2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

canım bunları düşünmen o kadar normal ki...hiç kolay bişey geçirmiyorsun herşeye rağmen çok çok iyisin hatta...

ben de bu tip şeylere derin üzüntülerin sebep olduğunu düşünüyorum tabii suçu direk eşine atmak istemem ama annende

haklı bi yerde..sen onun yavrususun düşünsene bak sende anne olucaksın annen için bile çok zor bişey

Allah hepinizin yardımcısı olsun canım...şunu bil ki aciz zayıf felan değilsin bu güçlüklere bu durumda hala göğüs

gerebiliyosun senin yavrunu taşıman onu büyütmen bile çok büyük bi umut sebebi...

Canım Rabbim sana bu hastalığı bu dönemde verdiyse mutlaka senin iyiliğin içindir Allah kuluna zulmetmez

adım gibi biliyorum ki bu şer görünen olaylarda çok hayır var dua et ağla...ağlamamak için sıkma kendini düşüncelerini

aç yaz konuş rahatla mutlaka...daha önce de söylemiştim inşirah ve duha surelerini oku mutlaka anlamalrını da oku

(Ey Muhammed!) Senin göğsünü açıp genişletmedik mi / Belini büken yükünü üzerinden kaldırmadık mı?
Senin şânını yükseltmedik mi? / Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır./Gerçekten, güçlükle beraber bir kolaylık vardır.
Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul / Ancak Rabbine yönel ve yalvar. (inşirah)

hiç de içimizi şişirmedin sen böyle yazıp içini açtıkça ben rahatladığına inanıyorum seviniyorum okumaktan da hiç sıkılmıyorum :)

Canm keske bakmasaydn internete. İnternette cogu sey abartilarak anlatiliyo. Hamileligimin ilk aylarinda girmedigim gebelik sitesi okumadigim dogum hikayesi kalmamisti. Dogum yaparken olecegimi falan dusunmeye baslamistm bi ara psikolojim yerle bir olmustu. Esim okuma sunlari dedikce acip acip bakiyodum, az kalsn interneti kapattiriyodu. Sen doktorlarinin soylediklerini dinle gerisine kulaklarini tika. Gecen gun kemoterapide sanirim diger hastalarin nekadar demoralize edici olduklarindan bahsetmistin. Belkide onlar yasamak icin bi sebepleri olmadigini dusunmeye baslamistir. Ama senin mucizen var, daha yasayacak guzel gunleriniz var insallah. Moralini yuksek tutman cok onemli. Tabiki agliyacaksin cunku sirtindaki yuk cok buyuk. Ama sirtindaki yuk aklina geldiginde bide karnindakini dusun. Onun minicik ellerini ayaklarini optugunu dusun, kokusunu icine cektigini dusun.. Dogumada az kaldi. Sagsalim minigine kavuscaksn insallah ve o senin en buyuk destekcin olacak..

Canım benim böyle bir süreçte bu kadar duygu yoğunluğu yaşaman normal tabi ki.
Ağlamaksa ağla ama kendini de harap etme lütfen.
Çünkü tek bedende kaç kişiyiz bak, 2 kimimiz 3
Bende kilo aldım doğal olarak. Şu an bizimde seksi bir halimizde yok yani. Bildiğin g.t göbek gitti...
Çalıştığım için öyle özende gösteremiyorum kendime...
Lütfen aciz hissetme kendini bu Rabbim' den gelen bir şey.
Bende kendimi çoğu zaman yalnız hissediyorum bazı şeylerden dolayı biliyor musun.
Ağlıyorum gizli gizli...
Hamileyiz, kadınız, duygusalız, anneyiz... (Bence anne adayı değiliz. Anneyiz)
Ama bir o kadarda güçlüyüz ( En azından güçlü olmalıyız. )

çekirdeeeeek çok sevindim yavrum ya çoook mutluyum şu anda allah devamını getrsin inşallah bak gördünmü yaa

wen tatlım ne güzel bi kız bu maşallah ya benim usg ler neden böle değil anlamyrum ya sinir oluyrum he ne güzelde çıkmış allah nazardan saklasın

çok yoruldum ben ya bu arada ıspanak yemeği yapmaktan nefret ediyrum

o burun ne ööleee yaa hokka burun kız seni yerler yerler

ay tü tü tü maşallahh sübhanallah barekallahh

çok teşekkür ederiz ayşe teyzesi :)) sağlıkla bi doğursakta mıncıklasak sevsek....oyyyyyyyyyyy

canım ya sen iyi olda dualarımızdasın içimiz filan şişmez bizim ben sıkıntıya düştükçe okurum alttan yazan hikayeyi.sabret canım hepsi geçecek yürekten inanıyorum.

Allah sevdiklerine dert verir“İnsanların en çetin belâya uğrayanları peygamberlerdir, sonra temiz kişiler gelir, sonra da onlara benzeyenler, benzeyenlere benzeyenler belâya uğrarlar” hadisinde bildirildiği gibi insanın başına gelen musibetler sebepsiz değildir ve netice itibariyle bir lütuftur, öyleyse kulun yapması gereken böyle durumlarda sabretmek, yalnızca Allah"tan yardım dilemektir. Mevlânâ izah eder: “Hikâye ederlerdi ki, ulu Allah: "Ey benim kulum! Senin ihtiyacını ve dileğini yalvarmanla, dua etmenle çabucak yerine getirirdim; fakat senin yalvarış ve inleyişinin sesi hoşuma gidiyor, işte daha çok ağlayıp inlemen ve sesini daha çok duymam için dileğini yerine geç getiriyorum" buyuruyor. Meselâ bir adamın evinin kapısına iki fakir geldi. Biri hoşa giden, sevimli ve beğenilen bir tip; öbürü ise tamamen bunun aksine çirkin ve sevimsiz. Ev sahibi uşağına: "O sevimsiz olanına bir parça ekmek ver de, hemen kapımızdan uzaklaşsın." der. Sevimli olanına ise: "Daha ekmek pişirmediler. Pişip gelinceye kadar bekle." diye vaatte bulunulur.” (Fîhi Mâfih, 57-58)

teşekkür ederiz teyzesi.bizim doktor 4 boyutluda çekiyor ondan böyle canım.diğerlerinde böyle net gözükmüyor malesef

çok teşekkür ederiz ayşe teyzesi :)) sağlıkla bi doğursakta mıncıklasak sevsek....oyyyyyyyyyyy

ay evet yaa sağlıkla kucaklasak şöyle bi :)

öyle merak ediyorum ki o anları nasıl olucak kime benziycek

çok da az kaldı az daha sabredicez gelicek yavrularımız inşallah :)

ay canım sorma ben de hıc sevmıyorum ıspanak yıkmayaı pişirmeyı bi de ıkı lokmada bitio gıcık oluyorum

kızına nazar değmesin wen maşşallah ....ohhhhhhhhhhh ekmek alden su gölden keyfe bak.

yani çalış derdi yok.vıdı vıdı yok.geçim derdi yok.okul yok iş yok gel keyfim gel

en güzelide bir hayatın o kadar başında ki bebeklerimiz.yaşlanmalarına daha çok var

biz ise yaşlanıyoruz :18:

Cekirdekçim sonunda yaaaaaf! Bekletti bu bebiş bizi epeyce, çıksın da bi mıncıralım onu, poposuna vuralım!
Çok sevindim canım senin adına! Çok önemli bişey bu tepikler, böyle bi moral gibi di mi?!
Umarım bebişini kucağına aldığın gün daha çok ağlarsın!
Komik bi umut oldu ama o zaman daha mutlu olcaksın ya, o açıdan!

Zeynepfaz! Çok zor bir süreçten geçiyorsun. Ama hayatta çok çeşitli sınavlardan geçiyoruz, sen de dayanıcaksın arkadaşım!
İnşallah bebeğinle herşey çok güzel olcak ilerde. Eşine güvenmemek çok zordur, hele ki böyle bi dönemde. Ama düşünmemeye çalış bi süre. Bebeğin gelsin, biraz düzene girsin, sağlığın falan, sonra artık düşünürsün neler yapacağıını!
Yanındayız canım! Yaz bize, yaz ki hem sen içini boşalt, hem de bizim bi nebze desteğimiz olduğunu görünce biz de sevinelim!

Wencim! Çoook güzel bi kız olcak bu minnoş!
Alırım oğluma valla Gerçi biraz ense yapmayı seviyo ama olsun, burnu güzel diye alırım valla sırf
Maşallah maşallah annesi! Kucağına al inşallah sağlıklı bi şekilde!

Ben bugün tekmelerin heyecanından doktor kontrolümüzü yazmayı unuttum size :)

Bebiş 1 kilo olmuş, dil çıkarıp duruyordu ultrasonda. ama 3 boyutluda göstermedi yüzünü sıpa. her zamanki gibi pipi ortadaydı :)

Yaşam sınırını geçtin dedi doktor, şimdiki hedef 32. hafta.

şekerim 150 çıkmış, çok yüksek değil ama sınırda. ilaç vermedi, şekeri de tamamen kes demiyorum ama şekeri mümkün olduğunca barsaklarda tutucaksın dedi. bunu da buğday ekmeği, kepek ekmeği,ve bol bol salatalık yiyerek yapıcaksın dedi. (Ne demekse ben de anlamadım :)

Eğer şeker 200'e çıkarsa insülin başlanırmış, çünkü şeker olan annenin bebeğinde solunum sıkıntısı olurmuş. mutlu mesut anne karnında yaşayan bebek, dünyaya geldiğinde şoka girer ve nefes alamazmış. o yüzden dikkat dedi.

1 kilo iyi mi sizce 27+3 için ?

evet söylemiştin duha ve inşirah okuyacağım Ayşe duadan başka elimden gelecek bir şey yok
çok anlayışlısın canım umarım kimseyi sıkmıyorumdur ama size yazınca rahatlıyorum gerçekten ağlamaktan helak oldum ama dediğin gibi sıkmak daha kötü ağlayınca şekerim de düştü 118 e
ben de direk birini suçlamak istemiyorum bu olayla ilgili kader diyorum zaten bunların bana faydası da yok, beni üzen eşime mi babamın durumuna çok üzülmüş olmama mı faturayı keseyim yoksa 11 ay evvel elime ceviz büyüklüğünde gelen kitlenin tümör olduğunu fark edemeyen onca doktorlara mı?
kader denen tam da bu ayşe tek tesellim evladım onu sağ salim kucağıma alsam bu yükün yarısı hafifleyecek onunla oyalanırken her şeyi unutacağım sanki umarım bu hevesim kursağımda kalmaz diyorum ya artık dua ederken şu olsun demeye korkuyorum Allah tan gelecek her şeye razıyım artık bekliyorum...
umarım dediğin gibi olur hepsi iyilikle nihayet bulur ama iyimser olmaya da korkuyorum ne yalan diyeyim...

çok haklısın canım bebeğim benim mucizem tesellim umudum
dediğin gibi yaşlı bir teyzeydi artık ölsem de kurtulsam derdindeydi ama yine de şanslı bence güzel bir hayat sürmüşse yaşadıklar yanına kar
ben 27 yaşındayım daha, hiç çocuğum yok, hayallerim var... benim için çok erken çok ağır bu tarafı da var malesef
neyse inşallah dediğiniz gibi olur sonunda yeniden güzel günlere yelken açarım ha ömrüm bu kadardıysa da Allah evladıma hayırlı yazılar yazsın bana da acı çektirmesin ne diyeyim...

evet yaa daha doğmadılar bile o kadar gençler :)

İnşallah güzel bir ömür sürer yavrularımız Allah ım hep iyi insanlar çıkarır karşılarına

iyi tabikide aferim ona demekki kilosuna girmeyi beklemiş senin ufaklık tepikler için

maşallahh sübhnallah canım kilosu gayet iyi bence :)

bence de bebeğin doğsun onunla ilgilenirken zaman akıp geçicek ve sen farketmiyceksın bile sonra bı bakıcaksın

hersey düzelmiş veya sen mevcut duruma alışmışsın tedavini oluyosun yavrunu büyütüyosun :)

tabii ki canım her ne kadar bizim bir irademiz varsa da bir de takdir edilen ve sınav edildiklerımız var

ama bu sınavların mükafatı cok büyük...toz pembe hayaller kur demıyorum ama umutlu ol canım

mutlu olmak ümitvar olmak sana da bebeğine de iyi gelicektir. :)

Son düzenleme:
teşekkür ederiz teyzesi.bizim doktor 4 boyutluda çekiyor ondan böyle canım.diğerlerinde böyle net gözükmüyor malesef
ne şanslısın he ben özellikle okadar para verip 4 boyutluya girmeyi düşünyrum ayda bir kontrol onda da bişe görmyrum anlamyrum özlyrum

ay evet ya özellikle o zaten merak konusu kime benzicek nasıl bişey o çıldırtyo zaten insanı :18:

yıkamak ayşe yıkamak ay ne pis bişey ıspanak yıkamak evet acuuk kaldı ya anca bana yeter he :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…