2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

canım baban için çok üzüldüm geçmiş olsun ama sakın ameliyat olma deeme eğer bi gün babanı kaybettiğinde keşke olsaydı dersen vicdan azabı8 çekersin keşkelerle kalarak yaşanmıyor zor oluyor babannın yanında dimdik dur dur ki oda senden güç alsın

iyi maşallah ,insan kim bilir ne stres olur bebek geri dediklerinde ama işte bi hafta bi haftayı tutmuyor inş bundan sonra hep ileri hep ileri
bende perşembe gidecepim dr a bakalım :)))
babası rahatsız olan arkadaşımızada geçmiş olsun diyorum ,şimdi nickini hatırlayamadı ,yazmaya başlayınca kapatamadımda sayfayı ..
ben yarın sağlık ocağına gideceğim aradılar ,kan testi yapıcaklarmış ,kanım düşük zaten bakalım ne çıkıcak ,perşembe dr göstericem ..

benim bebeiş için hep iri diyorlardı ,çok yemek seçen biriyim ama ,sebze yemeği yemesemde bakliyatla aram iyi ,yazın bile yeşil mercimek, kuru fasulye yiyordum ,hurmayı ihmal etmiyordum ,bence hurma bebişleri şişkolaştırıyor :))
elbette kilolu bebek sağlılı bebek anlamına gelmez ama tek dua sağlıklı ve tombiş olsun :)))

bakalım eğer 2 kg civarındaysa o kadar mutlu olucam ki ,inş perşembe günü i haberlerle dönerim

Ah canım baba demek can demek.

Senin yazdıklarını okuyunca bir an kendi babamı düşündüm. Allah annelerimizi ve babalarımızı başımızdan eksik etmesin inşallah.

Sen metin ol, dualarını eksik etme. Olumsuz da düşünme. Dua edicem ben de yarabbim inşallah tez zamanda iyileşir baban, güzel haberlerini verirsin bize.

Sen de lütfen çok çok olumsuz ve kötü düşünme, bebişini de düşün. Dua et canım. Allah yardımcınız olsun.

Öyle yapmaya çalışıyorum cnm ama elde değil işte üzülüyosun düşünüyosun acabamı diosun

ah canım telaşlanmamak eldemi biliosun
Biliyorum cnm bilmezmiyim

bak canım ben 14 yaşında babamı 21 yaşındada annemi kaybettim 2 si içinde hastahanelerde koşturdum koridorlarda yattım ama acaba mı demedim o senin canın sonuna kadar yanında olcaksın ondan şüphem yok zatende bebek içinde kendin içinde dik dur durmak zorundasın

Amin canım inşallah çok tesekkur ederim

Başın sağolsun cnm elimden geleni yapıcam ailem için bebeğim için inşallah herşey yolunda gider,tesekkurler canım

cnm öncelikle başın sağolsun.bende 8 ay önce babamı kaybettim.insanın ailesinden birini kaybetmesi çok acı.dediğin gibi hastanelerde yerlerde yattık annecimle yeri geldi ama kurtaramadık..rabbim derdinden sonra sabrınıda veriyo..dayanamıycak gibi oluyosun o acıya ama dayanılıyomuş diyosun..ki sen hem anneni hem babanı kaybetmişsin rabbim sana sabırların en büyüğünü versin..bebeğime hamile kaldığımda hayatın devam ettiğinin farkına vardım.acıdan sonra gelen bi mutluluktu bizimkisi..ilkbaşlar sevinemedik bile ilk aylarım hep ağlamakla geçti çünkü babama olan özlemimden..ama rabbim yüzüzümz gülsün diye verdi oğluşumu biliorum ben....neyse ne seni ne kendimi ne burda hormonları tavan yapmış anneleri üzmeye hakkım yok konuyu burda kapatıyorum..veeee bebişine maşallah cnm sanada maşallah diyorum..evham yaptırdı doktor sana boşyere ama minnoşun iyiymiş büyüyomuş bak şükür cnm

Son düzenleme:
cnm öncelikle kendin ve bebeğin için sakin ol tatlım.babacığına yürekten dua ediyorum inşallah iyi olucak cnm

cnm öncelikle kendin ve bebeğin için sakin ol tatlım.babacığına yürekten dua ediyorum inşallah iyi olucak cnm

Çok tskler cnm inşallah,
Başın sağolsun seninde Sizinde canınızı sıktım kusurabakmayın nolur ama insan paylaşmak istiyor birileriyle ve sizleride yakın görüyorum şu an kendime anlarsınız halimden

Allah yardımcınız olsun, babana şifalar diliyorum

slm canim allah yrdimciniz olsun canim benim dualrim seninle insallah hersey< yoluna girer canim benim üzme kendini...

slm canim ilk önce basin sagolsun cokkk zor bende abilerimi kaybettim ölüm cok zor inan senin adina cokk üzüldüm kolay degil canim allah sabir versin canim benim..bebisinde iiy olmasina cokkkk sevindim hadi göözün aydin canim benim..

had gözün aydin canim benim..sonuclarin iyi olmasina cok sevindim..odasi hayirli olsun saglikla sihatle yatsinlar insallahh canim güle güle kullanin allahim ödeme kolayligi versin herkeze insalahhh..

evet canim benimm yasaya yasaya anladik..evet ayni seyi esimde hep der malesef bazen olmuyor.evet canim bende onlari düüsünüyorum artik onlar benim herseyim sende kendine cokk iiy bak canim bende öpt seni..sagolasin.

slm canim evet yasdim hemde daha neler neler anlatsam roman olurda bosveriyorum artik sagliigm iicin..evet esimde hakliyi haksizi ayirt ediyorda cok sükür o yönden huzurluyum cokkk sükür..evet canim bencede zarra veriyorsa sevmiyorlarsa uzak dursunlar bende durayim onlarda rahat bende rahat olayim en iyisi böyle baktim olmuyor böyle olsun bundan sonrada sagolasin canim benim msj icin cok sagol..

arkadaşlar, ben 3 gündür kendimi çok mutsuz, umutsuz, yaşama sevinçsiz hissediyorum. sürekli uyumak istyorum. kim ne demiş, ne yapmış, umrumda değil böyle hisseden var mı?
hormonlardan canim ya birde kisa giriyoruz gecicek hepsi. kolay degil icimizde bir can daha var.
bendede bir tembellik bir tembellik totoyu koydugum yerde kaliyorum.
kesinlikle kullan derim. banada hemsireler ay erme dis yapisi bozuluyor yok soyle olur yok boyle our dediler
kizim kolikti zaten bir iki denedim yinede vermeyi almadi ama ugrassam belki daha fazla alirdi sonra tabi bu parmagini emmeye
basladi 2 ay sonra 4 yasi bitecek geceleri hala parmak agzinda eskiden fazlaydi simdi daha az ama tamamen bitmedi
emzigi saklayabilirsin biraktiracagin zaman parmagi nereye saklicaksin. ojede surduk bantta taktik ama ise yaramadi

masallah bebislerine kilolari gayet birbirine yakin ve iyi canim benim 27 haftada 1 kg di tek bebek seninkiyle ayni gidiyor nerdeyse
ins gununude doldururlar oyle dogarlar :)
canim yasadiklarini cok iyi anlaiyorum sana bile bile zulum etmisler resmen bana bilerek zulum ettiklerini dusunmedim hic ama birlikte yasamak cok zor afedersin wc olayi yildirmisti beni . simdi uzakta o kadar iyiyim ki
kafam rahat beklentimde yok zaten. kizlarinin bebegi oldu bir seyini eksik birakmadilar o el evindeyms yuzu one dusmesinmis
benim kizim oldu birkac yelek ordu birde kunye birde benim zorumla battaniye baska birsey gormedik
bize gelince bankaya borclari var 5 yildir evliyim bitiremediler daha
ama kizlarina gelince bulup bulusturuyorlar bir sekilde Allaha havale ettim bende ne yapalim.
cocuklarimiz saglikli olsun ailemizde huzur olsunda gerisini bosvericez artik. kimseden birsey gormedim o yuzden hep kimsede
benden birsey beklemesin diyorum. buyuk konusmayayim ama hasta olup dusseler ben bakmam sahsen.
birini tutar esim baktirir belki ama kendim bakmam.
ah ah hemde nasıl..Allah'tan arladaşlar müdahale edip beni yatırdılar, yoksa yığılır kalırdım herhalde..
cok gecmis olsun canim. dikkat et kendine. benim de tanisiyon cok dusuk normalde bile 10/5-6 civari cikar. ayaklari yuksekce bir yere koyup yatman lazm hemen en cok o iyi geliyor
benim tansiyon 10/5-6 civari surekli canim cokta dusmedigi surece yuksek tansiondan iyi diyorlar
ayakalrini yuksekce bir yere koyup uzan oyle hissedince .
belki bebek pozisyon degistirmistir tekmeler ondan farklilasmistir. benim ki donmus gecen haftalarda bende bir gariplik var diyordum
sonra dr dondugunu soyleyince ona yordum
panik yapma canim. inanki en saglikli normal dogum ben normal yapmayi cok istiyorum
ins nasip olur. artik epudrel filanda yapiyorlar acida hissetmiyorsun.
bebek icinde o sancilar cok gerekli sutunun de erken gelmesini sagliyor. ins korkun gecer normal dogum yaparsin
hayirli ugurlu olsun canim besiginiz bizde aralik basi dusunuyoruz sade besik alicaz . burda ne kadar kalicagimiz belli degil cunku
zaten trdede kendi evimizde kizkardesim oturuyor nasip olursa 2014 yazinda onlar ickinca bende yerlestiricem kurucam duzenimi
tabi nerde yasamaya devam edecegimizi Allah biliyor:)
masallah canim bebisine. cok sevindim gozun aydin diyeyim. insanin icini kemiriyor valla boyle seyler
senden duyunca bende kortum muayeneye gittm seker sorunu beni cok korkutuyor cunku
bizimkindede hersey yolundaydi su haftalar gecsede bir kucagimiza alsak . boyle hop oturup hop kalkmasa yureklerimiz:)
canim cok gecmis olsun ins basarili bir sekilde gecirir ameliyati. Allah sifa versin canim

kizlar dun gece ruyamda hastanedeydim
diyorum ki dr ben normal dogurmayi denemk istiyrum bir sorun cikarsa sezaryan olucam
oda bakiyor alttan acilman baslamis o zaman bekleyelim diyor
Aman Allahim nasil seviniyorum anlatamam. sonra ust kata cikiyorum zaman gectikce acilmam cogalmistir heralde diyorum
orda bir nts cihazi varmis:) kendi kendime bagliyorum bir ekrana bagliymis o guya kac cm acilma varsa gosteriyorumus
bir bakiyorum ekrana 9.95 yaziyor Allah diyorum 10 cm oluncaydi dimi hemen apar topar dr u aramaya calisiyorum
ama sancim yok tabi :) alt kata iniyorum annemi goruyorum telefonla konusuyormus anne dr nerde benim acilmam tamam ben dogurucam herhalde simdi diyorum bir yandanda elimde altimi tutuyorum ay cok komik bebek gelirse dusmesin diye :))))
orda uyandim, bu arada cekirdek senide dordum nts odasinda oglunu goruyorum 2-3 yasinda filanmis ama ya diyorum bir ayni zamanda
dogurmayacakmiydik niye buyk cocuk ay Allhim ne ruyaydi cok mutlu oldum ama normal doguracam diye:))

Çok geçmiş olsun canım benim,Allah ım acil şifalar versin inşallah...Sende dimdik dur babanın yanında.Aynı süreci geçen yıl bu zamanlar 6-7 aylık hamile olan arkadaşımda yaşadı.Çok şükür babası ameliyat oldu 1 yıl olacak neredeyse ve çook iyi şuan.Darısı da senin babana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…