2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
nasıl gidiyorrrrrrrrrrrrrrr
doğuma yaklaşıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
o büyük anaaaaaaaaaa
amanın ne güzellllllllllll
Rabbimmmmmmmmmmmm bebişlerimiziiiiiiiiiiiiiiiii
hayırlısıyla kucaklarımıza almak nasip eyleeeeeeeeeeeeeeee

canım Allah ıslah etsin ne diyim çok zor değişmezlerde biyerden sonra...uzakken ıyıysenız aman uzak olsunlar...

canım maşallah bebişine... :) doktorun kılo vermene değil bazı besın guruplarını hayatından cıkarmana

kızmsıtır hiçbir diyette ekmek tamamen kesılmez....baska bir tür ekmek yersın daha az yersın ama

mutlaka yemelısın şu an dıyetıne devam edıyorsan mutlaka yemek ye aksi takdirde dengesiz bir beslenme içindesin

demektir...ben de bi kaç aydır dıyet yapıyorum gunde 8-10 dilim ekmeğim var çavdar yıyorum kılo da almıyorum

bebegımde büyyo ama ekstra kıloda vermıyorum doktorumda kızmıyor....şu an tam kılo almamaız gereken dönem sabit kalmak

sorun olmaz ama bir de eksıye dusmek fazla olur...ki yükske miktarda yag yakımındna olusan toksin gebelıkte zararlı...

canım eşim zaten bu konu hakkındaki düşüncmeı bılıyo...yanı evlenırken bişle kendı annesıne anne ben eşimle

başbaşa yasmaak sıtıyorum öle yan apartman bile olmamalı demsıtı kı hala da öle düşünüo bılıorm...zaten kendı de bılıo öle bişe

olmıycanı eşim açısından sıkıntı yok ztaen öle bişed eolmaz ama ben kendı kendıelrıen gelın guvey olmalarına sinir oldum iştee

zaten kayınvalidem gelsın 1-2 haftaya kendısı gerı kaçar ben titizim o dagınık kusura bakmasın kımse ben lafımı sölerım

dediğin gibi insan ev düzeni konu olunca annesıyle bile anlaşamıyo

canım başın sağolsun çok üzüldüm

ay en sevmedıgım kelime de bu menfaatı olmasa yapmaz ne demek ya hayır bi de herkeısn ıcınde gelınının suratına

bakarak nası söyluyosun bunu ınsan biraz çekınır ar eder ya yaşça büyüksün diye kımse senın lafını yemek zorunda değil

ay çok sinir bişey Allah görüyo canım hepsini yapılcak en güzel şey Allah a havale etmek zaten

merhaba canım inşallah iyi haberlerle dönersiniz baban sağlıkla çıkar ıns amelıyattan dua edin sakin olun

biliyosun ki en basıt amelıyatta bile risk var ne olucanı bılemezsın kı...sapasağlam hepberaber cıakrsınzı ıns hastaneden

hayırlara cıksın canım enteresan bi rüyaymış :)

ama ınsan açılma son raddeye gelıp de bebek dayanınca öle tutma ıhtıyacı hıssedıo hatırlıorm

ben de doğumhane kapısının önunde belgeyı ımzalarken altımı tutuyodum

Son düzenleme:
olurmu öle şey tabi kide anlatıcaksın cnm.insanın tanımadığı insanlara dertlerini anlatması hem daha kolay oluyo..burda nelerimizi anlatıyoruz..sende anlatıcaksın tabi

anammm malummu oldu nee allahım gönlüne göre versin kuzum inşallah normal doğurursun :))
cnmm güle güle kullanın odanızı inşallahh bence fiyat da gayet iyi sonuçta büyüyen beşik almışsınız :))
cnmm çok sevindimm bak kendi üzdügüne değmedi herşey yolunda :)) bundan sonrası içinde hep güzel haberler ver inşallah :))
cnm benim sen doktorun öle dedğine bakma kendini övmüş bence aklınca Allahın izniyle baban ameliyat olucak ve sapasağlamda aranızda olucak sen iyi düşün unutma hamişlerin duası kabul olur derler bol bol dua et bizimde dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz :))
Evde olmak çalışmamak güzel ama erkenden uyanıyorum,alışkanlık bu olsa gerek :)
ahh ne güzel yaaa bende evde olmak istiyorummm vee bunun içinnn sonnn (bugünü saymassak :)) ) 16 gün :))))

günaydın cnmm evettt baya yaklaştık artık hayırlısıyla kucağımızada almak nasip olsun inşallahh :))

GÜNAYDIIIIIN BEN GELDİMMMM valla bu çocuk doğmadan daha uyandırıyo beni..tam yatıp uyumam gereken şu zamanda 9:00da en geç 9:30da uyanıyorum hep.çalışmıyorumda zaman geçmiyo sonra..bacak kasılmasıyla uyandım ,ya deli gibi magnezyum ve süt içiyorum ama yinede kasılıyor bacaklarım..pöffff buarada tontiriğe netten msj attım geri dönmedi kaç gündr burayada girmiyo..valla merak ettim ,ya bilgisayarı bozuldu anlamadım,iyidir inşallah,devamlı girdiği için genelde hergün buraya oyüzden merakettim:44:

Günaydın kızlar :)

ay bugün bebek gelişimnde yaznalar ne güzelll

"Bebeğinizin vücudu sizi görmek, sizi duymak, size özgü kokuyu tanımak ve sütünüzü tatmak için hazırlanıyor.
Bebeğinizin doğumu artık çok uzak değil. Bebeğinizin derisinin, cildinin her santimetre karesinde yaklaşık 110 ter bezi,
15 yağ bezi ve 3300 ısıya duyarlı hücre bulunur. Annelerde bugünlerde tekrar sık idrara çıkma olabilir."

yavruşum yerim ben seni yaa

sık idrara çıkma tekrar oalbilir diyo zaten hiç ara vermedi ki en başından beri wc deyiz

hamilelik wc de geçti eheuehe

benim çok işim var toplamam lazım ayrıca gene ay sonu ay sonu raporu hazılrıycam amaneyy kaçtımm

kızlarr günaydınnnn :))
ben yavaş yavaş doğumu düşünmeye başladım yani doğumdan kesinlikle korkmuyorum ama doğum sonrası 1 hafta beni korkutuyo hastane işleri , kanama , bebek sağlıklımı , emicekmi emmicekmi falan sizdede varmı ????

2-3 gündür aklımdaydın, şekerden dolayı gelişim geriliği vardı bebekte di mi ? o kadar sevindim ki, bayramın zehir oldu ama tam bayram ettin şimdi :) tansiyonuna ve şekerine dikkat et, 2 ay kaldı zaten dayanıcaksın.
su azalırsa biz anlayabiliyor muymuşuz onu ?

Tatlım benim, doktorlar adam korkutmayı çok severler biliyosun. "ben en iyiyim, benden başkası yapamaz senin ameliyatını" tarzında cümlelerle ekstradan hava ve para da sağlarlar. O yüzden canını bile sıkma. kalp ameliyatında başına birşey geleni duymadım ben son 5-10 senedir. tık tık açıp kapatıyorlar,sen de biliyorsun.
Hem karnında bir bebek var, senin için herşeyden önce o. strese sokma yavrunu da. Allah'a bırak, ve dua et bol bol. Ben de ediyorum senin için.

Allah allah, bilinçaltı mı, malum mu oldu bişeyler acaba. kötü bişey olmasın oğluma,Allah korusun. :26:

November82 canım geçmiş olsun. İnşallah ameliyat sorunsuz bi şekilde geçer.

herşey olacağına varıyor ve yaşanacak herşey yaşanıyorrrrrrrrrrrrrrr
kendini telkin et ve hiç düşünme aklına bile getirmeeeeeee
canımcım düşünmekle daralmakla insanın eline bişey geçmiyor canımcım
ne varsa yaşanacak hepsini yaşıcazzzzzz
o yüzden mutlu mutlu düşün o günleri mutlu hayaller kurrrrrrrrrr
tatlımmmmmmmmmmmmm ok?

herkese gunaydın
noverber82 babana acil sifalar diliyorum..umarım en kısa surede saglıgına kavusur
ezgi_karabatak senin de gozun aydın olsun

Son düzenleme:
Selam kızlar uzun zamandır yazamıyordum.Bayramdı, izindi falan takip edemedim.Sadece dünü okuyabildim.
Umarım herkes iyidir. Kayınvalidelerden bahsedilmiş :) Problem yaşayanlar inşallah doğum sırasında ve sonrasında sorun yaşamasınlar.
Babası kalp ameliyatı geçirecek arkadaşa acil şifalar diliyorum.

Benden haberler şu şekilde; :) Eşimle verdiğim isim savaşını ben kazandım sayılır.Henüz istediğim ismi koyduramıyorum ama kayınvalidemin adını koydurmaktan vazgeçirebildim
Kadının fendi erkeği yendi
Size bir şey danışayım iki gündür ara ara göbek deliğimin 4 parmak solunda acı hissi yaşıyorum.Dün iş yeri hekimine gittim.Bebeğin gerdiğini o yüzden bu şekilde hissettiğimi söyledi.Sanırım öyle ama hep aynı yerde olunca biraz korktum. Böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu?

evet cnm öle ama nerden bilim insan doğumdan korkar ben sonrasından inşallah en güzel şekilde kavuşuruz kuzularımıza :))

Günaydın güzel anneler ve mis kokulu kuzuları ya ben üç gündür 7 de uyanıyorum önceden uyuyoum ne güzel gerçi erken kalkmak güzel oluyo eşime khvaltı hazırlıyorum 6 aydır hazırlamıyodum eşim gittikten sonra ev işlerini hallediyorum sonrada otur otur zaman geçmiyo noverber82 canım babana çok geçmiş olsun aklına kötü seyler getirme dualarımız sizinle

Reputable !

Dün buldum o at koşturması kalp atışlarını , 1 kez ben, 1 kez de eşim denedi. ikisinde de sabırla aradık ve yakaladık. 6-7 saniyeydi ama rahatlattı en azından.

Nasıl teşekkür etsem azdır. Ben o pow pow seslerini kalp atışı sanıyomuşum.

Şimdi her endişe ettiğimde bulurum ve rahatlarım umarım.

Çok sağol tatlım.

evet cnm öle ama nerden bilim insan doğumdan korkar ben sonrasından inşallah en güzel şekilde kavuşuruz kuzularımıza :))

hep iyi düşünüyordum ve normal doğum diye çok ısrarcıydım arkadaşlarımın yoğun sezeryan ol baskısına rağmen
nettende izlemiştim çok kolay görünüyordu neden normal yapmayımki diye tuttum normal doğumu tercih ettimmmmmmmm
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ölüyordum resmen ölümle pençeleştim

mahvoldum artık son haddine gelmiştim ve bir türlü doğum gerçekleşmiyordu
benden sonrakiler doğurdu koydu ben halen
doğuramadım ve doğuramadığım gibi doktorlar kendi aralarında fısırdaşmaya başladılar
vakumla falan çekelim diye
onlarında ödleri koptu yüzlerindeki ifadeyi çok iyi hatırlıyorum
o anda dedim bir daha asla doğurmammmmmmmmmmmmmm
doğurursamda asla normal doğurmammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
illaki sezeryan doğururum diyeeeeeeeeeeee;;;

ama bak üstünden 2 yıl bile geçmedi ve ben tekrar hamileyim
ve gene normal istiyorummmmmmmmmm
o kadar riske rağmennnnnnn
ve o günleri bizzat yaşamış biri olmama rağmen
tüm zorlukları yaşamama rağmennnnnnnn
hiç düşünmüyorum
herşey olacağına varır diyor ve mutlu hayaller kuruyorum
inşallah bu sefer çok rahat doğururum riske falan girmeden diye dudalar ediyorum
kendimi sıkıp daraltmıyorummmmmmmm
yoksa inan işin içinden çıkılcak gibi olmuyor canımcımmmmmmmm
mutlu hayaller kur sonun güzel olsun inşallahh
tatlımmmmmmm Allah yardım etsin hepimizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

allah acil şifalar versin ,çok geçmiş olsun bebişine kendine dikkat et canım
allah hepimizin yardımcısı olsun
tabii baktıki olmuyo,dönerler hemen
her zaman derim ben eşlerimiz yanımızda olduktan sonra gerisi boş,rabbim huzur versin daim olsun inş

nasılsınız kızlar ,bebişler nasıl
benim oggluş 2 gündür az hareket ediyo sıkıldımı naptı artık daracık alanda
dr randevumuzu aldık yarın gidicez inş.bakalım ne alemde kilo aldımı çok merak ediyorumbirde özledimki nasıl
bu bir kaaç gündür çok sık sık wc gidiyorum neden acaba :26:
herkezin bebişlerin ii haberlerini okudum dün çok şükür MAAŞALLAH hepinize
bizimde 87 günümüze inmiş çok şükür rabbime az kaldıı:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…