sağol canım..evett çok yordum..sanki akşama herşey hazır olsun dedim ama ben kendimden geçtim iyi mi..ne yapalım son haftalar biraz çıkacak biraz düşecek..öyle böyle idare edeceğiz..
teşekkür ederim.kafam hala yerine gelmedi valla...
sağol canım teşekkür ederim..
Allah yardımcın olsun...ben evi nasıl düzenlerim bilmiyorum sen taşınacağım diyorsun..kolay gelsinn..
ben bugünü kaynanalar günü ilan ettim canım..
ooo seninde işin çok zor canım ALlah yardımcınız olsun..
benim öğrencilerim küçük anlamıyorlar bide....okula giderken diyorum ki kendi kendime şu sınıfta bayılsam kalsam bu çocuklar akıl ederlermi acaba birine haber vermeye
evet canım öğretmenim.doğum tarıhı için doktor 11 ocak dedı.son 3 haftaya kadar çalışmayı düşünuyorum.dogum sonrasına kalsın iznim diye.ders saatım az oldugu ıcın zorlanmam dıye düşündüm umarım öyle olur.aralıgın son haftası ayrılmıs olucam inşallah.tabi sezeryan olursa daha erken olacak sanırım.
11 Ocak doğum günüm :) Normal doğum yapmalısınnn :)
ay böylelerının valla yatacak yerı yok yaa ne hayata müdehale heveslisilermıs cıx cıx cıx
ay ebnım kayınvalıdem böle değildi bılıomusun birden çark ettii kadın anlayamadım
canım onun ıstedıgı de bu ayse tırssın da annem bakıcak desin die beklıyolar ama benım kararım kesın
bakıcı bulamazsam zaten annem bakıcak çocugu sokakta bırakcak değilim ya ama neymıs gelcekmıs bakıckamıs peh laf işte..
sağol canım benım gorumcemde iyidir kayınvalidem de yanı 4 yıllık evliliğimde bi sorun yasamadım
ay sımdı doğurcam zaman başladı kadını tanıyamıyorum ınan ki... :) inş halledicez mecbur
rica ederım canım ben de 23 de gidip çalışabilir raporumu alıcam ıns 15 aralıga kadar calısmayı dusunuyorum
evet canım izne ıhtıyacımız olucak bızım :)
canım tencere elinde görumcemın evıne gelıomus kadın e kovamazlar ya :) ama tabıı esınde suc
bece de görümcem de dio hangı akla hzımet yanyana daire tutmusuz anlamıorm dio sonradan farkettı o da biz dedıydık ama
anladım canım çok tesekkur ederım :)
kadın her yönden iyi becerıklı titiz pratık onda sorun yok ama cocukalrla oynar mı bılmıorm
bi oğlu var zaten o da büyük...bunu tabıı su an aklımda olan kadıan göre söyluyorum olmadı
baska birilerien de bakarım zaten
canım herkes de farklı bi şekil işte Allah sizinde yardımcınız olsun
ama eşin baya alınmıştır üzülmüştür yazık insan hasta olunca bişeylere birilerine ihtiyac hıssedınce
aileisnden beklıyo önce....bir de böle kadınları ıkıncı plana atan erkekelre nası gıcık oluyorum anlatamam
Amin canım amin Allah seninde yardımcın olsun ama senin kv gelmez bende denildiği gibi blöf yapmış ama sana sormadan ayıp yani.. Aynen canım nası üzüldü ama alışmış babasın karısı doğum yaparken hastaneye gitmeyen onuda geçtim eve doğumdan 3 gün sonra gelen adamdan ne beklenirki şimdi kendisi öle olunca eşimdende aynısını bekliyo ama Allah eşimden razı olsun veni hep el üstünde tuttu hiç arka plana atmadı atmazda canım kocam
ben huggies alıcam inş
primadan hiç iyi deyil tavsiye etmem ,hep pişik yapıyo
kızıma alıştırmıştım kurtuluşumuzdu o bizim
kızım aglama krizine girince eşim bagırırdı'''bebnin tıpasını getirrrrrrrrr'''
bundada vericem tabi
kp daha zor canım ya allah yardımcın olsun
kv ye yine lafını ver oturt ama kp ye yapamıyosun onu
gücünüzü kuvvetinizi artırsın rabbim
alem eşin haa
benim eşimde öle eve temizlige gelen bayanla pazarlık yap 5 lira indir der bana
neler yaşıyo dimi canım insan ,neler atlatıyo
evlilik bir ilim resmen ,alim oluyosun artık
hz mevlananı bir sözü varya''hamdım,piştim,yandım ''bizlerde öle
allah mukafatını versin
yaşattıklarını ,yaşadıklarımızı birdahaa hiç biriize yaşatmasın
Melonecim canım snde neler yaşamışsın bu insanlar neden böle yapar hiç anlamam hem evlendirmek için çabalarlar evlenincese huzur vermezler nese görüşmüyomuşsun şimdi nefret ettirmişler kndilerinden çünkü hayırlısı olsun canım sen eşin ve çocuklarınla mutlu ol yeter :))
Mustela Kullanıyorum..göbekleriniz çatlamasın diye bişey sürüyonuzmu
doktorunuz neler önerdi
ben ilkinde kakao yağı ve badem yağı sürmüştüm
ama genede çatladı
farklı bişey varmı önerilen?
Arkadaşlar moralim çok bozuk,
Cumartesi günü eşimin arkadaşının hanımının 41+4 günlükken ölmüş bebeği, o haliyle suni sancı verip ölü olarak doğurmuş. Eşim bana yeni söyledi zaten stresliyim diye saklamış. Pazar planlanmış doğumu vardı, herşeyi hazırdı bayramda konuşup gülüşmüştük bebeklerle ilgili, çok üzülüyorum kadına, geceden beri 10 kez uyandım kötü rüyalar gördüm. Kendimi onun yerine koyuyorum yüreğim parçalanıyor. Kocası da çok ağlıyormuş.
Ne zor birşey yarabbi, 41 hafta bekle, sonuç bu olsun. Biraz hastane ihmali de var ama kader diye de düşünüyor insan.
Allah hepimizin sağsalim bebeklere kavuşmasını nasip etsin, kadıncağıza ve eşine de sabır versin.
ahhh keşkee söylese keşke kayınvlaidem arasa da benı böle böle demişsin dese
keşke konuyu ben açmak zorunda kalmasammm
kızlar yenidoğan bezi alıcaz malum, hangisini almayı düşünüyorsunuz ?
prima premium öneriliyor ama bilemedim yinede :44:
cnm gecelik olayına gelince sen bakma kaynanana:130: onlar konuşuuuur konuşuuurr..bikere gecelikle doğuma giren arkadaslarım doğumun hemen ardından serum takılmadan çıkarmak zorunda kaldılar çünkü kan olmuştu gecelik..hastanede verirler heralde üstümüze bişeykızlar yarın pijama emzirme atletı falan alıcam.gecelik şartmı?ben hiç kullanamıyorum burnuma kadar cıkıyor yatarken.kayınvalıdem de gecelık olmadan olmaz doğuma onla gırcen dıyo.canım özel hastane herkes kendı gecelıgıyle mı gırıyor sacma geldı?doğum yapanlar bılıyordur dıye sıze sorayım dedım.öle bişi yoksa almıcam gecelık sadece pijama ve sabahlık alıcam.bide emzırme atletının bedenını nasıl secıcem.şuan 80 gıyıyorum ama dogum sonrasını kestıremedım bıde hala hiç büyümediler çocuk bu memelerle aç kalır valla:)
maşallah cnm bebişine öncelikle.ekmek olayına gelince tatlıyı kesmen güzel ama ekmeği kesme cnm bebeğinin onada ihtiyacı var..ama çavdar ,tam buğday ekmeği,yada esmer ekmek tercih et..ben çavdar yada tam buğday ekmeği yiyiyorumkızlar doktora gittik biz bugün oğlum 1350 olmuş....doğum pozisyonunada girmiş dedi doktorum....bende bu ay 1 kilo vermişim.bu perhiz işini abartmışım ama oğluşum kilo almış teyzecikler...iama fırçayı yedik yine abartmışşın kilo işini diye....alsam suç versem suç anlamadım ki napayım ben.yememezlikte yapmadım sadece protein ağırlıklı beslendim.zaten bebekte kilo almış...tatlıyı ve ekmeği çıkardım soframdan o kadar...
cnm çoğumuz öle burda merak etme..benimde canım çok sıkılıyo mesela zaman geçmiyo ssanki .bunalıyorummmKızlar ben aranıza yeni katıldım,ve bir sorunm var bn çoook sinirliyim ya naparsam yapayım düzelemiyorumm,napıcamı bilemiyorum ne eşime huzur veriyorum nede kendime;(
selamlar kızlar baya uzun zaman oldu bi giremedim.bayram öncesi dip köşe toparlamaya gırdım umarım 1 -2 ay düzenli kalır.2 kişi nasıl dağıtıyoruz bilmiyorum.sonrası malum bayram annemler izmirde onların yanına gittik.yol 4 saat ama cok zorlandım oğlum göğsümü baya sıkıstırıyor sanırım yükselişe geçti
bugün okula gıtmek baya zor geldi artık doğum iznine kadar tatil yok
buarada bayramda konuştugum biri hastaneyle dogum için pazarlık yap falan dedı bana tuaf geldı ya hastanede pazarlık olurmu dıye.ne bileyım sizce olurmu bi kac kişiden daha duydum oluyor demek dedim.1250 tl hadi gel el sıkışalım da düz olsun zaten doğuran benim size ne diye para verıyorum falan dıyımeşimde tutturmuş hastanede ya bebek karışırsa .ben kapıda durcam cıkar cıkmaz alıp eve götürcem dıyo deli mi ne.dıyorum bıleklık takılıyor soyadı yazıyor falan .yook anlamıyor elıne mürekkep damlatcakmış.oğluşum oy vermeye gitmiş gibi gezcek
evet canım öğretmenim.doğum tarıhı için doktor 11 ocak dedı.son 3 haftaya kadar çalışmayı düşünuyorum.dogum sonrasına kalsın iznim diye.ders saatım az oldugu ıcın zorlanmam dıye düşündüm umarım öyle olur.aralıgın son haftası ayrılmıs olucam inşallah.tabi sezeryan olursa daha erken olacak sanırım.
Kızlar ben aranıza yeni katıldım,ve bir sorunm var bn çoook sinirliyim ya naparsam yapayım düzelemiyorumm,napıcamı bilemiyorum ne eşime huzur veriyorum nede kendime;(
Kızlar sanırım forumda daha önce hiç konuşulmadı, merak ettiğim birey var.
Emzik konusunda ne düşünüyorsunuz? Tecrübeli anneler özellikle bilgi verirse sevinirim.
Şimdi yeni doğan bebekler ağladığında emzik veriliyor mu? ya da emzik kaç aylıkken veriliyor? :26:
bu konuda hiç bir bilgim yok. emzik gerekli mi gereksiz mi? :44:
bilgisi olanlar yazarsa sevinirim valla çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?