- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
- 358
canım Allah ıslah etsin ne diyim çok zor değişmezlerde biyerden sonra...uzakken ıyıysenız aman uzak olsunlar...
canım maşallah bebişine... :) doktorun kılo vermene değil bazı besın guruplarını hayatından cıkarmana
kızmsıtır hiçbir diyette ekmek tamamen kesılmez....baska bir tür ekmek yersın daha az yersın ama
mutlaka yemelısın şu an dıyetıne devam edıyorsan mutlaka yemek ye aksi takdirde dengesiz bir beslenme içindesin
demektir...ben de bi kaç aydır dıyet yapıyorum gunde 8-10 dilim ekmeğim var çavdar yıyorum kılo da almıyorum
bebegımde büyyo ama ekstra kıloda vermıyorum doktorumda kızmıyor....şu an tam kılo almamaız gereken dönem sabit kalmak
sorun olmaz ama bir de eksıye dusmek fazla olur...ki yükske miktarda yag yakımındna olusan toksin gebelıkte zararlı...
aynı durumdayım tuğba bende doğum sonrasından biraz korkuyorum..kızlarr günaydınnnn :))
ben yavaş yavaş doğumu düşünmeye başladım yani doğumdan kesinlikle korkmuyorum ama doğum sonrası 1 hafta beni korkutuyo hastane işleri , kanama , bebek sağlıklımı , emicekmi emmicekmi falan sizdede varmı ????
Herkese günaydın tatlı hamişler ve minik yavruları
Nasılsınız bugün?
Öncelikle November babana ve cümle hasta olanlara Allah acil şifalar versin inşallah...
Ezgicim çok sevindim canım görün aydın
mehmetderya cicilerinizi güle güle kullanın canım
Hepimize hayırlı, huzurlu, mutlu, sağlıklı bir gün diliyorum .
Tontirikten haberi olan var mı bu arada?
ohhh bunada şükür artık tepik olmasada kalp atışı duyuyosun bu süper :)))Reputable !
Dün buldum o at koşturması kalp atışlarını , 1 kez ben, 1 kez de eşim denedi. ikisinde de sabırla aradık ve yakaladık. 6-7 saniyeydi ama rahatlattı en azından.
Nasıl teşekkür etsem azdır. Ben o pow pow seslerini kalp atışı sanıyomuşum.
Şimdi her endişe ettiğimde bulurum ve rahatlarım umarım.
Çok sağol tatlım.
ahh cnm yaa zor geçmiş valla doğumun Allahım bu sefer kolay doğum nasip etsin inşallah... bende hep normal istiyorum en sağlıklı olanın o oldugunu düşünüyorum hem benim hem bebek için ve güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum sonunda oğluşumun kucağımda olucağı onu emziriceğimi falan ve doğumdan sonraki 1 haftanın hemen geçmesini istiyorum :))hep iyi düşünüyordum ve normal doğum diye çok ısrarcıydım arkadaşlarımın yoğun sezeryan ol baskısına rağmen
nettende izlemiştim çok kolay görünüyordu neden normal yapmayımki diye tuttum normal doğumu tercih ettimmmmmmmm
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ölüyordum resmen ölümle pençeleştim
mahvoldum artık son haddine gelmiştim ve bir türlü doğum gerçekleşmiyordu
benden sonrakiler doğurdu koydu ben halen
doğuramadım ve doğuramadığım gibi doktorlar kendi aralarında fısırdaşmaya başladılar
vakumla falan çekelim diye
onlarında ödleri koptu yüzlerindeki ifadeyi çok iyi hatırlıyorum
o anda dedim bir daha asla doğurmammmmmmmmmmmmmm
doğurursamda asla normal doğurmammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
illaki sezeryan doğururum diyeeeeeeeeeeee;;;
ama bak üstünden 2 yıl bile geçmedi ve ben tekrar hamileyim
ve gene normal istiyorummmmmmmmmm
o kadar riske rağmennnnnnn
ve o günleri bizzat yaşamış biri olmama rağmen
tüm zorlukları yaşamama rağmennnnnnnn
hiç düşünmüyorum
herşey olacağına varır diyor ve mutlu hayaller kuruyorum
inşallah bu sefer çok rahat doğururum riske falan girmeden diye dudalar ediyorum
kendimi sıkıp daraltmıyorummmmmmmm
yoksa inan işin içinden çıkılcak gibi olmuyor canımcımmmmmmmm
mutlu hayaller kur sonun güzel olsun inşallahh
tatlımmmmmmm Allah yardım etsin hepimizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nasılsınız kızlar ,bebişler nasıl
benim oggluş 2 gündür az hareket ediyo sıkıldımı naptı artık daracık alanda
dr randevumuzu aldık yarın gidicez inş.bakalım ne alemde kilo aldımı çok merak ediyorumbirde özledimki nasıl
bu bir kaaç gündür çok sık sık wc gidiyorum neden acaba :26:
herkezin bebişlerin ii haberlerini okudum dün çok şükür MAAŞALLAH hepinize
bizimde 87 günümüze inmiş çok şükür rabbime az kaldıı:18:
Amin insaalllaaaah:) sagol canimanammm malummu oldu nee allahım gönlüne göre versin kuzum inşallah normal doğurursun :))
yok kiz ne olucak cok dusunuyorum ondan gordum sanirim:) saglikla alicaz kucagimiza ogluslari insallah merak etme:)2-3 gündür aklımdaydın, şekerden dolayı gelişim geriliği vardı bebekte di mi ? o kadar sevindim ki, bayramın zehir oldu ama tam bayram ettin şimdi :) tansiyonuna ve şekerine dikkat et, 2 ay kaldı zaten dayanıcaksın.
su azalırsa biz anlayabiliyor muymuşuz onu ?
Tatlım benim, doktorlar adam korkutmayı çok severler biliyosun. "ben en iyiyim, benden başkası yapamaz senin ameliyatını" tarzında cümlelerle ekstradan hava ve para da sağlarlar. O yüzden canını bile sıkma. kalp ameliyatında başına birşey geleni duymadım ben son 5-10 senedir. tık tık açıp kapatıyorlar,sen de biliyorsun.
Hem karnında bir bebek var, senin için herşeyden önce o. strese sokma yavrunu da. Allah'a bırak, ve dua et bol bol. Ben de ediyorum senin için.
Allah allah, bilinçaltı mı, malum mu oldu bişeyler acaba. kötü bişey olmasın oğluma,Allah korusun. :26:
:))
herkese günaydın.nasılsınız bakalım.ben çok yorgunum.dün akşam 15 erkek 8 bayan misafir vardı yemeğe.canım çıktı.eşimede dedim bidaha doğuma kadar lütfen kimseyi çağırma diye.kızdım.ama eşime kalsa her akşam çağırır.çok seviyo misafiri,arkadaşlarını.tabii yorulan kadın oluyo.erkeklerin masasını topladı,tezgahın üstüne koydu,bak sana ne kadar yardım ettim diyoay dedim zaten işin en zor kısmı oydu yatağa girdim belimin,bacaklarımın ağrısından uyuyamadım,karnım çatlıcak gibi gerildi yorgunluktan.sabah ta kalktım işe geldim.eve gidince makinayı boşalt.misafir bulaşıklarını yerleştir.masa örtülerini yıka vs.
bu arad 30 haftalık olmuşum.çook sevindim ve duygulandım ticker ımda 30 yazısını görünce.çok özeniyodum 30 lu hafalarda olanlararabbime şükürler olsun...
Reputable !
Dün buldum o at koşturması kalp atışlarını , 1 kez ben, 1 kez de eşim denedi. ikisinde de sabırla aradık ve yakaladık. 6-7 saniyeydi ama rahatlattı en azından.
Nasıl teşekkür etsem azdır. Ben o pow pow seslerini kalp atışı sanıyomuşum.
Şimdi her endişe ettiğimde bulurum ve rahatlarım umarım.
Çok sağol tatlım.
canım güzel günlerde güle güle kullanın inş...Çok şükür sonuçlarım iyiymiş.Kansızlık için kızdı dr um.İlaçlarını kullan birde pekmez iç dedi :)Dr dan çarşıya gittik.Ordan akşama doğru annemlere.Ordan arkadaşlara çaya gittik.Daha yeni geldik eve....
VEEEEEEEEE bebişlerimin odasını aldık çok şükür...Belis'ten.Normal birer beşik almayı düşündük ilk önce ve 3 kapaklı dolap.Nerden baksak bize 1500 tl ye mal olacaktı içinin yatağı ve uyku setleri felan hariç.Belis in büyüyebilen yatağından 2 adet aldık ve 3 kapaklı gardrobunu.İçinin yatağı,uyku seti,cibinliği felan 2500 tl ye geldi ve 10 taksit.Biraz tuzlu oldu belki ama ileriye dönük düşündük yatakları.Normal bir beşik alsak 3-5 yıl sonra büyük yatak almak zorunda kalacaktık.Hayırlısı olsun bakalım.Allah ım ödeme kolaylığı versin inşallah,sağlıkla kullanmayı nasip etsin.Amin...
canım Rabbim acil şifalar versin Allahın izniyle ameliyat güzel geçer baban biran önce iyileşir dualarımız seninle...Merhaba kızlar
bugün okudum sizi hep ama yazamadım canım çok sıkkındı halada öyle ağla ağla çatladım bütün gün
Bugün hastaneye gittik babamı hastaneye yatıracaktık yarın ameliyat olacaktı,doktoru yarın yokmuş perşembe olucak ameliyatı.
Doktor kafamızı çok karıştırdı Adana'nın en iyi kalp cerrahı adam ama çok riskli bir ameliyat benden başka kimsede seni ameliyat etmeye cesaret edemez diyor resmen ancak bu şekilde kalmanda çok riskli mecbur olucaksın ameliyat diyor ve kesin iyi olucak ameliyat olunca da demiyorYarın yatıış yapıyoruz babam kararlı olmak istiyor riske rağmen lütfennn herşey yolunda gitsin nasıl geçicek bu 2-3 gün bilmiyorum sakin olim olumsuz düşünmeyim diyorum başaramıyorum da inşallahh iyi haberlerle gelirim dua edinn nolur..
Selam kızlar uzun zamandır yazamıyordum.Bayramdı, izindi falan takip edemedim.Sadece dünü okuyabildim.
Umarım herkes iyidir. Kayınvalidelerden bahsedilmiş :) Problem yaşayanlar inşallah doğum sırasında ve sonrasında sorun yaşamasınlar.
Babası kalp ameliyatı geçirecek arkadaşa acil şifalar diliyorum.
Benden haberler şu şekilde; :) Eşimle verdiğim isim savaşını ben kazandım sayılır.Henüz istediğim ismi koyduramıyorum ama kayınvalidemin adını koydurmaktan vazgeçirebildim
Kadının fendi erkeği yendi
Size bir şey danışayım iki gündür ara ara göbek deliğimin 4 parmak solunda acı hissi yaşıyorum.Dün iş yeri hekimine gittim.Bebeğin gerdiğini o yüzden bu şekilde hissettiğimi söyledi.Sanırım öyle ama hep aynı yerde olunca biraz korktum. Böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu?
Size bir şey danışayım iki gündür ara ara göbek deliğimin 4 parmak solunda acı hissi yaşıyorum.Dün iş yeri hekimine gittim.Bebeğin gerdiğini o yüzden bu şekilde hissettiğimi söyledi.Sanırım öyle ama hep aynı yerde olunca biraz korktum. Böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu?
hep iyi düşünüyordum ve normal doğum diye çok ısrarcıydım arkadaşlarımın yoğun sezeryan ol baskısına rağmen
nettende izlemiştim çok kolay görünüyordu neden normal yapmayımki diye tuttum normal doğumu tercih ettimmmmmmmm
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ölüyordum resmen ölümle pençeleştim
mahvoldum artık son haddine gelmiştim ve bir türlü doğum gerçekleşmiyordu
benden sonrakiler doğurdu koydu ben halen
doğuramadım ve doğuramadığım gibi doktorlar kendi aralarında fısırdaşmaya başladılar
vakumla falan çekelim diye
onlarında ödleri koptu yüzlerindeki ifadeyi çok iyi hatırlıyorum
o anda dedim bir daha asla doğurmammmmmmmmmmmmmm
doğurursamda asla normal doğurmammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
illaki sezeryan doğururum diyeeeeeeeeeeee;;;
ama bak üstünden 2 yıl bile geçmedi ve ben tekrar hamileyim
ve gene normal istiyorummmmmmmmmm
o kadar riske rağmennnnnnn
ve o günleri bizzat yaşamış biri olmama rağmen
tüm zorlukları yaşamama rağmennnnnnnn
hiç düşünmüyorum
herşey olacağına varır diyor ve mutlu hayaller kuruyorum
inşallah bu sefer çok rahat doğururum riske falan girmeden diye dudalar ediyorum
kendimi sıkıp daraltmıyorummmmmmmm
yoksa inan işin içinden çıkılcak gibi olmuyor canımcımmmmmmmm
mutlu hayaller kur sonun güzel olsun inşallahh
tatlımmmmmmm Allah yardım etsin hepimizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızlar yaa şu foxta yayınlanan merhaba hayat dizisi varya onu seyredin çok beğendim ben yahuu
Çok şükür sonuçlarım iyiymiş.Kansızlık için kızdı dr um.İlaçlarını kullan birde pekmez iç dedi :)Dr dan çarşıya gittik.Ordan akşama doğru annemlere.Ordan arkadaşlara çaya gittik.Daha yeni geldik eve....
VEEEEEEEEE bebişlerimin odasını aldık çok şükür...Belis'ten.Normal birer beşik almayı düşündük ilk önce ve 3 kapaklı dolap.Nerden baksak bize 1500 tl ye mal olacaktı içinin yatağı ve uyku setleri felan hariç.Belis in büyüyebilen yatağından 2 adet aldık ve 3 kapaklı gardrobunu.İçinin yatağı,uyku seti,cibinliği felan 2500 tl ye geldi ve 10 taksit.Biraz tuzlu oldu belki ama ileriye dönük düşündük yatakları.Normal bir beşik alsak 3-5 yıl sonra büyük yatak almak zorunda kalacaktık.Hayırlısı olsun bakalım.Allah ım ödeme kolaylığı versin inşallah,sağlıkla kullanmayı nasip etsin.Amin...
hanımlar güzel haberlerle geldim çok şükür bebeğim eski formuna geri döndü zaten 1 hafta geç geliyordu hamilelik haftasından şimdide öyle 1 haftada 2 haftalık büyümüş anlayacağınız çok sevinçliyim ama yinede haftaya yine gideceğim doktoruma hergün şekerimi ölçerek iyi değerlerin afferin dedi bana :)) tansiyonun çıkarsa suyun azalırsa bebeği erken alırım haberin olsun dedi bide ... ama geçen yazdığım korkularımdan hepsi silindi çok şükür tabi takibe devam :) ilginize alakanıza teker teker hepinize çok teşekkkür ederim sizi yanımda hissettim resmen ve eve geldiğim anda pcyi açtım size yazıyorum önce yiğenlerimi sonra sizi öpüyorum :))
Merhaba kızlar
bugün okudum sizi hep ama yazamadım canım çok sıkkındı halada öyle ağla ağla çatladım bütün gün
Bugün hastaneye gittik babamı hastaneye yatıracaktık yarın ameliyat olacaktı,doktoru yarın yokmuş perşembe olucak ameliyatı.
Doktor kafamızı çok karıştırdı Adana'nın en iyi kalp cerrahı adam ama çok riskli bir ameliyat benden başka kimsede seni ameliyat etmeye cesaret edemez diyor resmen ancak bu şekilde kalmanda çok riskli mecbur olucaksın ameliyat diyor ve kesin iyi olucak ameliyat olunca da demiyorYarın yatıış yapıyoruz babam kararlı olmak istiyor riske rağmen lütfennn herşey yolunda gitsin nasıl geçicek bu 2-3 gün bilmiyorum sakin olim olumsuz düşünmeyim diyorum başaramıyorum da inşallahh iyi haberlerle gelirim dua edinn nolur..
bak canım ben 14 yaşında babamı 21 yaşındada annemi kaybettim 2 si içinde hastahanelerde koşturdum koridorlarda yattım ama acaba mı demedim o senin canın sonuna kadar yanında olcaksın ondan şüphem yok zatende bebek içinde kendin içinde dik dur durmak zorundasın
cnm öncelikle başın sağolsun.bende 8 ay önce babamı kaybettim.insanın ailesinden birini kaybetmesi çok acı.dediğin gibi hastanelerde yerlerde yattık annecimle yeri geldi ama kurtaramadık..rabbim derdinden sonra sabrınıda veriyo..dayanamıycak gibi oluyosun o acıya ama dayanılıyomuş diyosun..ki sen hem anneni hem babanı kaybetmişsin rabbim sana sabırların en büyüğünü versin..bebeğime hamile kaldığımda hayatın devam ettiğinin farkına vardım.acıdan sonra gelen bi mutluluktu bizimkisi..ilkbaşlar sevinemedik bileilk aylarım hep ağlamakla geçti çünkü babama olan özlemimden..ama rabbim yüzüzümz gülsün diye verdi oğluşumu biliorum ben....neyse ne seni ne kendimi ne burda hormonları tavan yapmış anneleri üzmeye hakkım yok konuyu burda kapatıyorum..veeee bebişine maşallah cnm sanada maşallah diyorum..evham yaptırdı doktor sana boşyere ama minnoşun iyiymiş büyüyomuş bak şükür cnm
kizlar dun gece ruyamda hastanedeydim
diyorum ki dr ben normal dogurmayi denemk istiyrum bir sorun cikarsa sezaryan olucam
oda bakiyor alttan acilman baslamis o zaman bekleyelim diyor
Aman Allahim nasil seviniyorum anlatamam. sonra ust kata cikiyorum zaman gectikce acilmam cogalmistir heralde diyorum
orda bir nts cihazi varmis:) kendi kendime bagliyorum bir ekrana bagliymis o guya kac cm acilma varsa gosteriyorumus
bir bakiyorum ekrana 9.95 yaziyorAllah diyorum 10 cm oluncaydi dimi hemen apar topar dr u aramaya calisiyorum
ama sancim yok tabi :) alt kata iniyorum annemi goruyorum telefonla konusuyormus anne dr nerde benim acilmam tamam ben dogurucam herhalde simdi diyorum bir yandanda elimde altimi tutuyorum ay cok komik bebek gelirse dusmesin diye :))))
orda uyandim, bu arada cekirdek senide dordum nts odasinda oglunu goruyorum 2-3 yasinda filanmis ama ya diyorum bir ayni zamanda
dogurmayacakmiydik niye buyk cocukay Allhim ne ruyaydi cok mutlu oldum ama normal doguracam diye:))
ay en sevmedıgım kelime de bu menfaatı olmasa yapmaz ne demek ya hayır bi de herkeısn ıcınde gelınının suratına
bakarak nası söyluyosun bunu ınsan biraz çekınır ar eder ya yaşça büyüksün diye kımse senın lafını yemek zorunda değil
ay çok sinir bişey Allah görüyo canım hepsini yapılcak en güzel şey Allah a havale etmek zaten
kızlarr günaydınnnn :))
ben yavaş yavaş doğumu düşünmeye başladım yani doğumdan kesinlikle korkmuyorum ama doğum sonrası 1 hafta beni korkutuyo hastane işleri , kanama , bebek sağlıklımı , emicekmi emmicekmi falan sizdede varmı ????
Selam kızlar uzun zamandır yazamıyordum.Bayramdı, izindi falan takip edemedim.Sadece dünü okuyabildim.
Umarım herkes iyidir. Kayınvalidelerden bahsedilmiş :) Problem yaşayanlar inşallah doğum sırasında ve sonrasında sorun yaşamasınlar.
Babası kalp ameliyatı geçirecek arkadaşa acil şifalar diliyorum.
Benden haberler şu şekilde; :) Eşimle verdiğim isim savaşını ben kazandım sayılır.Henüz istediğim ismi koyduramıyorum ama kayınvalidemin adını koydurmaktan vazgeçirebildim
Kadının fendi erkeği yendi
Merhabalar güzel annişler ve kuzucukları..
Geçmişi bitirebildim sonunda.. :)
Biz bugün doktora gittik. 50 lik şeker yüklemesi yapıldı.. Doldurdum limonu içine
Yoksa hayatta içemezdim.. Tatlıyı sevmem pek..
Kan ve idrar tahlili de yapıldı ama sonuçları yarın alacağım.. Çok kalabalıktı bugün.
Bende yarın sonuçları alınca muayene olayım dedim. Hem çok beklemeden girerim doktorun yanına.
Güya özel hastane ama devlet hastanesinden çok bekliyorsun..
Randevu da yok.. Doktor iyi olunca herkes akın ediyor..
İnşAllah yarın güzel sonuçlar alırız..
Dün evimi dip köşe temizlemiştim bugün iş yok.. Tembellik yapacağım bol bol :)
Tontiriği merak ettim bende nerelerdeki acep? Aslında telefon numaraları birkişide toplansa ne iyi olur..
Artık bir aile gibi olduk burda.. Meraklanıyor insan..
şeker yüklemen neden bu kadar geç kaldı?
24-28. haftalar arası diyor
bu arada sonucunu bizede yaz yarın olurmu?
inşallah iyi çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?