2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Kızlar sağolun ya.

Hiç bilmediğimbir konuydu. O zaman ben de bir emzik alayım. Bırakması konusunda o kadr endişe etmemek gerek. Ben okul öncesi öğretmeniyim, çocuklara doğru bir şekilde yaklaşınca bez, emzik, parmak emme vb. herşey kolaylıkla bırakılıyor.

Birazcık sabır ve özveri gerek sadece

Kızlar ben aranıza yeni katıldım,ve bir sorunm var bn çoook sinirliyim ya naparsam yapayım düzelemiyorumm,napıcamı bilemiyorum ne eşime huzur veriyorum nede kendime;(

slm canim hosgeldin aramiza canim benc troidini ölctür arkadasda demis bak bende cok sinirliyim bende cikti ayrica saclar cok dökülür tirnaklar cabuk kirilir cildini pul pul eder ayrica düdükse troid kilo aldirir yüksek calisiyorsa verdirir canim sinirlendigin zaman herseyi birak otur ve düüsn ben ne yapiyorum neden simdi böyle oluyor de kendi kendine soru sor ve cevab ver sakin olmaya calis o anda hic birsey yapma sadece sakinlesmeye calis insallah düzelirsin canim kafaya takma herseyi geci zor oluyor bazen ama öyle dene bakalim canim kendine iiyi bak..

Canım benim seni çok ii anlıyorum bende aynı senin giniyim insanları korocam diye çok korkuyorum dediğin gibi hayır diyemîyorum hiç bu kötü bi durum çünkü bazen zor durumda kalıyorum eşim diyo herkesi kendin gibi sanma diye ama olmuyo işte sen yaşaya yaşaya anlamışsın canım ama ben ne zaman anlıcam bakalım sende kendini yıpratma canım canım zaten bunu bi nevi başarmışsın ama bebişini be diğer yavrularını düşün onlardan daha önemli hiç bişey yok sonuçta kendine çook ii bak tatlım öpüyorum senî

maşallah bebişine..aman boşver doktor ne derse desin..sen iyisin bebeğin iyi gerisini boşver..
heeee valla :))
slm canim benim hadi gözün aydin masallahh sübhanallh oglusuna..herseyin yolunda olmasina cokk sevindim canim benim..
evet canım maşşallah maşşallah tütü tü tü
Allah korusun canım aklına öyle şeyler getirme..ama verirler canım vermezler mi.korkudan yardım çağırırlar..
bilmem çocuk gelişimcisiyim ben yaş grubumda 4-5-...evcilik oynuyoruz sanabilirler :==)

sağol canım benim....sadece sabah kahvaltısında tam buğday ekmeği veya çavdar yiyorunm.akşam öğle yemeklerinde yemiyorum.

Son düzenleme:

Canım ya bizim bile aklımız senin tepiklerinde kaldı.. Rabbim cc evladına sağlık sıhhat versin.. Arada birde tepiklesin inşAllah..

Ahh ki ne ahh canım.. Amin inşAllah.. Rabbim cc hepimize sabırlar versin..

Kesinlikle el üstünde tutulmalısınız canım.. Hem iş hem hamilelik kolay değil.. Kahraman anneler...

Kayınvalideyle beraber yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum onu.. Ya asıl sinir bozucu olan insanın iyi niyetinin suistimal edilmesi.. ben daha 15 günlük gelinken rahatsızlanmıştı kayınvalidem.. Günlerce başında bekledim. Rahatsızlanınca ne kızından ne oğlundan fayda vardı.. Saat kaç olursa olsun yatağımdan kalkar yanına gider elimden geleni yapardım.. Yine yaparım.. Çünkü Allah cc korkusu var, yaptıklarım sadece Allah cc rızası için.. Ameliyat oldu başında tek ben vardım. Kızı 1 saat zor durdu gitti.. Ben vicdanen çok rahatım.. Saygıda hiçbir kusur etmedim ama gelgörki nankörce davranması beni kendisine karşı çok soğuttu.. Geçen akrabalarının yanında gelin kaynana muhabbeti yapıyorlar.. Diyorki menfaati olmadan kimse kimseye bakmazmış.. En sonunda dayanamadım ve bende yorum yaptım.. Ben sadece Allah cc rızası için yaparım dedim. Şimdiye kadar yaptıklarımdan hiçbir menfaatim olmadı insanın içinde Allah cc korkusu olmasa hiçbirşey yapmaz dedim.. Hastalıklarında, sıkıntılı anında yanında olmamda tek kazancım Allah cc rızası dedim.. o yeter zaten.. Geçen kış eşim askerdeydi. inanın ben 6 ay boyunca annemlere gitmedim. Onlar farklı şehirdeler. Kayınvalide biraz rahatsız olunca yanında kaldım ama kıymet bilindimi. Tabiki hayır.. Bazen kendime çok kızıyorum bu kadar iyi niyetli olmayacağım diye ama sonra frenliyorum kendimi Rabbime cc havale diye.. Ay yine çok konuştum demi.. Siz kayınvalidemi tanımıyorsunuz dedikodu olmaz demi kızlar.. Kurt düştü içime..

cnm daha yıkamadım ama dalinin sıvı şampuanı ve yumuşatıcısını aldım :))

Benimde aklıma dalin yattı gibi canım. Misler gibi koksun kuzucukların kıyafetleri..

tuğbacım evet başka şehire taşınacağız kısmetse..zor bir dönemime gelicek ama napalım yerleşicem yavaş yavaş..annem yardımcı olacak ...

Rabbim cc kolaylık versin canım.. Yeni evinde güzel günlerde oturun inşAllah..

beyaz sabunla...

elde mi yıkamayı düşünüyorsun canım.

Aynı merak bizde de var. Henüüz hayal edemiyoruz ama rüyalarımda gördüğüm bebekler canlanıyor hep gözümde..

huysuz kayınpederlerde oluyor demekki.. Rabbim cc sabır versin canım..

arkadaşlar, ben 3 gündür kendimi çok mutsuz, umutsuz, yaşama sevinçsiz hissediyorum. sürekli uyumak istyorum. kim ne demiş, ne yapmış, umrumda değil böyle hisseden var mı?

Mevsim değişikliğindendir canım. Çabucak geçer inşAllah..

Ay süpermiş bu mürekkep işi. Benim eşiminde aynı korkuları var. Birde geçen bir dizi de de bebekleri değiştirmişlerdi onu izleyince Allah'tan annenin gözü açık bebeğe dikkat eder diyo. Ama bu mürekkep işini duysa kesin oda yapar.

Canım benim ya neler yaşamışsın sen de. Allah tan cc eşin seni anlıyor ve haklıyı haksızı ayırt edebiliyor.. Rabbim cc ıslah etsin onları.. Sana daha fazla zarar vermelerindense görüşmemek en iyisi canım..

Emzik alacağım bende. Birara burada konuşulmuştu kauçuk emzik iyi diye. Geçenlerde bir eczaneye sordum sağlık bakanlığı kağuçuk emzik önermiyor ondan satmıyoruz dedi. Bende nasıl birşey alacağıma daha karar vermedim.

MaşAllah barekAllah oğluşuna Rabbim cc nazarlardan saklasın.. Bende yarın gideceğim doktora.. Kilo almadım diye çatacakmı bakalım doktor yine..

Bir arkadaş daha yazmıştı aynı şeyleri, mevsim değişiklikleri üstüne birde hormonlar değişince bu olanlar gayet normal canım..

uyuma hissi değilde,çok çabuk canım sıkılıyor,bayramın 5 günüde eşimle deli danalar gibi gezdik.akşamları evdeydik saatler geçmek bilmedi.benimde çok canım sıkılıyor..hayat güzel yaşamak güzel ama zaman geçmiyor gibi geliyor bunalıyorum,ben doğurmadan lohusaya girdim galiba eşim zaten yandık senin lohusalığın bi acayip olur diyo

aslinda ben de boyle giderse lohusalikta nasil olurum diye korkuyorum....

kayinvalidelerin günahlari hic kalmamistir bugün =) masallah gelinler cosmus. sanirim hersey asiri sevgiden, sevginin getirdigi kiskancliktan kaynaklaniyor. empati kurup anlamaya calisiyorum ama ...anlamasi zor. aslinda aysecim senin durumunda misal
düsünüyorum da belli bir yasa gelmis bir kadin, düzenini bozacak kadar, o yasta bebekle ugrasacak kadar neden kendi rahatini bozsun. insan belli bir yastan sonra sese bile tahamül edemiyor, aliskanliklarindan, cevresinden kopamiyor ama iste demek ki zaman ilerledikce evlada düskünluk tüm bunlardan vazgecirecek kadar fazla oluyor. kendimizden pay bicelim kac aydir neler yasiyoruz, daha kokusunu duymadigimiz yuzunu görmedigimiz bir can icin kendimizden gectik resmen, herseyde onu dusunuyoruz.kaldi ki torunun da evlattan daha tatli oldugunu söylerler, ondan duramiyorlar sanirim.

Çok şükür sonuçlarım iyiymiş.Kansızlık için kızdı dr um.İlaçlarını kullan birde pekmez iç dedi :)Dr dan çarşıya gittik.Ordan akşama doğru annemlere.Ordan arkadaşlara çaya gittik.Daha yeni geldik eve....

VEEEEEEEEE bebişlerimin odasını aldık çok şükür...Belis'ten.Normal birer beşik almayı düşündük ilk önce ve 3 kapaklı dolap.Nerden baksak bize 1500 tl ye mal olacaktı içinin yatağı ve uyku setleri felan hariç.Belis in büyüyebilen yatağından 2 adet aldık ve 3 kapaklı gardrobunu.İçinin yatağı,uyku seti,cibinliği felan 2500 tl ye geldi ve 10 taksit.Biraz tuzlu oldu belki ama ileriye dönük düşündük yatakları.Normal bir beşik alsak 3-5 yıl sonra büyük yatak almak zorunda kalacaktık.Hayırlısı olsun bakalım.Allah ım ödeme kolaylığı versin inşallah,sağlıkla kullanmayı nasip etsin.Amin...

Hayırlı olsun canım güle güle kullanın..

hanımlar güzel haberlerle geldim çok şükür bebeğim eski formuna geri döndü zaten 1 hafta geç geliyordu hamilelik haftasından şimdide öyle 1 haftada 2 haftalık büyümüş anlayacağınız çok sevinçliyim ama yinede haftaya yine gideceğim doktoruma hergün şekerimi ölçerek iyi değerlerin afferin dedi bana :)) tansiyonun çıkarsa suyun azalırsa bebeği erken alırım haberin olsun dedi bide ... ama geçen yazdığım korkularımdan hepsi silindi çok şükür tabi takibe devam :) ilginize alakanıza teker teker hepinize çok teşekkkür ederim sizi yanımda hissettim resmen ve eve geldiğim anda pcyi açtım size yazıyorum önce yiğenlerimi sonra sizi öpüyorum :))

Canımmmmmmm çok sevindim. Gözün aydın. Yarabbim gülmüş yüzüne.

Allah bir daha yaştmasın inşallah sana bu sıkıntıyı...

Merhaba kızlar
bugün okudum sizi hep ama yazamadım canım çok sıkkındı halada öyle ağla ağla çatladım bütün gün
Bugün hastaneye gittik babamı hastaneye yatıracaktık yarın ameliyat olacaktı,doktoru yarın yokmuş perşembe olucak ameliyatı.
Doktor kafamızı çok karıştırdı Adana'nın en iyi kalp cerrahı adam ama çok riskli bir ameliyat benden başka kimsede seni ameliyat etmeye cesaret edemez diyor resmen ancak bu şekilde kalmanda çok riskli mecbur olucaksın ameliyat diyor ve kesin iyi olucak ameliyat olunca da demiyor Yarın yatıış yapıyoruz babam kararlı olmak istiyor riske rağmen lütfennn herşey yolunda gitsinnasıl geçicek bu 2-3 gün bilmiyorum sakin olim olumsuz düşünmeyim diyorum başaramıyorum da inşallahh iyi haberlerle gelirim dua edinn nolur..

Gözünaydın cnm çok sevindim boşuna telaş yaptın bak okadar üzüldün Allahım yaşatmasın bidaha

Gözünaydın cnm çok sevindim boşuna telaş yaptın bak okadar üzüldün Allahım yaşatmasın bidaha

canım baban için çok üzüldüm geçmiş olsun ama sakın ameliyat olma deeme eğer bi gün babanı kaybettiğinde keşke olsaydı dersen vicdan azabı8 çekersin keşkelerle kalarak yaşanmıyor zor oluyor babannın yanında dimdik dur dur ki oda senden güç alsın

Canım hayırlı olsun bebişlerinizin odalası. Bence büyüyen beşik almakla doğru bir karar vermişşiniz. Açıkçası ben de ilk başta büyüyen beşik almak istiyordum.

Ama benim çocuk odamda bir tane büyük gömme dolap var, eşimde dedi ki ileride 4,5 yaşına gelince istemeyecek böyle denizcili falan şeyleri. o ne isterse onu alırız. o yüzden vazgeçtim oda yapmaktan. normal bir beşik alıcaz. şifonyer falan.

ama sen iyi yapmışşın, 2 tane bebiş, uzun süre kullanırlar. tekrar hayırlı olsun kuzucuklarının odası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…