2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kızlar yenidoğan bezi alıcaz malum, hangisini almayı düşünüyorsunuz ?

prima premium öneriliyor ama bilemedim yinede :44:

bugün kaynanalar günü mü

benim de bu konudaki dertlerim anlatmakla bitmez, Allaha havale edicem

ayşeciğim herşeyden önce bir sene senin evinde başka bir erkeğin olması seni çok rahatsız etmez mi*
hadi kayınvaliden neyse de kaynınla aynı evde yaşamak zor bence bunu da söyle eşine

hee biz ümraniyeden almıştık annemler karşıda oturuyo birlikte gidelelim dedik ordan aldık yane :) aa süper cnm eger uyduysa güle güle kullan inşallah yerleşsinde çek görelim bizde :))
kuzummm nereye gidiyonuzzzz ??? başka şehremi ???
Kızlar bebişlerin kıyafetlerini neyle yıkadınız. Bende yarın alıp yıkayayım..
cnm daha yıkamadım ama dalinin sıvı şampuanı ve yumuşatıcısını aldım :))
çekirdekkk sen bi tepik yee burda bayram yapcaz heee :)) merak etme kuzum herşey yolundadır bazen bendede öle oluyo sen takma kafana kuzucun gayet iyi :))
ayyy kuzumm çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine bu dönemde sık olabiliyomuş ...

hehehehe bizemi dağıtıcam çuku çukularııı :125::125::125:

kardesımde onu öneriyo canım :)

işte rahatsız eder de gene o diğer meselelerin yanında daha basit kalıyo :)

bir de lise 1 öğrencısı ufak die görüyolar sanırırm evin de küçüğü ya :S :S :S

hoş tabii ayşeye danışan yok yoksa ben her açıdan rahatsızımm

Son düzenleme:
tuğbacım evet başka şehire taşınacağız kısmetse..zor bir dönemime gelicek ama napalım yerleşicem yavaş yavaş..annem yardımcı olacak ...

senin plesenta önde falan mı acaba? dr ne diyor bu duruma :26:
hala tekme olmaması çok tuhaf, ev tipi doppler var bende bebek uzun süre kımıldamazsa kalp atışlarını kontrol ediyorum. kafanın rahat olması için tavsiye ederim.

Aldım tatlım ondan (angelsounds).
Ama her zaman bulamıyorum kalp atışını.
Dün akşam yine baktım, pow pow pow diye bir ses var çokk derinden ama kalbi mi kordondaki kan akışı mı bilemedim
:26:

Hala tekme olmaması çok tuhaf evet..ama doktor doğuma kadar hissetmeyen anneler var dedi. işte o nadir annelerden biri de benim sanırım.

cnm ben primanın normal yeni doğanını aldım premiumun içinde daha az var daha pahalı klasik yeni doğanda daha çok var ve daha uygun ki çok bez kullanıcağımızı düşünürsen çok olan mantıklı gelmişti ayrıca bi paket ilk zamanda kullanmaya huggs in göbek oyuntuluları varya ondan alıcam :)
tuğbacım evet başka şehire taşınacağız kısmetse..zor bir dönemime gelicek ama napalım yerleşicem yavaş yavaş..annem yardımcı olacak ...

ahh cnm yaa çok zor olucak senin içn Allah kolaylık versin yeni bi şehir yeni insanlar yeni doktor keşke doğumu yapıp öle gidebilseydin

selam tuğbacım nasılsınız bebişn ve sen ?nasıl gidiyo tatlım?

canım aşırı olmadığı sürece gönül rahatlığıyla içebilirsin ben de günde 3 defa süt içiyorum ve içine tarçın koyuyorum malum bende de şeker var...
canım hoşgeldin canını sıkma sakın bebişin Allahın izniyle çok iyidir

canım ben ilk paketini prima premium care aldım bir daha ki ay da huggies almayı düşünüyorum iki farklı bez kullanacağım doğum yapan arkadaşlarım öyle önerdi

Kizlar merhaba, alisveris listesi ariyorum hem bebek hem kendim icin. Alisveris yapioruz ama hep hosumuza giden elbise tarzi seyler, 3 aydan sonra giyebileceği seyler. Artik ciddi bir alim yapma zamanimiz geldi. Bide gecen bi yeni dogan seti aldik adam cok uygun falan dedi 140 milyona verdi sonradan internette baktim cok daha uygun fiyatlar var.iyi bir liste alisveris icin iyi bir yer ariyorum. İstanbul anadolu yakasindayim ve kizim olcak ona gore liste lutfen

Kizlar merhaba, alisveris listesi ariyorum hem bebek hem kendim icin. Alisveris yapioruz ama hep hosumuza giden elbise tarzi seyler, 3 aydan sonra giyebileceği seyler. Artik ciddi bir alim yapma zamanimiz geldi. Bide gecen bi yeni dogan seti aldik adam cok uygun falan dedi 140 milyona verdi sonradan internette baktim cok daha uygun fiyatlar var.iyi bir liste alisveris icin iyi bir yer ariyorum. İstanbul anadolu yakasindayim ve kizim olcak ona gore liste lutfen

Ayşecim, valla bu kv durumu zor canım. Allah kolaylık versin.
Benim de görümceden yana şansım yok. Onu kv ile telafi ediyo Allah. O yüzden bin şükür diyelim.
Sen eşinle güzelce konuşur, bu işi sıkıntısız halledersin, eminim ona.
Bi de bu bizim izin hesaplaması konusunda teşekkür ederim. O zaman ben 22'sinde gidip raporumu alıcam demektir.
Bu arada kalan iznimi ve bi hafta kadar da rapor alayım bakalım.
5 hafta Çalışmaya başlamadan bi rahat edelim di mi

eylemsevcan, ben duşta bebek yağı sürüyorum. Bir süre sonra da mustelanın çatlak kremini sürüyorum.
ama çatlıcağımız varsa çatlıcakmışız, deneyimli anneler öyle diyor.

Reputable! Arkadaşına çok üzüldüm. Benim annem de 6 aylık bebeğini kaybetmiş karnında. Suni sancıyla doğurtmuşlar.
Onu anlatırken suratını görmen lazım, çok üzülüyorum. 6 ay bağlandığın bi çocuğu kaybetmek çok zor der buruk bi ifadeyle.
9aylığını düşünemiyorum bile. Allah sabır versin canım. Başka hiçbir anneye de yaşatmasın aynı olayı.

Çekirdekçim! Bi hissetsen şu tepikleri, forumca coşcaz valla. Neyse sağlıklı olsun da yeter annesi.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım.

kuzu pahalı almışsın valla bak bence sen eminönünde havuzluhan var oraya gel cnm zaten buraya gelince görücen bütün eksikleri ben ordan tamamladım tam yakım hastane çıkışı bebitoydu galiba 40 tl ye aldık :))

pow pow a ek olarak böyle at koşması gibi olan ses eklenmesi lazım.
sana örnek teşkil etmesi açısından doğru ve yanlışı çektim, ilk ses kalp atışı, sonrakinin ne olduğunu bilmiyorum, kordon vs olabilir :44:
30 week fetal heartbeat - YouTube
iyice ararsan bulursun. kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…