2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Allah kabul etsin canim bende ne guzel geldigimde baslamistim seytana uydum ara verdim
tekrar baslamak istiyorum. aslinda boyle hata yapiyoruz bir basla bir birak ins bu sefer hep devam edebilirim
benim icinde dua edermisin canim ya.
masallah canim sutun boldu demekki ben kizimi 4 aya kadar sade anne sutu verdim sonra ek gidaya basladim cnku yetmiyordu. 11 aya kadar emzirdim. kendi birakti neden birakti anlamadim. 1 hafta denedim ama almadi bende ugrasmadim ins bu bebis biraz daha emer
öncelikle herkese hayırlı cumalar diliyorum... Benim sizlere bir sorum olacaktı bel fıtığının normal doğuma etkisi varmı?
ben sorun olucagini duymustum ama dr daha iyi bilir

masallah canim ya bebisine. butun bebislerin abisi o :)
nts ye kac dk girdin ? benim dr 27 haftadan itibaren 2 haftada bir cagirdida ben 3 haftada gidiyorum cok erken gibi geliyor
simdi 32. haftam bitince gitmem lazim ama ben 33. haftami da bitireyim diyorum.

cnm güle güle kullan cantanı.boyutları kaç? bide ne kadara aldın?
bende haftasonu aldım buan benzer bişi.akşam bende resmini cekerim eksik kalmayım :))

Aminn benim kocamda melektir Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah bu arada Tontirikcim 26 geçmi kıss ben 29 yaşında evlendim
cnm bizim orada erken evleniyorlar genelde.en gec evlenen ben oldum :)
26 yaşımda eşimle tanıştık ,27 de evlendik ,28 de anne oldum ,32 yaşındayım 2.kez anne olcam inş

darısı sizlere olsun inş.

oy oyyyy tarihe gecelim bu günü.maşallahh sevindimm senin için ve kendim için.banada sıkıntı basıyordu sen bişi hissetmiyom dedikce
cnm yerinde olsam bu msjını prtscn yapar fotograf haline getiririm.oglunun albümüne koyarsın cok anlamlı olurr.
düşünsene oglun büyüdügünde bu msjını okudugunu

öncelikle herkese hayırlı cumalar diliyorum... Benim sizlere bir sorum olacaktı bel fıtığının normal doğuma etkisi varmı?

3 kere bel fıtığı ameliyatı geçirmiş ve belinde platin takılı olan biri olarak normal doğum kesinlikle yapmamanı tavsiye ederim.
Rahatsızlık vermeyen minicik fıtıklar bile,doğumda ameliyatlık hale gelebiliyor ve ameliyatı hiç kolay değil.

haha harika fikir :)
Yapıcam bunu :)

bak yaptım bile ben.aşagıda bizim isimlerimizde yazıyor.baktıkca anarsın bizide:))
bi tontirik teyzen vardı çok çatlaktı herşeye maydonoz olurdu der kulaklarımı çınlatırsın

ben büyük yaptım resimi.seni boyutunu küçültürsün albüme göre
yok ben beceriksizin tekiyim yapamam dersen ben yaparım:111:

benim nickim siz diye cıkmışşş
neyse sen yapcan nasılsa , benim nicki görmeden prtscn yapma sakın hee :))

canım ben bu konuda pek fransız kalmışım doğum parası maaştan ayrıca olarak yani ekstra olarak mı veriliyor yoksa doğum parasını mı alacağız sadece maaş niyetine?

bir de ben şimdi kemoterapi aldığım için doğuma kadar heyet raporluyum yani 3 ay almıştım ben doğum yapınca doğum izninin tamamını yani 16 haftayı kullanmayı düşünüyorum öyle yapamaz mıyım acaba o zaman doğum parası alamaz mıyım?
aslında iş yerine sormak lazım ama kim uğraşacak bu işlerle yahu bir de bunu mu düşüneyim

canııııııım benim çok ama çok sevindim bak geç oldu ama sen bugünü hepimizden farklı hatırlayacaksın ne mutlu sana çok öptüm kuzum benim

bel fıtığın varsa hiç riske girme derim ben, sakıncalı diye biliyorum zaten...

hah işte tam da merak ettiğim konu kız NST ne dir ne zaman başlar kaç kere yaptıracağız masraflı mı kaçıncı haftadan sonra 15 günde bir kontrol olacak? canım bizi aydınlatırsan sevinirim...

ayyyyy ben olsam başlamıştım vesveselenmeye acaba hakkaten erkek mi diye şu doktorların düşünmeden konuşmaları çıldırtır adamı yani.. maşallah bebeğinede

gavisconu ben yıllardır kullanırım, midem zaten problemli. rahatsızlık duyduğum anlarda kullanırdım hep. hamilelikte çok zorlanmadıkça içmedm ama dayanamadığım zamanlar oldu. tadı hakkaten bi garip yutulmuyo gitmiyo aşağıya resmen ama çiğneme tabletleride var. aklınızda olsun. gerçi ben onu çiğnemeyi hiç becerememiştim midemi bulandırmıştı ama şurubunu içemeyenler için bi alternatif oluşturabilir :)

benimkide babasının sesini duyunca sus pus oluyo, havada taklalar atan bebek gidiyo yerine sakin bişe gelio şok ediyo beni

Allah kolaylık versin canmm..

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy hep okuyodum seni yaaaa nası sevindim bilemezsin

bende artık oturarak kılıyorum, secdeye vardığımda kan beynimde toplanıyo sanki. Allah kabul etsin inşallah :)

benim çok yakın bi arkadaşım var şuan hamile ve bel fıtığı var.. doktor kontrolünde sürekli. normal doğum için o zamanki durumuna bakarız demiş doktoru ama normal için pekte umutlu değiller maalesef..

[h=5]"BELALARIN 1. KAT SEMAYA İNDİĞİ SEFER AYINA GİRİYORUZ.
BU GECE BİRİNCİ GECESİ..
EFENDİMİZ(S.A.V)BUGÜN ÖLÜM HASTALIGINA TUTULMUŞTUR.
SEFER AYINDA LEVHİ MAHFUZDAN 1. KAT SEMAYA 320.000 BELA İNMEKTEDİR.
BU BELA VE KAZALAR SENE İÇİNE YAYILMAKTADIR.
BU AYDA HERGÜN 100 DEFA '' LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM '' DENİLMELİDİR.
GÜNDE 100 DEFA OKUYANDAN EN HAFİFİ FAKİRLİK OLMAK ÜZERE 70 ÇEŞİT BELA KALDIRILIR..."

Allahım bizi, bebeklerimizi, eşlerimizi ve tüm sevdiklerimizi görünür görünmez her türlü kazadan beladan şeytanın şerriden korusun.. bol bol dua edelim :)
[/h]

canım ben 10dk durdum

canım bebeğin hareketleri ile kalp atımında artışların tespit edilmesini sağlıyor Genellikle gebeliğin 32-34. haftalarında uygulamaya başlanır. Erken doğum tehdidi gibi gebelikle ilgili risk faktörlerinin varlığında 26. gebelik haftası gibi daha erken haftalarda başlanabilir.bunun için ücret ödenmiyor bildiğim kadarıyla 32. haftadan itibaren de 15 günde bir kontrollere başlanıyor doğuma yakın haftalarda da her hafta kontrole gidiyorsun

maşallah subhanallah benim kızıma..... elleri ensesinde uykucu kızım benim. 29 haftalık

Allah razı olsun.böyle bilgilerden birbirimizi haberdar edelim.özellikle bana özelden de mesaj atabilirsiniz.Ben Yapılacakları uygulamak isterim allahın izniyle

bugün hava kapalı burada içim gibi sabah huzursuz uyandım gece burnum kanadı sabah da,kahvaltıdan sonra da şekerim 160 çıkmasın mı sinirlerim bozuldu ağla ağla sabahtan beri durup durup ağlıyorum abdest alayım diye duşa girdim başladım ağlamaya annem hıçkırıklarıma koştu ama geçmiyor hala ağlıyorum...
akşam netten ilk defa hastalığımla ilgili biraz bakınayım dedim pişman oldum meğer doktorlar moralim bozulmasın diye benimle muhattap olmuyorlarmış, ben de prof olmuşlar burunları havada diyordum...

benim evrem erken evre değilmiş onu anladım kitle ele gelmeden erken tanı oluyormuş benimki 6 cm çok büyük oluyor o yüzden hemen ameliyat etmemişler beni büyük ve yayılmış kanserler için önce kemoterapi yapılır diyor doktorlar kurtulma ihtimali yüksek olan grup erken evre bizim için şans %60 larda imiş amaç hastayı çok yaşatmak değil, kaliteli acısız yaşatmak diyor, benimki ilerde bir gün kemiğe beyine akciğere metastas yapma hatta aynı memede tekrarlama olasılığı yüksekmiş, kanser hastaları ölümle yüzleşmeli diyor bir başkası, bir tanesi üzüntü tetikler kanseri diyor...

Ölümden korkmuyorum ecel gelince kim dur diyebilir Rabbim ne yazdıysa o ama bu belirsizlik beni tüketiyor inanın dua ederken ne diyeceğimi bilemiyorum bu olsun şu olsun diye dilekler gelmiyor aklıma sadece hayırlısı neyse o olsun diyorum hem benim hem evladım için...

bir sürü korku var içimde geleceğe dair hiç bir amacım planım yok sadece sorular ve endişe

kalan ömrümde neler göreceğim bilmiyorum ve kaygılanıyorum gelecek gün daha mı iyi daha mı kötü olacak?
yani evliliğimin durumunu biliyorsunuz öyle zor günler geçirdim ki o zaman ben bunu nasıl atlatırım diyordum, üstüne bu hastalık geldi, geçecek diyorum ama belki bitmemiştir sınavım arkası vardır belki neler göreceğim ben daha Rabbim diyorum.
eşimle aramız düzelmeden aramızda yıkılan güven duvarları tamir edilmeden bu iş geldi başıma şimdi iyice darmadağın olduk yanımda ama bunları konuşamıyoruz benim gücüm onun yüzü yok, içinde ne yaşıyor bilmiyorum ama ona en çok ihtiyaç duyduğum bugün ben ona güvenemiyorum, aylar önce beni boğuyorsun diyen adam benimle bu zorlu yolu geçebilecek mi yoksa beni yarı yolda bırakıp gidecek mi bilmiyorum ona güvenmiyorum, ondan kaçmak istiyorum aslında beni böyle zayıf görsün istemiyorum, onun karşısında aciz hissediyorum saçsız,hamile ve hasta bir kadınım çaresizim, iyiki eşim var diyemiyorum korkuyorum...
annem bu hastalığa onun bana yaşattığı derin üzüntünün neden olduğunu düşünüyor ve araları kötü evde bir gerginlik havası hakim...
ben eve mahkum kaderine razı bir kurban gibi hissediyorum bir yandan hamilelik, bir yandan hastalık...
bebek ne olacak, şekerim nasıl düşecek düşmezse bebek ya da ileri de ben şeker hastası mı olacağım bir gün yine kanser olur muyum metastas yapar mı?

benim haleti ruhiyem böyle kızlar 2 gün iyi 1 gün kötü
sizin de içinizi şişirdim değil mi:26:

sağol canım benim daha başlamadı belki bir dahaki kontrolde ister 19 kasım da kontrol 20 kasım kemoterapi...

ben de okuyayım canım Allah razı olsun

canım.çok geçmiş olsun.allaha sığın bu bir sınav .Allahın izni ile hamile iken daha kolay atlatırsın bu illet hastalığı.düzelme sürecinde eşine bakarsın yanında değilse belki düzeldikten sonra kendine yeni bir hayat kurarsın.bol bol dua et senden melek yok ki şuan da.hem hamile hem hastasın. Allah tüm dualarını kabul eder diye düşünüyorum. Allah yardımcın olsun canım benim.Allaha emanet ol

kolay gelsin canım yorma kendini, yavaş yavaş yap e mi???

bu arada cantayı cok beğendim.. güle güle kullan.. ne kadar fiyatını da yazar mısın??
cnm daybuyday sitesinden puma-levis-nike kampanyası var.ordan aldım cnm.79 tl ama kargo falan 85e geldi tatlım.hala var sanırım bak istersen..ebatlarıda iyi
TONTİRİKCİM 55 CM UZUNLUĞU.KİMİ SİTELERDE 58 Cm YAZIYO.İKİSİNİN ARASI BİŞEYDİR HERALDE :) ALDIĞIM SİTEDE ÖYLE YAZIYO.BU ÇANTAYI BEN İLK ANNE OLAN Bİ ARKADASIMDA GÖRDÜM GAYET KULLANIŞLI..O ARKADASIMDA TAVSİYE ETTİ AMA NİKE MAĞAZASINDA SMALL BEDENİ KALMIŞ ÇANTANIN.ALAMAMIŞTIM.NETTEN ALDIM BENDE.3 BOY BU ÇANTA NİKE SAMİ CLUB DİYEDE GEÇİYOR.SMALL STANDART VE LARGE BEDENLERİ VAR.LARGE BEDENİ UYGUNDUR CNM

oyyy kuzum nasıl sevindim.gözün aydın senin billikliye bak sen.yeter dedi artık duy sesimi dedi annesiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…