evet canim en sonunda öyle yaptilar sen saygi sevgi gösterirsin sonra bakarsin hep ayni ipler kopup gider iste..aynen öyle nefret ettirdiler gercekten bak aslinda asla kötü biri ici kötü biri degilim herkez der sen cok safsin herkezei kendin gibi bilioyn bunu esim bile der..evet benimde ben kisin kayin babaya yaptiklarini anlatinca oda dedi ortaligi karistiran beni dolduran annem sen birde git annemle konus diyor ama kayinbaba okadar gamsizzzz ki yemin ederim komsumda sait bu olaya aman ne var yaptiysa diyor ben anlatiyom yaptiklarini kendimden gecmisim hic yorum yapma tenezülünde bile bulunmuyoröyle gamsiz iste.senin kayinvalidede yapipta ben birsey yapmadim deyip aglama moduna gecenlerden galimba..
kızlar doktora gittik biz bugün oğlum 1350 olmuş....doğum pozisyonunada girmiş dedi doktorum....bende bu ay 1 kilo vermişim.bu perhiz işini abartmışım ama oğluşum kilo almış teyzecikler...iama fırçayı yedik yine abartmışşın kilo işini diye....alsam suç versem suç anlamadım ki napayım ben.yememezlikte yapmadım sadece protein ağırlıklı beslendim.zaten bebekte kilo almış...tatlıyı ve ekmeği çıkardım soframdan o kadar...
geçmiş amma uzunmuş yeni bitirdim kayınvalideler uzun bir gündem olmuş.hiç anlamam neden kzı annelerı iyidir de bu erkek anaları böle fenalar
benimki iyi bir kadın öle çok şikayetim yok sadece iletişim kuramıyorum çünkü dinlemiyor.ve çoooooook ısrarcı.gecen annne bıraz daha ısrar edersen kendımı aşşagı atacam dedımdoğumdan sonra bize yakın bı yere tasınacak normalde ilçede.dedım yakın olsun gece kalma olayı istemıyorum dedim eşime açık acık.logusayken annem kalacak ınsallah.o stresle bıde kv ısrarıyla ben cıldırırım.bence ayşe sende eşinle acık acık konus nasıl kelımelr sectıgın önemli yanı kv istemeyen gelin durumuna düşmek istemıyorum demişşsin düş ne olacak kim istıyor kı 1 yıl aynı evı paylasmayı.ben annemle bıle ıstemem her evin 1 kadını olur eşine öle de.senin arada kalmanı ılıskımızın yıpranmasını evlılığımızın tadının kacmasını ıstemem falan de.bunlar anahtar cümleler
bak canım ben 14 yaşında babamı 21 yaşındada annemi kaybettim 2 si içinde hastahanelerde koşturdum koridorlarda yattım ama acaba mı demedim o senin canın sonuna kadar yanında olcaksın ondan şüphem yok zatende bebek içinde kendin içinde dik dur durmak zorundasın
Kayınvalideyle beraber yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum onu.. Ya asıl sinir bozucu olan insanın iyi niyetinin suistimal edilmesi.. ben daha 15 günlük gelinken rahatsızlanmıştı kayınvalidem.. Günlerce başında bekledim. Rahatsızlanınca ne kızından ne oğlundan fayda vardı.. Saat kaç olursa olsun yatağımdan kalkar yanına gider elimden geleni yapardım.. Yine yaparım.. Çünkü Allah cc korkusu var, yaptıklarım sadece Allah cc rızası için.. Ameliyat oldu başında tek ben vardım. Kızı 1 saat zor durdu gitti.. Ben vicdanen çok rahatım.. Saygıda hiçbir kusur etmedim ama gelgörki nankörce davranması beni kendisine karşı çok soğuttu.. Geçen akrabalarının yanında gelin kaynana muhabbeti yapıyorlar.. Diyorki menfaati olmadan kimse kimseye bakmazmış.. En sonunda dayanamadım ve bende yorum yaptım.. Ben sadece Allah cc rızası için yaparım dedim. Şimdiye kadar yaptıklarımdan hiçbir menfaatim olmadı insanın içinde Allah cc korkusu olmasa hiçbirşey yapmaz dedim.. Hastalıklarında, sıkıntılı anında yanında olmamda tek kazancım Allah cc rızası dedim.. o yeter zaten.. Geçen kış eşim askerdeydi. inanın ben 6 ay boyunca annemlere gitmedim. Onlar farklı şehirdeler. Kayınvalide biraz rahatsız olunca yanında kaldım ama kıymet bilindimi. Tabiki hayır.. Bazen kendime çok kızıyorum bu kadar iyi niyetli olmayacağım diye ama sonra frenliyorum kendimi Rabbime cc havale diye.. Ay yine çok konuştum demi.. Siz kayınvalidemi tanımıyorsunuz dedikodu olmaz demi kızlar.. Kurt düştü içime..
Merhaba kızlar
bugün okudum sizi hep ama yazamadım canım çok sıkkındı halada öyle ağla ağla çatladım bütün gün
Bugün hastaneye gittik babamı hastaneye yatıracaktık yarın ameliyat olacaktı,doktoru yarın yokmuş perşembe olucak ameliyatı.
Doktor kafamızı çok karıştırdı Adana'nın en iyi kalp cerrahı adam ama çok riskli bir ameliyat benden başka kimsede seni ameliyat etmeye cesaret edemez diyor resmen ancak bu şekilde kalmanda çok riskli mecbur olucaksın ameliyat diyor ve kesin iyi olucak ameliyat olunca da demiyorYarın yatıış yapıyoruz babam kararlı olmak istiyor riske rağmen lütfennn herşey yolunda gitsin nasıl geçicek bu 2-3 gün bilmiyorum sakin olim olumsuz düşünmeyim diyorum başaramıyorum da inşallahh iyi haberlerle gelirim dua edinn nolur..
kizlar dun gece ruyamda hastanedeydim
diyorum ki dr ben normal dogurmayi denemk istiyrum bir sorun cikarsa sezaryan olucam
oda bakiyor alttan acilman baslamis o zaman bekleyelim diyor
Aman Allahim nasil seviniyorum anlatamam. sonra ust kata cikiyorum zaman gectikce acilmam cogalmistir heralde diyorum
orda bir nts cihazi varmis:) kendi kendime bagliyorum bir ekrana bagliymis o guya kac cm acilma varsa gosteriyorumus
bir bakiyorum ekrana 9.95 yaziyorAllah diyorum 10 cm oluncaydi dimi hemen apar topar dr u aramaya calisiyorum
ama sancim yok tabi :) alt kata iniyorum annemi goruyorum telefonla konusuyormus anne dr nerde benim acilmam tamam ben dogurucam herhalde simdi diyorum bir yandanda elimde altimi tutuyorum ay cok komik bebek gelirse dusmesin diye :))))
orda uyandim, bu arada cekirdek senide dordum nts odasinda oglunu goruyorum 2-3 yasinda filanmis ama ya diyorum bir ayni zamanda
dogurmayacakmiydik niye buyk cocukay Allhim ne ruyaydi cok mutlu oldum ama normal doguracam diye:))
olurmu öle şey tabi kide anlatıcaksın cnm.insanın tanımadığı insanlara dertlerini anlatması hem daha kolay oluyo..burda nelerimizi anlatıyoruz..sende anlatıcaksın tabiÇok tskler cnm inşallah,
Başın sağolsun senindeSizinde canınızı sıktım kusurabakmayın nolur ama insan paylaşmak istiyor birileriyle ve sizleride yakın görüyorum şu an kendime anlarsınız halimden
anammm malummu oldu nee allahım gönlüne göre versin kuzum inşallah normal doğurursun :))kizlar dun gece ruyamda hastanedeydim
diyorum ki dr ben normal dogurmayi denemk istiyrum bir sorun cikarsa sezaryan olucam
oda bakiyor alttan acilman baslamis o zaman bekleyelim diyor
Aman Allahim nasil seviniyorum anlatamam. sonra ust kata cikiyorum zaman gectikce acilmam cogalmistir heralde diyorum
orda bir nts cihazi varmis:) kendi kendime bagliyorum bir ekrana bagliymis o guya kac cm acilma varsa gosteriyorumus
bir bakiyorum ekrana 9.95 yaziyorAllah diyorum 10 cm oluncaydi dimi hemen apar topar dr u aramaya calisiyorum
ama sancim yok tabi :) alt kata iniyorum annemi goruyorum telefonla konusuyormus anne dr nerde benim acilmam tamam ben dogurucam herhalde simdi diyorum bir yandanda elimde altimi tutuyorum ay cok komik bebek gelirse dusmesin diye :))))
orda uyandim, bu arada cekirdek senide dordum nts odasinda oglunu goruyorum 2-3 yasinda filanmis ama ya diyorum bir ayni zamanda
dogurmayacakmiydik niye buyk cocukay Allhim ne ruyaydi cok mutlu oldum ama normal doguracam diye:))
cnmm güle güle kullanın odanızı inşallahh bence fiyat da gayet iyi sonuçta büyüyen beşik almışsınız :))Çok şükür sonuçlarım iyiymiş.Kansızlık için kızdı dr um.İlaçlarını kullan birde pekmez iç dedi :)Dr dan çarşıya gittik.Ordan akşama doğru annemlere.Ordan arkadaşlara çaya gittik.Daha yeni geldik eve....
VEEEEEEEEE bebişlerimin odasını aldık çok şükür...Belis'ten.Normal birer beşik almayı düşündük ilk önce ve 3 kapaklı dolap.Nerden baksak bize 1500 tl ye mal olacaktı içinin yatağı ve uyku setleri felan hariç.Belis in büyüyebilen yatağından 2 adet aldık ve 3 kapaklı gardrobunu.İçinin yatağı,uyku seti,cibinliği felan 2500 tl ye geldi ve 10 taksit.Biraz tuzlu oldu belki ama ileriye dönük düşündük yatakları.Normal bir beşik alsak 3-5 yıl sonra büyük yatak almak zorunda kalacaktık.Hayırlısı olsun bakalım.Allah ım ödeme kolaylığı versin inşallah,sağlıkla kullanmayı nasip etsin.Amin...
cnmm çok sevindimm bak kendi üzdügüne değmedi herşey yolunda :)) bundan sonrası içinde hep güzel haberler ver inşallah :))hanımlar güzel haberlerle geldim çok şükür bebeğim eski formuna geri döndü zaten 1 hafta geç geliyordu hamilelik haftasından şimdide öyle 1 haftada 2 haftalık büyümüş anlayacağınız çok sevinçliyim ama yinede haftaya yine gideceğim doktoruma hergün şekerimi ölçerek iyi değerlerin afferin dedi bana :)) tansiyonun çıkarsa suyun azalırsa bebeği erken alırım haberin olsun dedi bide ... ama geçen yazdığım korkularımdan hepsi silindi çok şükür tabi takibe devam :) ilginize alakanıza teker teker hepinize çok teşekkkür ederim sizi yanımda hissettim resmen ve eve geldiğim anda pcyi açtım size yazıyorum önce yiğenlerimi sonra sizi öpüyorum :))
cnm benim sen doktorun öle dedğine bakma kendini övmüş bence aklınca Allahın izniyle baban ameliyat olucak ve sapasağlamda aranızda olucak sen iyi düşün unutma hamişlerin duası kabul olur derler bol bol dua et bizimde dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz :))Merhaba kızlar
bugün okudum sizi hep ama yazamadım canım çok sıkkındı halada öyle ağla ağla çatladım bütün gün
Bugün hastaneye gittik babamı hastaneye yatıracaktık yarın ameliyat olacaktı,doktoru yarın yokmuş perşembe olucak ameliyatı.
Doktor kafamızı çok karıştırdı Adana'nın en iyi kalp cerrahı adam ama çok riskli bir ameliyat benden başka kimsede seni ameliyat etmeye cesaret edemez diyor resmen ancak bu şekilde kalmanda çok riskli mecbur olucaksın ameliyat diyor ve kesin iyi olucak ameliyat olunca da demiyorYarın yatıış yapıyoruz babam kararlı olmak istiyor riske rağmen lütfennn herşey yolunda gitsin nasıl geçicek bu 2-3 gün bilmiyorum sakin olim olumsuz düşünmeyim diyorum başaramıyorum da inşallahh iyi haberlerle gelirim dua edinn nolur..
ahh ne güzel yaaa bende evde olmak istiyorummm vee bunun içinnn sonnn (bugünü saymassak :)) ) 16 gün :))))Evde olmak çalışmamak güzel ama erkenden uyanıyorum,alışkanlık bu olsa gerek :)
nasıl gidiyorrrrrrrrrrrrrrr
doğuma yaklaşıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
o büyük anaaaaaaaaaa
amanın ne güzellllllllllll
Rabbimmmmmmmmmmmm bebişlerimiziiiiiiiiiiiiiiiii
hayırlısıyla kucaklarımıza almak nasip eyleeeeeeeeeeeeeeee
hanımlar güzel haberlerle geldim çok şükür bebeğim eski formuna geri döndü zaten 1 hafta geç geliyordu hamilelik haftasından şimdide öyle 1 haftada 2 haftalık büyümüş anlayacağınız çok sevinçliyim ama yinede haftaya yine gideceğim doktoruma hergün şekerimi ölçerek iyi değerlerin afferin dedi bana :)) tansiyonun çıkarsa suyun azalırsa bebeği erken alırım haberin olsun dedi bide ... ama geçen yazdığım korkularımdan hepsi silindi çok şükür tabi takibe devam :) ilginize alakanıza teker teker hepinize çok teşekkkür ederim sizi yanımda hissettim resmen ve eve geldiğim anda pcyi açtım size yazıyorum önce yiğenlerimi sonra sizi öpüyorum :))
Merhaba kızlar
kızlarr günaydınnnn :))
ben yavaş yavaş doğumu düşünmeye başladım yani doğumdan kesinlikle korkmuyorum ama doğum sonrası 1 hafta beni korkutuyo hastane işleri , kanama , bebek sağlıklımı , emicekmi emmicekmi falan sizdede varmı ????
herşey olacağına varıyor ve yaşanacak herşey yaşanıyorrrrrrrrrrrrrrr
kendini telkin et ve hiç düşünme aklına bile getirmeeeeeee
canımcım düşünmekle daralmakla insanın eline bişey geçmiyor canımcım
ne varsa yaşanacak hepsini yaşıcazzzzzz
o yüzden mutlu mutlu düşün o günleri mutlu hayaller kurrrrrrrrrr
tatlımmmmmmmmmmmmm ok?
evet cnm öle ama nerden bilim insan doğumdan korkar ben sonrasından inşallah en güzel şekilde kavuşuruz kuzularımıza :))
allah acil şifalar versin ,çok geçmiş olsun bebişine kendine dikkat et canımMerhaba kızlar
allah hepimizin yardımcısı olsunAmin canım amin .. Valla bi kere kp ile aramda öle bi tel konuşması olduki dayanamayıp söledîm bende napiim sonra eşimde benim arkadam olunc baktıki oğlunu kaybetcek 360 derece döndü aman kızım canım kızım oldum ama hiç inanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?