2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
arkadaslar tüm bebislerine kiyafetler ciciler odalar arabalar alan arkadaslarima hayirli olsun allahim güle güle kullanmayi nasip etsin insallahh saglikla sihatle..herkezin hersey gönlünce olur insallahh herkez gönlüne göre alir döser bebislerin odalarini allhim hic kimsenin icinde birakmasin herseyi aldirmayi nasip etsin insalalh allahim bu duygulari bebek bekleyen isteyen hersekze yasatsin rabbim..allahim darda sikintida olanlarin ellerini hafifletsin herseyi aldirmayi nasip etsin insaalhhh aminn..

Amin canım aynen öle valla Allah yardımcımız olsun

benim öğrencilerim küçük anlamıyorlar bide....okula giderken diyorum ki kendi kendime şu sınıfta bayılsam kalsam bu çocuklar akıl ederlermi acaba birine haber vermeye

Allah korusun canım aklına öyle şeyler getirme..ama verirler canım vermezler mi.korkudan yardım çağırırlar..

11 Ocak doğum günüm :) Normal doğum yapmalısınnn :)

11 Ocak doğum günüm :) Normal doğum yapmalısınnn :)

chekirdekcim doktorla henüz dogum şeklini konusmadık ama normale çok sıcak bakmıyorum düşününce bile ateş basıyor.bide ben cok panikleyınce çarpıntı tutuyor nefes alamıyorum kalp atısım 200 ü bıle buluyor öle bısey olur dıye korkuyorum.bakalım allah hepimize kolay dogum verir inşallah

Amin canım amin .. Valla bi kere kp ile aramda öle bi tel konuşması olduki dayanamayıp söledîm bende napiim sonra eşimde benim arkadam olunc baktıki oğlunu kaybetcek 360 derece döndü aman kızım canım kızım oldum ama hiç inanmıyorum

Melonecim canım snde neler yaşamışsın bu insanlar neden böle yapar hiç anlamam hem evlendirmek için çabalarlar evlenincese huzur vermezler nese görüşmüyomuşsun şimdi nefret ettirmişler kndilerinden çünkü hayırlısı olsun canım sen eşin ve çocuklarınla mutlu ol yeter :))

slm canim cok sagolasin insan oglu herseyi yasiyor hayatta iste..evet konusmuyorum canim artik ben aileme bakiyorum gerisi baktim ki gercekten kendi sagligimdan ve mutlulugumdan önemli degilmis insanlara kendini anlatmak iicn kendini yiyip bitiriyorsun kendini üzüyor hasta ediyor psikolojisi bozuluoyor en güzeli düsünmemek seni üzen insanlai hayattan cikarmak bu kim olusa olsun..ben herkeze cokkk deger veriyorum kendi isimi birakir yardima giderim bir insanin sikintisi olsa yataga gidigimde bile düsünürüm arkadasimin isi olsa bana dert olur yani yapi meselesi birazda herkeze hayir diyemem ama esimin sayesinde biraz ögreniyorum artik birseyler yeri geldimi cokk zorda olsa artik biraz biraz hayir demesini biliyorum kirilir diye üzülmüyorum cünki bakiyorumda karsindaki insanda sana hayir diyebiliyor kirabiliyor..hayatta tecrübe yasaya yasaya ömrümüz gecip gidiyor iste yalan dünya bazi seyler yüzünden bir bakmisisn sadece kendine etmisisn ama sen kendin iicn hicbirsey yapmadam ömrünü bitirmisisn cokk pisman oluyorum simdi cokk kendimi cokk üzüp yiprattigim iicn gercekten simdiki aklimolsaydi hicbirseyi kafaya takmaz sadece kendim iicn yasardim kendimi mutlu etmek icin kendime daha cokk deger vererek..öpüyorum canim seni msj icin tesekkürler canim benim

göbekleriniz çatlamasın diye bişey sürüyonuzmu
doktorunuz neler önerdi
ben ilkinde kakao yağı ve badem yağı sürmüştüm
ama genede çatladı
farklı bişey varmı önerilen?
Mustela Kullanıyorum..
Tamamen Bitkisel ve Sadece Gebeler İçin..
Kaşıntım Vardı, Onu Kullandığım Günden Beri Çok Rahat Uyuyorum..
Kesinlikle Tavsiye Ederim..

Çok Üzüldüm..
Rabbim Sabır Versin..
Doktorlar Nasıl Anlamadı Onu Anlamıyorum.. :44:

Kızlar ben aranıza yeni katıldım,ve bir sorunm var bn çoook sinirliyim ya naparsam yapayım düzelemiyorumm,napıcamı bilemiyorum ne eşime huzur veriyorum nede kendime;(

çıkarken az yazın demiştim :) coşulmuş yavaş yavaş okuyorum ama bugün gerçekten kaynanatörlerin günü bayram yaramış herkeze bende yemek yaptım komşuları çağırdım kaçtır ben gidiodum bi kızcağızıma da bayramda çektirmiş anlattı ağladı oğluşa aldığım cicileri gösterdim koca şu foto olayını ayarlamıyo buraya yükleyemiyorum anca bebiş doğunca yapcak sanırım ay busefer kızcagız doğumda neler yaşadığını anlattı zaten kendimkinden karnım şişti bide onun ki zaten tek ikimizin kaynanası izmirli diğerlerinki hep içanadolu marmara filan eh fark varmı bence var

bende candiğer kuzu sarması olmayı beklemiyorum ama of bahsetmicem artık ama inanın herkezin çektiğini sade kendi bilir napalım bizim kısmetimizde bu varmış bunla sınanalım tek rabbim daha felaket olaylardan korusun enazından evimiz ayrı gerçi onuda birarada istemişti hala taktırır ama rüyasını görsün yeter :)

patikçim biz dalin sıvı aldık granül sabunlarda tortu kalabiliyormuş bide ilk yıkamayı kısa proğramda düşünüyorum cicileri çok ta bozulmasın diye oyüzden sıvı daha iyi olur gibi yumuşatıcı genelde tavsiye edilmiyor almadım granül detarjanda aldım onuda 6ay sonrası kullanırız artık

bezde Prima Bebek Bezi Premium Care Yenidogan 1 numara 1PAKET aldık sıvı kakayı eniyi bu emiyor deniliyor genelde 1paket yetiyormuş onunda ıslak mendillerini 3lü aldık ama başta kullanmayı düşünmüyorum pişik yapabiliyormuş biz karı koca havalı cilde sahibiz hemen herşey alerjı yapabiliyor bebişte bize çekerse diye başta ıslak pamuk ve zeytinyağı kullanmayı düşünüyorum

mobilyalarını ve yeni evini de hayırlısıyla kullanmak nasip olsun inşallah

ahhh keşkee söylese keşke kayınvlaidem arasa da benı böle böle demişsin dese

keşke konuyu ben açmak zorunda kalmasammm

aman arasada pek konuya girme
doğum öncesi gerginlik olmasın,canın sıkılmasın

kızlar yenidoğan bezi alıcaz malum, hangisini almayı düşünüyorsunuz ?

prima premium öneriliyor ama bilemedim yinede :44:

arkadaşım ılk aylarda huggies al, pamuklu olması işe yarıyor ama sonra prıma al, huggıesın pamuk oranı çok bebk buyudukçe şişkınlık yapıyor bezde, bu sefer bez bebği sıkıştırıyor dedi

cnm gecelik olayına gelince sen bakma kaynanana:130: onlar konuşuuuur konuşuuurr..bikere gecelikle doğuma giren arkadaslarım doğumun hemen ardından serum takılmadan çıkarmak zorunda kaldılar çünkü kan olmuştu gecelik..hastanede verirler heralde üstümüze bişey olmadı farketmez hazır açılmışken heryer gözüksün der gireriz doğuma ben şahsen doğumdan çıkınca giyicem geceliğimi,kendime geleyim şöyle bi sonra kalkayım ayağa inş. normal doğum yaparım gireyim banyoya bi saçımı başımı düzelteyim.valla eşime bile dedim azcık kendime gelmeden kimseye haber verme,salak saçma görmesinler beni bende 2 yada 3 gecelik alırım diyorum.eğer sezeryan olucaksan pijama alabilirsin tabi,ama normal doğumda gelip kontrol ediyolar ya kanama olayını oyüzden gecelik şart cnm..memelere gelince bi arkadasım var inan hiç yok memeleri,anne olmasına rağmen hala yok ama nasıl sütü geliyor anlatamam.korkma cnm boşyere gelir evelAllah

maşallah cnm bebişine öncelikle.ekmek olayına gelince tatlıyı kesmen güzel ama ekmeği kesme cnm bebeğinin onada ihtiyacı var..ama çavdar ,tam buğday ekmeği,yada esmer ekmek tercih et..ben çavdar yada tam buğday ekmeği yiyiyorum

Kızlar ben aranıza yeni katıldım,ve bir sorunm var bn çoook sinirliyim ya naparsam yapayım düzelemiyorumm,napıcamı bilemiyorum ne eşime huzur veriyorum nede kendime;(
cnm çoğumuz öle burda merak etme..benimde canım çok sıkılıyo mesela zaman geçmiyo ssanki .bunalıyorummm

Son düzenleme:
Minik oğlum göbeğinden çıkıverecek bugün sanırım. Öyle çok itiyor ki artık rahatsız oluyorum bu gerginlikten. Zavallıcım iki büklüm minicik yerde kendine yer mi açıyor acaba :)

Bilemiyorum herkes aynımı ama bn kendimi kontrol edmeiyorum,aciz hissediyorum kendimi,bebeğime zarar verdiğimi bile bile durduramıyorum kendimi

geçmiş amma uzunmuş yeni bitirdim kayınvalideler uzun bir gündem olmuş.hiç anlamam neden kzı annelerı iyidir de bu erkek anaları böle fenalar
benimki iyi bir kadın öle çok şikayetim yok sadece iletişim kuramıyorum çünkü dinlemiyor.ve çoooooook ısrarcı.gecen annne bıraz daha ısrar edersen kendımı aşşagı atacam dedımdoğumdan sonra bize yakın bı yere tasınacak normalde ilçede.dedım yakın olsun gece kalma olayı istemıyorum dedim eşime açık acık.logusayken annem kalacak ınsallah.o stresle bıde kv ısrarıyla ben cıldırırım.bence ayşe sende eşinle acık acık konus nasıl kelımelr sectıgın önemli yanı kv istemeyen gelin durumuna düşmek istemıyorum demişşsin düş ne olacak kim istıyor kı 1 yıl aynı evı paylasmayı.ben annemle bıle ıstemem her evin 1 kadını olur eşine öle de.senin arada kalmanı ılıskımızın yıpranmasını evlılığımızın tadının kacmasını ıstemem falan de.bunlar anahtar cümleler

canım tek değilsin!!!
forumu okuyorum bazılarını eşimede okuyorum(kaynana muhabbetleri hariç:))
arkadaşın eşi boyle düşünüyormuş diyorum,Haklı adam yapmalı bencede diyor...
bizim hastane küçük yoksa bende yapardım dedi:))

ben hergun 70km gıdıyorum, yıne de son 3haftaya kadar gıdeyım dıyorum zaten karne tatılıne gıdcek 2haftamız 2.donemı kapatırım ucretsiz izin de alırım dıye düşünüyorum
birdde Korkuyordum nasıl o kadr yol gıderim hamıle olsam diye, Ama Aallah sabrını verıyormuş bebişim benı uzmuyor yollarda ki bır çok arkadsım var beım gıbı hepsi son 3haftaya kadar çalıştı

ay ben çok seviyorum bebişlerde emziği bırakırken azcık zorlansakta istiyorum bakalım oğluşta alacakmı bende damaklı 1numara aldım bugün komşular 1küçük 2yle başlıyorlar dedi aman deneriz olmazsa bakarız dedim dur biz yanlış almışız değiştiririz dediler ben aldığım yere bile götüremem onlar burdaki eczaneden değiştirecekler :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…