- 29 Ağustos 2012
- 136
- 11
- 48
- 37
Merhaba kızlar
bugün okudum sizi hep ama yazamadım canım çok sıkkındı halada öyle ağla ağla çatladım bütün gün
Bugün hastaneye gittik babamı hastaneye yatıracaktık yarın ameliyat olacaktı,doktoru yarın yokmuş perşembe olucak ameliyatı.
Doktor kafamızı çok karıştırdı Adana'nın en iyi kalp cerrahı adam ama çok riskli bir ameliyat benden başka kimsede seni ameliyat etmeye cesaret edemez diyor resmen ancak bu şekilde kalmanda çok riskli mecbur olucaksın ameliyat diyor ve kesin iyi olucak ameliyat olunca da demiyorYarın yatıış yapıyoruz babam kararlı olmak istiyor riske rağmen lütfennn herşey yolunda gitsin nasıl geçicek bu 2-3 gün bilmiyorum sakin olim olumsuz düşünmeyim diyorum başaramıyorum da inşallahh iyi haberlerle gelirim dua edinn nolur..
Gözünaydın cnm çok sevindim boşuna telaş yaptın bak okadar üzüldün Allahım yaşatmasın bidaha
hanımlar güzel haberlerle geldim çok şükür bebeğim eski formuna geri döndü zaten 1 hafta geç geliyordu hamilelik haftasından şimdide öyle 1 haftada 2 haftalık büyümüş anlayacağınız çok sevinçliyim ama yinede haftaya yine gideceğim doktoruma hergün şekerimi ölçerek iyi değerlerin afferin dedi bana :)) tansiyonun çıkarsa suyun azalırsa bebeği erken alırım haberin olsun dedi bide ... ama geçen yazdığım korkularımdan hepsi silindi çok şükür tabi takibe devam :) ilginize alakanıza teker teker hepinize çok teşekkkür ederim sizi yanımda hissettim resmen ve eve geldiğim anda pcyi açtım size yazıyorum önce yiğenlerimi sonra sizi öpüyorum :))
Merhaba kızlar
bugün okudum sizi hep ama yazamadım canım çok sıkkındı halada öyle ağla ağla çatladım bütün gün
Bugün hastaneye gittik babamı hastaneye yatıracaktık yarın ameliyat olacaktı,doktoru yarın yokmuş perşembe olucak ameliyatı.
Doktor kafamızı çok karıştırdı Adana'nın en iyi kalp cerrahı adam ama çok riskli bir ameliyat benden başka kimsede seni ameliyat etmeye cesaret edemez diyor resmen ancak bu şekilde kalmanda çok riskli mecbur olucaksın ameliyat diyor ve kesin iyi olucak ameliyat olunca da demiyorYarın yatıış yapıyoruz babam kararlı olmak istiyor riske rağmen lütfennn herşey yolunda gitsin nasıl geçicek bu 2-3 gün bilmiyorum sakin olim olumsuz düşünmeyim diyorum başaramıyorum da inşallahh iyi haberlerle gelirim dua edinn nolur..
canım baban için çok üzüldüm geçmiş olsun ama sakın ameliyat olma deeme eğer bi gün babanı kaybettiğinde keşke olsaydı dersen vicdan azabı8 çekersin keşkelerle kalarak yaşanmıyor zor oluyor babannın yanında dimdik dur dur ki oda senden güç alsın
Biliyorum cnm bilmezmiyimah canım telaşlanmamak eldemi biliosun
Ah canım baba demek can demek.
Senin yazdıklarını okuyunca bir an kendi babamı düşündüm. Allah annelerimizi ve babalarımızı başımızdan eksik etmesin inşallah.
Sen metin ol, dualarını eksik etme. Olumsuz da düşünme. Dua edicem ben de yarabbim inşallah tez zamanda iyileşir baban, güzel haberlerini verirsin bize.
Sen de lütfen çok çok olumsuz ve kötü düşünme, bebişini de düşün. Dua et canım. Allah yardımcınız olsun.
bak canım ben 14 yaşında babamı 21 yaşındada annemi kaybettim 2 si içinde hastahanelerde koşturdum koridorlarda yattım ama acaba mı demedim o senin canın sonuna kadar yanında olcaksın ondan şüphem yok zatende bebek içinde kendin içinde dik dur durmak zorundasın
bak canım ben 14 yaşında babamı 21 yaşındada annemi kaybettim 2 si içinde hastahanelerde koşturdum koridorlarda yattım ama acaba mı demedim o senin canın sonuna kadar yanında olcaksın ondan şüphem yok zatende bebek içinde kendin içinde dik dur durmak zorundasın
cnm öncelikle kendin ve bebeğin için sakin ol tatlım.babacığına yürekten dua ediyorum inşallah iyi olucak cnmMerhaba kızlar
cnm öncelikle kendin ve bebeğin için sakin ol tatlım.babacığına yürekten dua ediyorum inşallah iyi olucak cnm
Merhaba kızlar
Çok şükür sonuçlarım iyiymiş.Kansızlık için kızdı dr um.İlaçlarını kullan birde pekmez iç dedi :)Dr dan çarşıya gittik.Ordan akşama doğru annemlere.Ordan arkadaşlara çaya gittik.Daha yeni geldik eve....
VEEEEEEEEE bebişlerimin odasını aldık çok şükür...Belis'ten.Normal birer beşik almayı düşündük ilk önce ve 3 kapaklı dolap.Nerden baksak bize 1500 tl ye mal olacaktı içinin yatağı ve uyku setleri felan hariç.Belis in büyüyebilen yatağından 2 adet aldık ve 3 kapaklı gardrobunu.İçinin yatağı,uyku seti,cibinliği felan 2500 tl ye geldi ve 10 taksit.Biraz tuzlu oldu belki ama ileriye dönük düşündük yatakları.Normal bir beşik alsak 3-5 yıl sonra büyük yatak almak zorunda kalacaktık.Hayırlısı olsun bakalım.Allah ım ödeme kolaylığı versin inşallah,sağlıkla kullanmayı nasip etsin.Amin...
Canım benim seni çok ii anlıyorum bende aynı senin giniyim insanları korocam diye çok korkuyorum dediğin gibi hayır diyemîyorum hiç bu kötü bi durum çünkü bazen zor durumda kalıyorum eşim diyo herkesi kendin gibi sanma diye ama olmuyo işte sen yaşaya yaşaya anlamışsın canım ama ben ne zaman anlıcam bakalım sende kendini yıpratma canım canım zaten bunu bi nevi başarmışsın ama bebişini be diğer yavrularını düşün onlardan daha önemli hiç bişey yok sonuçta kendine çook ii bak tatlım öpüyorum senî
Canım ya bizim bile aklımız senin tepiklerinde kaldı.. Rabbim cc evladına sağlık sıhhat versin.. Arada birde tepiklesin inşAllah..
Ahh ki ne ahh canım.. Amin inşAllah.. Rabbim cc hepimize sabırlar versin..
Kesinlikle el üstünde tutulmalısınız canım.. Hem iş hem hamilelik kolay değil.. Kahraman anneler...
Kayınvalideyle beraber yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum onu.. Ya asıl sinir bozucu olan insanın iyi niyetinin suistimal edilmesi.. ben daha 15 günlük gelinken rahatsızlanmıştı kayınvalidem.. Günlerce başında bekledim. Rahatsızlanınca ne kızından ne oğlundan fayda vardı.. Saat kaç olursa olsun yatağımdan kalkar yanına gider elimden geleni yapardım.. Yine yaparım.. Çünkü Allah cc korkusu var, yaptıklarım sadece Allah cc rızası için.. Ameliyat oldu başında tek ben vardım. Kızı 1 saat zor durdu gitti.. Ben vicdanen çok rahatım.. Saygıda hiçbir kusur etmedim ama gelgörki nankörce davranması beni kendisine karşı çok soğuttu.. Geçen akrabalarının yanında gelin kaynana muhabbeti yapıyorlar.. Diyorki menfaati olmadan kimse kimseye bakmazmış.. En sonunda dayanamadım ve bende yorum yaptım.. Ben sadece Allah cc rızası için yaparım dedim. Şimdiye kadar yaptıklarımdan hiçbir menfaatim olmadı insanın içinde Allah cc korkusu olmasa hiçbirşey yapmaz dedim.. Hastalıklarında, sıkıntılı anında yanında olmamda tek kazancım Allah cc rızası dedim.. o yeter zaten.. Geçen kış eşim askerdeydi. inanın ben 6 ay boyunca annemlere gitmedim. Onlar farklı şehirdeler. Kayınvalide biraz rahatsız olunca yanında kaldım ama kıymet bilindimi. Tabiki hayır.. Bazen kendime çok kızıyorum bu kadar iyi niyetli olmayacağım diye ama sonra frenliyorum kendimi Rabbime cc havale diye.. Ay yine çok konuştum demi.. Siz kayınvalidemi tanımıyorsunuz dedikodu olmaz demi kızlar.. Kurt düştü içime..
Benimde aklıma dalin yattı gibi canım. Misler gibi koksun kuzucukların kıyafetleri..
Rabbim cc kolaylık versin canım.. Yeni evinde güzel günlerde oturun inşAllah..
elde mi yıkamayı düşünüyorsun canım.
Aynı merak bizde de var. Henüüz hayal edemiyoruz ama rüyalarımda gördüğüm bebekler canlanıyor hep gözümde..
huysuz kayınpederlerde oluyor demekki.. Rabbim cc sabır versin canım..
Mevsim değişikliğindendir canım. Çabucak geçer inşAllah..
Ay süpermiş bu mürekkep işi. Benim eşiminde aynı korkuları var. Birde geçen bir dizi de de bebekleri değiştirmişlerdi onu izleyince Allah'tan annenin gözü açık bebeğe dikkat eder diyo. Ama bu mürekkep işini duysa kesin oda yapar.
Canım benim ya neler yaşamışsın sen de. Allah tan cc eşin seni anlıyor ve haklıyı haksızı ayırt edebiliyor.. Rabbim cc ıslah etsin onları.. Sana daha fazla zarar vermelerindense görüşmemek en iyisi canım..
Emzik alacağım bende. Birara burada konuşulmuştu kauçuk emzik iyi diye. Geçenlerde bir eczaneye sordum sağlık bakanlığı kağuçuk emzik önermiyor ondan satmıyoruz dedi. Bende nasıl birşey alacağıma daha karar vermedim.
MaşAllah barekAllah oğluşuna Rabbim cc nazarlardan saklasın.. Bende yarın gideceğim doktora.. Kilo almadım diye çatacakmı bakalım doktor yine..
Bir arkadaş daha yazmıştı aynı şeyleri, mevsim değişiklikleri üstüne birde hormonlar değişince bu olanlar gayet normal canım..
hormonlardan canim ya birde kisa giriyoruz gecicek hepsi. kolay degil icimizde bir can daha var.arkadaşlar, ben 3 gündür kendimi çok mutsuz, umutsuz, yaşama sevinçsiz hissediyorum. sürekli uyumak istyorum. kim ne demiş, ne yapmış, umrumda değilböyle hisseden var mı?
kesinlikle kullan derim. banada hemsireler ay erme dis yapisi bozuluyor yok soyle olur yok boyle our dedilerKızlar sanırım forumda daha önce hiç konuşulmadı, merak ettiğim birey var.
Emzik konusunda ne düşünüyorsunuz? Tecrübeli anneler özellikle bilgi verirse sevinirim.
Şimdi yeni doğan bebekler ağladığında emzik veriliyor mu? ya da emzik kaç aylıkken veriliyor? :26:
bu konuda hiç bir bilgim yok. emzik gerekli mi gereksiz mi? :44:
bilgisi olanlar yazarsa sevinirim valla çok
masallah bebislerine kilolari gayet birbirine yakin ve iyi canim benim 27 haftada 1 kg di tek bebek seninkiyle ayni gidiyor nerdeysemerhaba kızlar . geçmişi oku oku bitmiyor :)kayınvalide konusuna ben hiç girmeyeyim . ne kadar az beklenti içinde olursak o kadar az üzülürüz.
neyse biz bugün doktora gittik bebeişler iyi çok şükür biri bi hafta önde gidiyor 950 gr diğer bebişte sata göre bir iki gün geri 818 gr . iyiler çok şükür ama aralarındaki kilo farkı inşallah azalır . doktorum 20 gün sonra ciğer geliştirici yapalım dedi . sağlık ocağında da 2. tetanoz aşısı oldum .hemşire ikizler arasında kilo farkı normal dedi . bizde bebeklerin kıyafetlerini yıkamaya başladık . minicik minicikler hele çorapları :) hastane çantası hazırlamaya başlıyacağız kenarda hazır olsun . eksikler hemen hemen tamam gibi beşikler ve yatakları gelmedi henüz. bizden böyle kızlar
canim yasadiklarini cok iyi anlaiyorum sana bile bile zulum etmisler resmen bana bilerek zulum ettiklerini dusunmedim hic ama birlikte yasamak cok zor afedersin wc olayi yildirmisti beni .evet canim en sonunda öyle yaptilar sen saygi sevgi gösterirsin sonra bakarsin hep ayni ipler kopup gider iste..aynen öyle nefret ettirdiler gercekten bak aslinda asla kötü biri ici kötü biri degilim herkez der sen cok safsin herkezei kendin gibi bilioyn bunu esim bile der..evet benimde ben kisin kayin babaya yaptiklarini anlatinca oda dedi ortaligi karistiran beni dolduran annem sen birde git annemle konus diyor ama kayinbaba okadar gamsizzzz ki yemin ederim komsumda sait bu olaya aman ne var yaptiysa diyor ben anlatiyom yaptiklarini kendimden gecmisim hic yorum yapma tenezülünde bile bulunmuyoröyle gamsiz iste.senin kayinvalidede yapipta ben birsey yapmadim deyip aglama moduna gecenlerden galimba..
cok gecmis olsun canim. dikkat et kendine. benim de tanisiyon cok dusuk normalde bile 10/5-6 civari cikar. ayaklari yuksekce bir yere koyup yatman lazm hemen en cok o iyi geliyorah ah hemde nasıl..Allah'tan arladaşlar müdahale edip beni yatırdılar, yoksa yığılır kalırdım herhalde..
benim tansiyon 10/5-6 civari surekli canim cokta dusmedigi surece yuksek tansiondan iyi diyorlararkadaşlar bende bu aralar hiç bişey yapma isteği yok. okuldan gelince atıyorum koltuğa kendmi kalkamıyorum.dün baya fenaydım. tansiyonum 9- 6 cıktı yoğurtla ancak yükselttim.benim gb olan var mı? bir de bebeğim gecen haftaki gb net tekmeler atmıyo. arada göğsüme doğru ayağıyla gerdiriyo galiba. szde durumlar nasıl???
panik yapma canim. inanki en saglikli normal dogum ben normal yapmayi cok istiyorumchekirdekcim doktorla henüz dogum şeklini konusmadık ama normale çok sıcak bakmıyorum düşününce bile ateş basıyor.bide ben cok panikleyınce çarpıntı tutuyor nefes alamıyorum kalp atısım 200 ü bıle buluyor öle bısey olur dıye korkuyorum.bakalım allah hepimize kolay dogum verir inşallah
hayirli ugurlu olsun canim besiginiz bizde aralik basi dusunuyoruz sade besik alicaz . burda ne kadar kalicagimiz belli degil cunkuÇok şükür sonuçlarım iyiymiş.Kansızlık için kızdı dr um.İlaçlarını kullan birde pekmez iç dedi :)Dr dan çarşıya gittik.Ordan akşama doğru annemlere.Ordan arkadaşlara çaya gittik.Daha yeni geldik eve....
VEEEEEEEEE bebişlerimin odasını aldık çok şükür...Belis'ten.Normal birer beşik almayı düşündük ilk önce ve 3 kapaklı dolap.Nerden baksak bize 1500 tl ye mal olacaktı içinin yatağı ve uyku setleri felan hariç.Belis in büyüyebilen yatağından 2 adet aldık ve 3 kapaklı gardrobunu.İçinin yatağı,uyku seti,cibinliği felan 2500 tl ye geldi ve 10 taksit.Biraz tuzlu oldu belki ama ileriye dönük düşündük yatakları.Normal bir beşik alsak 3-5 yıl sonra büyük yatak almak zorunda kalacaktık.Hayırlısı olsun bakalım.Allah ım ödeme kolaylığı versin inşallah,sağlıkla kullanmayı nasip etsin.Amin...
masallah canim bebisine. cok sevindim gozun aydin diyeyim. insanin icini kemiriyor valla boyle seylerhanımlar güzel haberlerle geldim çok şükür bebeğim eski formuna geri döndü zaten 1 hafta geç geliyordu hamilelik haftasından şimdide öyle 1 haftada 2 haftalık büyümüş anlayacağınız çok sevinçliyim ama yinede haftaya yine gideceğim doktoruma hergün şekerimi ölçerek iyi değerlerin afferin dedi bana :)) tansiyonun çıkarsa suyun azalırsa bebeği erken alırım haberin olsun dedi bide ... ama geçen yazdığım korkularımdan hepsi silindi çok şükür tabi takibe devam :) ilginize alakanıza teker teker hepinize çok teşekkkür ederim sizi yanımda hissettim resmen ve eve geldiğim anda pcyi açtım size yazıyorum önce yiğenlerimi sonra sizi öpüyorum :))
canim cok gecmis olsun ins basarili bir sekilde gecirir ameliyati. Allah sifa versin canimMerhaba kızlar
Merhaba kızlar
bugün okudum sizeçi hep ama yazamadım canım çok sıkkındı halada öyle ağla ağla çatladım bütün gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?