- 8 Mart 2012
- 476
- 217
- 303
- 36
nasılsınız kızlar ,bebişler nasıl
benim oggluş 2 gündür az hareket ediyo sıkıldımı naptı artık daracık alanda
dr randevumuzu aldık yarın gidicez inş.bakalım ne alemde kilo aldımı çok merak ediyorumbirde özledimki nasıl
bu bir kaaç gündür çok sık sık wc gidiyorum neden acaba :26:
herkezin bebişlerin ii haberlerini okudum dün çok şükür MAAŞALLAH hepinize
bizimde 87 günümüze inmiş çok şükür rabbime az kaldıı:18:
Bende sevdim o diziyi. Ama geçen bölümde bebekler karışmıştı onu izleyince babamız bebeğin başında nöbet tutma kararı aldı.
Aynen bizim babmızda aynı kararı aldıı)
Sağolasın canım. İnşAllah iyi çıkar sonuçlar.
Bende anlamadım ki neden bu kadar geç yaptığını.. Daha önce sadece kandan bakıldı şekere. 1 ay önce gittiğimde yapacak sanmıştım ama bir ay sonra yapacağız şeker yüklemeni dedi.. Bu kadar geç yapması sorun olur mu acaba?
slm canim hosgeldin aramiza canim benc troidini ölctür arkadasda demis bak bende cok sinirliyim bende cikti ayrica saclar cok dökülür tirnaklar cabuk kirilir cildini pul pul eder ayrica düdükse troid kilo aldirir yüksek calisiyorsa verdirir canim sinirlendigin zaman herseyi birak otur ve düüsn ben ne yapiyorum neden simdi böyle oluyor de kendi kendine soru sor ve cevab ver sakin olmaya calis o anda hic birsey yapma sadece sakinlesmeye calis insallah düzelirsin canim kafaya takma herseyi geci zor oluyor bazen ama öyle dene bakalim canim kendine iiyi bak..
kızlarr günaydınnnn :))
ben yavaş yavaş doğumu düşünmeye başladım yani doğumdan kesinlikle korkmuyorum ama doğum sonrası 1 hafta beni korkutuyo hastane işleri , kanama , bebek sağlıklımı , emicekmi emmicekmi falan sizdede varmı ????
CHEKIRDEKK _ Canim sen nerelerdeydin ya takma bu kadar kafani her dr gittiginde bebeginin gelisimi senin durumun iyiyse varsin oynamasin...
Duymussunda bebegin kalp atislarini cok sevindim :) cok güzel bir duygu dimi ?
.
Kesinlikle el üstünde tutulmalısınız canım.. Hem iş hem hamilelik kolay değil.. Kahraman anneler...
Çok şükür sonuçlarım iyiymiş.Kansızlık için kızdı dr um.İlaçlarını kullan birde pekmez iç dedi :)Dr dan çarşıya gittik.Ordan akşama doğru annemlere.Ordan arkadaşlara çaya gittik.Daha yeni geldik eve....
VEEEEEEEEE bebişlerimin odasını aldık çok şükür...Belis'ten.Normal birer beşik almayı düşündük ilk önce ve 3 kapaklı dolap.Nerden baksak bize 1500 tl ye mal olacaktı içinin yatağı ve uyku setleri felan hariç.Belis in büyüyebilen yatağından 2 adet aldık ve 3 kapaklı gardrobunu.İçinin yatağı,uyku seti,cibinliği felan 2500 tl ye geldi ve 10 taksit.Biraz tuzlu oldu belki ama ileriye dönük düşündük yatakları.Normal bir beşik alsak 3-5 yıl sonra büyük yatak almak zorunda kalacaktık.Hayırlısı olsun bakalım.Allah ım ödeme kolaylığı versin inşallah,sağlıkla kullanmayı nasip etsin.Amin...
bak dedik sana boşuna evham yapıyorsun diye..inş sorun olmazda zamanında doğurursun..hanımlar güzel haberlerle geldim çok şükür bebeğim eski formuna geri döndü zaten 1 hafta geç geliyordu hamilelik haftasından şimdide öyle 1 haftada 2 haftalık büyümüş anlayacağınız çok sevinçliyim ama yinede haftaya yine gideceğim doktoruma hergün şekerimi ölçerek iyi değerlerin afferin dedi bana :)) tansiyonun çıkarsa suyun azalırsa bebeği erken alırım haberin olsun dedi bide ... ama geçen yazdığım korkularımdan hepsi silindi çok şükür tabi takibe devam :) ilginize alakanıza teker teker hepinize çok teşekkkür ederim sizi yanımda hissettim resmen ve eve geldiğim anda pcyi açtım size yazıyorum önce yiğenlerimi sonra sizi öpüyorum :))
Merhaba kızlar
bugün okudum sizi hep ama yazamadım canım çok sıkkındı halada öyle ağla ağla çatladım bütün gün
Bugün hastaneye gittik babamı hastaneye yatıracaktık yarın ameliyat olacaktı,doktoru yarın yokmuş perşembe olucak ameliyatı.
Doktor kafamızı çok karıştırdı Adana'nın en iyi kalp cerrahı adam ama çok riskli bir ameliyat benden başka kimsede seni ameliyat etmeye cesaret edemez diyor resmen ancak bu şekilde kalmanda çok riskli mecbur olucaksın ameliyat diyor ve kesin iyi olucak ameliyat olunca da demiyorYarın yatıış yapıyoruz babam kararlı olmak istiyor riske rağmen lütfennn herşey yolunda gitsin nasıl geçicek bu 2-3 gün bilmiyorum sakin olim olumsuz düşünmeyim diyorum başaramıyorum da inşallahh iyi haberlerle gelirim dua edinn nolur..
bak canım ben 14 yaşında babamı 21 yaşındada annemi kaybettim 2 si içinde hastahanelerde koşturdum koridorlarda yattım ama acaba mı demedim o senin canın sonuna kadar yanında olcaksın ondan şüphem yok zatende bebek içinde kendin içinde dik dur durmak zorundasın
slm canim ilk önce basin sagolsun cokkk zor bende abilerimi kaybettim ölüm cok zor inan senin adina cokk üzüldüm kolay degil canim allah sabir versin canim benim..bebisinde iiy olmasina cokkkk sevindim hadi göözün aydin canim benim..
ay bende aynı senin gibi doğumdan sonrasını düşünüyorum..inş hemen düzen kurarım diyorum..annemde gelecek Almanyadan benimle kalacak..hepsini düşünür oldum valla..çok sevindim bunları düşünen tek ben değilmişim..kızlarr günaydınnnn :))
ben yavaş yavaş doğumu düşünmeye başladım yani doğumdan kesinlikle korkmuyorum ama doğum sonrası 1 hafta beni korkutuyo hastane işleri , kanama , bebek sağlıklımı , emicekmi emmicekmi falan sizdede varmı ????
Reputable !
Dün buldum o at koşturması kalp atışlarını , 1 kez ben, 1 kez de eşim denedi. ikisinde de sabırla aradık ve yakaladık. 6-7 saniyeydi ama rahatlattı en azından.
Nasıl teşekkür etsem azdır. Ben o pow pow seslerini kalp atışı sanıyomuşum.
Şimdi her endişe ettiğimde bulurum ve rahatlarım umarım.
Çok sağol tatlım.
sinirleri bozuluyo insanın sorma her dk wc her dk wcohhh bunada şükür artık tepik olmasada kalp atışı duyuyosun bu süper :)))
ahh cnm yaa zor geçmiş valla doğumun Allahım bu sefer kolay doğum nasip etsin inşallah... bende hep normal istiyorum en sağlıklı olanın o oldugunu düşünüyorum hem benim hem bebek için ve güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum sonunda oğluşumun kucağımda olucağı onu emziriceğimi falan ve doğumdan sonraki 1 haftanın hemen geçmesini istiyorum :))
ahh cnm yaaa bende senin gibiyim alan dar galiba bazen şiddetli itiyo kendini oynamıyo bazende durmadan oynuyo galiba keyiflerine göre davranıyolar ama alan azaldıkça harekerleride kısıtlanıyo :))
ahh yaaa kabus wc kapısında yatıcam nerdeyse(
amin canım çok saolBenimkide cani cekince oynuyo cani cekmeyince hic hareket yok :) iyidir korkma..
Güzel haberlerle gelirsin insAllah canim bekliyorum...
Sorma canim ya gece kac kere kalkiyorum biliyomusun dün gece agladim bile :)))
Esim diyo ki ne oluyo ne oldu bisey mi oldu bebek mi geliyo :)))
Dünde zaten esime biseyler hazirladim aksam kac haftalardir yapmiyorum mutlu olsun diye hep hazir yiyoruz...
Karnim bir sertlesti bir sertlesti nefes alamadim iyice asagi indi kücüldü karnim sirtim agridi belden göbegime dogru bir sanci aglaya aglaya uyumustum bide cis derdiyle uyandim kac gez...
2 haftaya kalmaz dogururum benofff
selam herkese
selam herkese
buralardayım mandişnerelerdesin sen küpeli hamsiler nasıl
hoşbuldukhoşgeldin canım
buralardayım mandiş
hamsiler çok ii çok şükür
dün doktordaydım
kızım 865 oğlum 873 gramdı
şimdilik iyi gidiyor
ben de erken doğum rsiki geçirdim ondan beridir heyet raporlu olarak evde yatıştayım
doğuma kadar istirahatteyim işte
anlat hemen kendini bi özet geç bana
oğlan mı kız mı
en son ne zaman gittin kaç kilo olmuşlar dökül
hoşbulduk
ay bu topik çok kalabalık yaaww yetişemiyorum kim nerede kiminle
arada selam vermeye ancak yetişiliyor
geçmiş olsun küpeli dikkat et kendinede hamsilerede evini taşıdınmı yorma kendini
yer teyzesi o hamsileri gramlarını heryeri oyy
heyet raporlu yani uzun dönem izinlisin ohhh mis gibi yat evinde benim doktorda tık yok rapor konusunda :)
kızım olacak nasipse pazartesi günü tosun olmuştu 1368 gramdı ağırlaştım baya bacaktan dolayı zor gidip geliyorum işe 19 kasımda günüm geliyor raporluyum
kızlaar TONTİRİĞİN telefonu bende vardı en sonunda dayanamayıp aradım ,iyiymiş şükür.benimde tahmin edip yazdığım gibi bilgisayarında problem varmış,eşi format attırmaya götürmüş sanırım.ondan girememiştelaşa verdik buraları,bebişide kendide iyiymiş haberiniz olsun
canım sen kasımmın 23 de raporu alcam demişsin ama ben yanlış mı hesapladım 16 kasım olarak hesapladım da yanı 32+0 ken alınıyo diye biliyodum ya bi de ben raporu aldığım halde 1-2 hafta daha çalışıp sonra rapor bittiğinde 1-2 hafta geç geleyim diyorum nasıl olu sence bana bi akıl versene
Reputable !
Dün buldum o at koşturması kalp atışlarını , 1 kez ben, 1 kez de eşim denedi. ikisinde de sabırla aradık ve yakaladık. 6-7 saniyeydi ama rahatlattı en azından.
Nasıl teşekkür etsem azdır. Ben o pow pow seslerini kalp atışı sanıyomuşum.
Şimdi her endişe ettiğimde bulurum ve rahatlarım umarım.
Çok sağol tatlım.
sağol canım benim...canım beyaz ekmek yemiyorum hamurişi ve tatlı asla yemiyorum.sadece sabah kahvaltısında çavdar veya tam tahıllı kullanıyorum.yağsız süt yağsız yoğur ve peynir tüketiyorum.yürüyüşe çıkıyorum.hem programı diyetisyen verdi.protein ağırlıklı bir program.asla yemek ve kuru yemişten meyveden kısmadım.zaten normaldede öyle çok diyet yapmama gerek kalmaz geç saattte yemeği ve tatlıyı hayatımdan çıkarmam yeterlidir.kilo vermem için.1 kilo vermişim.diyetisyeninle tekrar konuş dedi...:)
aynı durumdayım tuğba bende doğum sonrasından biraz korkuyorum..
AY_SHE _ Okurken burda benim sinirlerim zipladi ne bu hava civa senin kaynananda :) otursun evinde coluguyla cocuguyla...
Inan yasanmaz beraber bak benim kaynanam geliyor 1 bucuk 2 ay kaliyor kalmiyor bütün psikolejim allak bullak oluyor Allahtan esim anlayisli...
Simdi dua ediyorum dogumda gelmesin yardimindan cok zarari olur söylicemde esime gerekli bir dille ltek kalalim dicem ( lohusaligimda ugrasamam kimseyle ugrasamam )
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?