi düsünebiliyormusun konusmuyorum yine geldi ben arkadasimda kaldim onlar kadi gitti eve bir geldim sok sok sok yine ayni garezine yapiyor bütün düzenimi alt ust ediyor hem sevmiyor hemde evimde kaliyor olurmu orasi sadece onun oglunun evi benim degil ki öyle düsünüyor anliycan ben arkadasda kaldim esim oraya birakti sinir olmayayim diye sonra onlar gidince geldi beni aldi esim tammam askim ben temizlerim evi biliyorum cok batti gerekirse kadin tutariz tamam birdaha gelmezler söylerim dedi ama anlamzlar cünki esim demis sizinle konusmuyor onu bilinde gelin olsun biz cocuklar iicn gelcez ....mantiga bak yaaa ben hamileyim umrunda degil ben sinir oldumu o cokkk mutlu oluyor ben bunu iiyce anladim artik en son kayinbabaya dedim yeterin artik bana yapmadiginiz kaldmadi gelirsiniz burasi benimde evim ama siz oglunusun evi gibi kullanir gidersiniz afedersiniz ama kayinbabaya kac defa dedim ayakta tuvalet yapma cocuklar var umrunda degil bir sabah bir kalktim dis fircalarimiza kadar batmis yani agzindan cikanlar yamismis yeter ama ya bend einsanin benimde cocuklarim var midem kabul etmedi artik daha neler neler bana yaptiklari benim evimde beni ittirmesi kayinvalidenin yani anlatsam var yaaa yemin ederim 11 sene yasadiklarim roman olur artik konusmuyorum saygisizliksa bu olsun varsin zaten ses cikarmadigimdada yaranamadim yine saygisizsiz sen dedi kendimi savunmak saygisizlik yani esimde herseyin varkinda arkamda durdu sagolsun ama hakli oldugum icin eger haksizsam durmasin istemem öyle vicdansiz insan degilim haksizliga gelemem esimde ailem ne yapayim askim bu yasdan sonra degismiyor insan diyor yani kendi konusuyor ben konusmuyorum eee yasadiklarimida biliyor zaten onun iicn hicbirsey demiyor..ahhhhhhhhhhhhh anam neler yasadim yaaa daha ne olaylar ne laflar ne sözler namusuma kadar dilleri uzandi hepsinin ama kurban oldugum allahim okadar büüyk ki hepsi ektigini yasadi bu dünyada cokkk sükür binlerce rabbime...

Kızlar sanırım forumda daha önce hiç konuşulmadı, merak ettiğim birey var.

Emzik konusunda ne düşünüyorsunuz? Tecrübeli anneler özellikle bilgi verirse sevinirim.

Şimdi yeni doğan bebekler ağladığında emzik veriliyor mu? ya da emzik kaç aylıkken veriliyor? :26:

bu konuda hiç bir bilgim yok. emzik gerekli mi gereksiz mi? :44:

bilgisi olanlar yazarsa sevinirim valla çok

yani senin anliycan aysem sabir sabir bitiyor üzme tatli canini sen esinle tadiizi kacirmayin inan sevinen taraf onar oluyor..kendine iiy bak cnaim insallah bu konuyu halledersin..

ay canım benim teşekkür ederim..evet çok yoruldum biliyorum kendimi..Allah bişeyler yedim evde yemesem demek yolda düşüp kalacaktım..

Canım bende hamile kaldığımda ilk aylarda oluyordu bu tansiyondan düşüp bayılma gibi. Sen yanında hep tatlı, tuzlu birşeyler bulundur. Bulundur ki böyle durumlarda at ağzına hep. Tekrar geçmiş olsun canım benim...

Kizlar mamaroo hakkinda arastirma yapan tanidigi kullanan varmi?
cnm eşim çok istiyor ,en iyisi o zaten ama çok pahalı bana göre gereksiz eşime göre gerekli karar veremedik..

arkadaşlar, ben 3 gündür kendimi çok mutsuz, umutsuz, yaşama sevinçsiz hissediyorum. sürekli uyumak istyorum. kim ne demiş, ne yapmış, umrumda değil böyle hisseden var mı?
uyuma hissi değilde,çok çabuk canım sıkılıyor,bayramın 5 günüde eşimle deli danalar gibi gezdik.akşamları evdeydik saatler geçmek bilmedi.benimde çok canım sıkılıyor..hayat güzel yaşamak güzel ama zaman geçmiyor gibi geliyor bunalıyorum,ben doğurmadan lohusaya girdim galiba eşim zaten yandık senin lohusalığın bi acayip olur diyo

ay arzuuu senin eşinde bi hoş valla..bilekliğine yazıcaklar adını ama o bile yetmiyor eşine he napsın adam haklı çanta değil bu kaybolursa naparız kııııızzzz:86: buarada hastane olayı için deneyin bakalım şansınızı,belki olur kız ne koparırsan kardır demişler,ama ilk defa duyuyırum hee böle bişeyi,genelde ücretler standarttır

Son düzenleme:
canim aslinda benim iki oglumda emdi ama cok vermedim 5 aya kadar .ama yinede bu bebisede aldim ilk baslarda gerekiyor bence ama bebekten bebge degisiyor inan bana benim konsumun oglu hic emmedi annesi cok istedi ama almadi sen yine al bir kenara koy tatlim bence ne olur ne olmaz verirsin alirsa alir almazsa almiyorlar zaten..

ayyy arzu öldüm gülmekten yaaa maşşallah eşine :)))

merhaba kızlar . geçmişi oku oku bitmiyor :)kayınvalide konusuna ben hiç girmeyeyim . ne kadar az beklenti içinde olursak o kadar az üzülürüz.

neyse biz bugün doktora gittik bebeişler iyi çok şükür biri bi hafta önde gidiyor 950 gr diğer bebişte sata göre bir iki gün geri 818 gr . iyiler çok şükür ama aralarındaki kilo farkı inşallah azalır . doktorum 20 gün sonra ciğer geliştirici yapalım dedi . sağlık ocağında da 2. tetanoz aşısı oldum .hemşire ikizler arasında kilo farkı normal dedi . bizde bebeklerin kıyafetlerini yıkamaya başladık . minicik minicikler hele çorapları :) hastane çantası hazırlamaya başlıyacağız kenarda hazır olsun . eksikler hemen hemen tamam gibi beşikler ve yatakları gelmedi henüz. bizden böyle kızlar

yauw kalkıp yemek yapayım bari,geç bile kaldım totişime zor geliyor pufff hergün ne yapsam derdi beni geriyor,
eşim herşeyi yer (yani evlendikten sonra yemediklerinide yedirttim,yiyiyor artık) ama aynı yemeği 2.gün yemez öle cins bi adam canım kocam

Son düzenleme:
arkadaşlar, ben 3 gündür kendimi çok mutsuz, umutsuz, yaşama sevinçsiz hissediyorum. sürekli uyumak istyorum. kim ne demiş, ne yapmış, umrumda değil böyle hisseden var mı?

canim mevsim depresyonu bende hersene oluyor cokk kötü oluyorum sonra 3 ayda falan geciyor zor oluyor gercekten allah yardimcimiz olsun cok kötü birsey hep diyorum kendi kendime bu sene kötü olmiyacam iyi düsünmeye calisiyom ama yinede oluyorum canim kendini iiy hissettigin seyleri yap canim benim gecmis olsun ..ama aklima simdi geldi belki hamilelik hormonlarindanda olabilir canim benim hamilelikte yapiyor biliyorum ben..iyi düsün iyi olsun canim benim.

canım kızkardeşimde asla huggies önermıyo bırak yenıdoğan bebege baglamayı

büyük çocuga bile bağlanmaz ıslanınca toplanıo pamuk pamuk oluyo berbat dio

hıc begenmemıs yanı yenı doğan için prima sonrada can bebe en temızı kullan görürsün sen de dedi bana da :)

canım ben de emzik yanlısı bir insan değilim ama şimdi ne desem boş

her bebek farklı kendıne özgü davranıslar geliştiriyor ve farklı karakterlere sahip oluyoalr

onun için doğsun bakalım diyorum :) ay bi de onu sonradan bıraktırması var bırakmıyoalrda

ama çalışan annelerin bebekelrı emzık kullanıo genelde bebegı susturuyo sonucta napcann...

canım yaa neler neler olmuş 11 sene cidden çok uzun bi zaman Allah yardımcın olsun

en sonunda kendilerınden nefret ettırmısler yanı....ya bızım normalde bi sorunumuz yok önce hamıle kalınca

adımı koyun dedi sonra esım söylenınce vazgectı sonra eskısheıre gittik biri adı ne olcak dedı kayınvlaıdem hemen

ay kızım ısmın hcı onemı yok anne baba ıstedııgnı koyar dio bak bak şimdi de bu mesele işte yoksa hiçbi durum yoktu

birden ne değişti anlamadım valla kayınpederımın zaten agzı var dili yok adamın yanı gorumcemle de ıyıyız arada

bi kayınvalidem bulandırıo ortamı ben karıslıgında bişi diyincede kızım ben ne dediğimi biliomuyum dio ağlıo :S

Son düzenleme:

masallhh sübhanallah canim ikizlerine cokk sükür iyiimis annesi bebislerin gözün aydin canim benim. evet yaa kücücük kiyafetler insan bakarken bile ici gidiyor..mis gibi giysinlae annesi..

canım ya çok üzüldüm valla okuyunca. sen benim gözümde forumda hep böyle herkese tatlı tatlı yorumlar yapan bir kızsın. herkese mutlaka geçmiş olsunlarını iletirsin, hiç atlamazsın. yani çok iyi niyetli bir insansın gözümde.

bu kadar haksızlık yapılmasına üzüldüm. böylesi kötü gerçekten.

herkes bu dünyada yaptığını bulur. eminim Allah sana yaşatılanları da karşı tarafa yaşatır. ilahi adelete çok inanıyorum ben..

Allah yardımcınız olsun..eşinin annesi ne yaparsın atsan atılmaz satsan satılmaz..

evet canım hiç konuşulmadı haklısın..ben etrafımdan gözlemlediğim emzik emen çocuk sakin oluyor..en azından zoru yoksa emzik emerken sakinleşiyor..ben aldım hemende vermeyi düşünüyorum..

evet canim en sonunda öyle yaptilar sen saygi sevgi gösterirsin sonra bakarsin hep ayni ipler kopup gider iste..aynen öyle nefret ettirdiler gercekten bak aslinda asla kötü biri ici kötü biri degilim herkez der sen cok safsin herkezei kendin gibi bilioyn bunu esim bile der..evet benimde ben kisin kayin babaya yaptiklarini anlatinca oda dedi ortaligi karistiran beni dolduran annem sen birde git annemle konus diyor ama kayinbaba okadar gamsizzzz ki yemin ederim komsumda sait bu olaya aman ne var yaptiysa diyor ben anlatiyom yaptiklarini kendimden gecmisim hic yorum yapma tenezülünde bile bulunmuyoröyle gamsiz iste.senin kayinvalidede yapipta ben birsey yapmadim deyip aglama moduna gecenlerden galimba..

sagolasin canim benim öyle hic demedim aileni at konusma demedim allah biliyor ama ben konusmuycam dedim oda saygi gösterdi iste yasadiklarimdan dolayi oda..evet sonucta ailesi atmasin istememde ama benden uzak olsunlar..

kızlar yarın pijama emzirme atletı falan alıcam.gecelik şartmı?ben hiç kullanamıyorum burnuma kadar cıkıyor yatarken.kayınvalıdem de gecelık olmadan olmaz doğuma onla gırcen dıyo.canım özel hastane herkes kendı gecelıgıyle mı gırıyor sacma geldı?doğum yapanlar bılıyordur dıye sıze sorayım dedım.öle bişi yoksa almıcam gecelık sadece pijama ve sabahlık alıcam.bide emzırme atletının bedenını nasıl secıcem.şuan 80 gıyıyorum ama dogum sonrasını kestıremedım bıde hala hiç büyümediler çocuk bu memelerle aç kalır valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…