hee biz ümraniyeden almıştık annemler karşıda oturuyo birlikte gidelelim dedik ordan aldık yane :) aa süper cnm eger uyduysa güle güle kullan inşallah yerleşsinde çek görelim bizde :))baktık canım yaa yokümraniyedikinde var dediler ,tee oraya gidecektik ama ben büyük dolabı görüp bayaa beğendim çalışma odasındakinide bebeğe koyarım dedim artık,iyi oldu neyse yerleşsinde eklerim inşallah..diğer dolapta bebek odasına uygun olacak hem beyaz hem ufak..
alacağımız evi bulduk,kaporasını verdik..evimizin satılma aşamalarını bekliyoruz,alacak olan çift krediye başvurdu..inşallah satabileceğiz,bayram girdi araya meraktan çatladım bugün haber geelcek..
cnm daha yıkamadım ama dalinin sıvı şampuanı ve yumuşatıcısını aldım :))Kızlar bebişlerin kıyafetlerini neyle yıkadınız. Bende yarın alıp yıkayayım..
çekirdekkk sen bi tepik yee burda bayram yapcaz heee :)) merak etme kuzum herşey yolundadır bazen bendede öle oluyo sen takma kafana kuzucun gayet iyi :))Geldim tatlım.
İşteyim, çok yoğunum tatil sonrası.
Geçmişi bile okuyamadım doğru düzgün.
Hala bir tepiğim bile yok
Karnımın da sertliği azaldı sanki.
Neler oluyor acaba içerde bilmiyorum.
Canım sıkkın biraz. Hareket yok, doktora cuma gidicem, iyi mi yaşıyo mu, gelişimi ne alemde bilemiyosun ya, deliricem artık..
ayyy kuzumm çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine bu dönemde sık olabiliyomuş ...Selam arkadaşlar..
konu kayınvalideler olunca geçmiş oku oku bitmedi..bugün başıma ne geldi bir bilseniz..akşama kızımın odasını kuracağız inş, kargo evimize ulaştı çok şükür..kardeşim ve eşi yardıma gelecek..iş çıkışı kolaylık olsun diye sabahtan yemekleri yapayım dedim..8.30 da kalktım evimi topladım, yemeklerimi yaptım, hazırlandım iş yerine geldim..10 dakika normal çalıştim ondan sonra fenalaşmaya başladım..o kadar kötü oldum ki anlatamam..ter bastı, gözlerim bulanık görmeye başladı..kalktım elimi yüzümü yıkadım yok banamısın demiyor..resmen içim akıp gidiyor..arkadaş tansiyonumu bir ölçtü ki 5e .....gerisi yok..tansiyonum düşmüş, olçülmüyor..hemen uzandım tuzlu birşeyler yedim..hemen hemen 30 dakika yattım ve kendime geldim çok şükür..kafam biraz sersem gibi oda geçer inş..
biz çalışan annelerin işi çok zor Allah yardımcımız olsun..herkesin bizi bu fedakarlığımızdan dolayı el üstünde tutması gerekir..
Valla çikolata dağıtıcam burda bi hareket etse :)
Benim hissedip hissetmemem sorun değil, hadi o duyguyu yaşayamadım diyelim.
Sadece takip amaçlı istiyorum ben. Çünkü bıktım her hafta her hafta doktora gitmekten.
2 gündür lombür lömbür karnım. Hiç sertlik yok. Endişelenmeli miyim bilemedim ?
ah be tatlım, ben daha hiç hareket hissetmedim ki :)
Çikolatalar,sola yatmalar, meyve suları,şarkılar türküler..Nerdeyse amuda kalkmadığım kaldı :)
kızlar yenidoğan bezi alıcaz malum, hangisini almayı düşünüyorsunuz ?
prima premium öneriliyor ama bilemedim yinede :44:
bugün kaynanalar günü mü
benim de bu konudaki dertlerim anlatmakla bitmez, Allaha havale edicem
ayşeciğim herşeyden önce bir sene senin evinde başka bir erkeğin olması seni çok rahatsız etmez mi*
hadi kayınvaliden neyse de kaynınla aynı evde yaşamak zor bence bunu da söyle eşine
yaa dımı böle zamanalrda görüyolar onlar da farkı
canım ben bişey alsın etsın onu da ıstemıyorum fkrımı almadan bişeye kalkışmasın yeter
öle dannk die hayata müdehale hiç sevmıyorum
ben onun o herşeye burnunu sokmasından neler neler çektim.nişan yüzüğümü bile gidip kendi kendine almıştı bize....bizim haberimiz yokken.çok kavga gürültü çıktı. biraz az sokar oldu burnunu.ben karıştırmayınca işime ister istemez dahil olamadı hayatımıza.insan torununa bir hediye almaz mı yaa....çok şaşırdım ben.sen bence ayşecim annem bakacak zaten de onlara şimdilik.annen konusunu ortaya atınca vazgeçer zaten.sen izinlerinden sonra kararını verirsin.o zaman da kalkıp gelmez.dersane falan derken dönem ortası olur vazgeçerler.
Geldim tatlım.
Canım sıkkın biraz. Hareket yok, doktora cuma gidicem, iyi mi yaşıyo mu, gelişimi ne alemde bilemiyosun ya, deliricem artık..
senin plesenta önde falan mı acaba? dr ne diyor bu duruma :26:
hala tekme olmaması çok tuhaf, ev tipi doppler var bende bebek uzun süre kımıldamazsa kalp atışlarını kontrol ediyorum. kafanın rahat olması için tavsiye ederim.
cnm ben primanın normal yeni doğanını aldım premiumun içinde daha az var daha pahalı klasik yeni doğanda daha çok var ve daha uygun ki çok bez kullanıcağımızı düşünürsen çok olan mantıklı gelmişti ayrıca bi paket ilk zamanda kullanmaya huggs in göbek oyuntuluları varya ondan alıcam :)kızlar yenidoğan bezi alıcaz malum, hangisini almayı düşünüyorsunuz ?
tuğbacım evet başka şehire taşınacağız kısmetse..zor bir dönemime gelicek ama napalım yerleşicem yavaş yavaş..annem yardımcı olacak ...
canım aşırı olmadığı sürece gönül rahatlığıyla içebilirsin ben de günde 3 defa süt içiyorum ve içine tarçın koyuyorum malum bende de şeker var...ya kızlar ben hergün iki bardak süt içiyorum bi sabahla öğle arası ara öğünde bide akşam yatarken..hergün muhakkak içtiğim 1 bardak süte tarçın serpiyorum şkerim yüksek çıkmıştı ya dengelesin diye.hatırlamıyorum şimdi kim olduğunu ama bikaç kişi burda öyle yap demişti..tarçının hamileler için sık kullanımda iyi olmadığını duymuştum.acaba hergün kullanıyorum bişey yaparmı kine
canım hoşgeldin canını sıkma sakın bebişin Allahın izniyle çok iyidirGeldim tatlım.
canım ben ilk paketini prima premium care aldım bir daha ki ay da huggies almayı düşünüyorum iki farklı bez kullanacağım doğum yapan arkadaşlarım öyle önerdikızlar yenidoğan bezi alıcaz malum, hangisini almayı düşünüyorsunuz ?
selamtuğbacım nasılsınız bebişn ve sen ?nasıl gidiyo tatlım?
kızlar yenidoğan bezi alıcaz malum, hangisini almayı düşünüyorsunuz ?
Kizlar merhaba, alisveris listesi ariyorum hem bebek hem kendim icin. Alisveris yapioruz ama hep hosumuza giden elbise tarzi seyler, 3 aydan sonra giyebileceği seyler. Artik ciddi bir alim yapma zamanimiz geldi. Bide gecen bi yeni dogan seti aldik adam cok uygun falan dedi 140 milyona verdi sonradan internette baktim cok daha uygun fiyatlar var.iyi bir liste alisveris icin iyi bir yer ariyorum. İstanbul anadolu yakasindayim ve kizim olcak ona gore liste lutfen
Aldım tatlım ondan (angelsounds).
Ama her zaman bulamıyorum kalp atışını.
Dün akşam yine baktım, pow pow pow diye bir ses var çokk derinden ama kalbi mi kordondaki kan akışı mı bilemedim :26:
Hala tekme olmaması çok tuhaf evet..ama doktor doğuma kadar hissetmeyen anneler var dedi. işte o nadir annelerden biri de benim sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?