2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
CHEKİRDEKK cim valla günler nasıl geçti sen bana sor ben artık her hafta doktoruma gitcekmişim heralde su olayıda geçen hafta az bu hafta normal dedi ama benimki yinede sınırdaydı hep suyum tabiiki biz anlayamayız doktor bi çember içinde bakıo ya ordan anlıyo kayıtsız şartsız güveniyorum doktoruma yaa o ne derse kabul

herkese günaydın.nasılsınız bakalım.ben çok yorgunum.dün akşam 15 erkek 8 bayan misafir vardı yemeğe.canım çıktı.eşimede dedim bidaha doğuma kadar lütfen kimseyi çağırma diye.kızdım.ama eşime kalsa her akşam çağırır.çok seviyo misafiri,arkadaşlarını.tabii yorulan kadın oluyo.erkeklerin masasını topladı,tezgahın üstüne koydu,bak sana ne kadar yardım ettim diyoay dedim zaten işin en zor kısmı oyduyatağa girdim belimin,bacaklarımın ağrısından uyuyamadım,karnım çatlıcak gibi gerildi yorgunluktan.sabah ta kalktım işe geldim.eve gidince makinayı boşalt.misafir bulaşıklarını yerleştir.masa örtülerini yıka vs.

bu arad 30 haftalık olmuşum.çook sevindim ve duygulandım ticker ımda 30 yazısını görünce.çok özeniyodum 30 lu hafalarda olanlararabbime şükürler olsun...

Herkese günaydın tatlı hamişler ve minik yavruları
Nasılsınız bugün?
Öncelikle November babana ve cümle hasta olanlara Allah acil şifalar versin inşallah...
Ezgicim çok sevindim canım görün aydın
mehmetderya cicilerinizi güle güle kullanın canım
Hepimize hayırlı, huzurlu, mutlu, sağlıklı bir gün diliyorum .
Tontirikten haberi olan var mı bu arada?

günaydın güzel anneler ve kuzucukları bugün itibariyle 32.haftama va 8. ayıma girmiş bulunuyorum darısı sizlere

sağol canım benim...canım beyaz ekmek yemiyorum hamurişi ve tatlı asla yemiyorum.sadece sabah kahvaltısında çavdar veya tam tahıllı kullanıyorum.yağsız süt yağsız yoğur ve peynir tüketiyorum.yürüyüşe çıkıyorum.hem programı diyetisyen verdi.protein ağırlıklı bir program.asla yemek ve kuru yemişten meyveden kısmadım.zaten normaldede öyle çok diyet yapmama gerek kalmaz geç saattte yemeği ve tatlıyı hayatımdan çıkarmam yeterlidir.kilo vermem için.1 kilo vermişim.diyetisyeninle tekrar konuş dedi...:)

aynı durumdayım tuğba bende doğum sonrasından biraz korkuyorum..

şimdide oğluşum geliyor Rabbim hepinize nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhh
çok güzel bir duyguuuuuuuuuuu

evet yaaa tontrik nerede?bende merak ettim onu.

ohhh bunada şükür artık tepik olmasada kalp atışı duyuyosun bu süper :)))
ahh cnm yaa zor geçmiş valla doğumun Allahım bu sefer kolay doğum nasip etsin inşallah... bende hep normal istiyorum en sağlıklı olanın o oldugunu düşünüyorum hem benim hem bebek için ve güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum sonunda oğluşumun kucağımda olucağı onu emziriceğimi falan ve doğumdan sonraki 1 haftanın hemen geçmesini istiyorum :))

ahh cnm yaaa bende senin gibiyim alan dar galiba bazen şiddetli itiyo kendini oynamıyo bazende durmadan oynuyo galiba keyiflerine göre davranıyolar ama alan azaldıkça harekerleride kısıtlanıyo :))
ahh yaaa kabus wc kapısında yatıcam nerdeyse (

anammm malummu oldu nee allahım gönlüne göre versin kuzum inşallah normal doğurursun :))
Amin insaalllaaaah:) sagol canim
yok kiz ne olucak cok dusunuyorum ondan gordum sanirim:) saglikla alicaz kucagimiza ogluslari insallah merak etme:)
:))

canim cok yorma kendini ben misafir alisini durdurdum:) yok valla mumkun degil birilerini agirlayamam. kendi isimi yapsam sukrediyorum :) yaydim micimi zaten 2 gundur bir yemegi zor yaptim:)

sevindim canım, 6-7 saniye sonra kaybolduysa bebek hareketli demek, sen hissedemiyorsun, için ferah olsun ben de ilk zamanlar pow pow u sanıyordum, ama ebe dinlerken baktım onu dikkate almıyor, diğerini arıyor her seferinde.

canım güzel günlerde güle güle kullanın inş...
canım Rabbim acil şifalar versin Allahın izniyle ameliyat güzel geçer baban biran önce iyileşir dualarımız seninle...

canım sen kasımmın 23 de raporu alcam demişsin ama ben yanlış mı hesapladım 16 kasım olarak hesapladım da yanı 32+0 ken alınıyo diye biliyodum ya bi de ben raporu aldığım halde 1-2 hafta daha çalışıp sonra rapor bittiğinde 1-2 hafta geç geleyim diyorum nasıl olu sence bana bi akıl versene

ben de aynı yerde 1-2 haftadır acı hissediyorum ama kafama takmıyordum, demek ki doğu yapıyormuşum :) aynı yerde olması muhtemel o bölgede daha zayıf bağlar olduğu için yada ne bileyim o kısım daha hasssas olduğu için olabilir. Bnece sen de kafana takma :)

bende de oluyor, özellikle yürürken.

ilki zor olanın ikincisi kolay oluyormuş.

ben sezeryandan normal doğumdan korktuğumdan çok korkuyorum. kat kat kesileceğim düşüncesine dayanamıyorum.:18: inşallah aksi bir durum olmaz, normal doğururum.

kızlar yaa şu foxta yayınlanan merhaba hayat dizisi varya onu seyredin çok beğendim ben yahuu

Bende sevdim o diziyi. Ama geçen bölümde bebekler karışmıştı onu izleyince babamız bebeğin başında nöbet tutma kararı aldı.

Sonçların iyi olmasına çok sevindim canım. Kansızlık problemlerimiz bitmiyor malesef.. Aldıklarınızı güle güle kullanın canım. Bende büyüyen beşik aldım.. Güzel günlerde kullanmak nasip olur inşAllah..

Gözün aydın canım.. Çok sevindim.. Rabbim cc sonuna kadar sağlıkla, sıhhatle götürsün inşAllah..

çok geçmiş olsun canım. Rabbim cc acil şifalar versin. Güzel düşün güzel olsun canım.. Doktorlar en kötüsünü söylemek konusunda ustalar.. Rabbimin cc izniyle güzel geçecek ameliyatı ve sağlığına yeniden kavuşacak baban.. Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz inşAllah..

Canım benim başın sağolsun.. Erken yaşta kaybetmişsin anneni ve babanı.. Rabbim cc rahmet eylesin, mekanları cennet olsun..

Seninde başın sağolsun canım.. Rabbim cc rahmet eylesin.. Dediğin gibi alışmak kolay değil ama Rabbim cc dayana gücü veriyor..

Rüyan hayrolsun canım.. İnşAllah istediğin gibi geçer doğum ve sağlıkla kuzucuğunu kucağına alırsın..

Evet canım.. Kesinlikle en güzeli.. Rabbime cc havale.. Zaten içim ve vicdanım çok rahat.. Onun için Rabbime cc havale..

Korkutuyor tabi canım ama ben kendi kendime herşey çok güzel olacak diye telkin etmeye çalışıyorum.. Ve yaşanmış pozitif hikayeler çok iyi geliyor bana.. :)

Ara ara olabiliyor canım. Benim bir arkadaşım hamileyken göbek deliği çok ağırıyordu. Doktora bi gittilerki ne görsünler; bebişi kordonu sıkı sıkı tutmuş onunla oynuyor.. Ağrıda o nedenle oluyormuş. Bebek kordonu bırakınca ağrısı da geçti.. :)

Merhabalar güzel annişler ve kuzucukları..
Geçmişi bitirebildim sonunda.. :)
Biz bugün doktora gittik. 50 lik şeker yüklemesi yapıldı.. Doldurdum limonu içine
Yoksa hayatta içemezdim.. Tatlıyı sevmem pek..
Kan ve idrar tahlili de yapıldı ama sonuçları yarın alacağım.. Çok kalabalıktı bugün.
Bende yarın sonuçları alınca muayene olayım dedim. Hem çok beklemeden girerim doktorun yanına.
Güya özel hastane ama devlet hastanesinden çok bekliyorsun..
Randevu da yok.. Doktor iyi olunca herkes akın ediyor..
İnşAllah yarın güzel sonuçlar alırız..

Dün evimi dip köşe temizlemiştim bugün iş yok.. Tembellik yapacağım bol bol :)

Tontiriği merak ettim bende nerelerdeki acep? Aslında telefon numaraları birkişide toplansa ne iyi olur..
Artık bir aile gibi olduk burda.. Meraklanıyor insan..

32+0 da alınıyor rapor ama doktorunla aran iyiyse
daha öncede sana 32+0 sın diye verebiliyor raporu
tamamen doktorla samimiyetinize bağlı yani
onu ayarlıyorlar sağolsunlar

şeker yüklemen neden bu kadar geç kaldı?
24-28. haftalar arası diyor
bu arada sonucunu bizede yaz yarın olurmu?
inşallah iyi çıkar

şeker yüklemen neden bu kadar geç kaldı?
24-28. haftalar arası diyor
bu arada sonucunu bizede yaz yarın olurmu?
inşallah iyi çıkar

Sağolasın canım. İnşAllah iyi çıkar sonuçlar.
Bende anlamadım ki neden bu kadar geç yaptığını.. Daha önce sadece kandan bakıldı şekere. 1 ay önce gittiğimde yapacak sanmıştım ama bir ay sonra yapacağız şeker yüklemeni dedi.. Bu kadar geç yapması sorun olur mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…