2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
aslıcım sen nerde oturuyordun tatlım
bandırmada oturuyorum cnm,balıkesirin ilçesi.buarada yanlış yazmışım yaa 2 tane özel hastane var biri ''özel dünya tıp merkezi'' biride ''bandırma özel hastanesi'' .seçim yapmak çpok zor dimi kızlar hahaha topu topu 2 özel hastanemiz var..ben bandırma özel hastanesinde olucam kısmetse..ilçemiz aslında en gelişmiş ilçelerin başında yer alıyor ama 2 devlet 2de özel hastanesi var..150.000 nüfusa yeter aslında

Son düzenleme:

ben hergün 3 tane yiyorum...

sürekli gittiğim dr u geçen ay değiştirdim ..ethicaya başladım ,şimdi ali paşa gidiyormuş ,ellif hn başlıyayı dedim ,kızda demezmi oda ayrılıcak diye ,dedim kime yönlendiriyorsunuz özgür özen geldi yerine ,dedim nerden geldi kimlerden ,bilmiyormuş ...
eminim tecrübeli biridir,şimdi ben tekrar dr arayışınamı giricem yaw,ben ne bahtısız dr u değştirdim ,yeni gittiğim dr ayrılıyor hastaneden ...
ethicaya giden başka dr tavsiyesi olan var mı acaba ???

cok sukur bi kemoterapiyi daha atlatmissin canim sen bakma ordakilere iyilesen cogunluk disarda onlarla iletisim kursan daha moral verici olabilir mp3 iyi fikir tabii bebisine de masallah merak etme sen durur o insallah annesi:) kendine iyi bak zeynepcim

canalrımmmmmmmmm
herşey gönlünüzce olsunnnnnnnnn
gününüz ak gönlünüz pak olsunnnnnnnn
inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

Canlarım günaydın,

Aşağıdaki tüllerin mavi ve beyazını arka arkaya assam kornişe , nasıl durur bebiş odasında. Halısı falan da mavi. ya da beyazı asar, mavisini fon yaparım yanlarda.kurdele ile bağlarım. :26:

Fikir istiyorum, ona göre karar vericem alıp almamaya.

merhaba kızlar.dün doktora gittim.bebeşim 29+3 1300 gr 37 cm.iyi gayet güzel dedi doktor.kızımı gördüm.tombiş yanaklım benim :))

geçmişi henüz okumadım birazdan dalıcam okumaya.ama zeynebin yazdıklarını gördün.çok çok geçmiş olsun.Allah yardımcın olsun zeynebim.

bende bu tülden alıcam pembesini.ben güzel duracağını düşündüm almaya karar verdim.iki kanat alıcam arka arkaya asıcam kenarlardan toplayacağım ben ama sen sanırım iki renk karışık gözüksün diyorsun.ben öylesini de bir yerde gördüm.harika duruyor canım.

heheheh ay çok hoşuma gitti yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa annemler bana bal sürmüş :))) kıymetli olsun diye birde tuzlamışlar ama elim ayağım çok terler o olmamış yani

Sarı tülbentimiz,kırmızı tülbentimiz hazır zaten canım Onların bir zararı olmaz başucunda dursun.Siz de tuzlarken dikkatli olun :) Fazla tuzlanması çok sakıncalıymış.Bal da çok sakıncalıymış.Bebekteki su oranını düşürüyor,tansiyonunu yükseltiyormuş.

Son düzenleme:

Ya karışık dursun 2 renk, ya da senin gibi kenardan toplucam mavi olanı. beyaz salık duracak ortada .
güzel olur dimi, basit durmaz yani ?

25 lira 3 metresi. 2 tane alıcam işte mavi ve beyaz.çok ucuz. tül yaptırmaya kalksam 250 den aşağı olmuyor.

böylesi daha mantıklı, battık çünkü artık :)

canım doğumdan 56 gün sonra ptt den toplu olrk alıosn pek çok iş yerı aradakı keısntıyı odemıyor

bazı iş yerlerıd e maaşı kesmıo kendısı alıo ssk dan parayı muhasebecınızle konus

ıyyy bezı halının altına mı öğğğ :S

sen ne dıyosun ya plasenta yıyenlerı duydum ben doğumdan sonra palsentayı alıyoalrmış

anneye gızlıce yedırıyoalrmıs süt yapiyomus ay şaka gibi :S

oyyy maşallahh yavrusa maşallaahh kocaman olmuss :) doğum fıyatı ne kdr çok şok oldum

acıbadem de epidural sezeryan ile 2200 ile doğurdu gecenlerde iş yerınden bi arkadasın eşi...

çok geldi bana benım gittiğim hastanede ise zorunlu sezeryan 550 tl istege baglı 1100 normal doğumda 350 tl

aa canım naısl karşılaşmadın ben çok karsılastım epiduralde ıkınma hıssetmedıgın ıcın ıkınamıyosun ve

ya doktor bebegı eliyle çekmek zorunda kalıo ya da vakum kullanıyolar çok epidural normalin tek negatıf yonu bu bence

doktorun doğru söylemıs çoğu dr önemseyıp söylemez ama dediği doğru canım

canım ıns sekerın düşer haftaya kdr ya dıkkat et bebısıne maşallahhh :)

bebiş iyi olsun da sezeryan olsun canım benım de öle olcak gibi bakalımm aralıgın bası gibi çantamı hazırlıycam koycam kapıya :)

8 sene önce beş binliramı ay bayılazaamm :)

canım çok şükür ki iyisin çok şükür ki bebeğinde iyi ama söz dinler bence durur annesi o sen gel diyene kadar :)

bir de herkes bir değilki kötü örnekleri görüp kendıne stres yapma aman dinleme boşver...

hem biliyosun bu ısın baslıca sebebı stres sen ınsallah tedavın bitipte ıyıleştıkten sonra sakın güzel rahat bi yasam sürüp

kontrollerıen devam edip sorun yasmaıycaksın :)

bence çok güzel olur canım mavi beyaz :) bir de bunların kelebeklısının yerıne puantiyelısı var onlarda çok şeker

bir de tavsıyem alıcan zaman gez bu renk sakalası çok değişiyo bazı perdecilerde satılan bu tip beyaz tüller çok itici tonda

oluyoalr bazıalrı daha güzel daha şık duruyo ben perdeci gezerken farketmıstım bu durumu da aklında bulunsun :)

Günaydın kızlar :)

dün ssk ödemesının son günüydü ayy öğleden sorna bankaya gittim bi sıra bi sıra 300 kişi var önumde

mesai bitimine de 1,5 saat var dedım bunlar dökülür şimdi ayşe bekle sabret dedım oturdum taktım kulaklıgımı

tahmın ettiğim gibi hepsi döküldüler ssk yı yatırdım geldım ay kaç gundur sıstem yoktu deli olmustum

kalıcaktı nerdeyse :) sonrada eve gittim işte yemektı tatlıydı çok yoruldum nerde yattımı bilemedım

sabah kalktım hala uykum vardı bebişim de uyanmış çoktan başlamıştı güne :)

salı günü tetanoz aşımı vuurnmustum bu sefer hıc agrı olmadı şişti sadece dokununca acıyo cok sukur :)

Son düzenleme:

Tüller güzel canim tek olarak arka arkaya nasil durur bilmiyorum 2 tane ayni tülden belki degisik durabilir...
Ama ayni tülün fiyati gibi perdelerde bulunuyor icini beyaz perdesini mavi yapar yandan baglardin yada tam tersi tabi bunun icin cok gezmek gerekiyo aslinda öyle uygun seyler varki...
Annemin arkadaslari var biri kazan biri kepce gezip bulmadiklari sey yok... Ama bu bize göre bisey degil tabi :) icine sindiyse yap canim senin nasil dusundugun önemli...

Günaydin canim :)

Bu tetanoz asisi ne oluyo ya bütün hamileller vuruluyo ben hic böyle igne vurulmadim ?

Günaydin canim :)

Bu tetanoz asisi ne oluyo ya bütün hamileller vuruluyo ben hic böyle igne vurulmadim ?

Günaaydın :)

canım metal aletlerden enfeksıyon kapılmaması amacıyla yapılan bı ası gebelıkte 2dozu vurunman yeterli

çok zorunlu değil ama önlem olrk vurunulmaısnı tavsıye edıyorlar

Son düzenleme:
Kızlarrr günaydın! Gece rüyamda eşimin öldüğünü görerek uyandım, ağlıyodum.
Bebeğim daha gelmemiş, beşiğine bakıp, o da bu beşikten almayı çok istiyodu diyorum.
Baya bi ağladım gece uyanıp. Yazık kocam da bi panik oldu gecenin köründe.
Neyse sakinleştirdi beni yatırdı, sonra sabaha karşı da doğumla ilgili gördüm.
Kalkmışım karnımda bişey yok. 2 gündür uyuyomuşum. Anne noldu diyorum, 2 gün önce doğurdun normal doğum oldu diyo. Eşim geliyo. Ama ben hatırlamıyorum hiçbişey diyorum. Zaten kontrole gitmiştik, çocuk baya ağzına doğru gelmiş, hemen vakumla çektiler çok kolay oldu, hissetmedin diyo.
Bu kısmı baya komik
Doğumu hissetmemek nedir yaf.
Neyse ama çocuğumu göremedim.
Ama yine de kendimi güzel gördüm, saçlarım uzamış, dalgalı falan.
Ayy gecem bi tuhaf geçti yani. Sabah kalktım gözler pörtlemiş. Makyaj sağolsun! Yoksa işin yoksa millete laf anlat!
Hepinizi öpüyorum çok!

Ayşecim, tetanoz aşını da hallettin hadi bakalım! Benim ikisi de çok hafif geçmişti. Hamileliğim iyi geçiyo, o yüzden doğumdan korkuyom valla acısı çıkcak diye. Ama olumlu düşünmeye çalışıyorum artık, napalım!

Canim bu haftalarda annelerin acayip rüyalar kabuslar farkli alemlerde gezmeleri normalmis :)))

Bende tip tip rüyalar görüyorum burdaki cogu annede görüyor hayirlara ciksin :)

Hafta hafta takip edip okuyorum bebegimin gelisimini bendeki degisiklikleri felan orada yaziyrdi yanlis hatirlamiyorsam 30 haftadan itibaren baslarmis...

günayddınnnnnnnnnn caaanllllaarııııııııımmmmmmmmmmmmm :)
bütün geçmişi okuyamadım çok yazmıssınız yahu yeni uyandım sayılır sabredemedim hemen yaziim dedim son sayfada rüyalardan bahsettmişsiniz dün gece bi rüya gördüm
ortalıkta geziniorum hamile halimle at çiftliği gibi biyer hani büüyük düğünler orda yapılır ya neyse uzatmiim bi ailenin yakışıklı oğluyla bakışıorum evliyim hamileyim başkasına bakıorum
sonra eşim çıkıp gelio adam bana mesaj atıo saklamaya çalışıoruım aayy çok kötüydü kaç rüyamdır eşim aldatıodu şimdide ben aldatıorum başımıza gelcek var heralde :)) allah korusun
hamileyken gördüğümüz rüyalar bilinçaltımızda korkturklarımız yada suanda istediğimiz ama yapamadıgımız yaşayamadıgımız seyler heralde hep rahmettli annem ve rahmetli babamla yaşadıgım bi ev görüyorum rüyalarımda çünkü .... of çok yazdım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…